Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 14/8 έως και 16/8

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Έχεις όλα τα φόντα για να περάσεις καλά και για να ξεδιπλώσεις την πολύ παθιάρικη φύση σου. Την οποία την κρατάς αρκετές φορές εγκλωβισμένη μέχρι να βρεις κατάλληλο έδαφος να την βγάλεις προς τα έξω. Η Παρασκευή είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα γιατί έχεις μεγάλες δυνατότητες οι οποίες βγαίνουν απο μέσα σου και δεν σε αφήνουν με τίποτε να σταματήσεις να ρισκάρεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πάρεις ένα σφουγγάρι και θα σβήσεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την ερωτική σου ζωή γιατί δεν θέλεις να κρατήσεις πράγματα τα οποία σε βαραίνουν και σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Απο το Σάββατο και μετά θα έχεις μια τεράστια ενέργεια σε πρακτικό επίπεδο που θα σε καθοδηγήσει να επιλύσεις θέματα τα οποία ίσως να σου δημιουργούν έξτρα άγχος και ανασφάλεια.

Ταύρος

Είσαι πιθανόν υπερβολικός/η και σίγουρα θα σου φανούν πολλά πράγματα αρκετά δύσκολα να τα διαχειριστείς και κυρίως θέματα που αφορούν την καρδιά σου και τις αποφάσεις της. Αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι η σχέση με το Λιοντάρι γιατί πιθανόν να σε πάρει η μπάλα απο κάποιες διαφωνίες μαζί του/της και να επιμείνεις υπερβολικά σε πράγματα τα οποία πιθανόν άλλη φορά να μην είχαν τόση ουσία. Ευτυχώς απο το Σάββατο και μετά όλα γίνονται πιο ήρεμα και εύκολα και οι διαφωνίες που υπάρχουν θα σε κάνουν να δεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία τελικά θα είναι πιο εύκολη απο ποτέ. Το ρίσκο είναι μια κατάσταση που δεν σου αρέσει αλλά τώρα θα κάνεις μια πρακτική υπέρβαση μαζί με δημιουργικότητα και έτσι θα βρεις τον χρυσό συνδυασμό. Γενικά κάποια θέματα υγείας που σε απασχολούσαν απο σήμερα θα γίνουν πιο ανάλαφρα και θα βρεις σίγουρα νέες θεραπείες ή λύσεις.

Δίδυμοι

Είσαι σε συνεχόμενη δράση και αυτό σε ξυπνάει και σε κάνει να νιώθεις ζωντάνια και δημιουργικότητα. Το σίγουρο είναι οτι θα μπεις σε βαθιά νερά αλλά δεν θα το καταλάβεις με την πρώτη γιατί θα σου φανούν σαν ένα φυσικό φαινόμενο. Η σχέση σου με τον Παρθένο μπορεί να σου φαίνεται αυτό το διάστημα ότι δεν θα διαρκέσει γιατί οι διαφωνίες σας είναι αρκετά μεγάλες. Αν όμως θέλεις να είναι στην ζωή σου καλύτερα να φερθείς με ευελιξία και εξυπνάδα. Ενώ συνέχεια συζητάς για την απλότητα δεν σου είναι εύκολο να την βρεις σε πρακτικό επίπεδο παρά μόνο όταν την αναζητήσεις με ζήλο.Το Σαββατοκύριακο μπορεί να επεκταθείς πολύ ακόμα και σε πράγματα που παλιά δεν προτιμούσες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες σίγουρα θα έρθουν στην ζωή σου χωρίς να το καταλάβεις καινούργια πράγματα με στόχο να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Ζητάς την αποκλειστικότητα και αυτό σε κάνει να φαίνεσαι ένα άτομο που τα θέλεις όλα δικά σου. Ίσως να παραλογίζεσαι κιόλας για το θέμα ενός ακινήτου ή μιας δουλειάς που πιστεύεις ότι είναι δικό σου δημιούργημα. Αυτό που θα σε ηρεμήσει είναι να βρεθείς με δικά σου άτομα για να νιώσεις σιγουριά και ότι είσαι σε ένα έδαφος ασφαλές. Και θα τα καταφέρεις γιατί θα έχεις τον τρόπο και θα μπορέσεις να κάνεις πράξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Το καλό είναι ότι θα έρθεις απο εδω και πέρα σε καλύτερη επαφή με τους φίλους σου και με άτομα που εσύ νιώθεις ότι μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις. Τα δικαιώματά σου απο μια δουλειά ή απο σπουδές θα μπορείς πιο εύκολα να τα διεκδικήσεις γιατί θα πιστεύεις περισσότερο σε σένα. Ένα ταξίδι με συγγενικά πρόσωπα ή μαζί με την οικογένεια σου θα σε κάνει να περάσεις όμορφα και να αφήσεις τις έννοιες και τις στεναχώριες για λίγο πίσω. Το καλό είναι ότι απο εδώ και πέρα θα σταματήσεις να έχεις αρνητικές σκέψεις οπότε αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να εξωρραίσεις ένα κομμάτι απο τα κακώς κείμενα.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα σου δώσει μια ώθηση ώστε να ξεκαθαρίσεις πολλές απο τις άχρηστες πληροφορίες που κουβαλάς και μαζί με αυτές θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση γιατί θα κλείσεις πόρτες που δεν τις χρειάζεσαι πλέον. Όσο έχεις αυτοεκτίμηση τόσο καλύτερα θα έχεις εκείνη την άνεση να κερδίσεις ότι θέλεις μέσα απο την ατομικότητά σου. Η πρακτική εφαρμογή των ιδεών σου ακόμα και των πιο παρακινδυνευμένων θα γίνουν πραγματικότητα γιατί θα κρατάς τα "μπόσικα" με μια καλή ισορροπία. Για αυτό μην φοβάσαι. Προχώρα στην παρακάτω σελίδα και αυτό θα σε κάνει να πετάξεις και χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις να αλλάξει η ζωή σου πολύ γρήγορα. Αρκεί να είσαι εστιασμένος/η στον στόχο σου και κυρίως να μην έχεις εγωιστικές αντιλήψεις. Εδω το μόνο που χρειάζεσαι είναι η απλότητα και τότε θα πετύχεις πολλά και καλά.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να αγωνιάς από εδω και πέρα γιατί όλα θα γίνουν πιο εύκολα και περισσότερο λαμπερά. Οπότε θα κινείσαι με την αίσθηση της αισιοδοξίας στα χείλη και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει και στα πιο τρελά σου άλματα. Αυτό που χρειάζεται να σταματήσεις και το ξέρεις πολύ καλά είναι να μην σχολιάζεις και να μην επικρίνεις την κάθε ανθρώπινη και πιθανώς περίεργη συμπεριφορά που τυχαίνει να βλέπεις. Γιατί θα χάσεις κατά αρχήν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον κόσμο και συγχρόνως θα χάσεις και την αισιοδοξία σου η οποία τώρα έχει αρχίσει και γίνεται πολύ μεγαλύτερη λόγω της διέλευσης του Δία από το ζώδιό σου. Οπότε θα περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γιατί θα είσαι κοντά στον αληθινό σου εαυτό και πολύ ευχαριστημένος/η γιατί θα βρίσκεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Ζυγός

sunastria

Φίλοι και παρέες που είστε συνέχεια μαζί και δεν σου είναι εύκολο να τους αποχωριστείς θα σε ξεσηκώσουν να πας σε πολλά μέρη και να ζήσεις έντονα. Αυτό γενικά θα σου κάνει καλό γιατί σε συμπαρασύρουν και είσαι πάρα πολύ ενεργός/. Απο το Σάββατο και μετά θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση για κλεισούρα αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα είσαι μόνος/η. Απλά μπορεί να υπάρχουν κάποια άτομα στην ζωή σου που έχουν την ανάγκη σου και θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να τους συμπαρασταθείς ακόμα και σε πρακτικά θέματα. Ή να μείνεις με το κομμάτι του εαυτού σου που ονειροπολεί και συνέχεια όμως σκέφτεται τι θα κάνει στο μέλλον για να αλλάξεις κάποια δεδομένα που δεν σου αρέσουν. Η κατάνυξη και η πίστη θα σου κάνουν γενικά καλό γιατί θα έχεις εκείνη την σιγουριά ότι μια άλλη μεγαλύτερη δύναμη μετά απο εσένα θα επηρεάσει τη ζωή σου.

Σκορπιός

Έχεις τόσα πολλά να κάνεις που δεν ξέρεις απο που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Γιατί η δημιουργικότητα σου είναι τόσο πολύ ισχυρή που σχεδόν σε καταπιέζει. Οι σχέσεις σου θα είναι αρκετά τεταμένες με πολλά άτομα γιατί θα θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους και πιθανόν να μην μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Η γενική σου στάση θα είναι πολύ ερωτική αλλά μέσα απο αντιθέσεις για αυτό θα βρεθείς σε μια κατάσταση ακόμα και ανταγωνιστική. Απο το Σάββατο όμως θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες και θα νιώσεις καλύτερα. Ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις εκείνη την εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε, γιατί απο εδώ και πέρα όλα αλλάζουν. Οπότε πέρασε όσο καλύτερα μπορείς για να έχεις αποθέματα ενέργειας.

Τοξότης

Το περιπετειώδες στυλ σου όλο και κάπου σε ένα μακρινό προορισμό θα σε στείλει. Και αυτό θα σε κάνει να πιστέψεις ότι τελικά μπορεί να κάνεις πράγματα που ίσως να φοβόσουν ότι δεν θα γίνονταν. Αυτό θα το απολαύσεις περισσότερο την Παρασκευή γιατί θα έχεις πολύ θετική διάθεση να κάνεις τα πάντα Οι κινήσεις σου χρειάζονται πρακτικότητα από το Σάββατο και μετά γιατί όλα θα είναι για σένα πιο μίζερα και λιγότερο λαμπερά. Οπότε καλή είναι και η προσαρμογή ακόμα και σε πράγματα που δεν σε "τρελαίνουν" από χαρά. Η λογική σκέψη για σένα μπορεί να είναι αυτή την στιγμή δύσκολη γιατί θα εκνευρίζεσαι και ίσως να κοντράρεσαι με τα άτομα γύρω σου. Παραμέρισε τις διαφορές σου με τους άλλους και ακολούθησε τις ανάγκες όλων.

Αιγόκερως

Προσπαθείς να αποδείξεις πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα για σένα. Γιατί μπαίνει στην μέση ένα κομμάτι του εγωισμού σου και σε προκαλεί να κερδίσεις κάποιες θετικές εντυπώσεις. Σήμερα πάντως θα ζήσεις μεγαλοπρεπείς στιγμές οι οποίες μπορεί να προέρχονται και απο το περιβάλλον που είσαι αυτή την στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, το Σάββατο θα είναι όλα καλύτερα και θα ρισκάρεις ακόμα και σε πράγματα που παλιά φοβόσουν. Σίγουρα θα κάνεις υπερβολές αλλά δεν θα σε νοιάζει, γιατί δεν θα φοβάσαι τίποτα. Η Κυριακή επίσης θα είναι μια πολύ καλή ημέρα αφού θα περάσεις ξέγνοιαστα και πολύ όμορφα.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που όλοι και όλα θα δουλεύουν για σένα. Αλλά με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό απο άλλες φορές. Γιατί γίνεται η Νέα Σελήνη στο άξονά σου και αυτό σε επηρεάζει περισσότερο, αφού θα δίνεις και θα παίρνεις άμεσα απο τους άλλους. Χωρίς να το καταλάβεις καλά καλά θα βρεθείς στο επίκεντρο αλλά με τον τρόπο σου. Έχεις πάντως μια εσωτερική λάμψη η οποία θα σε κάνει να ξεπεράσεις πολλές δύσκολες στιγμές και να γίνεις πολύ αγαπητός/η σε όλους. Θέματα εσωτερικής κάθαρσης θα σε απασχολήσουν απο το Σάββατο και μετά και παρόλο που θα βρίσκεσαι σε διάκοπες και σίγουρα σε χαλάρωση εσένα το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε όνειρα και σε καλές σκέψεις.. Καλό είναι να μην συζητήσεις με τον Παρθένο σε βάση λογικής γιατί μπορεί να χαλάσει η μαγεία και γενικά οτιδήποτε καλό είχε πάει να γίνει.

Ιχθύες

Έχεις πλέον ξεκινήσει μια καινούργια πορεία διαφορετικών ταχυτήτων και σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει παντού γιατί θα νιώσεις μια χαλαρότητα σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι κιόλας σε διακοπές θα βρεθείς με κόσμο που σε εντυπωσιάζουν και δεν σε πιέζουν να μην είσαι ο εαυτός σου. Η Παρασκευή θα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα αφού θα βγάλεις απο μέσα σου όλες τις επιθυμίες και θα σου φανούν όλα πιο απλά. Η θάλασσα είναι το καλύτερο μέρος για να ξεπεράσεις όλα τα αρνητικά κομμάτια που έχεις μαζέψει μέχρι τώρα. Σίγουρα θα εμπιστεύεσαι περισσότερο τους άλλους γιατί αυτή την στιγμή κάπου θα βλέπεις μόνο το θετικό. Σάββατο και Κυριακή θα είσαι σε περιβάλλον που νιώθεις καλά και πολύ ασφάλεια. Το να προσφέρεις είναι για σένα ένα κομμάτι του εαυτού σου που σε καλύπτει πλήρως. Ένα ζωάκι μπορεί να έρθει ξανφικά στη ζωή σου και να βγάλει όλη σου την τρυφερότητα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved