Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/1

Όλοι σκέφτονται να αλλάξουν τον κόσμο... αλλά κανένας τον εαυτό του!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/1

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αποφεύγεις να ασχοληθείς με τα θέματα σου και κυρίως κάποια ρουτίνας και σωματικής υγείας αλλά αν το κάνεις θα προλάβεις και θα νιώσεις καλύτερα και περισσότερο ανακουφισμένος/η για αυτό μη φοβάσαι να τα αντιμετωπίσεις.
Ερωτικά:
Το να κατανοείς τις ανάγκες του άλλου προσώπου σε σχέση με τα πρακτικά θέματα που έχει είναι το ιδανικό και θα πρέπει να αναπτύξεις. Για αυτό αν χρειαστεί να φέρεις πολύ κοντά τον/ην Παρθένο στην ζωή σου θα πρέπει να βοηθήσεις και να αποδείξεις τι νιώθεις για αυτόν/η με πράξεις.
Οικονομικά & Καριέρα:
Οργανώνεσαι και βλέπεις αυτά που χρειάζεσαι με αμεσότητα και ευλυγισία. Για αυτό βάλε σε μια τάξη τα χαρτιά και τις δουλειές σου και κυρίως να μην αφήνεις εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργήσουν μετά πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βλέπεις ότι κάποιες υποθέσεις που σε προβληματίζουν παίρνουν ένα καλό δρόμο για αυτό θα βελτιώσεις συνθήκες οι οποίες σε ανάγκαζαν να κάνεις συμβιβασμούς.
Ερωτικά: Θα περάσεις καλά γιατί θα δεις ότι και με λίγα πράγματα μπορείς να ευχαριστηθείς δηλαδή με ένα καλό φαγητό ή μια όμορφη και πολύ επιβοηθητική συζήτηση. Όταν έχεις απλότητα βλέπεις ότι όλα είναι πιο βατά και εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν ζεις το τώρα και δεν σκέφτεσαι τι έγινε παλιά δεν σε πιάνει μελαγχολία. Η θεραπευτική δύναμη του χρόνου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ακόμα και χρήματα τα οποία δεν περίμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που πρέπει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη για τον χαρακτήρα σου. Για αυτό καλό είναι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να πιστέψεις βαθιά ότι θα τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Μπορεί να αγχώνεσαι για μια σχέση με τον/ην Παρθένο γιατί δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος κυρίως σε κάποια κοινά επαγγελματικά θέματα και να νιώθεις ότι εκτίθεσαι. Κάνε υπομονή και με το καλό θα τον/την φέρεις εκεί που πρέπει και είναι το σωστό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές όταν μπαίνεις στην διαδικασία να φέρεις εις πέρας αυτά που θέλεις να κάνεις, σου φαίνονται βουνό. Αλλά το μυστικό είναι να έχεις πίστη και να μην βλέπεις μόνο τα εμπόδια αλλά και το τι πρέπει να κάνεις για να γίνουν πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό κάνεις στον εαυτό σου όταν κρατάς τις ισορροπίες και μιλάς με άτομα που άλλες φορές μπορεί και να σε τσίτωναν. Όταν γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός/η σε βοηθάει και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά. Το ταξίδι και γενικά η επαφή με συγγενικά πρόσωπα θα σε βοηθήσει να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου και να εκφράσεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η ανανέωση μιας υπόσχεσης που έχεις δώσει πιθανόν να σε δραστηριοποιήσει και να κάνεις συζητήσεις που θα σε βγάλουν από διάφορους προβληματισμούς. Ο/Η Παρθένος είναι ένα ιδανικό πρόσωπο που θα σε βελτιώσει εσωτερικά και θα περάσεις καλά μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις μπροστά κάποια σχέδια που έχεις και θα δεις να γίνονται πραγματικότητα γιατί δεν θα κάνεις πίσω. Όσο έχεις πίστη και ελπίδα τόσο θα βελτιώνεσαι επαγγελματικά και οικονομικά. Το να υπογράψεις ένα συμβόλαιο σήμερα θα ήταν ιδανικό.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Πρέπει να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις και να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κυρίως ενός σπιτιού, που τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Οι αγορές που θα κάνεις πάντως σήμερα θα είναι πολύ έξυπνες και πρακτικές γιατί προτεραιότητά σου θα είναι η απλότητα και η ουσία.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί να χάσεις για λίγο το ρομαντικό σου στοιχείο γιατί πρέπει να βγάλεις την άλλη πλευρά του εαυτού σου που έχει υπηρεσία, δράση και πράξη απέναντι στα προβλήματα του ατόμου που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα λειτουργείς με τη λογική και τη σκέψη ότι θα πρέπει να επιβιώσεις χωρίς να υποκύπτεις στις υπερβολές σου. Για αυτό θα μειώσεις όλα τα έξοδά σου γιατί θα αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και αυτό σου καθορίζει μια πραγματικότητα η οποία είναι εύκολη για σένα. Το πιο σημαντικό είναι να δέχεσαι κάποια πράγματα όπως είναι και να μη φέρνεις στο μυαλό σου καταστάσεις που σε ενοχλούν.
Ερωτικά: Προτιμάς την αυτονομία σου για αυτό ό, τι και να γίνεται πατάς σε πιο στέρεο έδαφος και αυτό σε βοηθά και σε κάνει πιο εύκολο/η με το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί δεν φοβάσαι την κριτική ή ακόμα και την δύσκολη συμπεριφορά. Με έναν άλλο Παρθένο μπορεί να τα βρείτε περίφημα γιατί θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και άνεση στην επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναθαρρήσεις γιατί θα δεις μια πραγματικότητα η οποία σου φαίνεται πολύ εύκολη και περισσότερο βατή. Τα σχέδια σου μπαίνουν σε κάποια βάση και πιθανόν να κερδίσεις χρήματα από μια συνεργασία που σχετίζεται με εμπορικό κομμάτι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπορεί και να απομονωθείς για λίγο γιατί δεν θέλεις να δεις πολύ κόσμο. Οι αντοχές σου μάλλον έχουν εξαντληθεί και χρειάζεσαι ξεκούραση. Για να μην έχεις προβλήματα, ακόμα και υγείας, καλύτερα να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να αναπαυτεί σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.
Ερωτικά: Πιθανόν να σε έχει εξαντλήσει ένας/μία Παρθένος και να μην ξέρεις με ποιο τρόπο να του συμπεριφερθείς. Για αυτό θα προτιμήσεις να μιλήσεις μαζί του μόνο με μηνύματα ή τηλεφωνικά μήπως βρεθείτε και δεν έχετε καλή επαφή. Από την άλλη οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές με τον Κριό και τον Αιγόκερω και καλύτερα να κρατήσεις μια πολιτική έξυπνη για να μην πέσεις στην λούμπα του καβγά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι περισσότερο δουλειά και οργάνωση για να κατανοήσεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου που δεν μπορείς να το αντιληφθείς σωστά. Από αυτό πολλά θα εξαρτηθούν και θα αλλάξουν, αν το χειριστείς σωστά και με εξυπνάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορείς να βιώσεις κάτι καλό γιατί φροντίζεις με άνεση και τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει εσωτερική αγαλλίαση και ηρεμία που αληθινά έχεις ανάγκη.
Ερωτικά: Η ανάγκη σου για πρακτική βοήθεια και στήριξη στο άτομο που είστε μαζί θα σε ανακουφίσει γιατί θα έρθεις πιο κοντά του, κυρίως με τον/ην Παρθένο γιατί θα υπάρξει κατανόηση από την πλευρά σου και θα ηρεμήσουν μεταξύ σας τα πνεύματα. Από την άλλη με τον Υδροχόο που μπορεί να κρατούσατε αποστάσεις τώρα θα πλησιάσει ο ένας τον άλλον γιατί θα σας δέσουν κοινά συμφέροντα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναζήτηση διαφόρων άλλων πηγών εκτός από αυτή που έχεις, μάλλον θα ευδοκιμήσει γιατί θα δεις ότι θα έχεις μια σωστή οργάνωση στην δουλειά σου και αυτό θα σε οδηγήσει στον σωστό δρόμο και θα πάει καλά αυτό που θα κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Χρειάζεται να αντιμετωπίσεις μια πραγματικότητα και να υλοποιήσεις κάποιες σκέψεις και ιδέες σου. Μπορεί να βρεις εμπόδια τα οποία σίγουρα δεν θα είναι απλά, αλλά θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις γιατί έχεις πάρει απόφαση να μην κολλήσεις.
Ερωτικά: Μπορεί να δεσμευτείς με διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνεις με το άλλο πρόσωπο και ίσως αρχίσεις να κρίνεις αυστηρά τον τρόπο που κινείται και δουλεύει και να απομακρυνθείτε, κυρίως με τον Δίδυμο, Τοξότη, Ιχθύ. Ενώ με τον Παρθένο κάπου θα υπάρχουν κοινά σημεία και αυτό θα βοηθήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή με κάποιες υποθέσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου γιατί βρίσκεις ότι θα σε δεσμεύσουν ή θα σε αγχώσουν, κάτι που δε θέλεις προς το παρόν στην ζωή σου, θα δεις ότι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις γιατί θα ξεμπερδέψεις μια και καλή. Οπότε μην σκέφτεσαι πολύ και ανάλαβε δράσε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η κατάσταση με διάφορα θέματα που υπάρχουν από την αρχή της εβδομάδας θα αποκατασταθεί άμεσα γιατί θα δημιουργηθούν σήμερα οι κατάλληλες συνθήκες. Οπότε χαλάρωσε και μην αφήνεις την αρνητική σκέψη να σε κυριεύει.
Ερωτικά: Αν αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη και γαλήνια τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλεις γιατί θα σε βοηθήσει να αναρρώσεις ακόμα και από μικρά τραύματα. Για αυτό εμπιστέψου περισσότερο το ένστικτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρήματα θα πάρεις σήμερα και αυτό θα σε ικανοποιήσει γιατί θα βάλεις σε μια τάξη όλες τις υποχρεώσεις σου και θα σε ηρεμήσεις. Για αυτό να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που χρειάζεται να κάνεις θα σε ωθήσει να ξεπεράσεις τα όρια σου γιατί θα πρέπει να εμπεριέχει και πράξη και κυρίως οργάνωση και σε θέματα υγείας αλλά και σε όλο σου το σπίτι και τα πράγματα. Πχ. να φτιάξεις ντουλάπια, συρτάρια και να μαζέψεις χαρτιά και διάφορα που χρειάζεσαι για να μην αγχώνεσαι.
Ερωτικά: Η αναγκαστική προσγείωση σε μια προσωπική σου κατάσταση θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις όλο το ιδεολογικό σου υπόβαθρο σε μια πρακτική εφαρμογή βοήθειας και υπηρεσίας απέναντι στις ανάγκες του άλλου ατόμου. Σίγουρα με τον Καρκίνο, Παρθένο θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα σας ενώσουν κοινά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το καλό είναι ότι βάζεις μια τάξη, δύσκολα όμως, γιατί μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι το ρόλο που πρέπει να παίξεις, κυρίως αν είναι να προσφέρεις και να υπηρετήσεις κάποια άτομα που είναι μέσα στην δουλειά σου. Μπορεί να το θεωρείς αδικία που πρέπει να το κάνεις ενώ το ίδιο το άτομο δεν σου έχει φερθεί καλά. Ανάλυσέ το μέσα σου και από την πλευρά της λογικής και θα δεις ότι τελικά σε συμφέρει. Οπότε δεν χρειάζεται να πιεστείς για κάποιες καταστάσεις όσο νόμιζες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η κυριαρχία των άλλων ατόμων στην ζωή σου μπορεί να είναι γεγονός, για αυτό οι αντιδράσεις σου θα είναι πολύ πιο ουσιαστικές αλλά και κατά κάποιο τρόπο εξαρτημένες από την γνώμη τους γιατί θα χρειαστεί υπό τις παρούσες συνθήκες να στηριχτείς και στα συμπεράσματά τους.
Ερωτικά: Θα πρέπει να προσφέρεις σε πρακτικό επίπεδο και αυτό σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολο για σένα γιατί πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή όλες τις ιδεολογίες που κουβαλάς και το ιδανικό που έχεις για το πρόσωπο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπικότητά σου θα είναι αρκετά δοτική, της προσφοράς και της υπηρεσίας. Οπότε, θα συγκινήσεις ακόμα και ένα σοβαρό συνεργάτη που θα έρθει πολύ κοντά σου γιατί θα βρει κοινό σημείο αναφοράς στα λεγόμενά σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved