Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/1

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, θεραπεύεσαι!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/1

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν βρίσκεις εύκολα το περιβάλλον που μπορεί να σε στηρίξει και να σε κάνει να νιώθεις άνετα και ελεύθερα. Το ότι πρέπει να κάνεις το καθήκον σου δεν είναι και η καλύτερη σου στιγμή γιατί χάνεις τον αυθορμητισμό σου και αυτό σίγουρα δεν σου αρέσει καθόλου. Τα κουτάκια δεν σου πάνε γιατί δεν έχεις έτσι συνηθίσει.
Ερωτικά: Με τον/ην Παρθένο μερικές φορές δεν μπορείς να επικοινωνήσεις όπως θα ήθελες και θα κρατήσεις αποστάσεις αν δεν το ξεπεράσεις. Εκτός αν νιώσεις λύπη ή ακόμα και συμπόνια για το άτομο που σε ενδιαφέρει και τότε θα αλλάξεις τελείως συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην το βάζεις κάτω ακόμα και αν έχεις δυσκολίες επειδή βρίσκεις πολλές αντιξοότητες και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Αν μπεις βαθιά στην ανάλυση και στην λεπτομέρεια θα εξυπηρετήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η προσπάθεια που κάνεις για να βάλεις την ζωή σου σε μια τάξη και οργάνωση θα βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις σημαντικές, παρόλο που έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στην ζωή σου ένας κανόνας που σε κάνει ανήσυχο/η γιατί έτσι θα βιώνεις τις εμπειρίες γύρω σου.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο θα σε βάλει σε μικρές δοκιμασίες γιατί τα μηνύματα που δίνει ο ένας στον άλλον είναι αντιφατικά και περίεργα. Παρόλο αυτά θα καταφέρεις να έχεις ηρεμία και ασφάλεια γιατί θα την αντλήσεις από μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ανακατατάξεις γιατί βλέπεις ότι για να μπορείς να σταθείς στην δουλειά σου θα χρειαστεί να δεχτείς και κάποιες συνεργασίες που σου φαίνονται περίεργες και συγχρόνως πολύ εξτρήμ για τις δικές σου πεποιθήσεις. Αλλά τελικά μπορείς να εξασφαλίσεις κάποιες σταθερές γιατί λειτουργεί σωστά το ένστικτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι κάποιες δουλειές πρέπει να γίνουν άμεσα. Για αυτό όσο και να μην σου αρέσει αναλαμβάνεις ευθύνες που ίσως να σχετίζονται και με το σπίτι σου. Το ξεκαθάρισμα σε πράγματα και το πέταγμα άχρηστων αντικειμένων θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα χρήσιμα μόνο. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να γίνεις υποχόνδριος/α με την δίαιτα και την καθαριότητα γι' αυτό πρόσεξε μην υπερβάλλεις.
Ερωτικά: Σου αρέσει που είσαι με ένα πρόσωπο γιατί βιώνεις κάτι καλό αλλά μερικές φορές σκέφτεσαι πράγματα που δεν σου αρέσουν, αν και δεν τα αναφέρεις ή υποχωρείς. Να σταματήσεις να κρίνεις μέσα σου και να τα αφήσεις να κυλήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχολαστικότητά σου θα βοηθήσει μεν σε κάποιες δουλειές που χρειάζεσαι αλλά μπορεί να σου φέρει άγχος και εκνευρισμό. Το καλό όμως είναι ότι κρατάς κάποιες σωστές αποστάσεις και έχεις την διάθεση να μην διακόψεις τελείως την επικοινωνία ακόμα και σε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναπτύσσοντας την διαίσθησή σου θα προχωρήσεις σε μικρές αλλά πολύ λεπτομερείς συλλήψεις σε θέματα που ίσως αφορούν σε γνώση ή μαγειρική, ξένες γλώσσες αλλά χειροτεχνία. Η επαφή με τα συγγενικά σου πρόσωπα θα είναι αρκετά καλή και θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα έχεις διάθεση να τα εξυπηρετήσεις.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη από εξασφάλιση. Μια λεπτομερής κουβέντα όχι μόνο θα εξυπηρετήσει την φυσική σου περιέργεια αλλά θα σου λύσει και κάποιες απορίες για το άτομο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις συζητήσεις και πιθανόν ένα μικρό ταξίδι για να εξασφαλίσεις κάποιες καλές καταστάσεις για σένα ή ένα σημαντικό συμβόλαιο. Το σίγουρο είναι ότι έχεις την δυνατότητα να κάνεις καλές πωλήσεις και συμφωνίες οι οποίες θα σου φέρουν μακροπρόθεσμα χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Συνήθως καταπιάνεσαι με θέματα που δεν είναι τόσο πρακτικά αλλά σήμερα θα ασχοληθείς με κάποιο πρόσωπο που μπορεί να έχει πρόβλημα υγείας ή άλλα που εσύ θα βοηθήσεις να λυθούν. Το ίδιο πιθανόν να σου συμβεί και με ένα ζήτημα του σπιτιού σου σχετικό με κατασκευή ή επισκευή και ήταν σε εκκρεμότητα.
Ερωτικά: Διαθέτεις το σωστό ένστικτο αλλά και την λογική να τα βάλεις όλα κάτω και να σκεφτείς με πολύ ωριμότητα αυτά που ίσως σε απασχολούν. Αν δεν έχεις κάτι πολύ σοβαρό να επιλύσεις, θα ασχοληθείς με ένα πρακτικό θέμα που έχετε με το σύντροφό σου κι ίσως αναλάβετε μια φροντίδα. Αυτό είναι περισσότερο πιθανό να συμβεί με ένα Παρθένο ή Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιο σημαντικό για σένα αυτή την στιγμή είναι η πρόληψη και η πρόνοια για κάποια θέματα που πιθανόν να συναντήσεις στην πορεία σου. Για αυτό σήμερα τουλάχιστον που θα έχεις την δυνατότητα να μεριμνήσεις για το τώρα που σε απασχολεί και προσπάθησε να μην το αμελήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να καταλάβεις τι γίνεται πίσω από την πλάτη σου γιατί μερικές φορές δεν είναι και τόσο εύκολο. Τώρα κάτι έχει πάρει το αυτί σου και ίσως να βρίσκεσαι σε κατάσταση ετοιμότητας. Από την άλλη μπορεί να ξεκαθαρίσεις σε κάποιους φίλους σου τις προθέσεις σου ίσως γιατί έχει γίνει ένα μπέρδεμα.
Ερωτικά: Υπάρχει το κομμάτι της λογικής το οποίο σε βάζει να κάνεις κινήσεις που σίγουρα είναι πολύ διαφορετικές από όλες τις γνωστές σου συμπεριφορές. Ίσως να μην σου πηγαίνει και τόσο πολύ αλλά κάπου θέλεις να προστατευτείς. Με τον Ιχθύ αν είστε μαζί στην δουλειά θα βιώσεις κάτι κοινό.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αυτονομηθείς και αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει ανεξαρτησία η οποία δεν είναι και πολύ συνηθισμένη για σένα. Η ιδιαιτερότητα μιας πρωταρχικής ιδέας σου θα σου δώσει μεγάλη ώθηση για να βρεις κάποιες εναλλακτικές λύσεις τις οποίες όμως δεν είναι εύκολο να βάλεις σε εφαρμογή.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεκουραστείς για λίγο γιατί έχεις εξαντληθεί από τις δουλειές που είχες αλλά πιο πολύ από τις επαφές και τις σχέσεις που χρειαζόταν να ισορροπήσεις όλο αυτό το διάστημα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Ιχθύ είναι κάπως περίεργη γιατί το μήνυμα που παίρνεις αλλά και που δίνεις είναι διπλό. Για αυτό δεν θα έχεις την εξέλιξη που θέλεις, επειδή δεν θα εμφανίσεις τα προσωπικά σου θέλω.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλογίζεσαι κάποιες ευθύνες και σίγουρα θα βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί γιατί δεν θέλεις να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ίσως κάνεις πίσω γιατί μπορεί να μην έχεις ακόμα και τη σωματική δύναμη για να κάνεις κάποια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οργανώνεις καλά το χρόνο σου και είσαι αρκετά ανεβασμένος/η γιατί νιώθεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο και σίγουρα θα βρεις μια καλή άκρη για να κατευθύνεις σωστά την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Αν είσαι μακριά σε ένα ταξίδι μπορεί να μην δώσεις το στίγμα σου και ίσως φέρεις σε δύσκολη θέση το Λιοντάρι που περίμενε να το έχεις σε περίοπτη θέση. Μάλλον δημιουργείς, χωρίς να το κάνεις επίτηδες, ίντριγκες και μυστήριο γύρω από το πρόσωπό σου. Με τον/ην Παρθένο είναι πιο βατά τα πράγματα γιατί ξέρεις επιτέλους τι θέλεις από αυτό το πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και θα βρεις την χρυσή τομή γιατί θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις και να οργανώσεις όλο το υλικό που χρειάζεσαι για να πάρεις τα εύσημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Το να βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που πρέπει να κάνεις πράξη αυτά που υποσχέθηκες σε κάποια άτομα κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση αν τελικά δεν πραγματοποιήσεις τις υποσχέσεις σου.
Ερωτικά: Η πίεση που νιώθεις μπορεί να εκφραστεί με άγχος και νεύρα για αυτό πιθανόν να μην μιλήσεις όπως πρέπει στο άτομο που είστε μαζί. Ο Ταύρος θα σε γειώσει με την λογική του αλλά εσύ δεν θα πτοηθείς και θα συνεχίσεις να του στέλνεις μηνύματα ότι θέλεις να φτάσεις μαζί του μέχρι το τέρμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχετική σου εμπειρία μπορεί να μην σε βοηθήσει αν πρώτα δεν οργανώσεις καλά τον χώρο και τον χρόνο σου. Για αυτό θα βελτιώσεις όσο μπορείς τις προσπάθειές σου και μετά θα περιμένεις αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες αποστάσεις με άτομα ανήκουν στον κοινωνικό σου κύκλο και είστε αρκετά δεμένοι γιατί ίσως είχατε απομακρυνθεί από περίεργες και πολύ αντιφατικές συνθήκες.
Ερωτικά: Η δοτική σου φύση θα σε κάνει να δημιουργήσεις ένα κλοιό προστασίας γύρω από εσένα και το άτομο που είστε μαζί. Σκέφτεσαι τι θα κάνεις με τον Υδροχόο αλλά καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και τότε θα βρεθεί η σωστή λύση.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να προσέχεις ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια είναι για σένα σημαντικό γιατί λειτουργείς πολύ καλύτερα. Με αυτό τον τρόπο βάζεις κάποιες βάσεις που σε βοηθάνε να ανοίξεις πόρτες που θα είναι πολύ καλές για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να καταπιέζεσαι αλλά θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου με το ελεύθερο πνεύμα που έχεις. Όμως αν δεν μπεις σε ένα καλούπι που είναι αναγκαίο δεν θα καταφέρεις να τελειώσεις τις δουλειές που έχεις βάλει σαν προτεραιότητα. Τη δίαιτα που ίσως ξεκινήσεις καλό θα είναι να την τηρήσεις κατά γράμμα, αν θέλεις να πετύχει.
Ερωτικά: Αν σχετίζεσαι με Παρθένο μπορεί εκ των πραγμάτων να σε βάλει σε κάποιες υποχρεώσεις και για να φανείς ότι συμμετέχεις να πρέπει να υποχωρήσεις και να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν καθόλου. Όμως η Αφροδίτη που έχεις στον Υδροχόο σε προστατεύει από τις κακοτοπιές.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι ιδέες σου είναι πιο κοντά αυτή την στιγμή στην ψυχοσύνθεσή σου αλλά δεν είναι εύκολο να τις πραγματοποιήσεις εκτός κι υπάρχει κάποιος να σε σπρώξει ή να σε κάνει να πιστέψεις ότι θα πετύχεις με την μια αυτό που θέλεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μην γενικεύεις κάποιες καταστάσεις και βάζεις όλα τα άτομα στο ίδιο καζάνι γιατί χρειάζεσαι την λεπτομέρεια και την ιδιαιτερότητα για τον καθένα που σχετίζεσαι ξεχωριστά.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο βρίσκεσαι πολύ κοντά και όσο και αν διαφωνείς, προσπαθείς να βιώσεις κάτι θετικό μαζί του γιατί δεν θέλεις να είστε μακριά. Με το Λιοντάρι προσπαθείς να έχεις φιλική συμπεριφορά γιατί δεν θέλεις να χαθείτε από λανθασμένες κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι σε σπρώχνει να κάνεις ξεκάθαρες κουβέντες και πάνω από όλα συνεργασίες γιατί καταλαβαίνεις ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και τίποτε δεν γίνεται γι' αυτό χρειάζεσαι αποδείξεις και θα τις ζητήσεις ακόμα και από στενό σου συνεργάτη..

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved