Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 17/7 έως και 19/7

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Ξεπερνάς τις δυσκολίες και όλα τα υπόλοιπα που σε βαραίνουν και αυτό σου δίνει δύναμη για να ξεκολλήσεις από τις διάφορες εντάσεις και κυρίως τις επαγγελματικές δυσκολίες που έχεις αυτή την στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχεις διάφορες συναισθηματικές εντάσεις και ίσως και ένα είδος απόρριψης από τον Αιγόκερω που μπορεί να σε στεναχωρήσει ή να σε πιέσει αρκετά. Το καλό είναι ότι εσύ έχεις αντοχές για να προχωρήσεις και να εκμεταλλευτείς τις αισιόδοξες στιγμές. Η διάρκεια που ζητάς σε μια σχέση ίσως να μην είναι εφικτή αλλά αν επιμένεις και παίξεις με σωστά χαρτιά θα κερδίσεις. Έχεις ένα είδος εύνοιας στον ερωτικό τομέα αυτή την περίοδο κι όλο και κάτι γνωρίζεις, το μυστικό όμως είναι να το κρατήσεις. Γενικά πάντως θα περάσεις καλά γιατί θα ξεχάσεις και θα ρίξεις πίσω σου ό, τι σε απασχολεί.

Ταύρος

Περνάς στην αντεπίθεση και γίνεσαι ένα άτομο που ξέρει τι θέλει και πως να το πραγματοποιήσει. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια τάση για ανώτερη ποιότητα και εσωτερική εξέλιξη αλλά θα σε φέρει σε κόντρα με τις εξωτερικές καταστάσεις οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες. Για αυτό ίσως να έχεις μια έντονη απολυτότητα η οποία δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί γιατί δεν θέλεις με τίποτε να κατεβάσεις τον πήχη. Ίσως η μεγαλόπρεπη στάση σου να είναι και τροχοπέδη ώστε να λύσεις κάποια προσωπικά ζητήματα, κυρίως αν πιστεύεις ότι έχεις προδοθεί από ιδέες ή άτομα. Το παρελθόν ξανακτυπά και αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα νιώσεις έντονα ότι πρέπει να λύσεις τα δεσμά σου αλλά ίσως να μην μπορείς. Ευτυχώς από την Κυριακή και μετά όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά.

Δίδυμοι

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και αυτό σε αναγκάζει να κάνεις και κινήσεις που δεν περίμενες. Μάλιστα, διεκδικείς ακόμα και κληρονομικά που μέχρι πρότινος δεν σε απασχολούσαν έντονα. Αλλά, τώρα θα τα ζητήσεις γιατί πιστεύεις ότι δε σου φέρονται σωστά κάποια άτομα από την οικογένειά σου. Πιθανόν να αναζητάς κάτι καλύτερο για σένα αλλά ο τρόπος σου κρύβει φόβο και για αυτό θα χάνεις τον έλεγχο. Η σκέψη σου είναι στον Αιγόκερω αλλά δύσκολα θα γίνει κάτι καλό γιατί μπορεί να του προκαλείς ζήλεια και οι σκηνές μεταξύ σας θα είναι πολλές, αν και διακριτικές. Η αγάπη για την μάθηση αλλά και το να φανείς μέσα από αυτά που λες πιθανόν να είναι το κυριότερό σου μέλημα γιατί θα έχεις έντονες επιθυμίες για να καταξιωθείς. Από την Κυριακή και μετά θα χρειάζεται να προσέχεις τα διάφορα πρακτικά θέματα που θα σε απασχολήσουν.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα για αυτό θα αξιώσεις να γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα σε πολλά επίπεδα. Θα βάλεις το κεφάλι σου κάτω να σκεφτεί τι πρέπει να κάνεις για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Ίσως να έχεις ένταση στα λόγια σου και να πληγώσεις δικού σου ανθρώπους για αυτό προσοχή. Επίσης, λόγω της μεγάλης σου ευαισθησίας πιθανόν να σου βγει μια δημιουργική κατάσταση σε ποίηση ή σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Τα παλιά μπαούλα θα ανοιχτούν και θα βγουν αναμνήσεις νοσταλγικές από φωτογραφίες και από πράγματα που σου θυμίζουν τα παλιά. Θα απαιτήσεις για τον εαυτό σου ή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα να αγοράσεις το καλύτερο κι αυτό θα σε βάλει σε σπατάλες. Ευτυχώς από την Κυριακή και μετά θα ηρεμήσεις και θα περάσεις καλύτερα γιατί το περιβάλλον που θα είσαι θα είναι όμορφο.

Λέων

Βρίσκεσαι σε μια φάση που εξελίσσεσαι αρκετά και αυτό σε βοηθάει να ανοίξεις την καρδιά σου και να κάνεις πράγματα με κίνητρο τα συναισθήματά σου, παρόλο που βρίσκεσαι σε ένα κλοιό και νιώθεις ότι κάποιοι σε έχουν απομονώσει. Για αυτό υπάρχει έντονο το παράπονο μέσα σου ότι σε έχουν αδικήσει. Προσπαθείς να κάνεις πίσω και να μην ξεσπάσεις γιατί αισθάνεσαι ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα έχεις μια έντονη στάση απέναντι στον έρωτα και θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να δείξεις ότι έχεις την δύναμη να αγαπήσεις αλλά και να αγαπηθείς. Το παρελθόν μπορεί να ξανακτυπήσει και ένας Σκορπιός να σε αναστατώσει αλλά μάλλον θα συγκρατήσεις αυτά που νιώθεις αν δεν πειστείς απόλυτα. Το καλό είναι ότι θα βγεις έξω έξω και θα ξεφαντώσεις. Από την Κυριακή και μετά θα βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου και θα βελτιώσεις την διατροφή σου.

Παρθένος

Νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα με την βοήθεια φίλων και της οικογένειάς σου που σε φροντίζουν και σε σκέφτονται. Πάντως οι ιδέες σου θα είναι πολλές, πρακτικές και πειστικές απέναντι σε αυτούς που θέλεις να προσελκύσεις. Μια φιλία μπορεί να την δεις να εξελίσσεται σε ερωτικό δεσμό αλλά δε θα σε εκπλήξει καθόλου γιατί είναι κάτι που σου ταιριάζει. Με τον Καρκίνο θα είσαι καλά και με τον Αιγόκερω θα έρθεις πολύ κοντά. Όσο πάντως αναζητάς το τέλειο δεν θα ικανοποιείσαι για αυτό καλύτερα να επικεντρωθείς σε άτομα που είναι κοντά σου και να τα αποδεχτείς, χωρίς να περιμένεις κάτι πολύ μεγάλο. Ο από μηχανής Θεός θα λειτουργήσει αυτές τις ημέρες αρκετά και θα δοθούν λύσεις σε θέματα που δεν περίμενες, οπότε μην χάνεις την πίστη σου.

Ζυγός

sunastria

Υπάρχουν διάφορες εντάσεις και μέσα από αυτές καταλαβαίνεις ότι έχεις μια μεγάλη ευαισθησία η οποία σε κυνηγάει αυτό το διάστημα και δεν μπορείς να την αποφύγεις. Συγχρόνως, κάνεις πράγματα για να πετύχεις να φέρεις τις ισορροπίες που έχουν χαθεί και θα επιμένεις, κυρίως σε θέματα οικογένειας και δουλειάς. Το καλό είναι ότι κρατάς μέσα σου κάποιες σταθερές και δεν επηρεάζεσαι πάρα πολύ από τα τρέχοντα γεγονότα. Θα διαλέξεις να περάσεις κάποιο χρόνο με λίγους και καλούς φίλους γιατί έτσι γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Μην αφήσεις στις ευαισθησίες σου ανεξέλεγκτες γιατί θα ξεφύγεις από τα επιτρεπόμενα όρια. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα σε κάνει να αναθεωρήσεις θέματα σχετικά με σπίτι και οικογένεια και θα θέλεις να ξεκινήσεις μαζί του κάτι, ακόμα και αυτή την στιγμή.

Σκορπιός

Το περιβάλλον που κινείσαι είναι πολύ ευνοϊκό και κυρίως πιο ποιοτικό αλλά χωρίς να το καταλάβεις, θέλεις να είσαι το επίκεντρο και όλοι να σου δίνουν μεγαλύτερη σημασία. Για αυτό θα συμπεριφερθείς πολύ έντονα ώστε να πάρεις την αξία που σου ανήκει. Επαγγελματική και κοινωνική ζωή θα είναι πολύ δυνατά κίνητρα ώστε να φανείς και να ανεβάσεις το πήχη. Ίσως να μην είναι εύκολο και να αναγκαστείς να ξεπεράσεις τα όριά σου αλλά στο τέλος θα πάρεις ικανοποίηση. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα αισθάνεσαι τόσο μεγάλο πάθος και έρωτα για το Λιοντάρι που δεν θα έχεις την σωστή αντιμετώπιση γιατί ή θα νιώθεις προδοσία από τον τρόπο που σου φέρεται ή ότι κάτι δεν πάει καλά και θα αποστασιοποιηθείς. Το εξωτερικό συνεχίζει να σε ελκύει. Από την Κυριακή και μετά, τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα μπουν όλα στην θέση τους.

Τοξότης

Υπάρχουν πολλά οικογενειακά και οικονομικά θέματα που οδεύουν όμως προς μια λύση τους. Επειδή έχεις αισιοδοξία για όλα τα τεκταινόμενα, προσπαθείς να μην καταβάλλεσαι από τις δυσκολίες και να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού. Το καλό είναι ότι θα παίξεις αυτές τις ημέρες και ερωτικά αλλά θα ρισκάρεις και σε επίπεδο επαγγελματικό γιατί βλέπεις ότι υπάρχουν περιθώρια και η διαίσθησή σου λέει ότι κάτι θα έρθει από εκεί. Η αρνητική στάση ενός Καρκίνου σε έχει βάλει να ψάξεις και να ξεπεράσεις κάποιες μεταξύ σας δυσκολίες γιατί θεωρείς ότι από εσένα πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα. Η γνώση σε βοηθάει και κυρίως σε θέματα ψυχολογίας γιατί τα αντιλαμβάνεσαι πολύ εύκολα. Από την Κυριακή, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στη διατροφή σου για να νιώσεις ανάλαφρα και πιο υγιής.

Αιγόκερως

Έχεις μια σημαντική πορεία αυτή την στιγμή την οποία όμως την κάνεις γιατί ωθείσαι από άλλους. Αυτό από την μια σε δυσκολεύει και από την άλλη σου δίνει ευκαιρίες να αποδείξεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις και τι μπορείς να δώσεις. Σίγουρα οι υποχρεώσεις είναι πολύ μεγάλες και ακόμα και αυτές τις ημέρες πιθανόν να δουλεύεις για να εξυπηρετήσεις καταστάσεις και άτομα αλλά δεν σε νοιάζει, αρκεί να μην σου πηγαίνουν κόντρα. Ίσως πάρεις στραβά κάποια πράγματα που θα σου μεταφέρουν κοντινά σου άτομα. Επίσης, θα γνωρίσεις πολύ κόσμο, μέσα από οικογενειακές συγκεντρώσεις και θα σου κάνει καλό γιατί θα ανοίξεις τον κύκλο σου και θα έρθεις σε επαφή ακόμα και συγγενείς που δεν ήξερες. Η εικόνα που έχει το Λιοντάρι θα σένα θα αλλάξει και θα ακουμπήσει περισσότερο πάνω σου.

Υδροχόος

Πιέζεσαι αρκετά γιατί νιώθεις ότι γίνεσαι ευάλωτος/η. Τα λόγια μπορεί να σε ενοχλούν περισσότερο, ιδιαίτερα ενός Καρκίνου που είναι πολύ περίεργος αυτό το διάστημα απέναντί σου. Ευτυχώς όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα πάρεις πίσω την δύναμή σου αυτές τις ημέρες. Αρκεί να μην λειτουργήσεις εγωιστικά και βάλεις όρους οι οποίοι δεν είναι και τόσο εύκολοι ούτε καν και για σένα. Σου έχει καρφωθεί η ιδέα να φύγεις και γενικά να αλλάξεις γι' αυτό είσαι συνέχεια σε μια διαρκή αναζήτηση κάλυψης ενός κομματιού σου ανικανοποίητου. Αν και θα βρεις κάποιες λύσεις, πάλι θα παραμείνεις αναποφάσιστος/η. Το ταξίδι είναι μια λύση για να ξεσκάσεις και να αλλάξεις παραστάσεις για αυτό θα το σκεφτείς σοβαρά.

Ιχθύες

Μαζεύεις πολλά άτομα κοντά σου τόσο με τις δημιουργικές σου ιδέες, όσο και εξαιτίας της νοοτροπίας που έχεις αποκτήσει τον τελευταίο καιρό να τους προστατεύεις όλους. Οπότε, αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις ακόμα και μια ερωτική απογοήτευση η οποία τώρα μάλλον βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο. Η σχέση με τον Κριό μπορεί να έχει αναθερμανθεί και να μην υπάρχουν οι κόντρες που υπήρχαν παλιά. Η ελαφρότητα θα σε βοηθήσει ώστε να μη σταθείς στα αρνητικά και να κάνεις κινήσεις που θα σε εξυπηρετήσουν και θα σε βάλουν να σκεφτείς δημιουργικά. Αν ασχολείσαι με εμπορικά θέματα, μπορεί να βγάλεις χρήματα και να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο που είχες χάσει. Γενικά, θα έχεις μια άνεση να χειρίζεσαι όλες τις υποθέσεις σου, με το συναίσθημά σου να σου βγαίνει αβίαστα. Τα τυχερά παιχνίδια πάντως θα σε ευνοήσουν. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις διάθεση να μοιραστείς πράγματα και να προσφέρεις στον/στην σύντροφο σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved