Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/10

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/10

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι ελαφρώς έξω από το παιχνίδι και κυρίως δεν θέλεις να συμμετάσχεις συναισθηματικά σε πολλά πράγματα. Επειδή χρειάζεται να δεις πιο βαθιά κάποιες καταστάσεις πιθανόν να τις αποφεύγεις γιατί φοβάσαι να ανακαλύψεις κάτι που μπορεί ακόμα και να σε σοκάρει. Ο Ουρανός που είναι στο ζώδιο σου όμως δεν θέλει να παραμένεις στην άγνοια και, με κάποιο τρόπο, αν δεν σηκώσεις εσύ την κουρτίνα θα την σηκώσει η επιρροή του και μετά ίσως δεν είναι τόσο εύκολο για σένα.
Ερωτικά: Μπορεί να κάνεις σκέψεις όχι και τόσο γόνιμες ή δημιουργικές για τη σχέση σου, επειδή υπάρχει κάτι που σε απασχολεί αλλά δεν μπορείς να το συζητήσεις πολύ ανοιχτά. Για την ακρίβεια μπορείς, αλλά όσες φορές κάνεις συζήτηση για αυτό το θέμα το άλλο άτομο μάλλον βρίσκεται στον κόσμο του ή έτσι δείχνει. Κυρίως αν είναι Ιχθύς μερικές φορές βρίσκεται εντελώς... αλλού.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι δυναμικό θα γίνει στη δουλειά σου αυτές τις μέρες, για αυτό χρειάζεται να είσαι 100% σε εγρήγορση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Η τύχη θα σου κτυπήσει την πόρτα και πρέπει να έχεις τα αυτιά και τα μάτια σου ανοικτά για να δείξεις την ετοιμότητα και την αμεσότητα που πιθανόν να σου χρειαστεί, αν σου προτείνουν κάτι ξαφνικά.

Ακούστε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/170848868&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους ανθρώπους και γενικά οτιδήποτε εξιδανικεύεις θα δεις ότι μπορεί να το βλέπεις να προβάλλεται πάνω στους άλλους. Ίσως να μην είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση από την πλευρά σου, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να βλέπεις αυτά που θέλεις για να μην αγχώνεσαι και στρεσάρεσαι. Η στήριξη που πιθανόν θα δώσεις σε άτομα που έχουν ανάγκες και προβλήματα θα σε ευχαριστήσει.
Ερωτικά: Εξαιτίας της ευαισθησίας σου σε θέματα προσωπικών σχέσεων και κυρίως απέναντι σε έναν Παρθένο ή Ιχθύ, διστάζεις να κάνεις βήματα ξεκαθαρίσματος. Πιθανόν να κρατάς κάποιες καταστάσεις με το δικό σου το ρυθμό, ενώ τελικά η σχέση σου χρειάζεται άλλη διαχείριση. Από την άλλη, η διφορούμενη συμπεριφορά σου δηλαδή πότε φιλική και πότε ερωτική απέναντι σε ένα πρόσωπο μάλλον προκαλεί σύγχυση και ίσως έχουν γίνει πολλά μπερδέματα, χωρίς να το καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καταστάσεις να αντιμετωπίσεις οι οποίες δεν είναι και τόσο δύσκολες για σένα, γιατί έχεις τα φόντα και να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου αλλά και να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις. Η επιστροφή ενός συνεργάτη ή μιας δουλειάς για την οποία είχες δώσει «γη και ύδωρ» πιθανόν να σε προβληματίσει, αλλά συγχρόνως θα επανέλθει η εμπιστοσύνη στην κρίση σου. Δηλαδή, ότι σωστά σκέφτηκες να περιμένεις γιατί είχες τη βεβαιότητα ότι η συγκεκριμένη ευκαιρία θα ξαναγυρίσει πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μην ανακατεύεις πολύ τα πράγματα γιατί θα γίνουν μπερδέματα. Ήδη νιώθεις έξω από τα νερά σου, γιατί υπάρχουν κενά που δεν έχεις εξηγήσει. Η αφηρημάδα σου μπορεί να σου κοστίσει απώλεια σε χαρτιά ή κλειδιά ή ανακατεμένα ραντεβού και λάθος συναντήσεις.
Ερωτικά: Έχεις μια έξτρα ευαισθησία και πιθανόν λυπάσαι τόσο πολύ το άλλο πρόσωπο που δεν βλέπεις ακόμα τι ανάγκες μπορεί να χρειαστεί να καλύψεις. Ίσως να έχεις αποσυρθεί και να παίζεις ακόμα και το ρόλο του θύματος. Κυρίως με τον Ιχθύ θα υπάρχει ένα τόσο τεράστιο μπέρδεμα που θα είναι δύσκολο να ξεμπλέξεις το κουβάρι. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχεις κάποιες ανασφάλειες και αγωνίες με τον Παρθένο ή τον Τοξότη αλλά δεν θα τις βγάζεις καθόλου στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Να προσέξεις σήμερα ιδιαίτερα στις συναλλαγές σου γιατί μπορεί να γίνουν λάθη μοιραία. Κυρίως αν διαχειρίζεσαι χρήματα, έγγραφα, φακέλους... Επίσης, αν χρειάζεται να δράσεις δυναμικά πιθανόν να μη μπορέσεις, επειδή θα παρασυρθείς από κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες που θα σου βγάλουν ευαισθησίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να ξεπεράσεις τις φοβίες σου αλλά και οτιδήποτε σε πιέζει είτε από κοινωνικές είτε από οικογενειακές υποχρεώσεις. Πιθανόν η θέση που θα πάρεις σε ένα νομικό αγώνα για κάποιες κληρονομικές υποθέσεις να βοηθήσει να καλμάρουν οι εντάσεις και τελικά να βγεις με κέρδος. Το σπίτι σου πάντως σε απασχολεί πολύ για αυτό θέλεις να κάνεις επιδιορθώσεις και να δημιουργήσεις μια "ώριμη" ατμόσφαιρα.
Ερωτικά: Νιώθεις γαλήνη και σίγουρα αυτό σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Ακόμα και με τον Αιγόκερω που γίνονται μεγάλες αλλαγές θα διαπιστώσεις ότι με τον τρόπο σου μπορείς να τον καλμάρεις και να τον κάνεις να σου έχει εμπιστοσύνη. Με το Δίδυμο ή τον Τοξότη υπάρχει ένα έντονο πέρα-δώθε, αλλά ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θα γίνει και πως θα εξελιχθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι με την εσωτερική σου διαίσθηση και χωρίς να το καταλάβεις είτε θα σηκώσεις το τηλέφωνο είτε θα επιδιώξεις μια επαφή, που μπορεί να σχετίζεται ακόμα και με το εξωτερικό, και τελικά θα σου βγει σε πολύ καλό, γιατί θα υπάρχει η ανταπόκριση που θέλεις. Από εκεί και πέρα στο χέρι σου είναι πως θα συνεχίσεις αυτήν την υπόθεση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεσαι κατά κάποιο τρόπο σε ένα βαθύ ύπνο και πιθανόν να μη σκοτίζεσαι για πολλά πράγματα. Μπορεί να νιώθεις συναισθηματική κάλυψη και να αφεθείς απέναντι στις καταστάσεις. Όμως χρειάζεται να μην αμελήσεις κινήσεις που θα πρέπει να κάνεις, για να εξασφαλίσεις ακόμα και τις πιο απλές σου ανάγκες. Καλό είναι να μην αφήνεσαι στους άλλους τουλάχιστον για σήμερα.
Ερωτικά: Με τον Ιχθύ έχεις μια περίεργη σχέση και πότε τον εξυμνείς, πότε τον στέλνεις στα Τάρταρα. Ο λόγος είναι ότι άλλες φορές σου δείχνει ενδιαφέρον και άλλες φορές βρίσκεται τόσο στον κόσμο του που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε καθόλου. Με τον Τοξότη μπορεί να υπάρχουν κάποια μπερδέματα και καλό θα είναι να μη βιαστείς να βγάλεις πρώιμα συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις αναθεωρήσεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και κυρίως να αρχίσεις να ζητάς. Γιατί είσαι σε φάση που περιμένεις αναγνώριση από τους άλλους ή από όποιους είναι υπεύθυνοι. Ενώ έχεις δυναμικότητα, ο εγωισμός σου σε απομονώνει και θέλεις μονίμως οι άλλοι να σου προτείνουν. Αν είναι να πληρώσεις λογαριασμούς και κυρίως ασφάλειες ή τράπεζες, καλό είναι να ψάξεις πάρα πολύ όλες τις αναλυτικές καταστάσεις, γιατί μπορεί να γίνεται κάποιο λάθος και να το φορτώνεσαι εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα θα βλέπεις τον εαυτό σου και τους άλλους πιο πολύ με τα μάτια της φαντασίας σου παρά με την αλήθεια τους. Η προσπάθεια σου να μη δεσμευτείς με κάποιες υποχρεώσεις θα βοηθήσει να μη γίνουν λάθη και παρερμηνείες.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι και νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα χάος και σίγουρα δεν θα έχεις τόσο καλή επαφή όσο νομίζεις. Κυρίως με τον Ιχθύ μπορεί να νιώσεις ακόμα και ότι κάτι θα διαλυθεί, αλλά δεν ξέρεις με ποιον τρόπο. Κράτησε τις αποστάσεις σου για να μη βρεθείς σε σημεία που δεν θέλεις. Ένας Ταύρος ή Σκορπιός θα κάνει την εμφάνισή του μέσω κάποιων φίλων ή θα βρεθείτε εντελώς τυχαία στον δρόμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις δυναμικότητα και σίγουρα θέλεις να μάθεις πολλά πράγματα για να επεκτείνεις τη δράση σου. Η πολυπλοκότητα όμως κάποιων συνεργατών σε αποσυντονίζει και δεν πρέπει να αφεθείς στις δικές του ερμηνείες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο βρίσκεσαι υπό την επήρεια της Αφροδίτης και σίγουρα κάτι καλό βιώνεις αυτή την περίοδο. Στην αντίθετη περίπτωση, χρειάζεται σίγουρα να βγάλεις από μέσα σου οτιδήποτε από το παρελθόν σου κάνει κακό και να το διαγράψεις. Η φαντασία, ο ρομαντισμός, ο λυρισμός και οτιδήποτε σε βάζει σε μια διαδικασία εσωτερικών δημιουργικών διεργασιών σε βοηθάνε να ξεφεύγεις από τη δύσκολη πραγματικότητα.
Ερωτικά: Ο Ιχθύς από τη μια σε μπερδεύει αλλά από την άλλη δεν είναι εύκολο να ζήσεις μακριά του. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω μπορεί να θολώσεις τα νερά μέχρι να πάρεις αποφάσεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν στη μέση και οικονομικά θέματα και σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Μια νέα γνωριμία με Κριό, Λιοντάρι ή Τοξότη θα σου δώσει κίνητρα να φτιάξεις περισσότερο ακόμα και την εμφάνισή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που υπάρχει μια μεγάλη εύνοια και κάτι σε σπρώχνει να παρατήσεις αυτό που κάνεις και να ασχοληθείς με κάτι άλλο που βγαίνει εμβόλιμο, πιθανόν να έχεις μπερδεμένες σκέψεις ή μη συγκεκριμένες θέσεις και να εκτιμάς λάθος, να υποτιμάς ή να αλλοιώνεις τα πιθανά αποτελέσματα. Καλό είναι να είσαι σε μεγαλύτερη εγρήγορση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ανανεώνεσαι γιατί σου κάνει καλό να βρίσκεις μέσα σου κάποιες εσωτερικές συναισθηματικές δυνάμεις. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να αφεθείς με εμπιστοσύνη στα τρέχοντα γεγονότα και να μην αγχώνεσαι όταν βλέπεις ότι δεν βγαίνει κάτι που εσύ επιδιώκεις με μανία. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες και οι σκέψεις σου μπορεί να είναι αρκετά ενδοσκοπικές.
Ερωτικά: Καλά θα κάνεις να μη μείνεις στα αρνητικά σημεία στην ερωτική σου ζωή και να δεις τουλάχιστον για σήμερα τα καλά που παίρνεις αυτή την στιγμή ή αν είσαι μόνος/η να δεις τα καλά που έχεις πάρει. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα χαλαρώσεις μέσα σου και θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να αγαπηθείς. Αν έχεις κάποια τραύματα, ή έφεση στο ποτό ή κάνεις κακή διατροφή, εμποδίζεται σε μεγάλο βαθμό η δημιουργικότητά σου. Με το Λιοντάρι θα γίνει μια παρανόηση μεταξύ σας και πιθανόν να χαθείτε, ακόμα και σε ένα ραντεβού που έχετε δώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καλές προσβάσεις και γνωριμίες ακόμα και από την οικογένεια, τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου. Σίγουρα θα πάρεις μια ενίσχυση που δεν περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθεις μια εσωτερική ηρεμία και, παρόλο που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου βγάζει στην επιφάνεια κάτι επιθετικό, εσύ φροντίζεις να παραμείνεις σε ηρεμία και κυρίως να μην έχεις προστριβές με τους γύρω σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κυριαρχήσεις στα συναισθήματά σου και να έχεις καλές σχέσεις μαζί τους. Φρόντισε πάντως που βάζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς.
Ερωτικά: Η συνάντηση με τον Ιχθύ θα είναι πολύ συναισθηματική και σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη εμπλοκή μεταξύ σας. Η ιδιαιτερότητα που ζεις μαζί με τον Κριό θα σε οδηγήσει σε δυναμικές εμπειρίες που σίγουρα θα σου κάνουν καλό. Γιατί περνάς καλά και μαζί του εκφράζεις το βαθύτερό σου εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί ο κόσμος να χαλάει γύρω σου και εσύ να παραμένεις ατάραχος/η γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις την διάθεσή σου. Αυτό από τη μια σε βοηθάει να μη χάνεις τα ηνία σε φάσεις πολύ τεταμένες ιδιαίτερα από τους άλλους γύρω σου. Φρόντισε όμως να είσαι σε εγρήγορση μήπως πάνω στην... αφέλειά σου γίνει κάτι και χάσεις τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αφήνεσαι σε κάποιες καταστάσεις δύσκολες που σε πιέζουν να κάνεις τις μεγάλες σου αλλαγές, γιατί νιώθεις ότι όσο το πάλεψες το πάλεψες και από εδώ και πέρα θα μιλήσει το σύμπαν. Κυρίως σε θέματα με παιδιά αλλά και με την οικογένεια σου εσύ νιώθεις ότι έχεις κάνει το καθήκον σου. Πάντως είναι σημαντικός ο τρόπος που μιλάς στους άλλους γιατί μόνο με ηρεμία θα γίνει αυτό που θέλεις και θα υπάρξει κατανόηση από την πλευρά τους. Ένα πρόβλημα μ' ένα συγγενικό σου πρόσωπο μόνο με καλό τρόπο θα το λύσεις.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να επενδύσεις πολύ περισσότερο στην προσωπική σου σχέση για αυτό πιθανόν να συγχωρήσεις ακόμα και κάποιες μεγάλες διαφορές που έχεις με τον Κριό ή τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνονται ζυμώσεις και πολλές κινήσεις ακόμα και από την πλευρά διάφορων συνεργατών που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο, που μπορεί να είναι Σκορπιός, το οποίο θα επηρεάσει πολύ σοβαρά τις επαγγελματικές σου επιδόσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια διάθεση χαλαρή, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα καλό, γιατί δεν σου είναι καθόλου εύκολο να προγραμματίσεις πράγματα και να έχεις συνέπεια στο λόγο σου. Βέβαια είναι και θέμα χαρακτήρα. Αλλά επειδή νιώθεις ότι πνίγεσαι συνέχεια, σίγουρα κάτι θα σου ξεφύγει ή θα στήσεις κάποιο φίλο σου.
Ερωτικά: Η επιστροφή ενός Σκορπιού ακόμα και μέσα στη σκέψη σου θα σε συγκινήσει και σίγουρα δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο/η, γιατί θα φέρεις στο μυαλό σου πολλές σκηνές και αναμνήσεις που σίγουρα σε συγκινούν. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι καλό με τον Καρκίνο, σήμερα μπορεί να τον αιφνιδιάσεις και να τον μαλακώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κυνηγάς τη γνώση που θέλεις να προσαρμόσεις στην καριέρα σου για να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο καλό είναι να μην κάθεσαι καθόλου γιατί σίγουρα θα έχεις κάτι καλό να κυνηγήσεις. Αρκεί να το δεις σύντομα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σένα γιατί θα νιώσεις πληρότητα ακόμα και από απλά ή ασήμαντα πράγματα που γίνονται στην καθημερινότητα σου. Θα καταλάβεις ότι για να νιώσεις καλά δεν χρειάζονται πολλά υλικά αγαθά ή επιτεύγματα που σε φέρνουν στην πρώτη γραμμή, αλλά αν έχεις εσωτερική γαλήνη και τα βρίσκεις με τον εαυτό σου τότε βρίσκεις τις λύσεις.
Ερωτικά: Πιθανόν να είσαι κλεισμένος/η στον δικό σου κόσμο και να μην πολυενδιαφέρεσαι για τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Βέβαια επειδή νιώθεις κάτι περίεργο για το Ζυγό θα του δείξεις το ενδιαφέρον σου αλλά με έναν τρόπο που δε θα σε βγάζει έξω από το αυτό-προστατευτικό σου τείχος.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις με δικά σου μάτια όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σου. Για αυτό μπορεί να μην έχεις τη δυναμικότητα που είναι αναγκαία για να βγάλεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου. Μερικές φορές σου λείπει η θέληση γιατί πιθανόν να χάνεις την ενέργεια σου, ακόμα και από την υπερβολική ενασχόληση με το κομπιούτερ. Φρόντισε να έχεις περισσότερο τον έλεγχο των κινήσεων σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved