Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/5

Δεν είναι η αγάπη πολύπλοκη, οι άνθρωποι την κάνουν...

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν θέλεις να συγχωρήσεις ή να γίνεις εσύ το εύκολο στην διαχείριση άτομο. Όλα αυτά αν τα συνθέσεις, θα βγάλουν ένα κομμάτι από το παρελθόν που σε ενοχλεί και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το δουλέψεις.
Ερωτικά: Η καχυποψία και η έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά σου θα σε δικαιώσουν, γιατί θα έρθουν να κουμπώσουν με καταστάσεις που αυτήν τη στιγμή μπορεί να βιώνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα που από αυτά πρέπει να ξεκινήσεις και να τα έχεις σαν σημείο αναφοράς για να πετύχεις. Το πρώτο πάντως που οφείλεις να κάνεις είναι να μάθεις να ζητάς αυτά που θέλεις χωρίς υπεκφυγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι παραδομένος/η στους άλλους γιατί το θεωρείς καθήκον σου είτε να σταθείς είτε να δείξεις έντονο ενδιαφέρον για το τι και πώς πρέπει να αξιολογήσεις τις δυνατότητες σου μέσω των αναγκών των τρίτων.
Ερωτικά: Ενώ δεν σου αρέσει να υποκύπτεις σήμερα θα γίνεις κατά ανάγκη πολύ συντροφικός/η ή ακόμα και πολύ κολλημένος/η με ένα πρόσωπο και ίσως με τον τρόπο σου να το πνίγεις αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να παραμένεις πολύ προσκολλημένος/η σε ένα θέμα και να μη μπορείς με τίποτε να αναθεωρήσεις ή να αλλάξεις ρότα, με συνέπεια να ξεχάσεις πως είναι να λειτουργείς αυτόνομα. Πάντως άλλα θα λες κι άλλα θα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν θέλεις να εξαρτάσαι από κανέναν κι όμως νιώθεις ένα μικρό σκάλωμα με συγγενείς και με φίλους που τους θέλεις πολύ κοντά σου. Ο έλεγχος βέβαια δεν είναι του τύπου σου αλλά σήμερα μπορεί να τον κάνεις σε όλους.
Ερωτικά: Όσο προχωράς με τον Σκορπιό, τόσο πιο βαθιά μπαίνεις σε ένα σύστημα που δεν καταλαβαίνεις γιατί ο ψυχισμός σου δεν είναι τέτοιος, όμως εσύ αντιλαμβάνεσαι καλύτερα με τις αισθήσεις σου που είναι πολύ έντονες και σε καθοδηγούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που να είναι περισσότερο προστατευτικές ή και κτητικές, ενώ σήμερα ίσως επιδείξεις ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις πωλήσεις και το χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οδηγείς τα πράγματα βάσει της διαίσθησής σου και αυτό τελικά σου βγαίνει σε καλό γιατί ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και τι να κάνεις για να το αποκτήσεις.
Ερωτικά: Η εσωτερική σου ηρεμία είναι πολύ βαθιά γιατί έχεις καταλάβει ότι τελικά δεν μπορείς να ορίζεις εσύ τις καταστάσεις. Με την γαλήνη και την αυτοπεποίθηση όλα θα πάνε καλά. Με τον Σκορπιό τα πάντα είναι πολύ δυνατά και έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Με μια εσωτερική δύναμη ανατρέπεις κάπως τις δυσκολίες και παραμένεις σε μια κατάσταση αισιόδοξης ηρεμίας, χωρίς να σε εξαντλούν οι αντιξοότητες που μπορεί να προκύπτουν συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να επηρεαστείς από τις αρνητικές σκέψεις, δε γίνεται γιατί θα γυρνάς και θα ξαναγυρνάς στα ίδια και τα ίδια. Ίσως να μην σε ενθουσιάζει πάρα πολύ να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα που δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή να καταπιεστείς από την οικογένεια σου για να βρεθείτε όλοι μαζί.
Ερωτικά: Η σκέψη σου σχετίζεται με τον Σκορπιό και μάλιστα το παιχνίδι είναι τόσο έντονο που νιώθεις ότι τα βέλη του σε πιάνουν ακόμα και από μακριά. Μικρές ζήλειες και εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στην φάση της διεκδίκησης και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις την μεγαλόπρεπη στάση σου που τα δίνεις όλα και δε θα αρέσει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η άποψή σου μπορεί να είναι πολύ περιορισμένη γιατί περιέχει το φόβο της απώλειας ή της απόρριψης. Ίσως να μη μιλήσεις καθαρά γιατί το περιβάλλον μπορεί να μην το σηκώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να επιστρέψεις στα παλιά όλο και κάτι γίνεται και σου κτυπάει την πόρτα στο παρελθόν και εσύ υποκύπτεις στα έντονα συναισθήματα και τις αναμνήσεις. Φωτογραφίες και κειμήλια από την οικογένεια ή από ένα ταξίδι θα σε γεμίσουν νοσταλγία ενώ η επαφή με τα αδέλφια ή με συγγενείς σου θα είναι σημαντική.
Ερωτικά: Μπορεί κατά βάθος να μην πιστεύεις στον έρωτα και με έναν ασυνείδητο τρόπο να σταματάς την ροή του συναισθήματος, βρίσκοντας διάφορες προφάσεις ότι κάτι δεν σου αρέσει. Όμως απέναντι στην παρέμβαση του Σκορπιού όλα θα σταματήσουν και θα αλλάξεις 180 μοίρες αφού βλέπεις ότι σε αγγίζει βαθιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιτυχία είναι για σένα κάτι συγκεκριμένο αλλά δεν μπορείς να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, αν δεν έχεις τα εχέγγυα. Πιθανόν οι συζητήσεις με ένα άτομο που μπορεί να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις να σε στρέψουν προς άλλες κατευθύνσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπορεί να πιστεύεις ότι υπάρχουν ίντριγκες γύρω σου και αυτό δεν το αντέχεις γιατί χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην σκέφτεσαι ή νιώθεις αλλόκοτα γιατί δεν σε συμφέρει.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις τον Ταύρο όλο και κάποια δύσκολη επικοινωνία μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας και να χαλάει την αρμονία. Ίσως να βλέπεις μπροστά σου τείχος και τόσο στενά όρια που σε κάνουν να αμφιβάλλεις, αν είσαι στο σωστό δρόμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αραδιάζεις τις σκέψεις σου και τα γεγονότα μπορεί να σε πείσουν ότι, κάποιος, κάπου σε ρίχνει και δεν είναι εύκολο να το ξεσκεπάσεις. Ίσως να είναι ένα ενδεικτικό μιας συνεργασίας χωρίς όμως να ισχύει για όλα τα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η εξουσία μερικές φορές σε κάνει και νιώθεις μεγάλη δύναμη. Το πιο εύκολο πάντως είναι να εξουσιάζεις μόνο τον εαυτό σου γιατί θα κόψεις ακόμα και κάποιες κακές συνήθειες οι οποίες δεν σου κάνουν καθόλου καλό.
Ερωτικά: Βρίσκεις μια δύναμη και αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία στην γνώμη του άλλου ατόμου πιθανόν να συγκεντρωθείς σε σένα και να πάρεις μια μεγάλη ανάσα γιατί οι πιέσεις είναι πολλές και τα περιθώρια νιώθεις ότι στενεύουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κίνησή σου έναντι των άλλων να βρεθείς μπροστά και να πάρεις πρωτοβουλίες ίσως να μην αρέσει σε συνεργάτες σου, αλλά εσύ θέλεις να αυτονομηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η προσπάθειά σου να κυνηγήσεις το παρελθόν θα είναι κάπως δύσκολη γιατί θα σου ξαναβγούν στην επιφάνεια μνήμες επώδυνες και πολύ έντονες. Άσε καλύτερα τα πράγματα ως έχουν και ζήσε στο παρόν για να μην έχεις τέτοιες συναισθηματικές εντάσεις.
Ερωτικά: Ίσως να νιώθεις ότι κάπου έχεις προδοθεί και ενώ το ξεπερνάς υπάρχουν στιγμές που θυμώνεις πάρα πολύ και δεν θέλεις να το αντιμετωπίσεις, κυρίως με Ταύρο. Με το Λιοντάρι μπορεί να σας χωρίζουν διαφορές όπως, ανταγωνισμός, ζήλεια αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα μάλλον ξεπερνιούνται.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίδρασή σου απέναντι σε μια αδικία είναι έντονη και ίσως κάνεις κινήσεις που θα είναι κάπως μυστικές, πιθανόν επειδή φοβάσαι ή επειδή δε θέλεις να φανερώσεις τις σκέψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αναγκαστικά προσγειώνεσαι σε μια πραγματικότητα η οποία σχετίζεται με μια πληροφορία που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις βάλει και εσύ το χέρι σου. Το ότι θέλεις να έχεις τον έλεγχο είναι πολύ φυσικό αφού όλα θέλεις να περνάνε από εσένα.
Ερωτικά: Η φιλική διάθεση ενός Σκορπιού σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και το κυριότερο να μπορείς να εκδηλώσεις όλες τις ανησυχίες σου με ένα στυλ πολύ άνετο αλλά και συγχρόνως ερωτικό. Με τον Ταύρο τα πράγματα είναι πιο εύκολα αλλά εσύ ίσως νιώθεις μέσα σου εκείνο το ανικανοποίητο μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσγειώνεσαι και πέφτεις στα μαλακά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να αποστασιοποιηθείς και να αντιληφθείς τι ακριβώς κάνεις και πως το κάνεις για να μην έχεις αρνητικές αντιδράσεις από τους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ό, τι και αν γίνει, εσύ πρέπει να κρατήσεις πολύ δυνατά τις ιδέες σου αλλά και τα δικά σου θέλω γιατί κάτι αρνητικό μπορεί να σε αλλάξει και να σε κάνει να περιμένεις αντί να δράσεις.
Ερωτικά: Σε καταδιώκει ο Σκορπιός και όλο τον σκέφτεσαι και γυρνάς στο παρελθόν. Για αυτό καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα όπως είναι και να μην τα σκαλίζεις γιατί σε πονάνε.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν βλέπεις μπροστά σου κάποιο τείχος καλό είναι να μην παθαίνεις πανικό και νομίζεις ότι όλα θα γίνουν στραβά ή ότι θα υπάρξουν άτομα που θα σε ρίξουν, γιατί έτσι επιβάλλεις περιορισμούς στον εαυτό σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι πιο βαθιά τα πράγματα και αυτό είναι που σε βάζει να σκεφτείς και να ερευνήσεις ακόμα και ό, τι ξέρεις πολύ καλά. Η διαίσθησή σου είναι πολύ δυνατή και θα σε οδηγήσει σε μια κατάσταση που είναι αναγκαία για να ανακαλύψεις κάτι που σε αφορά άμεσα.
Ερωτικά: Τα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια και διεκδικείς πολύ δυνατά τον Ταύρο και τον Σκορπιό. Όσο πάντως φέρεσαι χλιαρά και πολύ αδύναμα, τόσο πιο δύσκολο είναι να είσαι όπως πρέπει σε μια σχέση. Σήμερα θα δείξεις μεγαλύτερη δύναμη και αυτό είναι που σε πάει πολύ βαθιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια συγκεκριμένη συνεργασία χρειάζεται μεγάλη ενέργεια για να καταλήξεις εκεί που θέλεις και σήμερα μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved