Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/12

Αν μπορείς, κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω σου γιατί μερικές φορές δεν αντέχεις τις εντάσεις και τις δυσκολίες στην καθημερινότητά σου. Πάντως, σκέφτεσαι να δώσεις μια καλή ευκαιρία στον εαυτό σου και να είσαι μαζί με άλλα άτομα για να μην περάσεις μοναχικά. Η βελτίωση της εμφάνισής σου και η αγορά έστω και μικρών πραγμάτων θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Βάλε τα δυνατά σου για να κερδίσεις τον Ζυγό γιατί το ξέρεις κι εσύ ότι η σχέση αυτή σε καλύπτει πάρα πολύ, αλλά χρειάζεται να καταλάβεις και τη δική του αδυναμία που δεν μπορεί μερικές φορές να πάρει αποφάσεις. Με τον Υδροχόο μπορεί να γίνει ένα θαύμα που σίγουρα θα σε οδηγήσει κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική σου στάση, απέναντι σε τρίτους και στον κόσμο που συνεργάζεσαι, σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά τους και να μη νιώθουν ότι δεν μπορούν να σου μιλήσουν ή να επικοινωνήσουν μαζί σου. Οπότε με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις να γίνει κάτι διαφορετικό και σίγουρα να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δεις ότι μια πολύ πρωτοποριακή εργασία που έχεις ήδη ξεκινήσει θα διαδοθεί ή θα μοιραστεί στους άλλους με τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βρεις μια χρυσή τομή για να έχεις καλές σχέσεις, και όλο αυτό σε βασανίζει γιατί δεν μπορείς να βρεις τις ισορροπίες και πιθανόν να νιώθεις ότι είσαι «εκτός». Όμως αν συμβιβαστείς με κάποιες ιδέες και αξίες θα διαπιστώσεις ότι η απολυτότητα θα σε εγκαταλείψει και θα σου δοθεί η ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Κυρίως σε νομικά θέματα, θα δεις ότι με την επιβοηθητική σου στάση θα γίνουν όλα πιο εύκολα. Απλά μπορεί να χρειάζεται σε κάποια φάση να ταπεινωθείς και ίσως αυτό να σε εμποδίζει να κάνεις το επόμενο βήμα.
Ερωτικά: Ίσως θα πρέπει να παραδεχτείς κάποια πράγματα τα οποία δεν σε συμφέρουν. Καλύτερα να κατηγορήσεις τον εαυτό σου παρά να λες συνέχεια ότι όλο φταίει το άλλο το άτομο. Γιατί μερικές φορές πρέπει να εξισορροπήσεις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες αποφεύγεις. Ο Κριός ή ο Ζυγός χρειάζονται άμεση συζήτηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς με χίλια ζόρια να ενώσεις κάποιες καταστάσεις μαζί και ίσως αυτό να είναι δύσκολο, γιατί θα σου χαλάει από τη μια και θα σου φτιάχνει από την άλλη. Μην απομονώνεσαι, όμως, γιατί εκεί είναι το μυστικό, να μην αφήσεις την προσπάθεια. Επίσης, καλό είναι να μην αποκλείσεις με την πρώτη κάτι καινούργιο που μπορεί να έχει εμφανιστεί και ίσως είναι περίεργο για τα δικά σου μέτρα και σταθμά, γιατί πιθανόν από εκεί να βγει λαβράκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Το να είσαι κοντά με ένα άτομο είναι για σένα επιτυχία επειδή έτσι θα χαλαρώσεις και θα μπορείς να είσαι καλά με όλον τον κόσμο. Γιατί η προσωπικότητά σου είναι κοινωνική και ενδιαφέρεσαι να επικοινωνήσεις όσο μπορείς περισσότερο αλλά και να μιλήσεις ή να περάσεις τις γνώσεις σου με έναν λεπτό και χιουμοριστικό τρόπο.
Ερωτικά: Νιώθεις καλά και, ακόμα κι αν έχεις μια ερωτική απογοήτευση, τουλάχιστον για σήμερα, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να το ξεπεράσεις και μάλιστα να δεις και μια ελπίδα στον ορίζοντα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεθείς σε μια κατάσταση που θα ευεργετηθείς και θα έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς με ιδιαίτερη ευστροφία όλες σου τις υποθέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάτι καλό και θα ξεπεράσεις μια δυσκολία που μέχρι τώρα σε στεναχωρούσε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι μαζί με πολύ κόσμο, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό σου αρέσει γιατί σε αναγκάζει να βγεις από το καβούκι σου και σίγουρα όλο και θα αναγκαστείς να πάρεις θέση, κάτι που μπορεί να σου είναι αρκετά δύσκολο, αν νιώθεις ανασφάλεια με άτομα που δεν ξέρεις. Η ανάπτυξη μιας κοινωνικής σχέσης ή φιλίας θα σε βοηθήσει να μην είσαι τόσο πολύ συναισθηματικός/ή. Η καλλιτεχνική σου φύση μπορεί να βγει στην επιφάνεια με έναν πολύ δυναμικό τρόπο.
Ερωτικά: Ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο που ίσως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσετε, γιατί είναι πιο κοινωνικό από εσένα και επίσης δεν μπορεί να σε προσεγγίσει εύκολα συναισθηματικά. Κυρίως αν είναι Ζυγός, με τον τρόπο του, θα σου επιβάλει να βρεθείς είτε με φίλους του που δεν καταλαβαίνεις είτε με κόσμο που εσένα σε κουράζει. Το μυστικό είναι να αποδεχτείς τον χαρακτήρα του για να βρεθείς πολύ κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι χρειάζεσαι κάποιες νέες συνεργασίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν. Δεν σου είναι εύκολο όμως να κάνεις κάποιες διπλωματικές κινήσεις γιατί χωρίς να το καταλαβαίνεις είσαι πιο μονοκόμματος/η σαν χαρακτήρας. Σου χρειάζεται πάντως και μια διαφορετική τακτική για να βοηθήσεις τον εαυτό σου αυτήν την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις την ανάγκη να είσαι φιλάρεσκος/η γιατί θέλεις να κερδίσεις μέσα από την επικοινωνία, αφού δεν μπορείς να χαλάσεις τουλάχιστον για σήμερα τη διάθεσή σου. Η πειθώ σου πάντως θα είναι ισχυρή και σίγουρα θα μπορέσεις με τον τρόπο σου να κερδίσεις μια υπόθεση που σε απασχολεί. Η ταύτιση με την τέχνη και με τη θετική αντίληψη των πραγμάτων θα σε βοηθήσει. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού είναι κάτι που σε ευχαριστεί.
Ερωτικά: Σχετίζεσαι πιο εύκολα γιατί είσαι στα κέφια σου και δεν θέλεις να μαλώσεις ή να συγκρουστείς. Προτιμάς να περάσεις όμορφα και ίσως βρεθείς με κόσμο που σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα έχεις την αποδοχή που χρειάζεσαι. Η γνωριμία με τον Κριό μπορεί να είναι ξαφνική και απρόβλεπτη. Με τον Υδροχόο θα υπάρχουν θετικές συνθήκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να πείσεις κάποιους συνεργάτες και σίγουρα θα τα καταφέρεις και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πείσεις και κάποια άτομα ανικανοποίητα. Γιατί παρόλο που νιώθεις ότι εξαρτάσαι περισσότερο από τους άλλους, ίσως σήμερα μπορέσεις να βιώσεις ένα θετικό μήνυμα για την δουλειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα αναγνωρίσεις κάποιες δυνάμεις σου που θα σ' απελευθερώσουν και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να απαιτήσεις προσωπική αναγνώριση. Η δύναμη είναι γνώση και σίγουρα θα σου προσφέρει την αφορμή να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Όσο περνάει η ημέρα θα χαλαρώσεις περισσότερο και δεν θα προσπαθείς να αποδείξεις σε κανέναν ποιος/α ακριβώς είσαι ή τι θέλεις να κάνεις.
Ερωτικά: Αν συζείς με έναν Τοξότη μπορεί να ζητήσεις με τον τρόπο σου να υπάρχει κάποια αυτονομία στη σχέση σας γιατί νιώθεις έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Πιθανόν να επαναστατήσεις για κάποιες αρνητικές κρίσεις που έχει κάνεις εις βάρος σου. Στην πορεία θα γίνεις αρκετά συζητήσιμος/ή γιατί ίσως να υπάρχει από την πλευρά του άλλου ατόμου υπαναχώρηση και συγνώμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς τον εαυτό σου ένα άτομο που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και θα προσπαθήσεις να το αποδείξεις με έναν τρόπο αρκετά επιθετικό. Νέες μέθοδοι και πρωτοποριακές συνεργασίες μπορεί να έχουν αρχίσει να φαίνονται στον ορίζοντα και εσύ να χρειάζεται να τις ακολουθήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η μέρα θα ξεκινήσει κάπως περίεργα και στην πορεία θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς σε προσωπικό επίπεδο με κάθε τι που εσύ ορίζεις σαν δική σου πραγματικότητα. Το καλό είναι ότι θα ξεφορτωθείς όλη τη δυσαρμονία από μέσα σου είτε είναι αρνητικές σκέψεις είτε συναισθήματα που σου χαλάνε γενικά τη διάθεση και θα θέλεις να γίνεις περισσότερο φιλικός/ή με όλους και όλα.
Ερωτικά: Προσπαθείς να συμμαζέψεις κάποιες αντιδράσεις σου οι οποίες δεν είναι πολύ σύμφωνες με τον αληθινό σου εαυτό. Για αυτό θα παραμείνεις ψύχραιμος/ή και σίγουρα θα πετύχεις μια καλή επικοινωνία με τον Κριό ή τον Τοξότη. Με τον Αιγόκερω υπάρχει μεγαλύτερη σύμπνοια σε απόψεις και στον τρόπο μοιράσματος των προβλημάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να ξεκολλήσεις από διάφορες προβληματικές καταστάσεις και ίσως λόγω μιας μεγάλης ευαισθησίας να μην μπορείς. Αλλά στην πορεία θα καταλάβεις ότι μπορείς να δυναμώσεις, γιατί θα βρεις κάποιες ισορροπίες που θα σε βοηθήσουν να συνεργαστείς ή να κάνεις και κάποιες κινήσεις από μόνος/η σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στο να μαζέψεις γύρω σου πράγματα και άτομα που κατά κάποιον τρόπο τα είχες για λίγο χάσει. Η σκέψη σου πάντως θα είναι αρκετά δυναμική. Μέσα στο σπίτι μπορεί να νιώθεις πίεση και για να ξεσκάσεις ίσως φέρεις φίλους και άτομα που ταιριάζεις για να περάσετε για λίγο μαζί.
Ερωτικά: Με τον Υδροχόο προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά γιατί κάτι γίνεται μεταξύ σας και ίσως τον/την καταλάβεις πιο πολύ γιατί τις πιο πολλές φορές ίσως να μην πιάνεις τα μηνύματά του. Η ξαφνική γνωριμία με τον Κριό θα σε βάλει στο τρέξιμο αλλά σίγουρα θα σου αρέσει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η στασιμότητα δεν σε βοηθάει και σίγουρα θα σε βάλει να προσπαθήσεις σε ένα άλλο επίπεδο, κυρίως για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Η δράση σου θα είναι πολύ έντονη αλλά μπορεί να έχεις και ένα είδος αναρχίας ή επανάστασης σε κάποιες θεσμικές αξίες ή άτομα που αντιπροσωπεύουν αυτές τις αξίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις καλές σχέσεις με τους γύρω σου και θα έχεις κάποιες κοινωνικές εξόδους που θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις νέο κόσμο και άτομα που θα σου δώσουν μια μικρή λάμψη αλλά και νέα ενδιαφέροντα για την τέχνη, τα καλλιτεχνικά και οτιδήποτε σε «ανεβάζει» και σου φέρνει χαρά.
Ερωτικά: Θα διοχετεύσεις πιο εύκολα την ενέργεια σου στο άλλο άτομο γιατί θα έχεις μια δόση συντροφικότητας και κυρίως θα προσπαθήσεις να γεφυρώσεις τις αντιξοότητες που είχες με τον/την σύντροφο σου όλες αυτές τις ημέρες. Για αυτό θα χαλαρώσεις περισσότερο και θα περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα σου δώσει τη χαρά να συνεργάζεσαι αλλά και να σου φέρει και κάποια χρήματα έξτρα τα οποία χρειάζεσαι επειγόντως. Μέσα από μια φιλική παρέα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις δείγματα της δουλειάς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να έχεις καλές σχέσεις γιατί μερικές φορές χάνεις τον έλεγχο πιθανόν από τις δυσκολίες που υπάρχουν με τα άτομα που είσαι μαζί. Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι πιθανόν να βοηθάνε όταν βρεθείς με πολύ κόσμο να μπεις πιο εύκολα στο παιχνίδι. Μπορεί να θεωρείς την διπλωματία μια τεχνική ψεύτικη, αλλά σίγουρα θα είναι αυτό που θα σε εξελίξει.
Ερωτικά: Χρειάζεται να έχεις ρόλο πυροσβέστη και να μην επεκτείνεις τους καβγάδες και τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Ζυγό θα σε βάλει σε ένα νέο σκεπτικό γιατί θα κάνετε κάποιες κινήσεις από κοινού. Πάντως η Αφροδίτη βοηθάει στο να χαλαρώσεις και να περάσεις κάπως καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου ανάπτυξη είναι σημαντική για σένα για αυτό θα ξεπεράσεις κάποιες αναποδιές που υπάρχουν και θα καταφέρεις να βρεθείς σε μια καλύτερη θέση. Το μυστικό είναι να είσαι συνεργάσιμος/η για να μπορέσεις να εκτιμήσεις καταστάσεις που ίσως μέχρι τώρα να μην μπορούσες να τις δεις σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει γιατί οι ισορροπίες γύρω σου είναι καλύτερες για αυτό περιορίζεις τον βαθμό του λάθους και ρίχνεσαι με τα μούτρα να κάνεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν. Οι επαφές και η επικοινωνία με τους άλλους πάντα σου αρέσει και αν ασχοληθείς με διακόσμηση ή κατασκευή θα δεις ότι θα ωφεληθείς ακόμα και ψυχικά.
Ερωτικά: Εναρμονίζεσαι και δεν πας κόντρα γιατί δεν θέλεις διαμάχες. Προτιμάς την ανακωχή γιατί αυτό βλέπεις σαν λύση. Με τον Αιγόκερω προσπαθείς να το παίξεις διπλωματικά αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να εκνευριστεί αν δεν είσαι συγκεκριμένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρεθείς με κόσμο που σίγουρα θα σου δώσουν ένα σπρώξιμο για να μπορείς να μιλήσεις για την δουλειά σου. Συνεργάτες που βρίσκονται μακριά από εσένα θα σου δημιουργήσουν μια ασφάλεια και θα σε πείσουν ότι τα πράγματα που περιμένεις και ανησυχείς ήδη έχουν σταλεί. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βρεθείς σε καλή επαγγελματική φάση και σίγουρα θα ξεπεράσεις μια δυσκολία, επειδή θα κινηθείς πολύ διπλωματικά και έξυπνα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι μερικές φορές με πολύ κόσμο, γιατί σε κουράζει και κυρίως σε κάνουν να αμφιταλαντεύεσαι τι πρέπει να ακολουθήσεις και με ποιο τρόπο θα πρέπει να διαχειριστείς τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποια ερωτήματα τα οποία ίσως να μη λυθούν εύκολα. Το πρόσωπο που είστε μαζί σε βγάζει μερικές φορές από τα ρούχα σου γιατί το μήνυμά του είναι διπλό. Κυρίως αν σου αρέσει ένας Ζυγός δεν ξέρεις με πιο τρόπο θα βρεθείτε μαζί, γιατί δεν έχεις καθόλου καταλάβει τι θέλει από εσένα ή αν τελικά έχει ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπερδεύεσαι με κάποιους συνεργάτες οι οποίοι σου πετάνε μια κουβέντα και μετά δεν κάνουν αυτό που έχουν υποσχεθεί. Για αυτό και εσύ δεν ξέρεις ακριβώς πώς να συμπεριφερθείς. Χρειάζεται βέβαια να παίξεις σε πολλά μέτωπα και να μην περιμένεις να λειτουργήσει μόνο το ένα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved