Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/8

Ένα νέο ξεκίνημα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/8

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί μια αστάθεια στην διάθεση σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μικρές... παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και τις επαφές σου με τους άλλους. Παράλληλα ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει έτοιμο/η για νέες περιπέτειες αλλά σε πρώτη φάση μπορεί να δημιουργήσει κι ένα θέμα με αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Είτε ανήκεις στην κατηγορία των «πολιορκητών» είτε σε εκείνην των «πολιορκημένων», ο Άρης σου επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Το μόνο που σου μένει είναι να σηκώσεις το... γάντι που σου πέταξε!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης αλλάζει τα δεδομένα στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου, κάτι που σίγουρα έχει τα καλά του και τα στραβά του. Από τη μια πλευρά σου δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσεις περισσότερα, από την άλλη όμως ενδέχεται να συνεισφέρει σε πολλές εντάσεις είτε με οικεία σου πρόσωπα ή με κάποιον «εισβολέα», που επιμένει να... γίνει το δικό του!

Ερωτικά
Ο Ερμής εξακολουθεί να σου... φέρνει κόσμο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις, αφού πολλά μπορεί να μείνουν μόνο στα λόγια. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση είναι ευκαιρία να καταλάβεις περισσότερα για τον άνθρωπο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου τονίζει τα ενδιαφέροντα σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Επαφές και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να μην εξελιχθούν όλα ομαλά. Ο Άρης ζητά το... μερτικό του από την καθημερινότητα σου κι ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις προκλήσεις ή εντάσεις που σε ξεπερνούν.

Ερωτικά
Η διάθεση σου αλλάζει διαρκώς και η προσωπική σου ζωή αρχίζει να θυμίζει... μπίλια σε ρουλέτα! Αυτό όμως μπορεί να κουράσει ή να ανησυχήσει τον άνθρωπο σου, που θα σε προτιμούσε λίγο πιο σταθερό. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε απλά... διασκέδασε το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης. Από την άλλη πλευρά όμως σου επιτρέπει να κυνηγήσεις ένα οικονομικό σου «όνειρο» κι αν είσαι τυχερός μπορεί να το υλοποιήσεις άμεσα!

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς και μάλιστα σε... μεγέθυνση! Αγάπη, τρυφερότητα και σεξουαλική απόλαυση, τρία σε ένα κι όχι δεν ονειρεύεσαι...

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου εγκαινιάζει μια περίοδο, όπου καλείσαι να κάνεις πολλά και... γρήγορα, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος. Και δεν υπάρχει κανείς λόγος να αρνηθείς να μπεις σε αυτήν την διαδικασία, αφού έτσι κι αλλιώς η ένταση σε «περιτριγυρίζει» κι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να επιλέξεις εσύ τα αντικείμενα της δράσης σου, παρά να περιμένεις το... κακό συναπάντημα!

Ερωτικά
Είσαι από τους πιο ευνοημένους/ες σε αυτόν τον τομέα και μόνο η άρνηση σου να ζήσεις κάτι δυνατό θα μπορούσε να σου κόψει τον δρόμο προς την ευτυχία. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες που θα την ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να σε... ταλαιπωρήσει με την διαρκή αλλαγή των δεδομένων στη ζωή σου αλλά εδώ σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσουν η κριτική σου σκέψη και η ικανότητα σου να αξιολογείς το τι αξίζει πραγματικά και τι όχι. Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να σε «τρομάξει» με ένα θέμα υγείας το οποίο όμως θα έχει μια θετική κατάληξη.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον τομέα των... μυστικών ερώτων και σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να οριστικοποιηθούν τα πράγματα. Αντίθετα όμως όσον αφορά στην αναβίωση μιας παλιάς σου σχέσης... όλα είναι δυνατά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να «απαιτήσει» την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά και να δημιουργήσει ένα θέμα με φιλικό σου πρόσωπο, που είτε αντιμετωπίζει κάτι έκτακτο, είτε έχει επιλέξει να συγκρουστεί... μετωπικά μαζί σου. Ότι κι αν συμβεί όμως να θυμάσαι ότι θα έχει προσωρινό χαρακτήρα, ενώ επιπλέον θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη προάγει την κοινωνικότητα σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα τις επαφές σου και... βλέπουμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους «σκαλίζει» τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα. Κι από τη στιγμή που ο ισολογισμός σου δεν θα διαταραχθεί, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντίθετα οι... απαιτήσεις του Άρη μπορεί να είναι πολύ πιο φορτικές, αφού σε καλεί να δράσεις άμεσα ώστε να διακριθείς αλλά και να προλάβεις ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Ερωτικά
Οι επιθυμίες σου «φουντώνουν» αλλά αυτήν την φορά πραγματικά δεν... κρατιέσαι! Είναι λοιπόν εξαιρετικά πιθανό να βιώσεις πράγματα που ίσως και να υπάρχουν για καιρό στο μυαλό σου, είτε αυτό συμβεί με τον άνθρωπο σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης σε γεμίζει δύναμη και ενέργεια, καλό είναι όμως να μην την σπαταλήσεις σε ανούσιες δραστηριότητες. Μια «δυνατή» ταξιδιωτική εμπειρία αλλά και η γρήγορη εκμάθηση μιας τέχνης ή τεχνικής είναι αυτά που μπορούν να σε συγκινήσουν πολύ περισσότερο από τις... αψιμαχίες με άτομα του συγγενικού ή και του ευρύτερου περιβάλλοντος σου.

Ερωτικά
Μια γνωριμία με ξένο/η ή σε ταξίδι είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο. Όσον αφορά όμως μια πιο μόνιμη κατάσταση, για την ώρα δείχνει... όνειρο θερινής νυκτός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να «βγάλει» κάποιες έκτακτες επαγγελματικές ανάγκες, σε μια στιγμή μάλιστα που θέλεις να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πριν όμως αρχίσεις να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, φρόντισε πρώτα να διασταυρώσεις αν όλα αυτά που σου ζητούν ή προκύπτουν έχουν πραγματικά... λόγο ύπαρξης!

Ερωτικά
Αν και δεν θα σου λείπουν οι ευκαιρίες για κάτι «δυνατό», σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα μια «εδώ και τώρα» απόλαυση, παρά κάτι πιο... διαρκές. Πολύ σύντομα βέβαια τα πράγματα θα αλλάξουν αλλά μέχρι να συμβεί αυτό... ζήσε το σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι εξελίξεις «τρέχουν», το ίδιο κι εσύ, όχι όμως... επί ματαίω! Ο Άρης μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν σημαντικό στόχο σου και το μόνο που απομένει είναι να διαχειριστείς σωστά την επιτυχία σου. Από την άλλη πλευρά, τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μπορεί να προκαλέσουν μια κρίση σε μια συνεργασία σου.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια νέα σχέση η οποία μάλιστα θα διαθέτει πολλά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε συγκινούν. Αυτό όμως δεν θα συμβεί εύκολα κι απλά αλλά ύστερα από «μάχη» που θα κάνει την κατάκτηση σου ακόμη πιο πολύτιμη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Άρης εισάγει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου. Αν μεν ψάχνεις για δουλειά θα μπορέσεις να βρεις κάτι, έστω και προσωρινό. Όσον αφορά όμως σε μια ήδη υπάρχουσα εργασία, κινδυνεύεις να βρεθείς προ μιας δυσάρεστης έκπληξης. Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα είναι «μαχητό», απλά θα χάσεις για ένα διάστημα την... ηρεμία σου!

Ερωτικά
Ύστερα από μια περίοδο εντάσεων, η Αφροδίτη σχεδιάζει για σένα τα καλύτερα. Αν είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις «τον άνθρωπο σου» αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να τις... ξεχάσεις!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved