Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/11

Δουλειά και αγάπη: Αυτά είναι τα δυο βασικά. Χωρίς αυτά υπάρχει νεύρωση

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/11

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κρατάς τα προσχήματα και αυτό σίγουρα θα σε οδηγήσει σε μια πιο συντηρητική συμπεριφορά ή σε σκληρή δουλειά. Έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από ό, τι άλλες φορές γιατί η παρόρμηση σου κάπως θα μετριαστεί.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά ενός Σκορπιού είναι αρκετά συντηρητική απέναντί σου και αυτό μάλλον σε προβληματίζει ή σε βάζει να σκεφτείς αν τελικά έχεις κάνεις κάτι και δεν το έχεις καταλάβεις. Καλύτερα να προσπαθήσεις να μιλήσεις για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση γιατί μάλλον ένα τείχος ορατών προβλημάτων υπάρχει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αισθάνεσαι ότι τα χρήματα δεν έρχονται εύκολα σε σένα για αυτό μπορεί είτε να πανικοβάλλεσαι είτε να κάνεις κινήσεις που με την πολύ δουλειά θα ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/175766321&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου λίγο μετά τα μεσάνυκτα δεν σου αφήνει περιθώρια για πολλά πράγματα γιατί κινείσαι μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Χρειάζεται να κρατήσεις τον λόγο σου για κάτι που έχεις ήδη υποσχεθεί και αυτό σίγουρα θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν ένα άτομο το οποίο αυτό που λέει, πράττει κιόλας. Ο λόγος σου είναι συμβόλαιο κι αν τον αναιρέσεις δεν θα νιώθεις καθόλου καλά.
Ερωτικά: Αναζητάς τον σεβασμό και αυτό σίγουρα θα σε υποχρεώσει αναγκαστικά να πάρεις αποστάσεις κι αν δεν το κάνεις εσύ, επειδή δεν σου αρέσουν τα άκρα, το μυαλό σου θα σε σπρώξει στο αντίθετο. Πάντως μερικές φορές με λίγο... πάγο, επανέρχονται ισορροπίες που χρειάζονται. Τώρα όμως αν ο Τοξότης είναι σε απόσταση από εσένα ψάξε να βρεις τον λόγο γιατί σίγουρα κάτι θα έχεις κάνει χωρίς ίσως να το έχεις καταλάβει.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που κάνεις σχέδια για να ξεκινήσεις κάτι σε επίπεδο οικονομικό, κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να σε στρεσάρουν και να μην μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Όμως μην πτοηθείς ακόμα αν κάποια έγγραφα ή χαρτιά δεν βγαίνουν ή τα καθυστερούν ακόμα και συγγενικά σου άτομα γιατί θα τα ξεπεράσεις εύκολα όταν μπεις στην τελική ευθεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι για λίγο με την μοναξιά σου και ο στόχος είναι ότι θέλεις να μαζέψεις το μυαλό σου και να το βάλεις μέσα σε ένα πλαίσιο κι αυτό σε βοηθάει να συγκεντρώσεις την δύναμή σου σε μια κατεύθυνση. Ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχει την ανάγκη σου θα χρειαστεί να του προσφέρεις μεγαλύτερη στήριξη και ίσως αυτό να σε κουράζει.
Ερωτικά: Η διάρκεια μερικές φορές είναι δύσκολο να υπάρχει σε μια σχέση που όλα είναι φλου. Για αυτό θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να φέρεις πιο κοντά το άλλο το άτομο γιατί μόνο έτσι θα τον/την εγκλωβίσεις στα δικά σου τα θέλω. Δεν νιώθεις πάντα την τάση να τον/την εξαρτήσεις από εσένα αλλά σήμερα ειδικά σου βγαίνει μια ιδιαίτερη επιθυμία ανακατεμένη με ανασφάλεια και σίγουρα κάτι θα κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να εξασφαλίσεις κάποιες συνθήκες που σε βγάζουν από τη μιζέρια και αυτό αλλάζει τις σκέψεις σου και τον τρόπο που ενεργείς. Δηλαδή αναζητάς κατά κάποιο τρόπο περισσότερο χειροπιαστά πράγματα τα οποία δεν είναι πάντα εύκολα για σένα λόγω της ιδιοσυγκρασίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις εσύ τις δικές σου ασφαλιστικές δικλείδες οι οποίες σίγουρα σου εξασφαλίζουν κάποιες πολύ σταθερές συνθήκες και αυτό είναι που σε ενθουσιάζει. Ακόμα και ένα φαγητό καλομαγειρεμένο θα απολαύσεις γιατί θα βιώσεις αυτή την εσωτερική πληρότητα μέσα από απλά πράγματα. Η βοήθεια προς ένα μεγαλύτερο άτομο θα σε κάνει να νιώθεις ότι εκτελείς σωστά τα καθήκοντά σου και αυτό θα σε ανακουφίσει ψυχικά.
Ερωτικά: Αναζητάς να βρεθείς μαζί με ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί ασφάλεια σε προσωπικό αλλά και σε υλικό επίπεδο. Η συγκέντρωση πολλών ατόμων πιθανόν να μη σε εκφράζει και να μη θέλεις να συμμετάσχεις, όμως μπορεί να κάνεις μια απροσδόκητα σημαντική γνωριμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για να κάνεις πράγματα που θα σε εξασφαλίσουν πολύ περισσότερο από ό, τι ήδη έχεις μέχρι τώρα. Για αυτό είτε θα απευθυνθείς είτε προς την οικογένεια, είτε σε συνεργάτες που σου δίνουν αυτή την προοπτική. Το ίδιο βέβαια μπορεί να συμβεί με το να ρίξεις όλη σου την ενέργεια στο δυναμικό του εαυτού σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Κινείσαι με στόχο την εξασφάλιση ακόμα και των πιο απλών πρακτικών που θέλεις οπωσδήποτε να εφαρμόσεις και τις περισσότερες φορές το αμελείς ή το αφήνεις να το κάνει κάποιος άλλος. Σήμερα όμως θα προσπαθήσεις να εξυπηρετήσεις όσο μπορείς τις ανάγκες του σπιτιού σου ή ενός ηλικιωμένου ατόμου που εξαρτάται από εσένα.
Ερωτικά: Η διαρκής αναζήτηση από το άλλο πρόσωπο να σε αναγνωρίσει και να σε βάλει στην θέση που σου αξίζει τελικά σε οδηγεί στο να παίρνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα όμως έχεις κάποιες αμφιβολίες και πιθανόν να δημιουργήσεις εντάσεις ή φασαρίες και ο λόγος να είναι ακόμα και από εξωτερικές συνθήκες που σε ζορίζουν. Με τον Ταύρο θα έχεις προσωπική εμμονή και σίγουρα θα έχεις πάθος μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και κυρίως θέλεις να φαίνεσαι ότι κατέχεις το θέμα των οικονομικών σου. Αν κάνεις συζητήσεις με άτομα που έχετε κοινούς στόχους θα δοκιμάσεις να εφαρμόσεις κάποιες αρχές που στην πράξη είναι αρκετές δύσκολες για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις καλό έδαφος και μπορείς και επεκταθείς με άνεση. Η ανιδιοτέλεια είναι ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου που τις πιο πολλές φορές εκδηλώνεται προς τα έξω με ένα τρόπο πολύ θετικό προς τους άλλους. Η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει σε μια καλή επαφή με τον ανώτερο σου εαυτό, για αυτό να ακούσεις τα μηνύματα χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή φόβο. Μια απάντηση που περιμένεις από το εξωτερικό πιθανόν να έρθει τώρα και να είναι όπως την ήθελες.
Ερωτικά: Η σχέση με Σκορπιό θα πάρει μια καλύτερη τροπή γιατί θα μπορέσεις να του μιλήσεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνει ή θα σε κάνει να σκεφτείς ότι δεν αξίζεις. Πιθανόν να κάνετε σχέδια μαζί για ένα ταξίδι. Με τον Υδροχόο θα ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις φόρα και δεν φοβάσαι να κινηθείς ακόμα και στα όρια αλλά πιθανό να σε βοηθήσει να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Η συμφωνία για ένα κληρονομικό ακίνητο μπορεί να γίνει αυτές τις ημέρες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι στην φάση που θέλεις πάρα πολύ να κάνεις πράγματα τα οποία άλλες φορές είτε υποτιμούσες είτε δεν τα έκανες γιατί βρισκόσουν σε μια φάση άρνησης η δυσκολίας. Το να ζητήσεις για σένα μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο γιατί θέλεις να έχεις πρώτα την έγκριση των άλλων ατόμων. Αλλά σήμερα πιθανόν θα το κάνεις γιατί είναι αναγκαίο.
Ερωτικά: Χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να έχεις ήδη εξαρτηθεί από ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από εσένα, το οποίο όμως σου παρέχει υλική ασφάλεια. Πιθανόν με τον Σκορπιό να μην έχετε πολλά κοινά σημεία αλλά συμφωνείτε τουλάχιστον σε θέματα που θα σας βοηθήσουν είτε να κάνετε μια δουλειά μαζί, είτε να κερδίσετε και αυτό με τον τρόπο θα εξελιχθεί η σχέση σας αλλά χρειάζεται προσοχή από την πλευρά σου να μην την μπερδέψεις με τα οικονομικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες που είτε τις απέφευγες, είτε δεν ήταν εύκολο να τις διαχειριστείς γιατί είχες αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα μπορείς να διεκδικήσεις. Πάντως αν δουλεύεις ή συνεργάζεσαι με ένα Ταύρο ή Σκορπιό πιθανόν να βρεθείς στην μέση και να μην ξέρεις ποιον θα στηρίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου θα σε επηρεάσει αρκετά γιατί θα νιώσεις ένα είδους έλλειψης σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και πιθανόν να θέλεις να ρίξεις το βάρος σου πολύ περισσότερο στους γύρω σου γιατί νιώθεις ότι κάτι τους έχεις στερήσει, κυρίως την ουσιαστική παρουσία σου.
Ερωτικά: Βρίσκεις πολύ ρομαντικό να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στον Ταύρο και να του κάνεις όλα αυτά που ζητάει. Με κάποιον τρόπο θα σε πείσει να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του/της. Με τον Υδροχόο μπορεί να υπάρχουν κόντρες ζήλειας ή ακόμα και διαφορετικότητας σε απόψεις και ίσως να σε θεωρεί πολύ απαρχαιωμένο σε ιδέες, αντιλήψεις και γενικά στον τρόπο έκφρασης. Πιθανόν να θέλει να σου πει ότι παλιές μέθοδοι ελέγχου που έχεις για να δημιουργείς εξαρτήσεις στο άτομο του, δεν ισχύουν πλέον γιατί έχουν αλλάξει πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι σημαντικό να μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από συνεργάτες που δεν είναι και πολύ δημιουργικοί ή σου βάζουν φρένο. Κυρίως με τον Ταύρο ή το Λιοντάρι θα υπάρξει ένα είδος άγχους για το ποιος θα μπορέσει να επικρατήσει και με ποιο τρόπο θα ξεφύγεις από τις εντάσεις ή τις υπάρχουσες διαφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ενώ έχεις συγκεκριμένες προοπτικές τελικά όλο κάτι γίνεται και σου χαλάνε τα σχέδια οι εξωτερικές συνθήκες οι οποίες σου φαίνονται αρκετά δύσκολες. Ο λόγος είναι ότι εκεί που σκέφτεσαι κάτι πολύ θετικά αλλάζουν τα δεδομένα και πρέπει να κάνεις ακόμα και κάτι που δεν σε εκφράζει.
Ερωτικά: Απομακρύνεσαι συνειδητά από οτιδήποτε δε σου δίνει ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν είναι και πολύ εύκολο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καινούργιες πληροφορίες που υπάρχουν αυτή στιγμή μέσα στο μυαλό σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί τα μηνύματα που σου περνάει είναι διπλά. Αν αλήθεια ενδιαφέρεται ή όχι ακόμα και εσύ δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Για αυτό θα προσπαθήσεις να δοκιμάσεις πρακτικά τι σημαίνεις για αυτόν/η, ζητώντας του/ης ακόμα και κάποια χάρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου εκτίμηση για κάποιες καταστάσεις δεν είναι και η θετικότερη γιατί νιώθεις ότι δουλεύεις πολύ σκληρά και δεν αμείβεσαι για την συγκεκριμένη συνεργασία. Νιώθεις εγκλωβισμό γιατί δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, όμως με την υπομονή θα δεις ότι θα ανταμειφθείς πιο εύκολα από ό, τι νόμιζες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δοκιμάζεις και τελικά θα φέρεις εις πέρας ακόμα και ένα καλλιτεχνικό έργο που έχεις αναλάβει γιατί ο στόχος σου διαφοροποιείται και κυρίως μπορεί να γίνει πιο εύκολα αν θεωρήσεις ότι είναι κάτι πολύ δημιουργικό το οποίο σε εκφράζει απόλυτα.
Ερωτικά: Γίνεσαι σαν παιδί που μπορεί να διασκεδάσει ακόμα και με μικρά πράγματα. Έτσι νιώθεις σήμερα γι' αυτό με το γέλιο σου και την καλή σου διάθεση θα περάσεις καλά και το άλλο πρόσωπο δεν θα φοβηθεί να χαλαρώσει μαζί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ρισκάρεις και νιώθεις ότι μπορείς γι' αυτό θα έρθεις σε επαφή με ένα άλλο πρόσωπο για να συζητήσετε για μια δουλειά, με στόχο να κερδίσεις και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θέλεις να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη σου για να εξασφαλιστείς για αυτό θα κάνεις διάφορες κινήσεις με στόχο την ιδιαίτερη προσέγγιση σε θέματα που δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειρίζεσαι. Στην φάση αυτή μπορεί να δημιουργήσεις και κάτι με τα χέρια σου που θα σε βοηθήσει να ξεδώσεις από τις εντάσεις. Η κοινωνική ζωή με τον τρόπο που είναι δομημένη γύρω σου μπορεί μην σε εκφράζει αλλά επειδή θα έχεις κάποια καλέσματα καλό είναι να συμμετάσχεις ή για λόγους ακόμα και σκοπιμότητας να προσκαλέσεις στο σπίτι σου άτομα που θα σε εξυπηρετήσουν στο εγγύς μέλλον.
Ερωτικά: Ζορίζεσαι γιατί νιώθεις ότι όλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα ενώ εσύ δεν έχεις από κανένα. Για αυτό μπορεί να αναζητήσεις την μοναξιά με στόχο να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από το πρόσωπο που είστε μαζί και πως μπορεί να στο δώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι κάποια πράγματα θέλουν εφαρμογή μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις για αυτό δεν θα διστάσεις να πειραματιστείς. Το κυριότερο είναι ότι μπορεί και να ρισκάρεις πάνω σε θέματα που μερικές φορές αποφεύγεις αλλά τουλάχιστον θα αποκτήσεις μεγάλη εμπειρία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Το να βρίσκεσαι εν μέσω ατόμων που έχουν στο νου τους με ποιο τρόπο θα εξασφαλιστούν περισσότερο σε πρακτικό επίπεδο σου κάνει καλό γιατί σε βοηθά και βλέπεις τις ελλείψεις σου.
Ερωτικά: Η αυτοπεποίθηση σου χρειάζεσαι για να πείσεις ένα πρόσωπο κι αυτό είναι το πιο σημαντικό όπλο που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις. Με τον Ταύρο θα είστε πολύ καλά γιατί θα υπάρχει σύμπνοια απόψεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ευκαιρία μπορεί να καραδοκεί και να μην την έχεις αναγνωρίσει, γι' αυτό άνοιξε το μυαλό σου περισσότερο και εκτίμησε αυτά που αξίζουν αληθινά όπως κάποιες συνεργασίες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved