Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/1

Όταν αρχίσεις και συμβιβάζεις τον εαυτό σου και το ήθος σου για τους ανθρώπους γύρω σου, είναι καιρός να αλλάξεις τους ανθρώπους γύρω σου.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/1

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να επαναλαμβάνεσαι γιατί αυτό προτιμάς αν δεν εισακούεσαι να παραμείνεις για λίγο στην απομόνωση και να μην αφήνεις κανένα να σε πληγώσει ή να σε βάλει σε μια κατάσταση ευαισθησίας. Ένα πρόσωπο που είναι πολύ δικό σου μπορεί να περάσει ένα πρόβλημα υγείας και να πρέπει να είσαι κοντά του.
Ερωτικά: Έχεις κάπως μπερδευτεί με ένα Ζυγό γιατί το μήνυμα που σου δίνει δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο. Η επαφή με τον Παρθένο θα σε βοηθήσει σε κάποια προβλήματα που έχεις γιατί θα σε καθοδηγήσει σε πράγματα που εσύ φοβάσαι ή έχεις άγνοια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτή την περίοδο ανταλλάσεις μηνύματα με άτομα που κάτι μπορούν να σου προσφέρουν. Όμως ίσως παραμένεις κάπως στην αφάνεια γιατί εκεί νιώθεις ότι σε οδηγούν οι εξωτερικές καταστάσεις.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/187451295&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300|{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια ευαίσθητη θέση η οποία κατά κάποιο τρόπο σου αλλάζει στάση και σε βάζει να κινήσεις και το ημισφαίριο του εγκεφάλου σου το οποίο συνδέεται με τα συναισθήματα. Έχεις μια διάθεση για να αναπνεύσεις μέσα από την μουσική, την τέχνη, την διασκέδαση με φίλους και γενικά οτιδήποτε σε αποφορτίζει.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες παροδικές φλασιές οι οποίες σε κάνουν να κινείσαι με την διαίσθησή σου και ίσως πέσεις πρόσωπο με πρόσωπο με το άτομο που σε ενδιαφέρει και επειδή αυτή την επαφή την χρειαζόσουν γιατί μπορεί να είχες απομακρυνθεί για δικούς σου εγωιστικούς λόγους θα δεις ότι τελικά θα σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Με κάποια άτομα με τα οποία βρίσκεστε στον ίδιο χώρο διαφωνείτε γιατί δεν σου αρέσει όλη αυτή η ελευθερία έκφρασης που μπορεί να έχουν και εφόσον εσύ δεν έχεις δώσει τέτοια δικαιώματα, σε ενοχλεί. Υπάρχει περίπτωση να πάρεις κάτι από ένα ακίνητο ή από μια κληρονομιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν θέλεις να βγεις από ένα όνειρο και πιθανόν να οδηγήσεις όλες σου τις υποθέσεις μέσα από μια κατεύθυνση η οποία σίγουρα δεν είναι και τόσο αληθινή αλλά δε σε νοιάζει γιατί θέλεις να αφεθείς. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι ο τρόπος που ζεις αυτές τις ημέρες γιατί θα ξεφύγεις κάπως με διάφορες έντονες επαγγελματικές ή προσωπικές καταστάσεις.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να τα χαλάσεις με τον Σκορπιό για αυτό κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Όμως παρασύρεσαι ακόμα και από ένα γονιό σου και πιθανόν να χρησιμοποιείς κάποιες δικαιολογίες για να μην βρίσκεσαι με το άτομο που σου αρέσει γιατί μια σου πλευρά έχει πειστεί ότι το συγκεκριμένο δεν σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ιδιαίτερη δράση την οποία χρειάζεται να βάλεις σε καλούπι γιατί μπορεί να ξεφύγεις. Αυτά που τάζεις στους γύρω σου να είναι όσο μπορείς αληθινά γιατί μπορεί να λες ότι θέλεις κάτι με στόχο να τους πείσεις να γίνει το δικό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η συναισθηματική υπέρβαση πάντα σου κάνει καλό γιατί βρίσκεις τον αληθινό σου εαυτό, αλλά μπορεί μαζί με όλη αυτή την ευαισθησία να σε πιάνει και μια αναβλητικότητα και το σήμερα να γίνεται αύριο και ούτω καθεξής. Βέβαια τα ταλέντα σου με την μουσική ή το θέατρο είναι πολλά αλλά πρέπει να βρεις τον ανάλογο χρόνο για να τα δουλέψεις περισσότερο.
Ερωτικά: Κάποια οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει μπορεί να μην σε βοηθάνε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και κυρίως να μην σου δίνουν την ανάλογη δύναμη για να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό. Για αυτό η σχέση σου με τον Ιχθύ ίσως είναι μεν επιφανειακά ήρεμη αλλά από κάτω ελλοχεύει ο κίνδυνος για να διαλυθείτε. Στο χέρι σου είναι ποιο δρόμο θα διαλέξεις. Αν δεν κάνεις καβγάδες και μιλήσεις ανοικτά και ήρεμα κάτι θα περισώσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις οξυμένη την αυτοπροστασία γι' αυτό μερικές φορές σε παρεξηγούν ότι κάνεις κινήσεις που αφορούν μόνο στα δικά σου τα συμφέροντα. Σήμερα όμως θα διαλέξεις να είσαι όσο μπορείς δοτικός/η με τους γύρω σου και κυρίως με τους συνεργάτες σου ή τα άτομα που έχουν να λάβουν από εσένα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι κάπως χύμα και δεν βρίσκεις και τον λόγο να ενταχθείς στην κανονική καθημερινότητα γιατί σου έχουν βγει κάποιες εσωτερικές μεταφυσικές αναζητήσεις στην επιφάνεια. Μπορεί να δεις κάποια όνειρα τα οποία θα σου φέρουν στην επιφάνεια αναμνήσεις οι οποίες θα σε συγκινήσουν υπερβολικά.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Ιχθύ σε συνεπαίρνει αλλά για να προχωρήσετε μαζί θα πρέπει να αποδεχτείς την προσωπικότητά του. Έτσι θα περάσεις καλά και δεν θα έχετε πολλές κόντρες. Αλλιώς αν παίζετε παιχνίδια εξουσίας μεταξύ σας θα σταματήσει να ρέει η ενέργεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δράση σου είναι περιορισμένη και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ίσως επειδή περιμένεις να γίνουν από τους άλλους. Αλλά μπορείς και διακρίνεις το σωστό από το λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα τολμήσεις να βάλεις κάποιες τελείες ενώ παλιά φοβόσουν. Ο λόγος είναι ότι θα ξεστομίσεις πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα αλλά θα έχεις το θάρρος να μιλήσεις. Χρειάζεσαι πάντως αυτογνωσία με στόχο να ξεκολλήσεις από κάποιες καταστάσεις που σε παιδεύουν.
Ερωτικά: Μπορεί να ζηλεύεις γιατί δεν θέλεις να σου δείχνει το άλλο το άτομο είτε ότι είναι ανεξάρτητο είτε ότι θα κάνει το δικό του χωρίς να σε υπολογίσει. Για αυτό μπορεί να κάνεις ξαφνικούς καυγάδες χωρίς σχεδόν να το καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες με άλλα άτομα να βρεθείτε μαζί και να πάρει ο ένας από τον άλλον εμπειρία και γνώση. Αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σου να μην βάλεις καθόλου τον ανταγωνισμό και την σύγκριση ανάμεσά σας γιατί θα χάσεις το παιχνίδι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αναζητάς ιδανικές καταστάσεις και όσο βλέπεις ότι δεν είναι και πολύ εύκολο, τόσο αρνείσαι να δεχτείς την πραγματικότητα. Όχι σε όλους τους τομείς αλλά σε θέματα προσωπικής θεραπείας ή καθημερινότητας.
Ερωτικά: Δεν διεκδικείς και πολύ το άλλο άτομο, παρ' όλα αυτά παίζεις και φλερτάρεις, στο τέλος όμως αποχωρείς γιατί έχεις ένα μεγάλο μπλέξιμο μέσα σου και δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να παρασυρθείς και να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες δεν θα είναι τελικά αυτές που σε εκφράζουν. Με τον Ιχθύ θα δεχτείς να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις αλλά δεν είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα καταφέρετε να είστε μαζί. Αντίθετα με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο τα βρίσκεις καλύτερα αλλά πάντα χρειάζεται να προσέχεις το δικό σου μπέρδεμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Περνάς καλά γιατί έχεις να κάνεις πολλά πράγματα και βλέπεις ότι μπορεί να πιάσουν τόπο, κυρίως τα σχέδια σου για το εξωτερικό ή και για την αναβάθμιση σου. Επίσης κάποιες σκέψεις που μπορεί να είναι δημιουργικές θα τις προχωρήσεις και θα τις εξελίξεις μέσα σου γιατί κάνουν καλό στον ψυχισμό σου.
Ερωτικά: Το χρειάζεσαι έντονα το συναίσθημα από το άλλο πρόσωπο αλλά κάτι μέσα σου επαναστατεί γιατί νιώθεις ότι δεν θέλεις να υποχωρήσεις και αυτό σου βγάζει μεγάλη αντίδραση. Με το Λιοντάρι μπορεί να υπάρχει σχέση μίσους και πάθους μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες σωστές απόψεις τις οποίες όμως για να τις στηρίξεις και να γίνουν πραγματικότητα θα πρέπει να έχεις μια πιο οικουμενική και ανοικτή σκέψη γιατί ενώ μερικές φορές έχεις ευκαιρίες, κλείνεις το μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλές σκέψεις που διαχέονται από εδώ και από εκεί γιατί μάλλον θέλεις να κάνεις πολλά και στο τέλος δεν θα κάνεις τίποτε. Δεν οργανώνεις καλά το χρόνο σου και ίσως αυτό να σε κάνει να μην βλέπεις τα λάθη σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχεις και μια μεγάλη κούραση σε ό, τι κάνεις. Να προσέξεις ιδιαίτερα το φαγητό, το ποτό και τα άσκοπα ξενύχτια.
Ερωτικά: Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να σου βγάζει το συναίσθημα στην επιφάνεια αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να τα βρείτε και ο λόγος είναι ότι εσύ θέλεις να υποχωρεί και δεν γίνεται, τουλάχιστον για τώρα. Με τον Δίδυμο μπορεί να γίνουν λάθος συνεννοήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολύ δουλειά αυτή την στιγμή, χωρίς όμως να κερδίζεις γιατί πριν καλά-καλά πάρεις χρήματα τα χαλάς, αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Το καλό είναι ότι την τελευταία στιγμή σώνεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μπορεί να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποιες οικογενειακές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν αρκετά δύσκολες. Σήμερα θα δώσεις μέσα σου χώρο για τους άλλους και θα έχεις μια στάση πολύ χαλαρή απέναντι ακόμα και σε κάποια πράγματα που σε έχουν πληγώσει.
Ερωτικά: Θέλεις να μιλήσεις, να βγεις και να περάσεις καλά έχεις όμως μια ψυχρότητα η οποία σε κάνει να είσαι κάπως απόμακρος/η απέναντι στο Λιοντάρι γιατί μπορεί και να φοβάσαι να ρισκάρεις μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αλλά αν δεν ρίξεις νερό στο κρασί σου και ακολουθήσεις άλλα άτομα που μπορεί να έχουν διαφορετική σκέψη από εσένα, θα μείνεις πίσω. Βέβαια θα το σώσεις γιατί όλο και κάτι σε σπρώχνει να φερθείς πολύ δυναμικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλούς πλανήτες να σε ενεργοποιούν. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος σου δίνει μια εσωστρέφεια και μπορεί να μην θέλεις να πεις κάτι παραπάνω από αυτό που έχεις ήδη πει. Μην αναλώνεσαι πάντως σε λάθος διαδρομές και συγκεντρώσου στα δικά σου θέματα.
Ερωτικά: Μπορεί ξαφνικά να δείξεις ότι ζηλεύεις και να παραξενέψεις και το άλλο το άτομο γιατί μέχρι τώρα φαινόσουν αδιάφορος/η και απρόσωπος/η. Όμως τώρα οι συνθήκες αλλάζουν και τα πράγματα είναι κάπως πιο ρευστά και χύμα. Με τον Ιχθύ θα παιχτεί ένα παιχνίδι για το ποιος θα έχει την εξουσία και τα κλειδιά της καρδιάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς την πολιτική σου και ίσως αποκτήσεις πολύ πιο δυναμική δράση. Αλλά δεν πρέπει σταματάς στα μέσα της διαδρομής ούτε και να διασπάσαι σε πολλές κατευθύνσεις, ακούγοντας διάφορες γνώμες και απόψεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είσαι σε ετοιμότητα γιατί βλέπεις ότι η επανάσταση που μπορεί να ξεκίνησες να έχει πιάσει τόπο. Θα βρεθείς σε μια φάση που θα ξέρεις περισσότερο τι σου γίνεται γιατί θα καταλάβεις και συναισθηματικά τι ακριβώς θέλεις και ποια είναι η θέση σου απέναντι στους άλλους.
Ερωτικά: Πιθανόν να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε μια κατάσταση πολύ πιο ερωτική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλεις να χάσεις την κυριαρχία σου. Κάπου πιστεύεις ότι δεν ικανοποιείσαι και δεν έχεις μεγάλες αντοχές για να κάνεις υπομονή. Με τον Υδροχόο να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από εσένα θα υπάρξει κάτι πολύ μυστικό ενώ με τον Καρκίνο βρίσκεσαι συνέχεια σε μια συναισθηματική έξαρση, παρόλο που παίρνεις αποφάσεις κάθε λίγο και λιγάκι να τον αφήσεις γιατί δεν ταιριάζετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αντιφάσεις που σε ενοχλούν. Από την μια θέλεις να απελευθερωθείς ακόμα και από άτομα τα οποία σου έχουν παρουσιάσει άσχημα δείγματα γραφής και από την άλλη σκέφτεσαι ότι αν χαθούν από δίπλα σου θα χαλάσει η τάξη των πραγμάτων. Το καλύτερο για σένα είναι να πάρεις αποφάσεις προς την μια κατεύθυνση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved