Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/11

Τα «θέλω» κόντρα στα «πρέπει»

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο βιαστικό ή ανυπόμονο κι ίσως αυτό να γίνει αιτία κάποιων εντάσεων κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον όμως σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην άμεση διεκπεραίωση ποικίλων θεμάτων. Ανεξάρτητα από όλα αυτά, μπορεί να δρομολογηθεί μια εξαιρετικά χρήσιμη φιλία.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να βάλεις νερό στο κρασί σου αφού μια «σπίθα» αρκεί για να φέρει την... καταστροφή! Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα μοιραστείτε πρωτόγνωρες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια συμφωνία που θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, έστω κι αν σε πρώτη φάση υποστείς κάποια απώλεια ή αναγκαστείς να εγκαταλείψεις τα σχέδια σου για μια αγορά ή επένδυση. Παράλληλα, η επαφή σου με ένα σημαίνον πρόσωπο φαίνεται να θέτει τις βάσεις μιας αργής αλλά σταθερής πορείας προς την επιτυχία..

Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο σου προσφέρει... απανωτές ευκαιρίες για να περάσεις καλά κι ίσως μέσα από αυτές να γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Να θυμάσαι όμως ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητάς είναι δύσκολο να τα βρεις σε αυτήν ην φάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αναλάβεις μια σημαντική ευθύνη ή υποχρέωση, θυσιάζοντας ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Επιπλέον, χάριν μιας συγκεκριμένης σκοπιμότητας, ίσως σε αναγκάσει να περάσεις αρκετές «ανιαρές» στιγμές με πρόσωπα που σου φαίνονται βαρετά. Ωστόσο με την Σελήνη στον Κριό θα βρεις τελικά χρόνο και για κάποιες νεανικές... τρέλες!

Ερωτικά
Για την ώρα δείχνει μάλλον δύσκολη η εκπλήρωση των επιθυμιών σου, ίσως μάλιστα κάποιοι αποπειραθούν να σε «παντρέψουν» με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν θα του έδινες σημασία αλλά συγκεντρώνει κάποια «τυπικά» κοινωνικά προσόντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να αναστατώσει το πρόγραμμα σου, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείς για το... απρόβλεπτο και να μην επιμένεις να τηρείς ευλαβικά ένα πρόγραμμα που δεν «βγαίνει». Αν πάλι σου συμβούν κάποιες «αναποδιές», αντιμετώπισε τις με χαμόγελο, έχοντας την βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους ροή.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει να παίρνεις πολύ σοβαρά ορισμένες λεπτομέρειες που σε κάποια άλλη στιγμή δεν θα τους έδινες καν σημασία. Κι αν «προσβληθείς» από το μικρόβιο της ζήλειας, είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις κάθε όμορφη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό «φουσκώνει τα πανιά σου» κι ίσως νοιώσεις την διάθεση να ταξιδέψεις και να ανταλλάξεις απόψεις γύρω από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα όμως ο ενεργός Κρόνος σε φέρνει σε επαφή με... ολίγον «βαριά» άτομα, που για να σε συνδράμουν απαιτούν «σοβαρότητα» και συγκεκριμένο σχέδιο, «κόβοντας» τον αυθορμητισμό και την έμπνευση σου.

Ερωτικά
Με τον Κρόνο να δεσπόζει στην προσωπική σου ζωή το ερώτημα μπορεί να είναι αν... το «διαζύγιο» σου θα είναι «βελούδινο» ή όχι. Προλαβαίνεις πάντως να συζητήσεις τα κακώς κείμενα με τον άνθρωπο σου, πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Από τη μια πλευρά οι οικογενειακές κι από την άλλη οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου «απειλούν» να σε «κόψουν» στα δύο, εκτός πια κι αν είσαι ο άνθρωπος λάστιχο! Κι αν τελικά θέλεις να βγεις «ασπροπρόσωπος/η» θα πρέπει να μοιράσεις ευθύνες και καθήκοντα στους κατάλληλους αποδέκτες. Αντίθετα αν τα φορτωθείς όλα πάνω σου, θα τελειώσεις του αγίου... Ποτέ!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε ένα ερωτικό «ξύπνημα» αλλά αν περιμένεις να επεξεργαστείς τα δεδομένα κι ύστερα να αποφασίσεις... σώθηκες! Βάλε λοιπόν στην άκρη το μυαλό σου κι άσε την καρδιά σου να μιλήσει: Θες ή δεν θες;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον «μπούσουλα», αφού οι πιέσεις γύρω σου είναι πολλές κι όλοι κάτι... θέλουν από σένα. Το πρώτο όμως που οφείλεις να κάνεις είναι να θέσεις τα όρια σου πριν σε «καβαλήσουν». Γενικότερα η αναζήτηση και η εφαρμογή του «μέτρου» είναι αυτή που θα σε δικαιώσει αλλά και θα σε... σώσει από ανεπιθύμητα μπλεξίματα!

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που αγαπάς ή να υπερασπίσεις με εμφατικό τρόπο τον έρωτα σου, ώστε να μην αφήσεις κανένα περιθώριο σε όσους/ες σε αμφισβητούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να διαχειριστείς μια οικογενειακή υπόθεση με οικονομικές προεκτάσεις και δεν... ωφελεί να απαρνηθείς τον ρόλο σου, αφήνοντας την κατάσταση σε χέρια κάποιων που είναι βέβαιο ότι δεν έχουν ούτε την πείρα ούτε την ικανότητα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Μια κάπως «ανάλαφρη» συμπεριφορά μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία μιας μεγάλης παρεξήγησης, είτε ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπο σου, είτε με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που κατά την... κρίση σου έχει ξεπεράσει τα όρια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου δεν σου επιτρέπει να χαρείς την καθημερινότητά σου όσο θα ήθελες, πολλαπλασιάζοντας τα «πρέπει» και τις ευθύνες σου. Επειδή όμως αυτή η «βαλίτσα» έχει ακόμη πολύ δρόμο, καλό είναι να «κλέψεις» λίγο χρόνο και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνει η Σελήνη στον Κριό για να κινηθείς και να «παίξεις» έτσι... χωρίς πρόγραμμα!

Ερωτικά
Όσο εσύ προσπαθείς απλά να περάσεις όμορφα χωρίς απαραίτητα να έχεις κάποιον «στόχο» κατά νου, κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον σχεδιάζει να σου «φορτώσει» την ευθύνη και το φταίξιμο για κάτι που... δεν έχεις ιδέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση και να «σπείρει» στο διάβα σου άτομα με τα οποία είναι δύσκολο να συνεννοηθείς. Αντί όμως να «σπαταλιέσαι» σε όλα αυτά μπορείς να απομακρυνθείς από όλες τις εξωτερικές εντάσεις, κερδίζοντας την ψυχική σου ηρεμία αλλά και την άνεση να καταστρώσεις τα σχέδια σου για το μέλλον.

Ερωτικά
Μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση μπορεί τελικά να αποδειχθεί μεγάλη... πρόκληση, αφού το πιθανότερο είναι να κλέψεις τις εντυπώσεις και να «ξεκλειδώσεις» πολλές καρδιές! Επαφίεται σε σένα βέβαια το τι εξέλιξη μπορεί να έχουν όλα αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ολοένα και περισσότερα άτομα που θεωρούν πως τα συνδέει κάτι ιδιαίτερο μαζί σου, σε βλέπουν σαν «σανίδα σωτηρίας» για τα προβλήματα τους, με συνέπεια να πιέζεσαι περισσότερο απ’ όσο... αντέχεις! Πριν λοιπόν «πνιγείς» από τις πιέσεις του Κρόνου και δημιουργηθούν αχρείαστες εντάσεις, φρόντισε να τους εξηγήσεις... ευγενικά ότι ο καθένας έχει τη ζωή του και τις ευθύνες του.

Ερωτικά
Είναι μάλλον δύσκολο να μην είσαι ο/η «σταρ» σε μια συντροφιά, κάτι που σίγουρα θα «τονώσει» το ενδιαφέρον για το άτομο σου. Φαίνεται όμως ότι σε αυτήν την φάση μπορείς να κερδίσεις ευκολότερα φίλους/ες παρά ερωτικούς συντρόφους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να περιορίσει τις κινήσεις ή τις επιλογές σου, θέτοντας κάποια προαπαιτούμενα που θέλει χρόνο και κόπο για να καλυφθούν. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις κατά μέρος τα μεγάλα σχέδια και να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί μια αστάθεια-αβεβαιότητα στις ανάγκες αλλά και τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Όσο «πρόθυμος/η» μπορεί να είσαι τη μια στιγμή άλλο τόσο αδιάφορος αποδεικνύεσαι την επόμενη. Κι αν εσύ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό, σίγουρα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου ή ενδιαφέρεται για σένα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved