Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/1

Επιστροφή στις κλασικές αξίες

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/1

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να πραγματώσεις «εδώ και τώρα» τα επαγγελματικά σου σχέδια κι ας είναι... Κυριακή! Φυσικά και μπορείς να το κάνεις, ίσως μάλιστα βρεις τις κατάλληλες «επαφές». Παράλληλα όμως δεν θα λείψουν οι διαφωνίες, πολύ περισσότερο αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό τονίζει την σεξουαλικότητα σου και σε κάνει να νοιώθεις πως κάθεσαι πάνω σε... αναμμένα κάρβουνα, πρόσεξε όμως μήπως κάνεις κάποια σπασμωδική κίνηση για την οποία θα μετανιώσεις σύντομα..

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα αλλά και την διάθεση σου να ταξιδέψεις ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως και κάποιες γνωριμίες ατόμων που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά»

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό είναι καλός οιωνός για μια καινούρια σχέση, που μπορεί να «τρέξει» με ταχείς ρυθμούς, αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να τα... τσουγκρίσεις ελαφρώς με τον άνθρωπο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ακόμη κι αν ο ανάδρομος Ερμής σου δυσκολέψει την καθημερινότητα σου με διάφορες «αναποδιές», τελικά έχεις τον τρόπο και τα μέσα για να πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στο «συμμάζεμα» των οικονομικών σου, ξεκινώντας από αυτά που σου... χρωστάνε!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν είναι «ατού» αλλά η πύλη εισόδου πολλών προβλημάτων στην προσωπική σου ζωή. Κινήσου λοιπόν με μέτρο, ελαχιστοποιώντας τις προσδοκίες σου για κάτι καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να συνάψεις μια κομβική συμφωνία. Ίσως μάλιστα ο ανάδρομος Ερμής να «μεσολαβήσει», ώστε να σε συντροφέψουν «πιστοποιημένα» πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις και μπορείς «να βάλεις το χέρι σου στην φωτιά» για την αξιοπιστία τους.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, με θετικό αλλά και αρνητικό «πρόσημο», σημαντικό μερίδιο όμως διεκδικεί και ο Ερμής, που επιδιώκει την αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως έχεις την δυνατότητα να ρυθμίσεις κάποιες «γραφειοκρατικές» λεπτομέρειες, με την βοήθεια κάποιων που ξέρουν την δουλειά τους αλλά και το τι ακριβώς ζητάς. Καλό είναι επίσης είτε να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και την φυσική σου ευεξία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς στα προβλήματα της σχέσης σου ή τα... βάσανα του/της συντρόφου σου, κάτι που μπορεί να περιορίσει τις ευχάριστες στιγμές σου αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να εκφραστείς δημιουργικά, ίσως μάλιστα ο ανάδρομος Ερμής να σε «εμπνεύσει» ώστε να καταπιαστείς με ένα παλιό σου ενδιαφέρον, που εξακολουθεί να σε συγκινεί. Επιπλέον ίσως να αναβιώσουν όμορφες στιγμές του παρελθόντος κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς και εκτιμάς για τον επαγγελματισμό τους.
Ερωτικά
Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις το «καθεστώς» της προσωπικής σου ζωής, αν όμως προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, το πιθανότερο είναι πως αυτή η «άνοιξη», έχει-δεν έχει δύο εβδομάδες «ζωής»!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχει δημιουργηθεί στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι από αυτήν την άποψη η Κυριακή σου μπορεί να εξελιχθεί λίγο πιο... κουραστικά! Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά στους δικούς σου, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να χαρείς τα πλεονεκτήματα ενός «οικογενειακού κλίματος». Εκτός όμως από τα... ωραία, υπάρχουν και κάποιες υποχρεώσεις που θα σου «κόψουν» χρόνο από την ερωτική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Μάλιστα, με την συνδρομή του ανάδρομου Ερμή είναι πιθανόν να βρεθείς με πρόσωπα ή παρέες από το παρελθόν ή να καταπιαστείς με μια παλιά σου «τέχνη», που έχει ακόμη πολλά να σου δώσει.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου δημιουργεί.... επιτακτικές ανάγκες αλλά πρόσεξε μήπως πάνω στην «φούρια» σου συμπεριφερθείς με έναν τρόπο που θα πληγώσει τον/την σύντροφο σου. Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή του «κτυπάω και φεύγω»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και θέλοντας ή μη θα επικεντρωθείς σε αυτές. Μάλιστα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να αξιοποιήσεις προοπτικές και δυνατότητες που παρέμεναν αδρανείς αλλά τώρα... ήρθε η ώρα να «ξυπνήσουν»! Επιπλέον δεν είναι άσχημη ιδέα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου αλλά και να «μαζέψεις» αυτά που σου χρωστούν.

Ερωτικά
Προς το παρόν, ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε καλεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα θέτοντας όρια και ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις σου. Αν όμως... επιμένεις να μπεις σε μια σχέση, να ξέρεις ότι «παντρεύεσαι» με το πρόβλημα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές όσο και τις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, διορθώνοντας λάθη και συμπληρώνοντας κενά, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν., χωρίς να σε ωφελούν

Ερωτικά
Ανήκεις στην κατηγορία των ευνοημένων της περιόδου, αφού τα πράγματα εξελίσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σου. Ακόμη κι αν υπάρξουν κάποια προβλήματα μπορείς να πετύχεις έναν «έντιμο συμβιβασμό».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η μεγάλη «κινητικότητα» που παρουσιάζει ο 12ος Ηλιακός οίκος σου, ενδέχεται να συνδυαστεί με μια σειρά αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε φέρει σε σχετικά δύσκολη θέση εκφράζοντας τον έρωτα του για σένα. Κι όχι πως αυτό είναι κακό αλλά φαίνεται να υπάρχουν κάποια κωλύματα που δεν επιτρέπουν την.. επιθυμητή συνέχεια!.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τις φιλικές σχέσεις σου αλλά και τις συλλογικές δράσεις κι ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις έναν κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων, δίνοντας μια «δεύτερη ευκαιρία» στον εαυτό σου αλλά και σε πρόσωπα που μπορεί να σε είχαν πικράνει στο παρελθόν ή να φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων.

Ερωτικά
Ο Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή απογοήτευση ή διάψευση των προσδοκιών σου αλλά... γι’ αυτό είναι οι φίλοι! Πέρασε λοιπόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, αφήνοντας κατά μέρος τις υπόλοιπες «βλέψεις» σου!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved