Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/12

O εγωισμός επιδιώκει την μοναξιά για να αποφύγει την υποταγή

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είσαι μέσα σε θετικό κλίμα και ευφορία γιατί πιθανόν να ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής και να έχεις μεγάλη χαρά. Αν πάλι δεν ταξιδεύεις θα κάνεις βόλτες και θα δοκιμάσεις πολλές και νέες εμπειρίες.
Ερωτικά: Ενθουσιάζεσαι και θα δώσεις παραπάνω βάση στα λόγια ενός ατόμου που είναι πολύ κοντά σου και θέλει να κάνει πράγματα για σένα. Η δημοτικότητά σου θα είναι πολύ μεγάλη και ίσως προσελκύσεις κοντά σου ένα πρόσωπο που βρίσκεται συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις σήμερα χρήματα και ίσως δουλέψεις για ξένη εταιρία που ήδη σε έχει προσελκύσει και περιμένεις να γίνει ένα νέο συμβόλαιο. Αν δεν γίνει μην απελπιστείς γιατί δεν θα είναι τελικά για το καλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι μια ιδιαίτερη νότα ελευθερίας για αυτό μπορεί να υπερβάλλεις με μια κατάσταση και ίσως φοβηθείς. Η γνώση μπορεί να σε δυναμώνει μεν αλλά την αποφεύγεις γιατί πιθανόν να σε σπρώχνει να αλλάξεις και να μην το θέλεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη είναι πολύ μοιραία και σίγουρα θα δώσεις εκεί μια μεγαλύτερη βάση. Μπορεί να είσαι πολύ συγκρατημένος/η με τον Αιγόκερω αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει μεγάλη ωριμότητα στην σχέση μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ένα σου πόδι το έχεις μέσα και το άλλο απέξω γιατί από την μια θέλεις να ξεκινήσεις μια δουλειά συγκεκριμένη αλλά πολύ διαφορετική από την δική σου νοοτροπία κι από την άλλη φοβάσαι να ρισκάρεις. Αλλά αν είναι πάντως να γίνει θα γίνει, οπότε μην ανησυχείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βλέπεις πάνω σε άλλα άτομα την προέκτασή σου και γι' αυτό θα βρεις μια τακτική να τους πλησιάσεις αφού νιώσεις ότι κάτι έχουν να σου πουν.
Ερωτικά: Η παρανόηση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί με έναν Τοξότη τώρα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί υπάρχει πάνω από όλα η διάθεση. Η επαφή επίσης με τον Ιχθύ θα σου δώσει την ευκαιρία να δεχτείς την επιρροή του ευχάριστα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεθείς να κάνεις συζητήσεις με άτομα που είναι πολύ ανοικτά και ελεύθερα σε απόψεις και θεωρίες. Πιθανόν να μη θέλεις μόνο λόγια πλέον αλλά και πράξεις. Πάντως επειδή μπορεί να χαρίζεσαι σε κάποια άτομα, θα πρέπει να είσαι πιο αυστηρός/η για να μην παραβείς του κανόνες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα δείξεις ένα άλλο πρόσωπο γιατί δεν θέλεις να είσαι πολύ εσωστρεφής και σίγουρα θα γίνεις πιο ανοικτός/η. Η διάθεσή σου θα είναι αισιόδοξη αλλά ίσως θεωρηθεί υπερβολική από τους άλλους για τον χαρακτήρα σου. Πάντως η σχέση σου με ψυχολογικές και φιλοσοφικές θεωρίες θα είναι στενή και μπορεί να βρεθείς με άτομα που έχουν τέτοια εμπειρία και επιρροή στην ζωή σου.
Ερωτικά: Να δώσεις βάρος σε κάποιες αλλαγές που πιθανόν να γίνουν από την πλευρά του Τοξότη γιατί σου ζητά με τον τρόπο του να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει. Θα βγεις από μια κατάσταση που σε ενοχλεί γιατί θα προσπαθήσεις να δεις μια νέα πραγματικότητα η οποία δεν είναι και πολύ εύκολη να την αντιληφτείς. Όμως θα τα καταφέρεις γιατί θα σου γίνει το κλικ.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να συμπεριφερθείς γενναιόδωρα και θα αγοράσεις δώρα ή οτιδήποτε άλλο δείχνει τη διάθεσή σου να μοιράσεις και να ξοδέψεις. Η ποιότητα πάντως των συνεργασιών σου θα είναι πολύ συγκεκριμένη και αυτό θα σε βοηθήσει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σωστή σειρά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Περνάς καλά και θα αναλάβεις να κάνεις κάποιες ευχάριστες παρέες και κυρίως πολύ δημιουργικά χόμπι που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να χαρείς μαζί με άλλα άτομα. Ευτυχώς κρατάς το ηθικό σου πολύ υψηλά και παρόλο που μπορεί να σου συμβαίνουν ή να σε αγχώνουν διάφορα λόγω πολλών υποχρεώσεων, εσύ αποφασίζεις να περάσεις καλά.
Ερωτικά: Η δυναμική σου παρουσία θα πυροδοτήσει την συμπεριφορά του Τοξότη απέναντί σου και θα δώσει μια διαφορετική διάσταση στην προσωπική σου σχέση γιατί το νιώθεις ότι θέλεις να έρθεις κοντά και να δείξεις την αληθινή σου καρδιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Στο χέρι σου είναι να κερδίσεις κάτι που έχεις βάλει στο μυαλό σου, απλώς πρέπει να προχωρήσεις στην εκκαθάριση κάποιων κομματιών που τώρα καλείσαι να κάνεις γιατί θα έχεις τις προσβάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη που έχεις να ανοιχτείς και να μην σε νοιάζει αν θα παραβλέψεις κάτι από αυτά που έχεις μέσα στον μυαλό σου γιατί θα ξεφύγεις και θα νιώσεις καλά. Η ταξιδιωτική σου ανάγκη θα είναι πολύ πιο έντονη και πιθανόν να σταματήσεις να φοβάσαι.
Ερωτικά: Ξεχνιέσαι για λίγο και ζεις όπως θα ήθελες ή φοβόσουν να ζήσεις, με ελευθερία και διάθεση για εμπιστοσύνη στο άτομο που σου αρέσει και θέλεις να είστε μαζί. Πιθανόν κατά την γνώμη σου μπορεί να υπερβάλλεις αλλά δεν θα σου κάνει και τόσο κακό όσο νομίζεις. Καλό είναι να πιστεύεις στα θαύματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις σπατάλες αλλά δεν φοβάσαι γιατί έχεις την αισιοδοξία ότι θα σου έρθουν και άλλα χρήματα και αν το πιστέψεις θα γίνει. Μην το χαλάσεις γιατί νιώθεις πολύ ωραία.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις πολύ κόσμο γύρω σου και είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με άτομα που είναι διαφορετικά από εσένα. Το να μαθαίνεις είναι το καλύτερο για σένα αυτή την στιγμή γιατί βλέπεις ότι εξελίσσεσαι. Γενικά θα περάσεις πολύ καλά και κυρίως αν ετοιμάζεσαι να πας ένα ταξίδι θα είσαι πολύ ενθουσιασμένος/η.
Ερωτικά: Έχεις αισιοδοξία γιατί όλα θα σου φανούν πιο εύκολα. Για αυτό θα περιορίσεις κάποιες ανασφάλειες που νιώθεις και θα δεις ότι όλα μπορούν να αλλάξουν. Ένα πολύ δυναμικό πρόσωπο σίγουρα θα σε ξεσηκώσει και θα σου ανεβάσει ακόμα και την πεσμένη σου διάθεση. Η επιρροή ενός Τοξότη είναι πολύ δυνατή γιατί θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση αναδιοργάνωσης και αναγκάζεσαι να βάλεις κάποιες προτεραιότητες. Αλλά σήμερα θα βγεις από την πίεση και ίσως διαπιστώσεις ότι μπορεί να κερδίσεις χωρίς να δουλέψεις τόσο σκληρά, κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο και τις πωλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να τα κάνεις όλα μαζεμένα και ίσως να αγγίξεις για λίγο την υπερβολή. Το καλό είναι ότι θα έχεις εσωτερική αισιοδοξία και θα δεν σε αγγίζουν κάποιες δυσκολίες που φαίνεται να υπάρχουν γιατί συνειδητά θα τις αφήνεις να φύγουν.
Ερωτικά: Έχεις έντονη ανάγκη να βγεις από το καβούκι σου και να περιορίσεις κάποιους φόβους που έχεις για αυτό θα ρισκάρεις και θα σηκώσεις εσύ το χέρι σου να τηλεφωνήσεις. Ίσως να θέλεις να ζήσεις έντονα το εδώ και τώρα χωρίς να σκέφτεσαι το μετά γιατί κάπου έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ξοδέψεις γιατί νιώθεις ότι θα σου γυρίσουν και πάλι πίσω τα χρήματα και δεν έχεις μεγάλη ανασφάλεια. Οπότε σίγουρα θα κάνεις αγορές που θα σε ευχαριστήσουν μεν, αλλά θα βγάλουν στην επιφάνεια και την γενναιοδωρία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα νιώσεις προσωπική δύναμη η οποία θα σε κάνει περισσότερο τολμηρό/η. Πάντως θα ρισκάρεις και μπορεί να υπερβάλλεις γιατί έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα άλλο Τοξότη δεν είναι εύκολη γιατί μοιάζετε πάρα πολύ και ίσως να γνωρίζει ο ένας πολύ καλά τον άλλον. Οπότε κάτι θα σας μπλοκάρει τον αυθορμητισμό. Ο Ιχθύς έχει το χάρισμα να σου βγάζει όλο σου το συναίσθημα προς τα έξω και εσύ θα θέλεις να τον/την στηρίξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν φοβάσαι και περιμένεις να γίνει κάτι καλό, οπότε αφέσου σε αυτό που σκέφτεσαι και θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα έρθει γρήγορα. Πρόσεχε το πορτοφόλι σου, τα κλειδιά σου και τα χαρτιά γιατί θα έχεις μια τάση αφηρημάδας και βιασύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μειώσεις κάπως τις αρνητικές επιρροές είτε στην σκέψη σου είτε σε διάφορες συναισθηματικές εντάσεις που σε επηρεάζουν. Για αυτό θα προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο μπορείς πιο ευχάριστα. Η επαφή με μια νέα γνώση θα σε βοηθήσει να περάσεις κάποιες καταστάσεις πιο εύκολα.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ένα πρόσωπο αλλά δεν του το δείχνεις γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Όμως έχεις αισιοδοξία και πίστη ότι μπορεί κάτι να γίνει μεταξύ σας γιατί νιώθεις και εσύ ότι υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να επανέλθεις σε κάποιες πρωταρχικές καταστάσεις. Η ιδιαιτερότητα μιας συνεργασίας σε αναγκάζει να δείξεις ένα πιο κοινωνικό και ομαδικό προφίλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θεωρείς ότι κάτι που περιμένεις το έχεις ήδη κερδίσει για αυτό δεν αγωνιάς, απλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Η θετική σου στάση πάντως βοηθάει και θα κατακτήσεις πράγματα που δεν ήταν και τόσο εύκολα γιατί θα ανοίξει το μυαλό σου και θα δεις μια άλλη διαφορετική γωνία.
Ερωτικά: Η στάση σου είναι πολύ θετική απέναντι σε ένα Ζυγό ή Τοξότη. Για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις διάφορες συζητήσεις που θα σε βγάλουν από μια δύσκολη κατάσταση και κυρίως από μια ανασφαλή θέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη μελλοντική προοπτική μπορεί να φαίνονται ήδη από τώρα, κυρίως αν συζητήσεις για κάποιες ιδέες σου που μπορεί να γίνουν πράξη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αφήνεις πίσω σου για λίγο τις έννοιες και κοιτάζεις μπροστά. Προτιμάς να καταπιέζεις τον εαυτό σου για κάποιες συνθήκες που πρέπει να επιβάλλεις, παρά κάποιος άλλος και να σε ελέγχει. Η δίαιτα αυτές τις ημέρες θα πάει περίπατο επειδή με το φαγητό ίσως ξεσπάσεις.
Ερωτικά: Οι συνθήκες φαίνεται ότι γυρίζουν και όλα δείχνουν πιο εύκολα και χαλαρά. Ακόμα και ένα τηλέφωνο που περίμενες τόσες ημέρες από ένα πρόσωπο, θα γίνει και από την χαρά σου ίσως να το αφήσεις να ξεπεράσει τα όρια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξαφνική πόρτα πιθανόν να ανοίξει και να σε τραβήξει μέσα. Προχώρησε χωρίς να φοβάσαι γιατί κάτι καλό κρύβει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved