Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 28/8 έως και 30/8

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Ξεδιπλώνεις αναγκαστικά όλες σου τις επικοινωνιακές αρετές γιατί φίλοι και κοινωνικές υποχρεώσεις το ζητάνε συνέχεια από εσένα. Οι συζητήσεις με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλουν να σκεφτείς περισσότερο κάποιες αξίες που πιθανόν μερικές φορές να αναζητάς σε άτομα που για σένα παίζουν ρόλο καθοδηγητή ή ερωτικού συντρόφου. Από το Σάββατο και μετά θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες πρακτικές εφαρμογές σε πολλά ζητήματα, οι οποίες ίσως να μην σου αρέσουν και τόσο πολύ αλλά είναι απαραίτητες. Η λύπη που μπορεί να νιώσεις για κάποιους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου θα σε στριμώξει αρκετά και μπορεί να χάσεις τον αυθορμητισμό σου αλλά θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ θα αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση.

Ταύρος

Θα κινηθείς με στόχο να ξεπεράσεις κάποια κωλύματα που έχεις και αφορούν στην ατομική σου ελευθερία σε σχέση με τα άλλα άτομα. Η προσωπική σου άποψη μερικές φορές ξεφεύγει και δημιουργείς χωρίς να το θέλεις εμπόδια που δε σε αφήνουν να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια με τον Υδροχόο. Από το Σάββατο και μετά, θα δοκιμάσεις να βγεις έξω από τα πολύ κλειστά όρια που βάζεις τις περισσότερες φορές γιατί θα νιώσεις καλύτερα και θα έχεις μεγάλη ερωτική διάθεση. Μπορεί ένα άτομο που είχε μέχρι τώρα φιλικές διαθέσεις απέναντί σου να ξετυλιχτεί και να σου δείξει κάτι άλλο. Γενικά θα περάσεις καλά γιατί θα έχεις μια μεγαλύτερη άνεση να κινείσαι και να βλέπεις ακόμα και τα αρνητικά θετικά.

Δίδυμοι

Η Παρασκευή θα κυλήσει καλά για σένα και είναι προτιμότερο ό, τι χρειάζεται να το τελειώσεις σήμερα και να μην το αφήσεις για την επόμενη γιατί μάλλον θα είσαι πιο χαοτικός/η και ένα κομμάτι μπερδεμένου συναισθήματος θα σου υπαγορεύει λάθος κινήσεις. Η ένταση με άτομα που είναι πολύ δικά σου ίσως να μην σε βοηθήσει και τελικά να σε κάνει να σκεφτείς ότι δεν πρέπει να συζητάς μαζί τους τα εσώψυχά σου ή γενικά ό, τι σε απασχολεί. Επειδή δεν σου αρέσει να παγιδεύεσαι μέσα στον ίδιο σου τον εαυτό, καλύτερα να κάνεις ανοικτές συζητήσεις για να βρεις την σωστή λύση. Μέσα στο σπίτι σου μπορεί να υπάρξει μια αναστάτωση και με τις δικές σου ίσως κινήσεις να την εντείνεις πολύ περισσότερο. Για αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και κυρίως να βάζεις τη λογική σου σε ό, τι κάνεις.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Δεν σου είναι εύκολο να χειρίζεσαι καταστάσεις που είναι απρόσωπες γιατί δουλεύεις με το συναίσθημα και όταν πρέπει να παραμείνεις ουδέτερος/η, σε ενοχλεί γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου. Όλο αυτό βέβαια αλλάζει από το Σάββατο και μετά γιατί τα συναισθήματά σου θα είναι πολύ έντονα. Πιθανόν να μην νιώθεις την ασφάλεια που αναζητάς αλλά με λίγη προσπάθεια και με την διάθεση του μοιράσματος όλα αλλάζουν και γίνονται καλύτερα. Αρκεί να μην υπερβάλλεις και σπρώξεις τον εαυτό σου σε μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να σε διχάσουν κάποιοι φίλοι σου και να μην ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε διαμάχη τρίτων είναι να πάρεις τις αποστάσεις σου αλλά να δείξεις και την αγάπη σου, οπότε δεν θα βρεθείς εγκλωβισμένος/η. Η κρίση σου πάντως για άτομα, κυρίως που έχουν ανάγκη την υποστήριξή σου, θα είναι θολή.

Λέων

Χρειάζεται πολλά να γίνουν από εδώ και πέρα και, παρόλο που αντιστέκεσαι γιατί δεν θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές, τελικά υποκύπτεις στον πειρασμό και βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Οι πολύ φιλικές σχέσεις, άλλες φορές σου ταιριάζουν και άλλες φορές σε καταπιέζουν. Αυτό το διάστημα υπάρχει η έντονη επιθυμία να περάσεις όμορφα και φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και θα ήταν καλό για σένα να μπορείς να περάσεις και σε άλλα άτομα αυτό το στοιχείο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, αυτή την στιγμή νιώθεις ότι υπάρχει μια σημαντική εύνοια η οποία σε τριγυρνάει. Από το Σάββατο και μετά οικονομικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν και θα έχεις και μια μεγάλη ευκαιρία από κάτι που ίσως να είχες διαγράψει από το μυαλό σου.

Παρθένος

Η σημαντική σου στιγμή έχει φτάσει. Τώρα βιώνεις την ενέργεια του πλανήτη Δία σε όλο της το μεγαλείο, απλά την Παρασκευή μπορεί να αναγκαστείς να βρεθείς έξω από τα νερά σου, αν δεν έχεις ομαδικότητα. Από το Σάββατο και μετά, με την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σου θα δικαιωθείς σε πολλά πράγματα και θα βρεθείς να δείχνεις ένα άλλο κομμάτι του ψυχικού σου κόσμου που δεν περίμενες ότι υπήρχε. Η αισθαντικότητα μαζί με την διάθεση να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις όλες σου τις αρνητικές τάσεις θα σε κάνουν άλλο άνθρωπο και δεν αποκλείεται να βγεις να διασκεδάσεις ή να χορέψεις σε ξέφρενους ρυθμούς. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και δεν θα φοβάσαι να κάνεις πράγματα που παλιά θεωρούσες ανάρμοστα.

Ζυγός

sunastria

Έχεις και εσύ κάτι να λαμβάνεις αυτές τις μέρες, αφού ο Ερμής θα μπει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει εκείνη την άνεση να σκεφτείς χωρίς πίεση αλλά και με έμπνευση. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αμφιταλαντεύεσαι και να κρατήσεις σταθερή την πορεία των σκέψεων και διαθέσεων. Ίσως να σου βγει η επιθυμία να κρυφτείς για λίγο γιατί νιώθεις κούραση αλλά θα σου κάνει καλό γιατί όλα θα κυλήσουν ήρεμα και με κάποιο τρόπο θα δεις αυτά που πρέπει, χωρίς φόβο και πάθος. Θα σου εμφανιστεί ένα δώρο που δεν το περίμενες και θα αφορά γενικά στο πως θα καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Ίσως να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε λεπτομέρειες που παλιά δεν έδινες.

Σκορπιός

Προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί και ίσως τα νεύρα σου να μην είναι και σε τόσο καλή κατάσταση. Η τελειότητα που αναζητάς στα άτομα που ζεις μαζί τους πιθανόν να είναι ένα δικό σου υπερβολικό κομμάτι που τελικά σας καταπιέζει όλους. Χρειάζεται να έχεις ευελιξία και μεγάλη διάθεση φιλικότητας, αλλιώς θα έχεις συγκρούσεις και στιγμές που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσεις μεγαλύτερη γαλήνη και ευχαρίστηση, αφού θα διασθανθείς ότι το τσουνάμι πέρασε και εσύ μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις χωρίς πίεση και πρέπει. Οι άλλοι μερικές φορές σου δημιουργούν την ανάγκη να είσαι τέλειος/α, τώρα όμως όλα θα είναι πιο χαλαρά, οπότε και θα διασκεδάσεις αλλά και θα κάνεις τις επαφές σου που θα σε βοηθήσουν αργότερα ακόμα και στην δουλειά σου.

Τοξότης

Αλλάζεις κάθε ημέρα και περισσότερο γιατί βλέπεις την αναγκαιότητα αυτής της αλλαγής η οποία όμως εμπεριέχει και συμβιβασμό. Ωθείσαι να κάνεις πράξη πολλά από αυτά που έχεις ονειρευτεί, οραματιστεί ή συζητήσει ακόμα και με άλλα άτομα γι' αυτό μπορεί να το ρίξεις στην δουλειά και στην εστίαση στους στόχους σου. Ίσως βέβαια νιώσεις ένα μικρό εκνευρισμό και έρθουν στην επιφάνεια μνήμες που δεν σου αρέσουν αλλά με μια εσωτερική προσπάθεια θα τα καταφέρεις. Πάντως το μυαλό σου δεν έχει σταματήσει να τρέχει σε ταξίδια στο εξωτερικό και γενικά στο να βρεις τρόπους να ξεφεύγεις από την δύσκολη καθημερινότητά σου. Οι υποχωρήσεις που θα αναγκαστείς να κάνεις θα είναι μια έξυπνη κίνηση γι' αυτό μην τις αρνείσαι.

Αιγόκερως

Ξεπερνάς κάπως τις ανησυχίες σου με ένα τρόπο πιο αισθαντικό παρά με το μυαλό και τις σκέψεις. Αφήνεις το σώμα και τις ανάγκες του να σε οδηγήσουν και βρίσκεις ένα δρόμο διαφυγής. Μη σε τρομάζει η μοναχικότητα που νιώθεις γιατί μπορεί να σε βγάλει κάπου, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου και να έχεις μεγαλύτερη διάθεση για δοτικότητα γιατί μερικές φορές κλείνεσαι και δεν δίνεις τίποτα, προκειμένου να προστατευτείς. Η ενασχόληση με πράγματα που σε ξεκουράζουν και συγχρόνως σε κάνουν να νιώθεις χρησιμότητα ίσως να είναι το μυστικό. Πιθανόν τα λουλούδια και ο κήπος σου να είναι πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά. Επίσης οι ντουλάπες που θα καθαρίσεις και θα βάλεις σε μια τάξη θα σου φέρουν την αίσθηση της χαλάρωσης αλλά και του ξαλαφρώματος.

Υδροχόος

Προσπαθείς να παραμείνεις ψύχραιμος/η γιατί βλέπεις ότι μόνο έτσι είσαι καλά και κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους. Από το Σάββατο όμως και μετά, θα ξεκινήσεις επαφές, ακόμα και με άτομα που δεν σου πηγαίνουν στην ψυχολογία αλλά για κάποιους λόγους πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Γενικά το αίσθημα της συντροφικότητας και του μοιράσματος θα είναι πολύ έντονο για αυτό δεν θα έχεις εκείνη την μοναχικότητα που μερικές φορές ενοχλεί αλλά θα είσαι με άτομα που θέλεις και αγαπάς και αυτό θα σου κάνει καλό. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα διαπιστώσεις ότι όλα μπορεί να αλλάξουν στις σχέσεις σου και να γίνουν πολύ καλύτερες. Τα συναισθήματά σου για την Παρθένο θα σε παρασύρουν και μπορεί από εκεί που είχατε σταματήσει να βλέπεστε, τώρα ξαφνικά να αρχίσετε και πάλι επαφές, σαν να μην είχατε διακόψει ποτέ.

Ιχθύες

Από την ελευθερία και την μεγάλη φυγή θα ξαναγυρίσεις στα λημέρια σου, αφού η Πανσέληνος του Σαββάτου είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχεις περισσότερο τη διάθεση μιας περίεργης αλλαγής και υπερβολών. Ο λόγος είναι ότι ό, τι κάνεις θα είναι σε πλαίσια μεγάλης γείωσης και αναθεώρησης πολλών πραγμάτων αλλά πάντα με την βοήθεια και την συμπαράσταση των πολύ στενών σου ατόμων. Η ενέργειά σου γενικά θα διοχετευτεί προς τα εκεί, αφού θα βιώσεις όλες τις καινούργιες δονήσεις για αλλαγή και καλυτέρευση της ζωής σου. Το ότι θα έχεις μια δημοφιλία ξαφνικά ίσως να σε ξενίσει αλλά θα είναι ένα κομμάτι που θα πάρεις σαν δώρο. Για αυτό θα βρεθείς με πολύ κόσμο που μπορεί να διασκεδάζεις ή να ανταλλάξεις όμορφες στιγμές.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved