Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/9

Η επικοινωνία στο έπακρο

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/9

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό βάζει σε πρώτο πλάνο τους «άλλους» και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες που στοχεύουν σε αμοιβαία οφέλη και σου ανοίγουν δρόμους. Μπορείς ακόμη να αναπτύξεις δράσεις που σχετίζονται με την επιμόρφωση αλλά και την δικτύωση σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα το ειδύλλιο να εξελιχθεί γρήγορα σε σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα και τον άνθρωπό σου.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/226236947&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να μεριμνήσεις περισσότερο για την διασφάλιση των αναγκαίων, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν γεγονότα ή καταστάσεις που θα θέσουν τα κεκτημένα σου σε αμφισβήτηση! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή την ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Άρης μπορεί να «σου φέρει» ένα πρόσωπο με το οποίο θα ζήσεις έντονες στιγμές, χωρίς ωστόσο να είναι διασφαλισμένη η σταθερότητα και η διάρκεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ετοιμάσου για τις... αναταράξεις που έρχονται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή εξυπηρετεί άριστα το επικοινωνιακό σου ταλέντο και κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, συλλέγοντας και αναμεταδίδοντας πληροφορίες επί παντός επιστητού! Κι εδώ βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να «εγκλωβιστείς» σε κατά βάση ανούσιες υποθέσεις, ή ατέρμονες συζητήσεις με κύριο αντικείμενο τους το τι κάνει ο ένας και ο άλλος.

Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε καλή επιτυχία! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως τελικά δεν αποφύγεις το «διπλό παιχνίδι». Πάντα ωστόσο μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός αθώου φλερτ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Τόσο η Σελήνη στον Ταύρο, όσο και η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό, συνηγορούν σε μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον και σε μετακινήσεις-ταξίδια. Έτσι λοιπόν είτε θα επισκεφθείς κάποιους γνωστούς ή συγγενείς, είτε θα έρθουν εκείνοι να σε βρουν! Αν πάντως παραμείνεις στο σπίτι σου, πέρα από τις ποικίλες συνάξεις σε περιμένουν αρκετές δουλειές, ενώ ίσως κληθείς να ρυθμίσεις κι ένα περιουσιακό θέμα.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σου ζητά να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο να θυμάσαι ότι στην περίπτωση που κάτι «στραβώσει» στο μέλλον, θα σου είναι πολύ δύσκολο να απεμπλακείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να συμβάλλει σε έκτακτες ή επείγουσες καταστάσεις, που η διαχείρισή τους μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στην καριέρα και τα οικονομικά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας αλλά και της επιμόρφωσης σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε καλεί να «σταθείς» στον άνθρωπό σου, που φαίνεται να περνά δύσκολα. Παράλληλα σε προειδοποιεί ότι, αν μπεις σε μια νέα σχέση, θα έχεις να αντιμετωπίσεις μια πληθώρα προβλημάτων που τελικά θα την κάνουν αρκούντως βασανιστική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να αναπτύξεις ποικίλες δράσεις ώστε να διοχετεύσεις δημιουργικά το ενεργειακό σου πλεόνασμα. Το απλούστερο που μπορείς να κάνεις είναι να χορέψεις, δεν αποκλείεται όμως να χρειαστεί και η συνδρομή σου σε τεχνικές εργασίες για την αντιμετώπιση κάποιου είδους διαρροής. Επιπλέον, δείχνει επιβεβλημένο να διερευνήσεις το τι μπορεί να «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε καλεί να βιώσεις μια «εξωτική» εμπειρία αλλά αν ενδιαφέρεσαι για μια μόνιμη σχέση μάλλον θα πρέπει να περιμένεις, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις μια λανθασμένη επιλογή προσώπου ή να μπλεχτείς σε έναν λαβύρινθο απιστίας!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ερμής στο ζώδιό σου, προάγει κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο να φέρει πλησιέστερα τους ανθρώπους, είτε συμφωνούν, είτε διαφωνούν μεταξύ τους! Κι επειδή τόσο οι μεσολαβήσεις όσο και οι διαπραγματεύσεις σου ταιριάζουν γάντι, καταλαβαίνεις ότι ο ρόλος σου θα είναι πρωταγωνιστικός. Μπορείς ακόμη να δρομολογήσεις θέματα σχετικά με την εκπαίδευση ή την επιμόρφωσή σου.

Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς εντείνοντας την αναποφασιστικότητά σου! Κι από την στιγμή που σου είναι δύσκολο να καταλήξεις τι σου ταιριάζει τελικά, δοκίμασε μήπως τα καταφέρεις καλύτερα, βοηθώντας τους άλλους να επιλέξουν το κατάλληλο ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό σου ζητά να κάνεις μια παύση από τις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις εσωτερικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα βέβαια μπορεί να υπάρξει και μια εξόχως διαφωτιστική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα σε μια συνεργασία σου.

Ερωτικά
Ίσως υπάρξουν προστριβές με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να παίζει έναν «ύποπτο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Συνολικά τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης κι αυτήν την φορά οι υποψίες σου μπορεί να μην είναι υπερβολικές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σου ζητά να συμμετάσχεις σε μια κοινή προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να αναλωθείς πέραν του δέοντος στην διεκπεραίωση ζητημάτων που αφορούν άλλους, υποτιμώντας τις δικές σου βασικές ανάγκες.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, αυξάνει την ανασφάλεια σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει είτε σε ένα «κλείσιμο», είτε αντίθετα σε μια προσπάθεια να «αποδείξεις» την επάρκεια σου προσεγγίζοντας άτομα που μάλλον «σου πέφτουν λίγα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Επαφές, συναντήσεις και διαρκείς ανταλλαγές απόψεων συνθέτουν μια «ζωηρή» καθημερινότητα, από την οποία μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια σπουδαία συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια συγκεκριμένη προοπτική.

Ερωτικά
Μέσα σε όλα τα άλλα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία, η οποία έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο... κοντινό! Και παρότι οι προτεραιότητές σου είναι διαφορετικές, ίσως τελικά να βρεις χρόνο και γι' αυτήν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά ίσως είναι πολύ πιο «καίριος» ο ρόλος που μπορεί να παίξει στην πληροφόρηση και την επιμόρφωσή σου. Μην διστάσεις λοιπόν να «ξανοιχτείς» σε νέους «ωκεανούς» γνώσης ή να αναζητήσεις πληροφορίες που κρίνεις ως σημαντικές. Παράλληλα, ίσως προχωρήσεις σε μια σημαντική συμφωνία ή νομική ρύθμιση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα κέφια, διώχνοντας μακριά τις πιέσεις και αυξάνοντας την γοητεία σου! Μένει λοιπόν να αποφασίσεις πως θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση και τι είδους συνέχεια θα δώσεις στις «συμπάθειες» προς το πρόσωπό σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η διεκπεραίωση μιας υπόθεσης οικονομικού ενδιαφέροντος φαίνεται να είναι το κύριο μέλημά σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις το καλύτερο για σένα, ίσως όμως τελικά να κουραστείς από τις διαδοχικές επαφές και μετακινήσεις. Εξέτασε λοιπόν το ενδεχόμενο μήπως εκμεταλλευτείς τον Δία σου κι αναθέσεις σε κάποιον/α άλλο/η να κάνει την «βρώμικη δουλειά», εξασφαλίζοντας έτσι μια σχετική ηρεμία στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου παρέχει την δυνατότητα να κάνεις ήσυχα και αθόρυβα την «δουλειά» σου, κάτι που είναι εξαιρετικά πολύτιμο σε μια στιγμή που γύρω σου συνωστίζονται άτομα, τα οποία σε πιέζουν να κάνεις κάτι... που δεν θέλεις!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved