Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/11

Και μήπως είναι τίποτε άλλο από ένα όνειρο η ζωή μας;

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/11

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Συνεχίζεις να ζεις σε μια κατάσταση που είναι ελαφρώς ιδιαίτερη και κυρίως ενεργοποιεί την ευαισθησία σου. Πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις τις σωστές διακρίσεις και κάπως να προβληματίζεσαι.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις και να εκδηλώσεις πιο εύκολα αυτά που νιώθεις. Η μεγάλη σου αδυναμία μερικές φορές είναι η εξάρτηση που μπορεί να νιώθεις από ένα Καρκίνο γιατί θεωρείς ότι είναι ο άνθρωπος που θα σε ηρεμήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις δυσκολίες γιατί οι απαιτήσεις και οι φιλοδοξίες σου δεν ικανοποιούνται και συνήθως προβάλλεις κάποιες αντιστάσεις όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Θέλεις να ηγηθείς σε σχήματα επαγγελματικά αλλά δεν βγαίνει εύκολα, όπως περίμενες, γι' αυτό ενεργοποιήσου περισσότερο και μην κολλάς σε προσχήματα.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/176532524&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλεις να εκφράσεις με τον πιο δυναμικό τρόπο οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να φανείς και να ξεχωρίσεις. Άλλες φορές κρατάς πολύ χαμηλά τον πήχη αλλά σήμερα θέλεις να ικανοποιηθείς από τους γύρω σου για αυτό θα κινηθείς με μεγαλοσύνη, βοηθώντας όλους και δίνοντάς τους ένα χέρι που θα τους ξελασπώσει από προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα παραβλέψεις κολλήματα που αφορούσαν μια παλιά αρνητική συμπεριφορά σου.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι σε υποχρεώνει να αναζητήσεις τον ρομαντισμό και κυρίως να είσαι όσο μπορείς μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού του γιατί δεν θέλεις με τίποτε να σε απορρίψει ή να φανείς λίγος/η με συμπεριφορές που δεν βοηθάνε στην βελτίωση της σχέσης σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κατακτήσεις κάτι πολύ μεγάλο και στην προσπάθεια να το πετύχεις θα κάνεις υπερβολές που μετά δεν θα είναι εύκολο να ακυρώσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η προσφορά σου σε όλα τα επίπεδα θα σε βοηθήσει να ανέβεις ποιοτικά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, δείχνοντας τα δημιουργήματά σου σε τρίτους και βλέποντας ότι πιάνουν τελικά τόπο ό, τι κάνεις.
Ερωτικά: Βιώνεις ένα πολύ έντονο έρωτα και σίγουρα αυτό είναι που σε βοηθάει να γυρίσεις πολύ γρήγορα την σελίδα των αρνητικών εντυπώσεων που μπορεί να υπήρχαν λόγω μιας σχέσης που είχες στο παρελθόν. Είναι ευκαιρία να επαναφέρεις την καλή πλευρά της για να σταθεροποιηθείς σε κάτι όμορφο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες θετικές συστάσεις και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν εξαιτίας μιας κατάστασης που δεν μπορείς να ελέγξεις εύκολα. Το κλίμα στην δουλειά σου πιθανόν να είναι κάπως παγωμένο ή να μπαίνουν πολλά όρια από τους ανωτέρους σου στη δουλειά, αλλά προσπάθησε να μην το δεις αρνητικά γιατί πρέπει να ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κάνεις κινήσεις που θα αυξήσουν πιο εύκολα την αυτοπεποίθησή σου και πιθανόν να σε βοηθήσουν να βρεις σταθερή βάση για να μην εξαντλείσαι και να μην αφήνεις τον χρόνο σου να κυλάει χωρίς λόγο. Η προβολή σου θα είναι χρήσιμη γιατί θα μεγαλώσει το εύρος των γνωριμιών σου.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος τεστάρει ακόμα αν τελικά πρέπει να είστε μαζί ή όχι και πιθανόν να μην έχει πάρει αποφάσεις γιατί από την πλευρά σου δεν δείχνεις ότι έχεις κατασταλάξει. Δεν είναι εύκολο να καταλάβει ο άλλος ότι εσύ βαθιά μέσα σου είσαι πολύ ανασφαλής.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις χρήματα και αυτό σίγουρα θα σε βάλει να ψαχτείς και να απαιτήσεις σαν να είσαι εσύ η κινητήριος δύναμη των πάντων. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι κάνεις γιατί μπορεί να χαρακτηριστείς από υπερβολή και σπατάλες. Σήμερα μην προσπαθήσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις κάνοντας κινήσεις επίδειξης ή ανταγωνισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Τα πράγματα ρέουν όπως θα ήθελες και πάνω από όλα εισπράττεις τον θαυμασμό από τα άτομα γύρω σου. Περισσότερο όμως προτιμάς να συγκεντρωθείς στις προσωπικές σου δυνάμεις και μέσα από εκεί να φανούν τα προσόντα σου.
Ερωτικά: Θα εστιάσεις στον εαυτό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντίδραση από την μεριά του άλλου προσώπου αλλά μάλλον θα το ξεπεράσετε λόγω της μεγάλης γενναιοδωρίας που θα έχεις. Αν σχετίζεσαι βέβαια με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που μπορεί να είναι Σκορπιός θα προσπαθήσεις να κρατήσεις αποστάσεις γιατί φοβάσαι ακόμα την εγγύτητα. Με τον Ιχθύ θα χρειαστεί όσο μπορείς να έχεις τα μάτια σου ανοικτά και ο λόγος είναι ότι χωρίς να το καταλάβει σε έχει βάλει σε ένα κόσμο, αποκλειστικά δικό του που πιθανόν να μην είναι και τόσο αληθινός.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι και προσπαθείς να πιάσεις το όνειρο. Αν επιμείνεις μπορεί και να έρθει γιατί έχεις πολλές ευκαιρίες που όμως χρειάζονται οργάνωση. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο της έρευνας και του βάθους, κυρίως σε θέματα εμπορικά που σε απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους και καλές γνωριμίες και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει για να ορθοποδήσεις και να πιστέψεις και πάλι στον εαυτό σου. Μερικές φορές αναζητάς την πολυτέλεια που δεν είναι κακό να γεύεσαι σε μικρές δόσεις γιατί ο χαρακτήρας σου δεν είναι για συνέχεια γιατί μέσα σου έχεις ανάγκη την καθαρότητα και τη λιτότητα. Μπορεί να σχεδιάζεις ένα ταξίδι και να υπάρχουν αρκετά κολλήματα. Πάντως συζητάς τα εσώψυχά σου με ένα φιλικό σου πρόσωπο και αυτό σίγουρα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Θέλεις να κρατήσεις το φιλικό επίπεδο που υπάρχει με τον Υδροχόο για να δεις που θα καταλήξετε. Μερικές φορές φοβάσαι να κάνεις πολλά βήματα και προτιμάς την μοναξιά σου, οπότε δεν βιάζεσαι. Τώρα με τον Σκορπιό υπάρχουν κάποιες δυσκολίες τις οποίες τις θέτει εκείνος/η γιατί έχει κάποια δικά του προγράμματα που δεν είναι εύκολο να τα υπερπηδήσει για να είστε μαζί. Με τον Αιγόκερω πάντως κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ταίριασμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα παρατηρήσεις ότι κάποια σχέδια σου έχουν αρχίσει και υλοποιούνται αργά και σταθερά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεται κάτι θεαματικό γιατί η δράση σου μερικές φορές είναι παρασκηνιακή. Η εποχή που χρειάζεται να ρισκάρεις είναι συγκεκριμένη και κάτι σε σπρώχνει να το κάνεις τώρα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μαζεύεις τα βλέμματα των γύρω σου χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο ή εξεζητημένο. Αλλά με τον τρόπο σου διαθέτεις περισσότερο κέφι και θα ανοιχτείς σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Θέατρο, παραστάσεις και οτιδήποτε σε γεμίζει ενεργειακά θα προσπαθήσεις να το κάνεις για να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές γιατί σου χρειάζεται. Το μόνο που δεν πρέπει να επιδιώξεις είναι η κολακεία από τους γύρω σου γιατί εκεί θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια και η ματαιοδοξία σου θα δουλέψει πολύ παραπάνω από άλλες φορές.
Ερωτικά: Βλέπεις ότι ο Υδροχόος κάνει κινήσεις και σίγουρα σε κολακεύει γιατί με τον τρόπο του σου δείχνει ότι σε έχει συγχωρήσει για κάτι που πιθανόν τον είχε πληγώσει. Πάντως αυτή την περίοδο κοιτάζεις αρκετά το συμφέρον σου για αυτό χωρίς να είναι του χαρακτήρα σου κινείσαι από σκοπιμότητα και δεν σου κάνει καλό. Αλλά έχεις ανάγκη για να εξασφαλίσεις τα θέματα ενός σπιτιού ή οικογενειακά περιουσιακά οπότε μάλλον δεν βλέπεις άλλη λύση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες που όμως καταλαβαίνεις ότι για να πάρεις κάτι θα πρέπει να δώσεις και αυτό είναι που σε βάζει σε σκέψεις γιατί υπάρχουν μερικές κινήσεις που βασίζονται σε αναγκαστικές συνεργασίες και αυτό μακροπρόθεσμα δεν σε ευνοεί γιατί εξαρτάσαι από συμφωνίες που δεν σε συμφέρουν. Ο Ταύρος προϊστάμενος θα αναγνωρίσει την αξία σου μετά από πολύ κόπο και αγώνα πιθανόν να σε προωθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει κάτι μέσα σου που σου λέει ότι θέλει παραπάνω και παραπάνω από αυτά που έχει, είτε σε συναισθήματα είτε σε προσοχή. Πιέζεσαι και θα φτάσεις στα άκρα. Δεν θα υπάρχει μέση κατάσταση. Ή άσπρο η μαύρο. Μπορεί να καταλάβεις ότι κάπου υπάρχει και το γκρίζο αλλά είναι δύσκολο να διαχειριστείς όλες αυτές τις εντάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Μπορεί να είσαι στην μέση μιας κατάστασης και παρόλο που δεν το συνηθίζεις να γίνεις το μήλο της έριδας μεταξύ δυο ατόμων γιατί εσύ θα τα έχεις μπλέξει. Αν δεν θέλεις να χάσεις και τα δυο πρόσωπα αποφάσισε πως θα κινηθείς για να έχεις την ησυχία σου. Σίγουρα τα θέματα καρδιάς δεν είναι εύκολο να τα εξηγήσεις και πολύ περισσότερο που είσαι άτομο των παθών.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν σου δοθεί η ευκαιρία θα κάνεις μια πομπώδη κίνηση που ενέχει δόση υπερβολής και στόχο κάτι πολύ μεγάλο. Για αυτό καλό είναι να κυνηγήσεις τα όνειρά σου αλλά πρέπει να καταλαβαίνεις μέχρι που πάνε. Πιθανόν να ακούσεις το «ναι» για ένα δάνειο που θα ζητήσεις ή για μια οικονομική ενίσχυση που θέλεις για να ξεμπλοκάρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεις ένα πολύ ανώτερο νόημα από τα καθημερινά που σε περιτριγυρίζουν και το κυριότερο ξαναβρίσκεις και τον εαυτό σου. Το πρόβλημα είναι να το κρατήσεις και όχι μόνο να το διανθίσεις με μπόλικες εμπνεύσεις. Το ότι θέλεις πάντως διαφάνεια και ηθική σε οτιδήποτε κάνεις θα σε κρατήσει σε εγρήγορση.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ένα Λιοντάρι και μάλλον θα του δώσεις τα εύσημα γιατί έχει σταθεί πολύ σωστά. Εσύ πιθανόν να μην έχεις τόσο μεγάλη σταθερότητα. Υπάρχουν φίλοι που μπορεί να ανακατευτούν στην σχέση σου και να μην σου κάνουν καλό με τις συμβουλές τους γιατί θα υπάρχει μέσα τους το στοιχείο της δολιότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις να σχετίζεσαι με μεγαλύτερα πρόσωπα τα οποία είτε με τις συμβουλές τους είτε με τον τρόπο τους και τις γνωριμίες τους σε βοηθάνε αλλά ορισμένα από αυτά τα βλέπεις ανταγωνιστικά, όχι ότι έχεις κι άδικο, αφού στο προκαλούν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιμείνεις και να δώσεις και μεγαλύτερη αξία σε ό, τι κάνεις, χωρίς όμως να λες σε όλους τι θέλεις να κάνεις και ποια είναι τα σχέδια σου ή οι σκέψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι κάτω από μια επιρροή που σε βάζει να κινηθείς με ένα τρόπο αρκετά δυναμικό αλλά και δημιουργικό. Κάπου χρειάζεται η προσωπική σου ταυτότητα και αυτή είναι που μερικές φορές λείπει από οτιδήποτε κάνεις. Από άχρωμος/η θα δώσεις το δικό σου στίγμα και θα ξεπεράσεις τις φοβίες ότι θα εκτεθείς.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι σε ταρακουνάει για τα καλά γιατί ζητάει και απαιτεί περισσότερο πάθος, έρωτα και παιχνίδια και εσύ μάλλον δεν είναι εύκολο να τα δείξεις γιατί θεωρείς υπερβολική αυτή την συμπεριφορά. Όμως αν δεν το κάνεις μπορεί να χάσεις το παιχνίδι μαζί του. Από την άλλη ο Σκορπιός καραδοκεί και επιτίθεται με την καλή έννοια όταν σε βλέπει ότι είσαι μόνος/η σου. Πάντως μέσα σου βράζεις και αυτό δεν είναι και το καλύτερο γιατί κάποια στιγμή μπορεί να κάνεις μπαμ.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι στην αρχή μιας νέας κατάστασης στην οποία μπορεί να έφτασες μετά από πολλές εκρήξεις, επαναστάσεις ή διάφορες προσωπικές αντιφάσεις. Τώρα χρειάζεται να δουλέψεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να βγεις από εκεί μέσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις την έμπνευση να μοιραστείς προσωπικές σου στιγμές με κάποια άτομα που νιώθεις ότι είναι δικά σου και σίγουρα αυτό θα σε φέρει πιο κοντά τους. Θέλεις οπωσδήποτε να εμπιστευτείς και να περάσεις καλά με φίλους αλλά και με άτομα που έχουν κάτι το ιδιαίτερο να σου πουν.
Ερωτικά: Η κατεύθυνση προς το Λιοντάρι είναι δεδομένη, χωρίς να σημαίνει ότι αυτή την περίοδο δεν σας χωρίζουν διάφορα μικρά και μεγάλα προβλήματα και κυρίως οικονομικά ή παλιά οικογενειακά θέματα. Αλλά εσύ δεν θα αφήσεις με τίποτε να χαλάσουν έστω και για λίγο οι μικρές προσωπικές σου στιγμές. Κράτησε όλα τα άλλα απέξω και βάλε μια τελεία στα προβλήματα. Ο Σκορπιός αν είναι ένα μεγαλύτερο, πολύ ισχυρό πρόσωπο μπορεί να σε δελεάζει με τις δυνάμεις του και κάπου να υποκύψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά και κυρίως θέματα που δεν έχουν κλείσει ακόμα από το παρελθόν. Η ικανότητα να αναπαράγεις κάτι που έκανες στο παρελθόν θα σε γεμίσει με ικανοποίηση ότι τα κατάφερες, αλλά δε σημαίνει ότι ακολουθεί και η ανάλογη αμοιβή. Και αυτή την περίοδο σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου και θέλεις να διεισδύσεις βαθιά ακόμα και σε καταστάσεις που δεν γνωρίζεις πολύ καλά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βγαίνεις με κόκκινο και περνάς σε μια εγωιστική φάση που όλοι θέλεις να σου δίνουν προσοχή και να σε ακολουθούν ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Χρειάζεται όμως με κάποιο τρόπο να βρεις αυτό που ακριβώς είσαι αυτή την στιγμή και να απαιτήσεις να καλυφτούν οι ανάγκες σου γιατί τις πιο πολλές φορές παρασύρεσαι από τους γύρω σου και μπαίνεις μεν στα παπούτσια τους αλλά χωρίς την δική σου ατομικότητα.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι σε πιέζει με τον τρόπο του γιατί σε υποχρεώνει να βρεθείς για λίγο με τον εαυτό σου και αυτό είναι που σε κουράζει. Ίσως οι απαιτήσεις του να είναι μεγάλες και αυτό να σε ζορίζει. Μερικές φορές προτιμάς να δράσεις παρασκηνιακά και, όσο κι αν δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει να υπάρχει διαφάνεια, όλο και το παίζεις θύμα. Μπορεί ο Σκορπιός να θέλει να σε παρηγορήσει και αυτό να σε βοηθήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που ακόμα και σήμερα θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να ηγηθείς σε ό, τι κάνεις ακόμα και στο πιο μικρό. Και αν δεν είναι αυτός ο ρόλος σου θα προσπαθήσεις να δείξεις ακριβώς ποιος/ποια είσαι μέσα από την δική σου ατομικότητα και τις ανάγκες σου. Αν δεν το προσπαθήσεις, θα χαθεί η εμπιστοσύνη των γύρω σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved