Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/10

Το πιο σημαντικό που μπορούν να κάνουν οι γονείς είναι να μάθουν στα παιδιά πώς να τα βγάζουν πέρα χωρίς τη δική τους βοήθεια

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/10

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ενεργοποιείσαι και κάνεις κάποιες παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια. Η φυσική σου κατάσταση θα πρέπει να διατηρηθεί σε πολύ καλά επίπεδα γιατί κάνεις με το σώμα σου πολλά πράγματα κι αυτή είναι η μεγάλη βοήθεια που θα δώσεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Απελευθερώνεσαι από κάποιες ενοχές ή σκέψεις που σε πάνε πίσω. Μπορεί βέβαια να υπάρχουν μέσα σου γιατί έχεις αλλάξει απέναντι σε κάποια σχέση και έχει μπει μέσα στο μυαλό σου η καχυποψία αλλά σήμερα τουλάχιστον θα κινηθείς με μεγαλύτερη ελευθερία και εμπιστοσύνη στο εαυτό σου. Για αυτό θα βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά μέσα στο μυαλό σου για αυτό χρειάζεται να δώσεις κάποιες εξετάσεις ακόμα και σε θέματα που τα έχεις ξαναδοκιμάσει. Αλλά τώρα υπάρχουν νέες συνθήκες τις οποίες πρέπει να γνωρίσεις και να προσαρμόσεις την εμπειρία σου πάνω τους. Μια ξαφνική πρόταση θα σε βγάλει από αδιέξοδο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/174049214&auto_play=false&hide_related=false&show_comment
s=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια πιο καλή φάση γιατί νιώθεις ότι υπάρχει αποδοχή από τους γύρω σου και κυρίως από τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Έχεις ανάγκη πάντως να αναζωογονηθείς και θα το κάνεις κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Για αυτό θα χαρίσεις αρκετά δώρα και ανέσεις στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Δυσκολεύεσαι να σκεφτείς αρνητικά για ένα πρόσωπο που πιθανόν να σε έχει πληγώσει. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη να αφήσεις πίσω σου κάποιες δύσκολες στιγμές και να συγχωρήσεις κυρίως τον Κριό ο οποίος με τα καμώματά του σε έχει στεναχωρήσει. Με τον Τοξότη θα έχεις μια ιδιαίτερη επικοινωνία και αυτό θα σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου εικόνα αυτή την φορά μετράει πολύ περισσότερο από άλλες γιατί με αυτή θα κερδίσεις τις εντυπώσεις των γύρω σου. Η στήριξη από ένα συνεργάτη θα σου δώσει το έναυσμα για να κινηθείς και σε μια περιοχή που έχει μεγαλύτερο ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βγαίνει μια αλήθεια στην επιφάνεια την οποία έχεις ανάγκη για να ανακαλύψεις και να ξεμπλοκάρεις από ενοχές ή από το άσχημο συναισθηματικό κλίμα που μπορεί να υπάρχει μέσα σου. Χρειάζεσαι αισιοδοξία και μπορεί να την αποκτήσεις αν κοιτάξεις μπροστά.
Ερωτικά: Προβληματίζεσαι γιατί όταν το άλλο πρόσωπο λειτουργεί με πάθος αλλά και με συνωμοτικές διαθέσεις εσύ από την φύση σου δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Σήμερα όμως θα δεις και μια άλλη οπτική γωνία που σου πηγαίνει και είναι περισσότερο συμβατή στον χαρακτήρα σου. Μην φοβάσαι να μιλήσεις έξω από τα δόντια και κυρίως με τον Τοξότη που μια είστε μαζί και μια όχι. Με τον Ιχθύ επίσης θα έχεις μια περίεργη επαφή αλλά από την πλευρά του θα είναι περισσότερο ξεκάθαρος/η οπότε θα σε βοηθήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις τις συνεργασίες σου σε μια τάξη. Άλλες φορές τα καταφέρνεις και άλλες όχι. Όλα εξαρτώνται από εσένα και κατά πόσο φοβάσαι να σπάσεις τις εξαρτήσεις με κάποια πρόσωπα. Το να γνωρίζεις και να ενημερώνεσαι για την εξέλιξη των οικονομικών θα σου κάνει καλό και θα σε βάλει στην προσπάθεια για να επεκταθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια αισιοδοξία αν και φοβάσαι όταν νιώθεις έτσι, κυρίως αν το εξωτερικό περιβάλλον δε σου την επιβεβαιώνει. Το καλύτερο είναι ότι ανοίγεσαι και έχεις μεγαλύτερη διάθεση για γνώση και κυρίως αυτογνωσία.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο μπορεί να δοκιμάζεται κατά περιόδους αλλά όταν είστε καλά μεταξύ σας περνάτε πολύ όμορφα για αυτό θα γίνουν προσπάθειες και από τις δυο πλευρές. Βέβαια μπορεί να βοηθήσει ένας φίλος να είστε μαζί γιατί θα σας κάνει πρόταση να βγείτε παρέα. Με τον Ζυγό θα μιλήσεις πιο ανοικτά γιατί θα νιώθεις μια εσωτερική δύναμη που θα σου επιτρέψει να τον φέρεις σε ένα σημείο για να επικοινωνήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνονται κάποια βήματα πολύ σταθερά γιατί έχεις καταλάβει ότι μπορεί να κάνεις κουμάντο και να πατήσεις και πόδι όπου χρειάζεται. Να πάψεις να φοβάσαι γιατί μόνο έτσι θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις πιο εύκολα τις δυνατότητές σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η αισιοδοξία αλλά και τα συναισθήματα αναγέννησης που νιώθεις θα σε βοηθήσουν να δεις την σημερινή ημέρα σαν παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θα ξεφύγεις από τα προβλήματα που σε απασχολούν. Η δραστηριοποίηση μέσα στο σπίτι σου ή σε ένα χώρο που μπορεί να γίνεις αρκετά δημιουργικός/η θα είναι η βοήθεια που θα δώσεις στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσεις την πλήξη που νιώθεις με τον Ταύρο γιατί θα τον να κάνει κάτι διαφορετικό. Το πρόβλημα με τον Αιγόκερω θα βγει πιο εύκολα στην επιφάνεια γιατί θα διαπιστώσεις και εσύ τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Μπορεί να τελειώσουν αν σταματήσετε να συγκρίνεται ο ένας τον άλλον. Ο Τοξότης είναι το τυχερό σου χαρτί αρκεί να τον/την εμπιστευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μην περιμένεις να σε φωνάξουν σε μια δουλειά, αλλά κάνεις εσύ την κίνηση χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνουν αυστηρά ή θα σε υποτιμήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Φροντίζεις να κάνεις κάποια πράγματα που θα αφορούν τον χώρο σου. Ίσως καλέσεις τους φίλους σου οι οποίοι δεν έχουν απόλυτα κοινές ιδέες με εσένα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε παρέα. Απλά σε ξεσηκώνουν κάπως παραπάνω.
Ερωτικά: Γεμίζεις τις μπαταρίες σου με έναν Τοξότη αλλά συγχρόνως φοβάσαι να τον/ην εμπιστευτείς απόλυτα γιατί είναι αρκετά ζωηρός/η. Αν βρίσκεσαι σε αδιέξοδο με τον Κριό θα χρειαστεί από την πλευρά σου να αντιδράσεις πλέον πολύ δυναμικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ξεκινήσει μια καλή περίοδος για σένα γιατί θα θέλεις να ανεβάσεις τον πήχη και κυρίως να ακολουθήσεις τις φιλοδοξίες σου. Σήμερα όμως θα κινηθείς στο παρασκήνιο γιατί δεν θέλεις να δείξεις όλες σου τις πηγές.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή κατάσταση γιατί νιώθεις ότι όλα αυτά που σκεφτόσουν και στεναχωριόσουν εδώ και καιρό ίσως ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Θα αλλάξεις όμως τον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποια άτομα από την οικογένεια σου γιατί βλέπεις ότι χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι πολύ κοντά σε ένα Υδροχόο αλλά δεν είναι εύκολο μερικές φορές να είστε μαζί γιατί υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν και κυρίως ζήλειες και εξαρτήσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με τον Καρκίνο θα έρθετε πολύ κοντά γιατί σας ενώσουν έντονα συναισθήματα και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις καινούργιες ιδέες και με τον τρόπο που θα τις λειτουργήσεις θα σου φέρουν ξαφνικό κέρδος. Η προτίμηση σε νέες συνεργασίες θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις από κάποια χρέη του παρελθόντος που σε κυνηγάνε. Το εξωτερικό είναι μια λύση που μπορεί να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Συνεχίζεις να μάχεσαι ακόμα και για μικρά πράγματα γιατί νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και μάλιστα βλέπεις και ένα σημαντικό δέλεαρ μπροστά σου, οπότε όλα είναι πιο εύκολα. Οι επιθυμίες σου σήμερα θα είναι πολύ έντονες και πιθανόν να χαλάσεις χρήματα για αθλητικά ρούχα ή να γραφτείς σε γυμναστήριο που αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι συνέχεια ένα Λιοντάρι αλλά δεν τολμάς να πλησιάσεις. Πιθανόν όμως να εμπιστεύεσαι να μπει ένα φιλικό ή ακόμα και συγγενικό πρόσωπο στην μέση για να σπρώξει κάπως τα πράγματα. Επειδή όταν θέλεις ένα πρόσωπο, το θέλεις διακαώς δεν θα σταματήσεις τις προσπάθειες σου να ρίξεις τον Υδροχόο και πιθανόν να χρησιμοποιήσεις ακόμα και πονηρό δέλεαρ για να καταφέρεις να είστε μαζί. Το καλό είναι ότι δεν βιάζεσαι γιατί σου αρέσει το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα ξεκινήσει κάτι πολύ καλό γιατί θα ανοίξουν χωρίς να το καταλάβεις κάποιες πόρτες από το πουθενά. Στην ουσία είσαι εσύ που θα το κάνεις γιατί θα ενεργοποιηθούν μέσα σου αισιόδοξα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αφήνεις να εξελιχθούν κάποια πράγματα γιατί πιστεύεις πολύ στις δυνάμεις σου και όλο αυτό θα σε οδηγήσει σε ένα καλύτερο τρόπο σκέψης αλλά και δράσης. Θα υπάρχει έντονη ανάγκη να ελέγξεις τις κινήσεις σου και κυρίως αυτές που είναι αρκετά χαοτικές και σχετίζονται με την διατροφή σου ή με αυτά που συζητάς με άλλους γιατί μερικές φορές υπερβάλλεις.
Ερωτικά: Αρνείσαι να δεις κατάματα μια ιστορία που σε πονάει. Παρόλο που έχεις δυνάμεις η εξάρτηση που πιθανόν να νιώθεις για ένα πρόσωπο, κυρίως για ένα Καρκίνο μερικές φορές σε κάνει να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Μπορεί να είναι και δάσκαλος/α σου και να χρειαστεί να το πιάσεις το θέμα πιο σφαιρικά. Με ένα άλλο Τοξότη θα τα πάτε καλά αλλά χρειάζεται να σεβαστεί ο ένας την ατομικότητα του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα κομμάτι που δεν μπορείς να λύσεις και παραμένει κατά κάποιο τρόπο στην ζωή σου που αφορά κυρίως δάνεια ή χρέη προς τρίτους σε απασχολεί. Αλλά τώρα υπάρχει μια πιθανότητα να πάρεις κάποια χρήματα πάλι υπό μορφή δανείου για να ξελαφρώσεις από τα πρώτα. Αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνεις ψύχραιμος/η γιατί μπορεί ξαφνικά να βρεις λύσεις που θα μοιάζουν σαν από μηχανής Θεός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ο Άρης που έχει μπει ήδη στο ζώδιο σου θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο δυνατός/η γιατί θα δράσεις ακόμα και σε θέματα που φοβόσουν. Αν αντιληφθείς ότι ο φόβος σε μπλοκάρει σε πολλά τα θέματα κι αρχίσεις να τον ελέγχεις με την λογική, θα νιώσεις ανακούφιση.
Ερωτικά: Έχεις πάρε δώσε με έναν Δίδυμο χωρίς να σημαίνει ότι θα τα βρείτε ή ότι ταιριάζετε απόλυτα γιατί σας χωρίζουν πολλές και διαφορετικές απόψεις, πεποιθήσεις αλλά και ο τρόπος που βλέπετε την αγάπη. Ο Παρθένος βρίσκεται κοντά σου αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχει ξεκάθαρη συμπεριφορά τι θέλει και τι μπορεί να κάνει μαζί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καλό που εδώ και καιρό το έβλεπες μπροστά σου αλλά δεν μπορούσες να το αναλάβεις γιατί ο πήχης σου φαινόταν πολύ ψηλά. Τώρα όμως κατέβηκαν οι τόνοι και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο εύκολα τον στόχο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Όταν υπάρχουν συναισθηματικές υπερβολές από τα δικά σου άτομα σε κουράζουν γιατί δεν είσαι ο τύπος που μπορεί να αντέξει για μεγάλο διάστημα τις ευαισθησίες και τα παράπονα. Επειδή όμως είσαι άτομο της γνώσης αλλά και λάτρης της ψυχολογίας, για αυτό σίγουρα θα βρεις τις άκρες σου και θα πάρεις σημαντική βοήθεια. Οι φίλοι είναι το σημείο αναφοράς σου και ο θησαυρός σου γιατί έχουν να κάνουν με την βασική σου αξία για αυτό όσο πιο επιβοηθητικός /η είσαι σε αυτούς τόσο θα νιώθεις καλύτερα.
Ερωτικά: Ενώ δεν φοβάσαι να εκφράσεις ελεύθερα την γνώμη σου, μπορεί να υπάρχουν αναστολές ή ακόμα και υπερβολικά όρια από την πλευρά του Καρκίνου ή του Αιγόκερω. Με τον Τοξότη όσο είστε καλοί φίλοι, δεν κινδυνεύει να χαθεί η σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και θα το πιάσεις από την αρχή γιατί δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μισά. Το να πάρεις ένα δάνειο πιθανόν να μην είναι η σωστή λύση για αυτό περίμενε λίγο μήπως βρεις κάποια άλλη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις θάρρος για αυτό μπορεί να ομολογήσεις κάποιες αλήθειες που άλλες φορές θεωρούσες πολύ δύσκολο να τις εκφράσεις. Αν νιώθεις ότι σε έχουν ρίξει σε οικονομικά ή κληρονομικά θέματα, πιθανόν να ξεσπάσεις και μάλιστα πολύ έντονα γιατί δεν σου αρέσει να σε αδικούν ή να μη σου δείχνουν ενδιαφέρον τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά: Με τον Τοξότη μπορεί να υπάρχουν κάποια μπλεξίματα όχι τόσο μεταξύ σας αλλά με τα άτομα που είναι γύρω σας αλλά θα είναι το έναυσμα για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Προσπάθησε να μείνεις αναπόσπαστος/η και να μην χαλάσει η σχέση σας από τρίτους. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου με τον Δίδυμο ή Παρθένο για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν ευκαιρίες ή μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σου ανοίξουν την πόρτα σε κάτι καινούργιο. Όμως για να γίνει θα πρέπει να βάλεις κι εσύ το δικό σου λιθαράκι και τη δημιουργική σου ικανότητα. Θα χρειαστεί από την πλευρά σου μεγάλη ευελιξία και σταθερότητα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved