Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/7

Διαπραγματεύσεις εφ' όλης της ύλης

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/7

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Καλή και άγια η διπλωματία αλλά δεν είναι του στυλ σου. Άσε λοιπόν τις «τρίπλες» σε αυτούς που έχουν σχέδιο, υπομονή, ψυχραιμία κ.λπ. και κάνε αυτό που ξέρεις καλά: Διεκδίκησε με σθένος το δίκιο σου, επιλέγοντας βέβαια τρόπους που δεν θα σε κάνουν να το... χάσεις. Έτσι κι αλλιώς, ο Άρης στον Καρκίνο δεν πρόκειται να σε αφήσει σε... χλωρό κλαρί κι αν δείξεις υποχωρητικότητα θα θεωρηθεί αδυναμία.

Ερωτικά
Οι επιτυχίες σου είναι τόσο πολλές που οι φίλοι σου πέφτουν στα γόνατα και σε παρακαλούν: «Δώσε και σε μας μερίδιο!» Αν είναι καλά παιδιά, κάτι μπορεί να γίνει...

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ίσως να προσδοκάς ένα ήρεμο Σ/Κ αλλά είναι δύσκολο να... σου κάτσει! Γείτονες, συγγενείς αλλά και μπόλικοι «εξυπνάκηδες» σε φέρνουν στο αμήν δοκιμάζοντας τα νεύρα και την αντοχή σου. Δεν υπάρχει, ωστόσο λόγος, να γίνεις «ταύρος εν υαλοπωλείω». Απλά μην υποχωρήσεις χωρίς ανταλλάγματα, μείνε στο κέντρο σου κι αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, τότε το λόγο έχει... η Δικαιοσύνη!

Ερωτικά
Στην φάση που είσαι τώρα αν σε βάλουν να διαλέξεις ανάμεσα σε δέκα επιλογές θα προτιμήσεις την πιο... προβληματική! Περίμενε λοιπόν μέχρι να μπει ο Δίας στην Παρθένο μπας και δεις ηλίου πρόσωπο...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να υπερασπίσεις τα κεκτημένα σου ή απλά να διεκδικήσεις περισσότερα. Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή δείχνεις «αέρα πατέρα» θα μπορέσουν εύκολα να σε ρίξουν, κακό του κεφαλιού τους. Κατ' αρχήν είναι βέβαιο ότι σε επίπεδο επιχειρημάτων θα βρουν τον μάστορα τους αλλά αν τύχει να προχωρήσουν σε «αδόκιμες» πρακτικές, τότε θα διαπιστώσουν πόσο καλός/η είσαι και στο... τρέξιμο!.

Ερωτικά
Για την ώρα έχουν προτεραιότητα οι διευκρινήσεις και οι εκμυστηρεύσεις. Από αύριο όμως... πιάνεις δουλειά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μερικοί νομίζουν ότι επειδή στον έξω κόσμο είσαι χαμηλών τόνων, θα μπορέσουν να πετύχουν εύκολα τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την πλήρη παράδοσή σου στις βουλές τους. Καλό είναι λοιπόν να άρεις άμεσα την... παρεξήγηση, δείχνοντας ότι στον χώρο σου και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση το να καταπιέσεις την λίμπιντό σου είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Αφέσου λοιπόν στις χαρές και τις εντάσεις του έρωτα πριν αρχίσεις να... βγάζεις καπνούς απ' τα αφτιά!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε αναγκάζει να κατέβεις από τον θρόνο σου και να μπεις στα άδυτα του παρασκηνίου, όπου ήδη... ακονίζονται μαχαίρια! Πριν όμως αρχίσεις να «παίρνεις κεφάλια», τείνε κλάδο ελαίας και δώσε βάση στις δίκαιες διαμαρτυρίες. Κανείς δεν διαθέτει το αλάθητο, ούτε ο Πάπας, ούτε κι εσύ. Αν λοιπόν κάποιοι χειρισμοί σου τίθενται σε αμφισβήτηση, προσπέρασε τον εγωισμό σου και δες πρώτα γιατί... φωνάζουν όλοι αυτοί!

Ερωτικά
Ίντριγκες και δολοπλοκίες σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν Βυζαντινός αυτοκράτορας. Μην το... τερματίσεις όμως, την σήμερον ημέρα υπάρχουν πολλοί πολιτισμένοι τρόποι για να λύνεις τέτοιες διαφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Βρίσκεσαι ενώπιον σημαντικών διεργασιών στα εργασιακά σου και η εντρύφησή σου στις λεπτομέρειες μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια. Πρώτα απ' όλα, ο «σκλάβος» δεν γράφεται με ωμέγα, ούτε το «μαστίγιο» με όμικρον γιώτα. Ο Άρης βέβαια, μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί το κελεπούρι, μπορεί να στείλει «λυτούς και δεμένους» για να σε μεταπείσουν αλλά τι ξέρουν αυτοί από... ψιλά γράμματα;

Ερωτικά
Ποιητής εκ του προχείρου... Κανόνισε να μην πατήσεις πάλι την πεπονόφλουδα του ρομαντισμού, γιατί σίγουρα δεν είναι ο τομέας σου. Αντίθετα στις διαπραγματεύσεις και την κριτική τα καταφέρνεις μια χαρά κι ας σε λένε ξινή/ο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι πιέσεις για να υποκύψεις στις βουλές των άλλων γίνονται αφόρητες, αντιμετωπίζεις το φάσμα της ασυνεννοησίας και δεν θες πολύ για να παραπέμψεις την υπόθεση σου στον... ΟΗΕ! Τελικά όμως το διαπραγματευτικό σου ένστικτο σε προστατεύει από τα χειρότερα. Τους πείθεις ότι αντί να σε δείρουν είναι καλύτερα να αυτομαστιγωθείς και η συμφωνία... επετεύχθη!

Ερωτικά
Θέλεις να σπάσεις τις αλυσίδες σου και να νοιώσεις ελεύθερος/η αλλά διστάζεις αφού πάντα υπολογίζεις τις αντιδράσεις των άλλων. Μην ανησυχείς, μπορεί να σε βγάλουν αυτοί από τον κόπο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ανταγωνιστές κληρονόμοι και φορομπήχτες απειλούν να συρρικνώσουν το βιός σου με διάφορες χαζές δικαιολογίες περί δικαιοσύνης και «ίσης κατανομής των βαρών». Που ήταν όμως όλοι αυτοί όταν με πόνο ψυχής μάζευες τα λεφτουδάκια σου, τα σπιτάκια σου και τα οικοπεδάκια σου; Ανάθεμα κι αν θυμάσαι πόσους... ξαπόστειλες για να τα βάλεις στο χέρι όλα αυτά και ποιος θα σου πληρώσει την ψυχική οδύνη;

Ερωτικά
Έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι... Κι αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακόμη προς την... παραδοσιακή κατεύθυνση που επιθυμείς, κάνε υπομονή και φέρσου πιο διαλλακτικά. Μόλις το «αρνί» μπει στο... μαντρί, τότε μανταλώνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η ζωή σου γέμισε κινούμενους στόχους και ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο καλός/η είσαι στη σκοποβολή. Θα τα καταφέρεις; Το πρώτο και σημαντικό είναι να μην σε πιάνει άγχος και βέβαια να είσαι σίγουρος για τη νίκη σου. Όπως τότε στο λούνα παρκ, που τσάκισες τους φανφαρόνους ανταγωνιστές σου, κερδίζοντας δύο αρκουδάκια, μια Μπάρμπι κι έναν Τζον-Τζον!

Ερωτικά
Όταν βλέπω αεροπλάνο, μου 'ρχεται να σου την κάνω, να φορτώσω τους καημούς μου και τους αναστεναγμούς μου και να απογειωθώ... Εξ άλλου στα ταξίδια κάνεις και γνωριμίες...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Όλοι γνωρίζουν τις ικανότητές σου και το πόσο υπεύθυνος/η είσαι στη δουλειά σου, καλό είναι όμως να μην μένουν στα λόγια αλλά να έρθουν και στο... ψητό! Η Δήμητρα σε καλεί να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν και καρφί δεν της καίγεται για την κρίση. Έμαθαν όλοι τώρα... περνάμε κρίση και περνάμε κρίση... Στο κάτω-κάτω δεν έγινες φίρμα για να πληρώνεσαι με πενταροδεκάρες.

Ερωτικά
Η υπόθεση θυμίζει τις απαρχές του Τρωικού πολέμου αλλά σε μια λίγο διαφορετική εκδοχή. Η Ωραία Ελένη κάνει τα γλυκά μάτια στον Πάρι αλλά εκείνος δεν την κλέβει χωρίς προίκα. Τότε ο Μενέλαος -δηλαδή εσύ- αρχίζει τα παζάρια: Βασίλεια, χρυσάφια... Πόσα θες τέλος πάντων για να την πάρεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή της Δήμητρας στον Υδροχόο, οι γνωριμίες σου και ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται διαρκώς, ενώ τα... κατορθώματά σου φτάνουν μέχρι τα πέρατα της οικουμένης Σε αυτήν την φάση όμως ενδέχεται να συναντήσεις και μπόλικους... αντιρρησίες, που θα σε ζαλίσουν με τις ενστάσεις ή τις απαιτήσεις τους. Κι εδώ είναι που ισχύει το «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες». Μείνε στο ύψος σου λοιπόν...

Ερωτικά
Οι διαρκείς επιτυχίες σε έχουν κουράσει κι αποζητάς πια την ηρεμία σου. Λες, «φύγετε, δεν θέλω άλλους/ες», μα τώρα είναι που την... έβαψες!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Αλήθειες και πράσινα άλογα... Με την συνδρομή του Άρη, οι απαιτήσεις των ανθρώπων που αγαπάς γίνονται πιο επιτακτικές και σε πιέζουν να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η. Θέλουν λέει να μάθουν την αλήθεια κι ίσως σου ζητήσουν να μπεις ακόμη και σε νομικές διαδικασίες, δεν ξέρουν όμως ότι γειώνοντάς σε, ακυρώνουν κάθε καλή σου διάθεση;

Ερωτικά
Και τα' φτιαξε η Μάρι με τον Άρη και τον Χάρη, που τα είχε με την Ρένα και μετά με την Νανά... Το... passing game καλά κρατεί!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved