Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/1

Πάντα να συγχωρείς τους εχθρούς σου. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο για αυτούς.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/1

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Καλό είναι να ακούσεις και την γνώμη ενός άλλου ατόμου ή ακόμα και να επιδιώξεις συζητήσεις για το πώς θα προχωρήσεις πιο εύκολα σε μια υπόθεση που σε απασχολεί. Πρέπει όμως να έχεις την διάθεση να την επιλύσεις γιατί πιθανόν να μην λες αλήθεια και στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Ξεπερνάς κάποιες αναποδιές που μπορεί να είχες με τον Αιγόκερω και ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να παραμείνεις σε καταστάσεις οικογενειακές που σου θυμίζουν κάτι δύσκολο ή άλυτο. Για αυτό θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια γιατί δεν θέλεις να βρίσκεσαι σε κόντρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να στηρίξεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σου ρουφάνε ενέργεια, για αυτό δεν θα συμμετάσχεις σε σχέδια που δεν σε προβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μια άνεση η οποία σε βοηθάει να διεκδικήσεις τα θέλω σου γιατί χρειάζεται να περάσεις σε ένα άλλο επίπεδο περισσότερο πολιτισμένο και φιλικό. Το βλέπεις ξεκάθαρα ότι, αν θέλεις να γίνει αλλαγή, θα πρέπει κι εσύ να βιώσεις τον καινούργιο αέρα που φυσάει γύρω σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο σε έχει βάλει στην πρίζα και προσπαθεί να σου μάθει κάτι καινούργιο αλλά ίσως να είσαι ανεπίδεκτος/η γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις από τα στεγανά σου. Όμως όταν κτυπάει ο έρωτας δεν μπορεί να σε κάνει να σταματήσεις. Το ίδιο και με τον Κριό που δείχνει σημάδια μεταμέλειας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να πατήσεις πόδι ακόμα και σε συγγενείς που σε κρατάνε δέσμιο/α είτε από χαρτιά είτε του χρόνου γιατί καθυστερούν να βοηθήσουν σε μια υπόθεση ακινήτου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μερικές φορές η χαοτική συμπεριφορά των άλλων ατόμων σε μπερδεύει περισσότερο. Αν δε βάλεις πρόγραμμα και τάξη στην ζωή σου, πιθανόν να μη μπορείς να ακολουθήσεις ακόμα ούτε ένα απλό σχέδιο με φίλους σου, γιατί σίγουρα θα νιώθεις κούραση.
Ερωτικά: Το να προϊδεάζεσαι για κάτι και να αμφισβητείς τα συναισθήματα ενός Σκορπιού επειδή όπως λες κάνει το δικό του, δεν είναι ό, τι καλύτερο αυτή την στιγμή για αυτό μην βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα. Με τον Ιχθύ δεν θα διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις αλλά μερικές φορές δεν έχεις εμπιστοσύνη στα δικά σου τα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις κάποιες προσωπικές σου ανασφάλειες οι οποίες σε δοκιμάζουν αλλά και σε διχάζουν. Πάντως οτιδήποτε κάνεις, πρέπει να προσέχεις για να μην γίνουν λάθη και παραλείψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις για την οικογένεια σου και για αυτό θα βγάλεις πολύ συναίσθημα. Θα αντέξεις ακόμα και κάποιους αποχωρισμούς που μπορεί να είναι ήδη δρομολογημένοι, αλλά αν δείξεις την αγάπη σου, θα ξαλαφρώσεις κάπως από τις ενοχές.
Ερωτικά: Θέλεις γενικά να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή αλλά υπάρχουν τριγμοί από τις αλλαγές που έρχονται, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Το συναίσθημα βέβαια ρέει αυτή την στιγμή στην ζωή σου και κάπως θα καλύψεις τις δυσκολίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσεις την ενέργεια να αλλάζει και να γίνεται πιο εύκολο το να βγάλεις χρήματα και να διαβείς ακόμα και δύσκολες πόρτες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Στρέφεσαι σε μια πιο συντηρητική εικόνα γιατί έχεις ανάγκη να συγκρατήσεις την εξωτερική συμπεριφορά σου. Πιθανόν η πολιτική να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και να συμμετέχεις σε μια ομάδα.
Ερωτικά: Καλό είναι να μην συμπαρασύρεσαι από κάποιες ευαισθησίες του ατόμου που είστε μαζί γιατί μπορεί να υποφέρεις και να μην έχεις ξεκάθαρη κρίση. Με τον Ιχθύ σίγουρα θα περάσεις κάποιες μπόρες εξαιτίας του ότι είσαι συναισθηματικά ευάλωτος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθεις ότι θα πιάσεις την καλή με ένα άλλο άτομο ή με μια δουλειά που είναι τώρα στα σκαριά. Χρειάζεται κάθε στιγμή να μπαίνεις στη διαδικασία να προσέχεις και να ελέγχεις όλα αυτά που κινείς και διαχειρίζεσαι σε επίπεδο οικονομικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορεί να είσαι κάπως χύμα με τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου αλλά το θετικό είναι ότι μαζεύεις όλα τα μικρά λάθη σου που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν ή να σε κάνουν να χάσεις την δική σου αλήθεια.
Ερωτικά: Βελτιώνεται μια κατάσταση και κυρίως ρέει το συναίσθημα μεταξύ του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Ιχθύ. Βέβαια μπορεί να έχεις βαθιά τον φόβο ότι κάτι γίνεται πάλι λάθος. Το να βλέπεις μέσα από τα θολά γυαλιά είναι εύκολο αυτή την περίοδο για αυτό να καθορίσεις κάπως τα όρια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε φάση που θα δοκιμάσεις να έρθεις πιο κοντά με συνεργάτες και δεν θα είναι τόσο δύσκολο ούτε τόσο ανταγωνιστικό όσο νόμιζες στην αρχή γιατί θα έχεις δικτυωθεί.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις αλλά θα χρειαστεί να επιλέξεις έναν από τους δυο δρόμους που σου ανοίγονται. Μπορεί να υπάρχει και ένα κομμάτι που δεν είναι ευδιάκριτο ή τουλάχιστον ξεκάθαρο.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ σε προσαρμόζει σε ένα περιβάλλον τελείως διαφορετικό που είναι πολύ μακριά από τον χαρακτήρα σου, αλλά επειδή αγαπάς πιθανόν να μην βλέπεις και την παγίδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν γίνεται να βάλεις όρια γιατί δεν μπορείς να πατήσεις πόδι λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που κουβαλάς. Για αυτό καλύτερα να βάλεις κάποιον άλλο να σε αντιπροσωπεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες καινούργιες ιδέες που για να τις εκτελέσεις θα χρειαστεί να αποδεχτείς πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολα για την ψυχολογία σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο σε αναστατώνει βαθιά αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να ταυτιστείς γιατί θα πρέπει να αποδεχτείς την επαναστατική του φύση. Με τον Κριό θα δεσμευτείς ξαφνικά αλλά μάλλον δεν ήσουν ακόμα έτοιμος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πρέπει να συγκρατήσεις λίγο το χέρι σου, γιατί θα νομίζεις ότι είσαι σε μια κατάσταση που μπορεί να ξοδεύεις αλόγιστα και να αγοράσεις πράγματα που ίσως να μην σου είναι πολύ χρήσιμα αλλά θα σε εντυπωσιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου, πολύ περισσότερο όταν σου παρουσιάζεται ευκαιρία να βρεθείς πολύ κοντά σε πράγματα που σου αρέσουν και σε προχωράνε μπροστά. Αμέσως τα παίρνεις και δεν χάνεις ευκαιρία. Οι σκέψεις σου πάντως είναι πολύ δημιουργικές αρκεί να τις κρατήσεις.
Ερωτικά: Συνδυάζεις την ατομική ανεξαρτησία με ένα είδος συντροφικότητας, δικής σου αντίληψης. Το ζητούμενο είναι να δεχτείς βαθιά μέσα σου να γίνεις «ένα» με το άλλο το άτομο και αυτό μάλλον το χάνεις κάπως στις λεπτομέρειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ο ανταγωνισμός για αυτό βιώνεις μια μοναχικότητα η οποία όμως θα σε βγάλει σε ασφαλή δρόμο. Αρκεί μερικές φορές να δέχεσαι και τις επικρίσεις από άτομα που προσπαθούν για το καλό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Εξασφαλίζεις αυτά που θέλεις με ένα τρόπο καθαρά ατομικό κι όσο εσύ αλλάζεις τόσο περισσότερο θα το πετυχαίνεις. Στο χέρι σου είναι να εξελιχτείς και να βιώσεις μια πραγματικότητα τελείως διαφορετική.
Ερωτικά: Βιώνεις κάτι πολύ δυνατό αλλά προτιμάς να μην το μοιραστείς ούτε και με φίλους σου γιατί δεν θέλεις να «ξεγυμνώνεσαι» σε κανέναν. Προτιμάς τη μοναξιά σου και αυτό κάπως σε βοηθάει να μαζέψεις τις δυνάμεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη για αυτό στέκεσαι σε απόσταση που σου επιτρέπει να κάνεις κρυφές κινήσεις. Έχεις βέβαια διάθεση να εμπιστευτείς αλλά κάπου αρνείσαι γιατί κάτι μέσα σου σε σπρώχνει στο διαφορετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με φίλους και τεμπελιάζεις γιατί δεν έχεις διάθεση να κάνεις και πολλά πράγματα και μάλλον αρκείσαι σε συζητήσεις που ίσως σε οδηγήσουν σε πορίσματα. Η ευαισθησία και κυρίως η συναισθηματική σου κατάσταση θα βγει πλέον πιο έντονα και φίλοι και γνωστοί θα σε δουν να εκφράζεσαι τελείως διαφορετικά.
Ερωτικά: Βγάζεις μια αγάπη με την οποία εκπέμπεις δυνατά ερωτικά σήματα. Αυτό είναι το δυνατό σου χαρτί και φρόντισε να μην το κάψεις γιατί έχεις αυτή την πιθανότητα λόγω ενός κομματιού αυτοκαταστροφικού που υπάρχει μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς με όλες τις μεθόδους και τελικά θα βρεθείς σε μια καλή κατάσταση γιατί με τον τρόπο σου προϊδεάζεις και μπορείς να ελκύσεις κάτι θετικό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είσαι πολύ ανεβασμένος/η αλλά και έτοιμος/η να γκρινιάξεις ή να βγεις εύκολα έξω από τα ρούχα σου. Ο στόχος σου είναι να προσαρμοστείς σε μια ομάδα που κάνετε κάτι από κοινού αλλά διαφωνείς με τον τρόπο χειρισμού μιας γνώσης και το αναφέρεις συνεχώς.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες κατακτήσεις αυτήν την περίοδο, για αυτό να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων γιατί μπορεί να χάσεις την μπάλα αν σου πέσουν όλα μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι είσαι σε καλό δρόμο δεν σημαίνει ότι θα κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα γατί αν το κάνεις αυτό θα χάσεις μακροπρόθεσμα την δουλειά που έχεις ήδη βάλει μπροστά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved