Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/6

Σταμάτα να νιώθεις ανησυχία για όλα τα πράγματα... Σου κλέβει τη χαρά και σου τρώει τη σκέψη!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι είσαι στα δικά σου τα λημέρια και βρίσκεις πως πρέπει να επικεντρωθείς στην προσωπικότητά σου για να βάλεις τους όρους σου αλλά και για να κάνεις τα δικά σου και να τα προσαρμόσεις στην ζωή σου.
Ερωτικά: Μπορεί να αφήσεις τις σκέψεις σου να σου χαλάσουν την διάθεση και να σε βάλουν να σχολιάσεις κάποια πράγματα πάνω στην συμπεριφορά του/της συντρόφου. Δυσκολεύεσαι να βρεις την σταθερότητα που αναζητάς, και το πιο πιθανό είναι σήμερα να μην την βρεις καθόλου. Άτομα που σε ενδιαφέρουν συναισθηματικά κρατούν σήμερα τις αποστάσεις τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές επιθυμίες και θα διεκδικήσεις τα δικά σου θέλω και πρέπει. Κάποια θέματα στρατηγικής είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις στις συνεργασίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Με τη Σελήνη μέχρι το απόγευμα στο ζώδιό σου, προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αλλά επειδή δυσκολεύεσαι να οργανωθείς θα εκδηλώσεις την επιθυμία να τα οριοθετήσεις με ένα πολύ προσωπικό τρόπο.
Ερωτικά: Σε προσωπικό επίπεδο η Σελήνη αυτή σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποια βιώματα τα οποία θα σε βγάλουν από κάποια προβλήματα. Πρέπει να μιλήσεις για τα δικά σου θέλω και να βάλεις τον εαυτό σου σε μια ανώτερη θέση, γιατί ο ρόλος του θύματος δε σου πηγαίνει καθόλου. Με τον Ιχθύ θα μπείτε σε μια καλή διαδρομή γι' αυτό άφησε τον εαυτό σου να το απολαύσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Τυχερή η μέρα για σένα σήμερα γιατί βρίσκεις κάποιες άκρες που σου επιτρέπουν να εκφραστείς με τον δικό σου τρόπο. Αυτό θα σου δώσει πιθανή οικονομική ανεξαρτησία, γεγονός που θα εκτιμήσεις δεόντως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Με τον Ήλιο και τον Άρη σε σύνοδο ακόμα στο ζώδιό σου, έχεις αρκετή ένταση αλλά και εξαιρετικά καλή ενέργεια. Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερη φόρμα η οποία σε πιέζει να βγάλεις κάποια πράγματα στην επιφάνεια για να δεις και εσύ προς τα πού θα πας και με ποιο τρόπο θα κινηθείς. Για αυτό χρειάζεται να κάνεις κάποιους ιδιαίτερους συσχετισμούς οι οποίοι θα σε βγάλουν από αδιέξοδα, κυρίως υπαρξιακά που αυτή την περίοδο σε απασχολούν αρκετά. Ο Ερμής σε ορθή πορεία έχει πολλά να σου προσφέρει.
Ερωτικά: Η εξέλιξη μιας κατάστασης θα σε βοηθήσει να δεις πως είναι η πραγματικότητα για εσένα αλλά και τον/την σύντροφό σου. Πάντως η ανάγκη της σχέσης σου επιβάλλει να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες που είναι πολύ ιδιαίτερες και προσωπικές αλλά δεν μπορείς να κάνεις μεγάλες υποχωρήσεις. Για αυτό καθόρισε προς τα πού επιθυμείς να πας και τι να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να ξεπεράσεις τα όριά σου και αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Θα πρέπει να συμβιβάσεις ή να γεφυρώσεις καταστάσεις που είναι ασύνδετες μεταξύ τους. Όμως μια προσπάθεια μπορεί να σε πείσει ότι θα τα καταφέρεις. Αρκεί να την κάνεις. Πρόσεχε την υπερβολή στις ορμές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ήρεμα τα πράγματα για σένα σήμερα. Η κατάστασή σου είναι πιο εύκολη γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι... άγνωστη λέξη, γεγονός που θα σου εξασφαλίσει όλη την καλή ενέργεια να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη μέρα σου
Ερωτικά: Προσπαθείς να εξασφαλίσεις την σταθερότητα των συναισθημάτων σου επειδή με κάποιο τρόπο έχεις ανάγκη να μην εκτεθείς στον οποιονδήποτε. Πιθανόν με τον Αιγόκερω να μπείτε σε μια καλύτερη φάση γιατί θα βρείτε κοινά σημεία που θα σας ενώσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια χρήματα τα οποία θα πρέπει να δώσεις σε λογαριασμούς ή σε υποχρεώσεις, ενώ η υπόθεση ενός ακινήτου θα σε βάλει σε σκέψεις και με τον τρόπο σου θα επιδιώξεις να βγάλεις ένα κέρδος από εκεί. Ο Ερμής σε ορθή φορά σε βοηθάει να δώσεις λύσεις σε ό, τι σε απασχολούσε δυσάρεστα το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεις κάποια θέματα ιδιαίτερα, που με τον τρόπο που σου τα παρουσιάζουν, αυξάνουν την πρόθεσή σου για κοινωνικές επαφές και προβολή. Η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται ακόμα στο ζώδιό σου, σε βοηθούν πάρα πολύ σε αυτό.
Ερωτικά: Δεν συνηθίζεις να είσαι ζηλιάρης/α ή κτητικός/ή, γιατί από τη φύση σου, δεν σου είναι εύκολο να φανερώνεις τα συναισθήματά σου. Παρ' όλα αυτά, η μέρα είναι εξαιρετικά ευοίωνη για σένα. Κοίταξε να το εκμεταλλευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη ένταση και άγχος και ίσως νιώσεις ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια σου τρέμει. Παρ' όλα αυτά, η εύνοια του Δία σίγουρα θα σου δείξει και έναν άλλο, καλύτερο δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χειρίζεσαι πολλές υποθέσεις τις οποίες βλέπεις ότι τις καταφέρνεις και μάλιστα με ένα τρόπο μοναδικό. Γι αυτό μπορείς να χαλαρώσεις και να νιώσεις ασφάλεια. Πάντως, αν προσπαθήσεις σήμερα, θα μπορέσεις να κλείσεις εύκολα όλες τις εκκρεμότητες που σε απασχολούν.
Ερωτικά: Διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα η οποία σίγουρα θα είναι καλύτερη από άλλες φορές και αυτό θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική ηρεμία. Από τα τέλη του καλοκαιριού και μετά, έρχονται καλύτερες μέρες για σένα, οι οποίες θα σου καλύψουν συναισθηματικά πολλές σου ανάγκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να αφήσεις κάτι επειδή δεν πήγε καλά αμέσως, γιατί η διαίσθησή σου λέει πως πρέπει να επιμείνεις περισσότερο κι αυτό σίγουρα θα σου εξασφαλίσει χρήματα και μελλοντικές ευκαιρίες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ευτυχώς για σένα που ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και σε βοηθά ώστε η ανασφάλειά σου να μη λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας και να πραγματοποιήσεις ιδέες που δείχνουν να είναι αρκετά ελπιδοφόρες. Το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει πλήρως και θα σε δικαιώσει.
Ερωτικά: Μέρα πολύ ευνοϊκή για σένα η σημερινή και θα περάσεις ιδανικά με τον/την σύντροφό σου. Με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί σήμερα να έρθεις πιο κοντά, όπως και με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίληψη για κάποια θέματα που σου διαφεύγουν και αφορούν στα οικονομικά σου και τον τρόπο που εσύ βλέπεις τα πράγματα χρειάζεται να αμβλυνθεί για να μπορέσεις να ελιχθείς ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνεργασίες. Αν κάνεις συζητήσεις και έχεις στα σκαριά το κλείσιμο μιας καλής συμφωνίας θα πρέπει να εξασφαλιστείς όσο μπορείς με αποδείξεις και όχι με λόγια. Η χρονική περίοδος αυτή σε ευνοεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Με τον Κρόνο πλέον να κάνει εμφανή την παρουσία του στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου, έχεις αρχίσει να ανησυχείς για τα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών. Είναι όμως μια πολύ καλή ευκαιρία να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που εκκρεμούν. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με πρόσωπα που είναι στο στενό περιβάλλον σου, προχωρώντας σε ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα.
Ερωτικά: Δημιουργείς εξαρτήσεις τις οποίες μερικές φορές είναι δύσκολο να αντιληφτείς κι αυτό έχει να κάνει με την τάση σου να ελέγχεις τις καταστάσεις. Σήμερα, αν δεν θέλεις αυτό να συμβεί, προσπάθησε να συγκρατήσεις αυτά που λες και κάνεις για να μην βρεθείς μετά προ αδιεξόδου καθώς μπορεί να υποσχεθείς πολλά τα οποία μετά θα σου φανούν υπερβολικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά σήμερα θα πας με τα νερά των άλλων για να μπορέσεις να μάθεις να είσαι συνεργάσιμος/η γιατί οι ανάγκες είναι αρκετά μεγάλες και μάλλον θα υποχωρήσεις για να μην χάσεις και τα υπόλοιπα. Πάντως πρόσεξε με ποιο τρόπο θα εκφράσεις τις απαιτήσεις σου γιατί ίσως είναι αρκετά κτητικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ευχάριστα νέα για σένα σήμερα αφού ο Κρόνος εγκαταλείπει για ένα διάστημα το ζώδιό σου και επισκέπτεται αυτό του Σκορπιού. Σου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία μέχρι τις 18 Σεπτέμβριου, που θα μπει εκ νέου στο δικό σου ζώδιο, να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν και, μια που είναι καλοκαιρινή περίοδος, να περάσεις ένα καλύτερο καλοκαίρι. Εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς.
Ερωτικά: Ευνοϊκή αυτή η περίοδος ακόμα μιας και η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Λέοντα σου στέλνουν μόνο θετική ενέργεια. Ευκαιρία να βάλεις τη σχέση σου σε γερές βάσεις που θα έχουν καλές προοπτικές για το μέλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια ξαφνική προοπτική μπορεί να βγει στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να βρεις έναν τρόπο να την υλοποιήσεις προς όφελός σου. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό και, όπως γνωρίζεις, το πιο δύσκολο είναι να γίνει πράξη. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, κοίταξε μην σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πετυχαίνεις τον στόχο σου και αυτό σήμερα είναι το πιο σημαντικό γιατί μπορείς να κυνηγήσεις συγκεκριμένα άτομα και να βρεθείς μαζί τους με συνθήκες που βοηθούν. Έχεις την διορατικότητα να δεις ότι κάτι ανοίγεται και έτσι στρέψε όλη σου την προσοχή εκεί για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα.
Ερωτικά: Μην περιορίζεις πια τόσο πολύ τον εαυτό σου! Άφησε τον και λίγο ελεύθερο! Ερωτεύσου καμιά φορά! Σήμερα η μέρα βοηθάει για κοινωνικές συναναστροφές και είναι μόνο στο δικό σου χέρι να τις αξιοποιήσεις και να κάνεις μια πολύ καλή αρχή για ένα νέο ξεκίνημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι οικονομικές σου συναλλαγές σήμερα δεν είναι στο φόρτε τους. Το σκηνικό παραμένει ίδιο με των τελευταίων ημερών. Οι ευκαιρίες να ρεφάρεις δεν αργούν, αλλά καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Τα βάζεις όλα σε μια τάξη κι αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Πρόσεξε μην κάνεις υπερβολές και καταπονήσεις το σώμα σου γιατί θα υποστείς τις συνέπειες. Το ότι έχεις δραστηριοποιηθεί δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάνεις στα άκρα. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες.
Ερωτικά: Πολλά κέφια θα έχεις σήμερα. Με Ερμή - Ήλιο - Άρη στους Διδύμους να τριγωνίζουν το ζώδιό σου και με Αφροδίτη – Δία απέναντί σου, στο Λέοντα, οι ευκαιρίες για να εμπλουτίσεις την ερωτική σου ζωή δεν θα λείψουν. Οπότε, ξέρεις εσύ...
Οικονομικά & Καριέρα: Διάφορες υποθέσεις σε κυνηγάνε και σε βάζουν να σκεφτείς τι θα γίνει με το έλλειμμα που πιθανόν να έχει δημιουργηθεί στο ταμείο σου ή με κάποια χρήματα που περιμένεις μπορεί τελικά να τα πάρεις μειωμένα. Σίγουρα η ανασφάλεια θα σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά αν δεν θέλεις να παραδοθείς, σκέψου αισιόδοξα γιατί υπάρχουν λύσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σήμερα μπορείς να καλύψεις πολλά από τα ενδιαφέροντά σου. Είτε μείνεις σπίτι να χαλαρώσεις διαβάζοντας ένα από τα αγαπημένα σου βιβλία, είτε βγεις έξω για μια ήσυχη βόλτα, είτε πας για μια βουτιά σε μια απομονωμένη παραλία, ένα είναι το σίγουρο: ότι θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα αναδιοργανώσεις τις σκέψεις σου.
Ερωτικά: Η σκέψη που κάνεις σίγουρα θα σε βοηθήσει να στρώσεις κάποιες καταστάσεις που πιθανόν να είχαν χαλάσει με έναν Καρκίνο. Σήμερα σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να έρθετε πάλι κοντά και να τα βρείτε με τον καλύτερο τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια οικονομική πρόταση από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες θα αποδειχτεί σωτήρια για τις μελλοντικές, επιχειρηματικές σου κινήσεις, αρκεί να το εμπιστευτείς και να επενδύσεις σε αυτά που σου λέει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved