Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/10

Κυρίαρχος είναι αυτός που κυριαρχεί στον εαυτό του!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/10

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ενθουσιάζεσαι με κάποιες αναφορές που γίνονται στο πρόσωπο σου και αυτό είναι μια αφορμή για να κάνεις αυτά που θέλεις και όπως τα θέλεις. Θα ήταν πολύ δημιουργικό για σένα να μπορείς να αλλάξεις ακόμα και ένα κομμάτι του παρελθόντος σου και να το προσαρμόσεις στο τωρινό σου σκεπτικό.
Ερωτικά: Ο έρωτας ανάμεσα σε εσένα και ένα Λέοντα θα είναι τόσο δυνατός που μπορεί να σου ζητήσει ακόμα και να κάνετε παιδί για να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Είναι όμορφο να σε θέλουν και να ανταποκρίνεσαι. Με τον Ζυγό και τον Τοξότη υπάρχει μια έντονη ενέργεια και δεν θα πρέπει να τη χαλάσετε λόγω αρνητικών οικογενειακών συνθηκών ή οικονομικών θεμάτων που σε απασχολούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να δεχτείς μια πρόταση την οποία εδώ και πολύ καιρό περίμενες και σίγουρα θα σου ανοίξει μια πόρτα για την οποία μπορεί να έχει βοηθήσει με τον τρόπο του ένας Ζυγός.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ανησυχείς γιατί θέλεις να βρίσκεσαι στις επάλξεις νιώθεις όμως ότι δεν μπορείς εξαιτίας του τρόπου που σκέφτεσαι. Για αυτό φρόντισε να αλλάξεις και να κάνεις κινήσεις. Πιθανόν να φανούν υπερβολικές τόσο σε εσένα όσο και στους άλλους αλλά να τις στηρίξεις γιατί είναι ένα κομμάτι δικό σου που τις πιο πολλές φορές φοβάσαι να αποδεχτείς.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο πλευρές και δεν ξέρεις αν θα πρέπει να αφήσεις την λογική σου να πάει περίπατο γιατί έχεις ανάγκη επιτέλους να μιλήσεις με την καρδιά. Το Λιοντάρι, ο Ζυγός, ο Κριός και ο Τοξότης σε αναγκάζουν να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχεις μάθει. Πάντως αν έχεις τόλμη (το οποίο το δείχνει η συνολική εικόνα του ωροσκοπίου σου) θα το προσπαθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να πρέπει να φανείς δίκαιος/α αλλά και να τραβήξεις μια διαχωριστική γραμμή και να μη μετέχεις στην κόντρα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε ένα Ζυγό ή Σκορπιό που ίσως είναι συνεργάτες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις στα χέρια σου ένα ισχυρό εργαλείο και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η πιθανότητα να κερδίσεις είναι πολύ μεγάλη και αν περιμένεις μια σημαντική απάντηση για σπουδές ή για ένα σπίτι, θα είναι θετική.
Ερωτικά: Μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και την πιο δύσκολη σχέση και κυρίως με ένα Ιχθύ που είναι συνέχεια ήξεις αφήξεις. Τώρα έχεις μια συμπεριφορά περισσότερο θετική και επειδή σε ενδιαφέρει και το Λιοντάρι, ο Ζυγός ή ο Τοξότης νιώθεις ότι θα πάρεις αγάπη και φροντίδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις μεγαλύτερες ευθύνες γιατί πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις και θα κερδίσεις μια συνεργασία, χρήματα μέσω ενός συμβολαίου που θα υπογραφεί ή κάποια άλλες υλικές παροχές που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα. Ακόμα και ένα μικρό κομμάτι από την οικογενειακή περιουσία μπορεί αν σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε φάση που θέλεις να βιώσεις και να περάσεις μέσα από το σώμα σου και τις αισθήσεις σου μια όμορφη εμπειρία. Για αυτό θα αναζητήσεις τα καλύτερα για σένα με στόχο την προσωπική ευχαρίστηση. Τα ακριβά γούστα σου μπορεί να βγουν και πάλι στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις εντύπωση και να τραβήξεις κοντά σου αλλά και να σε θαυμάσει ένας Υδροχόος γι' αυτό ίσως κάνεις κάποιες υπερβολές. Μπορεί να σε βοηθήσουν και κάποια άτομα από την οικογένεια του οπότε θα έχεις το ενδιαφέρον επικεντρωμένο πάνω σου. Με τον Ζυγό θα σε χτυπήσει ένας ξαφνικός έρωτας γιατί θα νιώσεις ότι είναι ο άνθρωπός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και πάνω από όλα να αποδείξεις την αξία σου αλλά και να τα καταφέρεις σε οικονομικό επίπεδο και πιθανόν να υπερβάλλεις. Οι συνεργασίες, αν προσπαθήσεις και δεν βάλεις πρώτα τα δικά σου θέλω, θα φέρουν επιτυχία και χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι στα φόρτε της δύναμής σου και δεν σε κουνάει κανένας από αυτή την θέση. Το να επικεντρωθείς στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ανασταλτικές σκέψεις που κατά εποχή κάνεις για λόγους καθαρά ευθιξίας. Το καλό είναι ότι θέλεις να είσαι μαζί με κόσμο και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο για να βρεθείς ακόμα και με άτομα που δεν γνωρίζεις πάρα πολύ αλλά θα τα κάνεις παρέα και θα περάσεις καλά.
Ερωτικά: Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε και πάλι κοντά και να ξαναβγεί το ερωτικό στοιχείο που υπήρχε και είχε χαθεί λόγω των συνθηκών. Πάντως έχεις βάλει μπρος την επίλυση προβλημάτων με το άλλο πρόσωπο και κυρίως με τον Σκορπιό που μπορεί να υπήρχε κόντρα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα μπεις στη διαδικασία να προχωρήσεις τα τολμηρά σου σχέδια. Θα βγεις στο προσκήνιο και θα κάνεις κινήσεις που παλιά φοβόσουν για να μην χάσεις την υπόληψη ή και τα χρήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που έχεις ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου για να ηρεμήσεις και πάνω από όλα να βρεις την αλήθεια σου. Θα ανακαλύψεις ότι αγαπάς τον εαυτό σου που δύσκολα αποδεχόσουν άλλες εποχές. Το να σκέφτεσαι και να ονειρεύεσαι αυτά που θέλεις για σένα δεν είναι κακό. Παραμέρισε την λογική για λίγο και αφέσου να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα. Μια κρυφή φιλία που υπάρχει στην ζωή σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί έχει εναλλακτικές ιδέες και διαφορετικό τρόπο ζωής, κυρίως διατροφής και διαχείρισης της υγείας του.
Ερωτικά: Αφήνεσαι για λίγο να σε οδηγήσει το ένστικτό σου και επειδή δεν είσαι στην τσίτα βοηθάς και το άλλο πρόσωπο να περάσετε καλά. Μπορεί να μείνετε μόνοι χωρίς την παρουσία πολλών φίλων και γνωστών κι όλα θα είναι μια χαρά. Αν έχεις στο μυαλό σου έναν Υδροχόο θα βρεθείτε να μιλάτε ξαφνικά χωρίς να το καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία σε απασχολούν για αυτό θα έχεις μια δυναμική συμπεριφορά. Θα τοποθετηθείς και θα πεις τη γνώμη σου περισσότερο δεικτικά από άλλες φορές. Μπορεί να πιστεύεις ότι αν δράσεις μυστικά, θα είναι καλύτερο για σένα αλλά οι κρυφές σου επιθυμίες σε πιέζουν να γίνεις το επίκεντρο και να δείξεις την αξία σου. Μην το μπλοκάρεις και παραμέρισε τη σεμνότητα που σε διακατέχει για να κάνεις αυτά που επιθυμείς.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μια πολύ καλή φάση και αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου με την συμμετοχή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα νιώσεις μεγάλη ηρεμία και εσωτερική ομορφιά. Επίσης, θα σου δώσει κίνητρα για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου.
Ερωτικά: Σου αρέσουν οι κολακείες γιατί πιστεύεις ότι ενισχύουν το ερωτικό στοιχείο και πιθανόν να ανταλλάξεις κάποια λόγια γεμάτα γλυκύτητα και ιδίως με πολύ ευγένεια και αγάπη. Για να είστε μαζί με τον Κριό ή το Λέοντα πρέπει να διαθέσεις πλήρως τον εαυτό σου. Ο Αιγόκερως που ίσως έχεις σχέση θα σου χαλάει την διάθεση γιατί δεν έχεις ξεκαθαρίσει κάτι σημαντικό μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει διάθεση συνεργασίας από την πλευρά σου για αυτό θα επενδύσεις σε μια κατάσταση την οποία όμως πιθανόν να δημιουργήσεις αρχικά μόνος/η σου. Μην αφήνεις την αρνητική επιρροή κάποιων ατόμων να σου ανακόπτει την δράση. Εσύ προχώρα στις αποφάσεις σου και θα πετύχεις τα μέγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη ένταση και έντονη διάθεση να κάνεις κάτι πολύ μεγαλειώδες. Μια κίνησή σου θα σε φέρει σε πολύ προνομιούχα θέση κι είναι αυτή που θα σε σπρώξει να φανείς και να δείξεις αυτά που κάνεις γιατί συνήθως κρύβεσαι. Τώρα δεν χρειάζεται γιατί τα δεδομένα αλλάζουν.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες τις οποίες όμως θα ξεπεράσεις με τον δικό σου αξεπέραστο τρόπο. Το μόνο που πρέπει να αποφεύγεις είναι να σκέφτεσαι εγωιστικά και να κοντράρεσαι με τον Ταύρο και το Λιοντάρι γιατί θα υπάρχει ένας είδος ανταγωνισμού και ίσως στεναχωρηθείς. Με τον Κριό θα τα πάτε καλύτερα γιατί τώρα μπορείς να τον καταλάβεις πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ιδιαιτερότητα που έχεις και κυρίως η πρωτοτυπία που θα βάλεις μέσα στην δουλειά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μια υπόθεση που μπορεί να την θεωρούσες χαμένη. Αρκεί να πιστέψεις στην δημιουργικότητά σου και στα ταλέντα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μια ευχάριστη ημέρα που θα περάσεις με φίλους και άτομα που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Αυτό σίγουρα θα σε απαλλάξει από τα πολλά άγχη και τις σκοτούρες που έχεις κατά καιρούς, λόγω μιας δύσκολης κατάσταση που κουβαλάς μέσα στην ψυχή σου και αφορά σε ένα κομμάτι από το παρελθόν. Να προσπαθήσεις τώρα που είσαι καλά να δεις το πρόβλημα από άλλη οπτική γωνία.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να κάνεις πολλές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η δε θα αργήσει κάποιο άτομο να σε βάλει μέσα στην φάκα γιατί αν είσαι για πολύ καιρό μόνος/η πως θα ελιχτείς; Αν πάλι είσαι μέσα σε σχέση μπορεί να είσαι σε φάση που χρειάζεσαι την συντροφικότητα και μάλιστα την επιδιώκεις με ένα πολύ έντονο τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σημείο. Ίσως ξεκινήσεις κάτι και με τη βοήθεια συνεργατών σου, υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που σε έχουν κατακλύσει εδώ και καιρό. Η πιθανότητα να κερδίσεις από μια υπόθεση από το εξωτερικό είναι αρκετά μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Σίγουρα θα σε αναγνωρίσουν κάποια άτομα με τα οποία έχετε φάει ψωμί και αλάτι μαζί. Πιθανόν να παραπονιέσαι ότι οι άλλοι δεν θυμούνται την προσφορά σου για αυτό νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις κάποια πράγματα πίσω.
Ερωτικά: Περιμένοντας να καλυτερεύσει η επικοινωνία σου με το Λιοντάρι βλέπεις ότι κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς που είναι όμως απαραίτητοι για την ψυχική σου ισορροπία. Με τον Ζυγό καλύτερα να συζητήσετε αρκετά και αν χρειαστεί και για ώρες για να τα βάλετε όλα κάτω, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να πληγώσουν και τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να κρατάς χαμηλούς τόνους και να μη συγκρίνεις ή εξιδανικεύεις κάποιες καταστάσεις που τελικά δεν είναι όπως φανταζόσουν. Πλησίασε όσο μπορείς τα άτομα που είναι δίπλα σου και αν χρειαστεί να τα βοηθήσεις κιόλας για να μην λένε ότι είσαι απόμακρος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και συγχρόνως μεγάλης διάθεσης για να γνωριστείς με κόσμο και να υλοποιήσεις διάφορες ιδέες. Η ιδέα της αλλαγής διακόσμησης αλλά και της ατομικής σου περιποίησης θα σου δημιουργήσει τόνωση και χαρά. Η ψυχολογία και γενικά οτιδήποτε σου προσφέρει αυτογνωσία θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σε όλα τα θέματά σου.
Ερωτικά: Χρησιμοποιείς την φιλικότητά σου και αυτό σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά ακόμα και με τον Ταύρο που αρκετές φορές σε πιέζει να φέρεσαι σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Όμως καταλαβαίνεις καταλαβαίνει ότι η καρδιά σου είναι κοντά στο Λιοντάρι και σκέφτεσαι ότι μελλοντικά μπορεί να είσαι μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποια αποτελέσματα σου προκαλούν ανασφάλεια. Αν έχεις γεννηθεί από τις 9.2 έως και 11.2 θα νιώθεις μια έντονη τάση για να ακολουθήσεις ένα δρόμο πολύ μοναχικό. Αν θέλεις όμως, μπορείς να μην είσαι μόνος/η με το πρόβλημα σου και να το μοιραστείς με άτομα που σε σέβονται και σε αγαπούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψεις περισσότερο στις συνεργασίες που πιθανόν να μην είναι και τόσο εύκολες για σένα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις γιατί είναι όλα ανάκατα στο μυαλό σου. Πολύς κόσμος, νέες γνωριμίες, γνώσεις αλλά και άτομα που έχουν κάτι να σου πουν, γεμίζουν τη ζωή σου και σε βάζουν να ενεργοποιηθείς όσο μπορείς περισσότερο.
Ερωτικά: Νιώθεις μοναξιά, μόνο όταν κόβεις τις γέφυρες της επικοινωνίας και βλέπεις μέσα από ένα εγωιστικό πρίσμα τις ανάγκες σου. Μπορείς να μιλήσεις και να βρεθείς ακόμα και με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πάρα πολύ αλλά πιθανόν να μην το παραδέχεσαι κυρίως αν είναι Λιοντάρι ή Ζυγός γιατί μάλλον φοβάσαι την απόρριψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ είσαι σε φάση που προσπαθείς να αναβαθμίσεις κάποιες καταστάσεις με συνεργάτες αντιστέκεσαι στο να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες γιατί φοβάσαι ότι μαζεύονται πολλά και δεν θα τα καταφέρεις. Παρόλα αυτά, θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από την καθημερινότητα της δουλειάς σου να ανοίξεις κάποιες νέες πόρτες αλλά όχι χωρίς συνειδητή προσπάθεια.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved