Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/5

Σταμάτα να ψάχνεις τι έχεις χάσει για να μπορέσεις να δεις τι έχεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ενεργείς πολύ συστηματικά και συγκεκριμένα και όλο αυτό σε επηρεάζει γιατί βλέπεις ότι υπάρχει και σκοπιμότητα η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά από τα δύσκολα σημεία σου.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να αφήσεις τα ίχνη σου και αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζεις αλλά τώρα νιώθεις ότι ξύπνησες και για αυτό θα δράσεις σαν κατάσκοπος για να εξερευνήσεις το μυστικό κομμάτι του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να κάνεις ανακωχή για αυτό οι κινήσεις σου μπορεί να φαίνονται διπλωματικές και ευέλικτες, αλλά τελικά δεν διακινδυνεύεις να χάσεις και τα υπόλοιπα που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου δύναμη μπορεί να σχετίζεται με το πόσο μπορείς να κατευθύνεις τον εαυτό σου σε μια πορεία που θα έχει μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση μέσα από τις πράξεις σου και τη σιγουριά ότι δεν έχεις κάνει λάθος.
Ερωτικά: Η σιγουριά είναι το συναίσθημα που βοηθάει να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου και κυρίως αυτά που χρειάζονται διόρθωση για να τα αλλάξεις. Όσο και να παλεύεις με το Λιοντάρι και να του φέρνεις αντιρρήσεις ότι δεν κάνεις εσύ για αυτό, η επιμονή του θα είναι μεγάλη και θα σου αναστρέψει όλες τις αμφιβολίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να δεσμευτείς και προσπαθείς να «περάσεις» στους άλλους κάποιες ιδέες που αφορούν την αυτονομία σου. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο αλλά θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που έχεις μέχρι να το πετύχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν θέλεις να κάνεις παρεμβάσεις και προτιμάς να μείνεις για λίγο μόνος/η. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να υπάρχει ένα μπέρδεμα με την παρέα που βγαίνεις και να προτιμήσεις την απομόνωση για λίγο μέχρι να ξεκαθαριστεί.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις μεγάλη ενέργεια αλλά να νιώθεις κούραση συναισθηματική, η οποία θα σου αφαιρέσει κάπως την επιθυμία να βγεις έξω ή να μοιραστείς με το άλλο το πρόσωπο. Καλύτερα να κρατήσεις πάντως χαμηλούς τόνους και να μην βγάζεις συμπεράσματα τα οποία μπορεί να είναι λάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες σταθερές ιδέες που ευτυχώς δεν χάνονται μέσα στο πέρασμα της ημέρας για αυτό θα προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις και με τον τρόπο σου θα αποφύγεις τις κακοτοπιές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο οι εξελίξεις από την δουλειά σου θα είναι πολύ καλές γιατί θα είσαι αγαπητός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προοδεύεις σταδιακά και δεν αφήνεις να ανακατευτούν στοιχεία τα οποία σίγουρα δεν σου κάνουν καλό. Κατά κάποιο τρόπο γνωρίζεις το πως θα προστατεύσεις τον εαυτό σου και αυτό είναι η μεγάλη σου επιτυχία.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου κι εκτός από την ερωτική επαφή θα ήθελες να έχεις με ένα πρόσωπο και φιλική σχέση για να μπορείτε να πηγαίνετε παντού μαζί. Αν ανακατευτούν οι συγγενείς πιθανόν να δημιουργηθούν κάποια παρατράγουδα στη σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις να αναμειχθείς σε πράγματα που δεν γνωρίζεις, η περιέργεια θα σε σπρώξει να κάνεις κάποιες αναζητήσεις σε ξένα χωράφια και τελικά δεν θα χάσεις γιατί θα ανοίξεις άθελα σου κάτι πολύ καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναγκάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα ενώ θα ήθελες να αράξεις και να ξεκουραστείς. Βέβαια η πίεση από φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα να κάνεις ό, τι είναι δυνατό για να τους ευχαριστήσεις θα σε σπρώξει σε υπερβάσεις. Ίσως βρεθείς με πολύ κόσμο και θα κουραστείς αρκετά.
Ερωτικά: Γίνεσαι πολύ κτητικός/η κάτι που δεν σε οδηγεί σε εύκολο δρόμο αλλά τουλάχιστον διεκδικείς με πάθος και αυτό είναι που σου βγάζει το πολύ βαθύ και αρχέγονο κομμάτι σου που σχετίζεται με μια υπερβολή που την κρύβεις πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν δέχεσαι να κάνεις ελιγμούς σε μια συνεργασία και είσαι αμετάπειστος/η ή απόλυτος/η, κάτι που πιθανόν να μην είναι τόσο κακό γιατί κάπου μπορεί και να προστατεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα έχεις κέφια και το βγάζεις με πολλούς τρόπους. Το ότι έχεις μεγάλη πίστη σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις καλύτερα αυτό που κάνεις και αυτό που θέλεις στο μέλλον να αλλάξεις. Σπουδές και γνώσεις σίγουρα θα είναι ένα πολύτιμο κλειδί στα χέρια σου.
Ερωτικά: Δεν κάνεις συγκρίσεις, ούτε και άσκοπες κριτικές, οπότε με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεις τον κίνδυνο να νιώσεις μοναξιά ή να μείνεις μόνος/η κι είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι αφήνεις, ένα παράθυρο ανοικτό και ό, τι βγει.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή σαν άτομο έχεις σεμνότητα και δεν θέλεις να φαίνεσαι χωρίς λόγο θα δοκιμάσεις να κάνεις τις αλλαγές σου χωρίς να σε πάρει κανένας είδηση. Σήμερα έχεις μια σημαντική εύνοια κι αν είναι στο χέρι σου και μπορείς, κάνε κάποια δουλειά που έχεις, ώστε να επιτύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όσο αντιστέκεσαι και δεν παίρνεις θέση σε κάποια πράγματα που είναι σοβαρά ακόμα και για την ηθική σου κατεύθυνση, τόσο θα δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις και θα νιώθεις εγκλωβισμένος/η από πολλά πράγματα, κυρίως στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό μερικές φορές νιώθεις ότι σε πνίγει γιατί δεν σου δίνει περιθώριο θέασης της σχέσης σας από μια άλλη οπτική γωνία. Σε ενδιαφέρει να αγαπάς και να κινείσαι πάντα με αρμονία και ισορροπία για αυτό δεν σου αρέσει να τα χαλάς εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμμετοχή σου σε ένα σχήμα πολύ σε προδιαθέτει να βγάλεις όλα τα ταλέντα σου, αλλά υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα που αν δεν την ακολουθήσεις θα σε πιέζει. Ίσως πρέπει να συνδυάσεις ανόμοια πράγματα και θα το κάνεις μέσα από πίεση γιατί αλλιώς δεν γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι συνέχεια με πολύ κόσμο, χωρίς όμως να είναι τόσο δύσκολο όσο πίστευες γιατί είσαι κοντά με άτομα που σέβεσαι και αγαπάς. Τα καινούργια περιβάλλοντα δεν είναι πάντα εύκολα για σένα για αυτό παραμένεις και κινείσαι μόνο ανάμεσα σε γνώριμα πρόσωπα.
Ερωτικά: Θέλεις το άλλο πρόσωπο πολύ κοντά σου, κάτι που μπορεί μεν να σε κάνει να ασφυκτιάς αλλά τουλάχιστον σε βοηθάει να εκδηλώνεσαι ανοικτά. Με τον Υδροχόο θα περάσεις λίγο δύσκολα σε περίπτωση που υπάρχει επιβολή ή επιμονή πάνω σε ανόμοια θέματα είτε από την πλευρά σου, είτε την δική του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη ανάγκη την παρουσία ατόμων που θα σου φανούν χρήσιμα και θα είναι πολύ έμπιστα. Αυτό βέβαια σε κάνει περισσότερο εξαρτημένο/η, κυρίως αν ασχολείσαι με παραγωγικά θέματα αλλά το βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσουν οι αλλαγές και, παρόλο που η κοσμοθεωρία σου αυτό πρεσβεύει, μερικές φορές νιώθεις ανικανότητα ή ανασφάλεια όταν είναι να αλλάξεις ακόμα και μικρά πράγματα από τη καθημερινότητά σου.
Ερωτικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και αν φορτώσεις πολύ το πρόγραμμά σου, ίσως μετά να μην έχεις τις αντοχές για να ζήσεις και τον έρωτα. Επειδή όμως η αγάπη μπορεί να περάσει από το στομάχι σου, ένα καλό φαγητό με τον/την αγαπημένο/η θα σε τονώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διορατικότητά σου μερικές φορές δεν συμβαδίζει με τις πράξεις σου γιατί μπορεί να είσαι αργός/η σε όλες σου τις αποφάσεις. Τουλάχιστον σήμερα είναι πιθανό να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά γιατί οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Επειδή δεν σου αρέσει να υποκρίνεσαι αλλά και ούτε να μην έχεις εξασφάλιση από τις κινήσεις σου θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τι σχέσεις με κάποιους φίλους σου. Η κατεύθυνσή σου να ξεπεράσεις κάποιες ντροπές και να συμμετάσχεις ακόμα και σε μια θεατρική ομάδα θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι δεν σου αρέσει ο Κριός, τελικά θα υποκύψεις στην γοητεία του. Με τον Καρκίνο όλα ρέουν καλύτερα και αυτό είναι ο λόγος που νιώθεις πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές σε πιάνει εκείνο το τυχοδιωκτικό και θέλεις γρήγορα χρήμα και επιτυχία. Σήμερα μπορεί να ρισκάρεις και σε τυχερά λαχεία και παιχνίδια γιατί έχεις πολύ ανοικτή διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς, όταν κολλάς με το παρελθόν και με καταστάσεις που αφορούν την τέχνη γίνεσαι πολύ ποιοτικός/η και κυρίως πολύ επιλεκτικός/η. Το σπίτι σου μπορεί να είναι αρκετά φορτωμένο από πράγματα και ίσως πάρεις απόφαση να το κάνεις πιο λιτό.
Ερωτικά: Σε τραβάει σαν μαγνήτης ο Σκορπιός και το Λιοντάρι αλλά δεν είναι εύκολο να είστε μαζί και να έχετε συνέχεια ηρεμία γιατί κοντράρεστε για όλων των ειδών τα θέματα. Αυτό είναι δύσκολο αλλά και θετικό γιατί βρίσκεις ευκαιρίες και εξελίσσεσαι και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναγκαστική προσγείωση και η λογική σε κουράζουν, γιατί συχνά κάνεις πράγματα με τα οποία δε συμφωνείς, αλλά είναι απαραίτητα προκειμένου να συνεχίζεις να μειώνεις έξοδα και υποχρεώσεις, όχι βέβαια για συνέχεια αλλά για ιδιαίτερες ημέρες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Απολαμβάνεις τη μουσική, συζητήσεις και κυρίως όμορφη ατμόσφαιρα επικοινωνίας. Σου χρειάζεται να χαλαρώσεις και να για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια. Η οικογένεια θα σε καταλάβει και θα στηρίξει, αν εξηγήσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να δείξεις αυτά που νιώθεις, τελικά θα σε νικήσει ο λόγος και θα πεις όμορφα και τρυφερά λόγια. Ή θα επιδιώξεις να ακούσεις και εσύ από ένα συγκεκριμένο άτομο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ό, τι κάνεις έχει αντίκρισμα και θα ανταμειφθείς εύκολα αυτές τις ημέρες. Αυτό σίγουρα σε αναβαθμίζει γιατί μπορείς να εκθέτεις τις απόψεις σου με μεγάλη ευκολία.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved