Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/3

Η ευτυχία είναι σαν την πεταλούδα. Όταν την κυνηγάς σου ξεφεύγει, αλλά όταν είσαι ήρεμος έρχεται και κάθεται πάνω σου.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/3

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεκινάς με καινούργια ενέργεια και κυρίως μπορείς να τη διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα γιατί θα σε προεκτείνει περισσότερο και θα σε κάνει να νιώσεις την δύναμη της δημιουργίας αλλά και του δοσίματος. Τα παιδιά θα είναι το σημείο αναφοράς σου.
Ερωτικά: Έχεις πολύ περισσότερες ελπίδες από τις προηγούμενες ημέρες να δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο και να ανταλλάξετε αυτά που θέλεις εσύ να ακούσεις. Ίσως να έχεις κουραστεί τον τελευταίο καιρό να συναντιέστε όταν δεν υπάρχει εκείνη η φλόγα και η ερωτική ένταση και προτιμάς να βρεθείτε μόνο όταν υπάρχει έντονη η έλλειψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες απαντήσεις που περιμένεις από ένα πρόσωπο που ζει μακριά ίσως να τις πάρεις σήμερα και θα χαρείς πάρα πολύ γιατί τα νέα θα είναι ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλεις να είσαι το επίκεντρο σε μια παρέα και θα δώσεις αρκετά για να φανείς αλλά και να πάρεις και τα εύσημα. Το εγώ σου θα είναι τονισμένο και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να εκτονωθείς γιατί έχεις ανάγκη και την προβολή αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Μπορεί να σε πιάσει μια διάθεση για εκτόνωση της έντονης ενέργειας που έχεις μέσα σου, η οποία θα μεγαλώσει αρκετά τα πιστεύω σου για τον έρωτα αλλά και το πάθος. Με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο θα βιώσεις κάποιες καλές στιγμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές εκτός από την υλική αμοιβή θέλεις να βρίσκεσαι και στην κορυφή μέσα στον χώρο σου. Ο λόγος είναι ότι αναζητάς την αναγνώριση και πραγματικά τη χρειάζεσαι για να προχωρήσεις παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Οι συζητήσεις σου θα έχουν ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι που σου δίνει την πεποίθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να ανοίξεις τις γνώσεις σου, ακόμα και με την διδασκαλία σε μικρούς χώρους ή σε φίλους σου αυτά που ήδη ξέρεις και με στόχο να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να ξεχάσεις το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο τελικά όλο και κάτι γίνεται και βρίσκεται μπροστά σου. Αυτό θα σε κάνει να μην φοβάσαι ότι αν μιλήσεις για τα συναισθήματά σου, θα χάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τις δυνάμεις σου και αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτές τις ημέρες, επειδή κάπου έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις τους φόβους σου και τις ανασφάλειες, οπότε δείχνεις τι γνωρίζεις με μεγάλη άνεση και χωρίς περιορισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Τα θέλεις όλα για σένα για αυτό θα μαζέψεις γύρω σου αυτά που σε αφορούν. Ίσως να επισκεφτείς ένα πολύ ακριβό μαγαζί για να κάνεις εντύπωση, όχι μόνο στους άλλους αλλά και στον εαυτό σου γιατί κάπου έχεις ανάγκη να περάσεις καλά χωρίς τύψεις και ενοχές.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη το πρόσωπο που σου αρέσει να σου το δείξει τόσο έντονα κι ίσως με κάποιες υπερβολές οι οποίες δεν είναι και τόσο συνηθισμένες. Με τον Υδροχόο θα υπάρξουν κόντρες αλλά δημιουργικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό και μπορεί να συναντηθείς με άτομα που δεν είναι από τον ίδιο χώρο με σένα και με κάποιο τρόπο να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου. Θα εκδηλώσεις την ανάγκη σου για ακριβές αγορές γιατί αναζητάς την πολυτέλεια.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Με το χέρι στην καρδιά, δεν θα φοβηθείς και θα πεις την γνώμη σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δεις ότι θα είσαι αρκετά ώριμος/η σε κινήσεις που δεν περίμενες και κυρίως για να σταματήσεις ένα λάθος το οποίο παλιά δεν μπορούσες.
Ερωτικά: Με ωριμότητα και σοβαρότητα αντιμετωπίζεις την σχέση σου με τον Τοξότη και τη διανθίσεις με ζεστασιά και αγάπη.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να καλύψεις τις ανάγκες σου, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις οριστικά από μερικές δύσκολες δουλειές γιατί έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Ξεκίνα μία- μία να τις κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια παράπονα και προσπαθείς με τη στάση σου να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου απέναντι σε άτομα που πιστεύεις ότι δεν σου συμπαραστέκονται. Για αυτό θα δώσεις προτεραιότητα σε εκείνους που σε έχουν βοηθήσει και θα προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις ορισμένα πράγματα που πιθανόν δεν έχουν καταλάβει για σένα. Από την άλλη θα σταθείς σε φίλους σου που έχουν προβλήματα τα οποία μπορεί να είναι υγείας ή συναισθηματικά.
Ερωτικά: Είσαι αρκετά λογικός/η και ο τρόπος που εκφράζεσαι ορισμένες φορές δεν σε βοηθά να δείξεις τα συναισθήματά σου. Ίσως δεν είναι εύκολο αλλά τώρα αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις, κυρίως αν το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει προβλήματα και εσύ θα του φανείς απαραίτητος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι σε διαφορετικό επίπεδο και δεν θέλεις να δείξεις τις αληθινές ανάγκες σου σε άλλους. Δεν υπάρχει μια κοινή πορεία με τα άτομα που συνεργάζεσαι και ιδιαίτερα με ένα συγκεκριμένο γιατί μπορεί να μη θέλει πλέον να είστε μαζί και αυτό σε έχει ενοχλήσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να σταθείς σε ένα κοινωνικό περιβάλλον ή σε μια φιλική ομάδα γιατί έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο αλλά και να δώσεις το στίγμα σου.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να κάνεις το κομμάτι σου και να φέρνεις αντιρρήσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μάλλον σου έχει κάνει την ζωή δύσκολη, τελικά θα ενδώσεις αν σε κολακέψει και σου δείξει ότι δεν είναι έτσι όπως θεωρούσες. Για να πειστείς, να κοιτάξεις τις πράξεις του και όχι τα λόγια του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καλές αναφορές που θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις στα δύσκολα, επειδή θα βιώσεις κάτι καλό και κυρίως μια στήριξη από πρόσωπα που κατά τη γνώμη σου έχουν κάποιο κύρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες εντάσεις μέσα σου γιατί νιώθεις ότι είσαι έξω από το παιχνίδι και για να μπεις χρειάζεται κατά την γνώμη σου να αποδείξεις ότι έχεις αξία και κυρίως να στην αναγνωρίσουν οι άλλοι. Ίσως να είναι αρκετά εγωιστικό αυτό για σένα για αυτό προσπάθησε να δεις πέρα από αυτό το συναίσθημα που σε εγκλωβίζει.
Ερωτικά: Μην συγκρίνεσαι με ένα άλλο άτομο γιατί αυτό θα σου φέρει μια στενή αντίληψη της σχέσης σου. Με το Λιοντάρι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και διχασμός από την πλευρά σου γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις καμία κίνηση χωρίς να έχεις του αντίστοιχο αποτέλεσμα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τον Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ήθελες να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου γιατί το έχεις ανάγκη. Αν όμως σου βγει σε ανταγωνισμό δεν θα είναι γόνιμο ούτε και ωφέλιμο. Αν πάλι υπάρχει ευγενής άμυλα και εσύ δημιουργείς και εξελίσσεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αντλείς δύναμη από την πίστη σου και την εμπιστοσύνη στις θείες δυνάμεις ότι οδηγούν την ζωή σου. Όταν το κάνεις αυτό σε γενικές γραμμές είσαι η προέκταση του αληθινού σου εαυτού και σε βοηθά να αλλάξεις οτιδήποτε φοβάσαι.
Ερωτικά: Όταν σχετίζεσαι με άτομα που σου δίνουν ζεστασιά και την πεποίθηση ότι αγαπιέσαι γίνεσαι καλύτερος/η, πολύ δοτικός/η και έντονα συναισθηματικός/η. Όμως παρ' όλα αυτά, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες έχεις μια συγκράτηση γιατί πλέον δεν έχεις τέτοια ευκολία στην ανταπόκριση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια θετική αλλαγή σου δίνει τη δύναμη να προχωρήσεις αλλά και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, επειδή νιώθεις πως με αυτή σου την κίνηση κάτι καλό μπορεί να συμβεί και ας είναι μικρό γιατί δεν φθείρεσαι και δεν πλήττεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι κάτι το διαφορετικό από αυτό που φαίνεται. Η προσπάθεια βέβαια γίνεται γιατί το περιβάλλον σου σε πιέζει και εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις γενναίες δηλώσεις αλλά και κινήσεις.
Ερωτικά: Ίσως να πρέπει να συγχωρήσεις τον Υδροχόο γιατί κάτι σε σπρώχνει να φερθείς με μια μεγαλοπρέπεια και μια έντονη δοτικότητα η οποία αλλάζει τελείως την συνηθισμένη σου εικόνα. Τώρα αν αυτό σε καταπιέζει καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως εξαντλήσεις τα περιθώρια με κάποιες συνεργασίες που δεν σου ταιριάζουν. Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά προχώρησέ το, αν όμως σε πιέζει βάλε τα δικά σου θέλω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα βρεθείς με πολλά άτομα αλλά αποσπασματικά με τον καθένα γιατί αποζητάς την προσωπική και κυρίως την πολύ ιδιαίτερη επαφή. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγεις από την έννοια της ομάδα και της φιλίας χωρίς στόχο. Αντίθετα θα ζεσταθείς και θα νιώσεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι αρκετά ιδιαίτερη και αν είσαι με Λιοντάρι κάθε φορά θα σου θυμίζει ότι πρέπει να του δείχνεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να επικεντρώνεσαι στα δικά του θέλω. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψεις ένα νέο κομμάτι δικό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Απορρίπτεις τις απρόσωπες συνεργασίες και αναζητάς την αναγνώρισή σου μέσα από κινήσεις που ήδη έχεις κάνει. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να βελτιώσεις και να ενδυναμώσεις τις επαφές σου με τον κόσμο γιατί πιθανόν να είναι εκεί το μυστικό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Προσπαθώντας κάτι να αποδείξεις και κυρίως να βιώσεις στην καθημερινότητα σου εμπειρίες που ίσως απέφευγες γιατί τις θεωρούσες υπερβολές, κάνεις κάτι μάλλον κραυγαλέο κατά την κρίση σου αλλά το έχεις ανάγκη για να αποδείξεις ότι τελικά μπορείς να κάνεις πολλά για να αναδειχτείς.
Ερωτικά: Συνήθως δεν σου αρέσει να φαίνεται ότι κάνεις κουμάντο στην σχέση σου αλλά σήμερα θέλεις το άτομο που είστε μαζί τουλάχιστον να αναγνωρίσει τις προσπάθειές σου. Αν δεν το κάνει γιατί μπορεί να είναι Λιοντάρι και να επιδιώκει το ίδιο από σένα, θα έχετε θέμα. Ένα καινούργιο άτομο που βρίσκεται στη δουλειά σου θα προσπαθήσει να σου δείξει κάτι, αλλά μην το πάρεις τόσο αρνητικά αν δε στο δείξει όπως εσύ θα ήθελες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες απορίες που δεν μπορείς να λύσεις, αν δεν παρέμβεις δυναμικά και δεν δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο. Αυτό δεν είναι εύκολο για σένα αλλά, αν ξεπεράσεις τις φοβίες και αμφιβολίες σου, θα κάνεις πολύ δημιουργικά πράγματα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved