Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/9

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είσαι κάπως εσωστρεφής γιατί θέλεις οπωσδήποτε να εξιχνιάσεις κάποια πράγματα. Το καλό είναι ότι έχεις υποστήριξη από άτομα γύρω σου που μπορεί να σου δώσουν παροχές ή συμβουλευτική υποστήριξη και αυτό σίγουρα θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Νιώθεις μερικές φορές πάγωμα για αυτό προσπαθείς να επικεντρώνεσαι, όποτε βέβαια μπορείς, στις καλές αναμνήσεις που είχες με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο παρελθόν. Ο Ταύρος είναι όλο εκπλήξεις αλλά και εσύ χρειάζεται να ασχολείσαι περισσότερο μαζί του. Με τον Σκορπιό υπάρχει άλλο δέσιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι αναγκαίο να πάρεις κάποιες συμβουλές για το πώς θα κινηθείς γιατί μερικές φορές παίρνεις πρωτοβουλίες οι οποίες μπορεί να σε εκθέσουν. Για αυτό καλύτερα όταν έχεις λίγο χρόνο να ενημερώνεσαι από άτομα που έχουν μεγαλύτερη πείρα. Ένα δάνειο που σε απασχολεί ή ένα χρέος έναντι τρίτων θα πάρει τον δρόμο του.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις μια εσωτερική παγωμάρα γιατί τα όριά σου ή των άλλων σε πιέζουν αρκετά. Για αυτό θα είσαι κάπως απόμακρος/η με κάποιους. Από την άλλη η καθημερινότητά σου αλλάζει γιατί υπάρχουν συνθήκες που σου δείχνουν καινούργιους δρόμους.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη έχει πολλές πτυχές και κυρίως σε βάζει να σκεφτείς με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από τον συνηθισμένο. Η φύση σου γίνεται αναγκαστικά περιπετειώδης και αυτό είναι που από την μια σου αρέσει αλλά από την άλλη φοβάσαι να χάσεις την σιγουριά που έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σημαντικότητα μιας γνώσης θα σου δώσει το κίνητρο που έχεις ανάγκη για να ξεκολλήσεις από τα δεδομένα. Για αυτό μην κλείνεις προς το παρόν κάποιες πόρτες που σου φαίνονται αρκετά απρόσιτες ή δύσκολες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχουν αυτή την στιγμή υπαρξιακά, εσωτερικά σου θέματα που σε απασχολούν τα οποία ζητούν την λύση και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τα κοντρολάρεις. Μπορεί να μην είναι εύκολα να τα επιλύσεις. Απλά προσπάθησε να τα φωτίσεις και να τα παρατηρήσεις. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να απελευθερωθείς από την πίεση.
Ερωτικά: Η σχέση με το Σκορπιό σου δημιουργεί εσωτερικές ανησυχίες ή ακόμα και θλίψη γιατί μπορεί να μην περνάς όπως εσύ θέλεις ή όπως έχεις καθορίσει μέσα σου για να είσαι ευχαριστημένος/η. Το μπέρδεμα που υπάρχει με τον Ιχθύ σιγά-σιγά μπορεί να ξεκαθαρίζει και να βρίσκεις ένα σταθερό έδαφος για να ηρεμήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια παγίδα την οποία θα πρέπει να την ανακαλύψεις μέσα στην καθημερινότητά σου. Κάτι κάνεις λάθος και χάνεις χρήματα ή δεν είσαι στον σωστό δρόμο. Ψάξε συνεργάτες και πληροφορίες για φτάσεις στην πηγή και να δεις τι γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η διάθεσή σου είναι κάπως βαριά χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Αλλά τα βλέπεις όλα αρκετά περιοριστικά για αυτό και εσύ κινείσαι αρκετά προσεκτικά.
Ερωτικά: Ένα ταξίδι που σχεδίαζες εδώ και καιρό σίγουρα θα γίνει. Με τον τρόπο σου ίσως απομακρυνθείς από μια σχέση που δεν ξέρεις ακριβώς τι σου προσφέρει για αυτό θα προσπαθήσεις να μείνεις για λίγο μόνος/η για να δεις τα αληθινά σου συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βολιδοσκοπείς τα πράγματα γιατί βλέπεις ότι υπάρχει μια στασιμότητα και δεν θέλεις να χαθούν οι κόποι σου ή οτιδήποτε έχεις προσφέρει. Για αυτό τα βήματά σου είναι πολύ προσεκτικά αφού δεν θέλεις να έχεις απώλειες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποια στεγανά που μερικές φορές βγαίνουν στην επιφάνεια και με τον τρόπο σου κλείνεσαι γιατί θέλεις να σκεφτείς ή να ασχοληθείς με την ποιότητα και τις αξίες στην ζωή σου. Η έρευνα στο παρελθόν και η ενασχόληση με οικογενειακά κειμήλια ή αντίκες θα σε ενθουσιάσει πολύ.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι δεν μπορείς να παίξεις με κανένα πρόσωπο. Για αυτό πιθανόν να μην κάνεις καμία δήλωση που θα σε φέρει σε θέση ευθύνης γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι δεν είσαι σίγουρος/η για το άτομο που έχεις απέναντί σου. Με τον Σκορπιό αν υπάρχει προϊστορία θα παραδεχτείς τουλάχιστον μέσα σου ότι σε ενδιαφέρει πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες δύσκολες αποστολές και με τον τρόπο και την επιμονή σου τελικά θα τα καταφέρεις. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που θέλεις να υπάρχει σε κάθε σου συναλλαγή και κίνηση. Θέματα κληρονομικά ή ασφάλειας πιθανόν να σε απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Συντονίζεσαι με το περιβάλλον σου, οπότε μπορείς άνετα να εστιάσεις στα ενδιαφέροντα που θέλεις. Η περιπετειώδης φύση σου μπορεί να έχει βγει στην επιφάνεια και αυτό σε βοηθάει να κινηθείς ανάλογα. Πάντως αν παλιά σου φαινόταν κάτι δύσκολο ή απρόσιτο, τώρα νιώθεις ότι όλα μπορεί να τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Επιδιώκεις να υπάρχει πίστη και εμπιστοσύνη μέσα στην σχέση σου για αυτό θα το ξεκινήσεις πρώτα εσύ για να το δείξεις στο άλλο πρόσωπο που είστε μαζί. Κυρίως με τον Δίδυμο που μερικές φορές υπάρχουν κόντρες, θέλεις να του αποδείξεις πως μπορεί να είναι δίπλα σου με αξιοπρέπεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Συντονίζεσαι με όλους και με όλα γιατί πιστεύεις περισσότερο στις δυνάμεις σου και στην αξία σου. Αυτό σίγουρα σε βάζει σε μια τάξη, κάτι που θέλεις περισσότερο από όλα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ενθουσιάζεσαι ακόμα και με πράγματα που παλιά τα θεωρούσες δεδομένα. Το «κρυφτούλι» το παίζεις καλά, τουλάχιστον σήμερα γιατί δεν σου αρέσει να εκθέτεις κάποια προσωπικά σου θέματα ακόμα και στους κολλητούς σου. Για αυτό έχεις κάπως κλειστεί για να δεις τι τελικά μπορείς να κάνεις από μόνος/η σου.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Ταύρου πιθανόν να σε παρασύρει σε άλλες αλλά και σε παιχνίδια που τελικά μάλλον δεν είναι και τόσο καλά για την σχέση σας. Μην ανακατέψεις οικονομικές βλέψεις με συναισθηματικές εξαρτήσεις γιατί θα γίνει μπέρδεμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να δώσεις ένα τέλος σε κάποιες καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Πιθανόν να υπερέβαλες για άλλα άτομα και να τους παρέδωσες την δύναμή σου. Αυτό σίγουρα σου απορρόφησε πολύ ενέργεια. Τώρα που το έχεις καταλάβει προσπαθείς να το διορθώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σου είναι θετική και παρόλο που έχεις τον Κρόνο στο πλευρό σου να σε σταματάει κάθε λίγο και λιγάκι σε ό, τι πας να κάνεις, είναι η εποχή που θα δημιουργήσεις πολλά πράγματα, αν και με δυσκολία γιατί έχεις αρκετές μάχες να δώσεις. Να ξέρεις ότι τώρα δοκιμάζονται οι δυνάμεις σου οι οποίες είναι πάρα πολλές. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου θα καθορίσει πολλά από τα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις γιατί θα σε βομβαρδίσει με ιδέες.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις ένα αίσθημα ανικανοποίητου γιατί οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι προέρχεται από εσένα και την τάση που έχεις να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις από κάθε τι που σε πιέζει ή δεν σου φέρνει ευχαρίστηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Τοποθετείς τα πράγματα με προτεραιότητες και αυτό είναι κάτι που σου κάνει καλό γιατί ξέρεις τον στόχο σου αλλά και πως θα φτάσεις σε αυτόν. Τώρα το ότι πιέζεσαι αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο γιατί έχεις συνδυάσει τα πάντα ακόμα και την επιτυχία με ζόρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθείς να κάνεις ένα σωστό απολογισμό για να μην αδικήσεις κανέναν και πάνω από όλα τον εαυτό σου. Η προσωπική σου αξία μπορεί να είναι μεγαλύτερη και περιμένεις να δικαιωθείς από καταστάσεις που είχες παίξει ρόλο. Όμως μερικές φορές υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι τους έχεις βοηθήσει. Αυτό να μην σε στεναχωρεί, απλά αποδέξου το σαν μια από τις φυσικές καταλήξεις των ανθρώπινων σχέσεων.
Ερωτικά: Φλερτάρεις με ένα πρόσωπο που σχεδόν θεωρείται «απαγορευμένος καρπός» αλλά εσύ έχεις εστιάσει όλο το ενδιαφέρον σου πάνω του. Βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι δεν θα γίνει κάτι αλλά η όλη διαδικασία είναι που σου αρέσει περισσότερο παρά το τελικό αποτέλεσμα. Στην ουσία δεν θέλεις να διαταράξεις καμία ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά δεν πρέπει να ανοίγεις τα χαρτιά σου και να μιλάς από εδώ και από εκεί για το τι θα κάνεις γιατί υπάρχουν κάποια άτομα που με τον τρόπο τους ή την αρνητική τους ενέργεια σε εμποδίζουν να αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι είναι η ώρα της κρίσης και για σένα αλλά και για άτομα που τα θεωρείς πολύ φίλους σου, επειδή έχεις βάλει φρένο στο οποιοδήποτε δεν σου φαίνεται άξιο ή ικανό. Τεστάρεις ακόμα και κάποια που υπήρξαν στο παρελθόν πολύ καλοί σου φίλοι. Προτιμάς πάντως να μένεις μόνος/η παρά να είσαι με πρόσωπα που δεν σου πηγαίνουν καθόλου.
Ερωτικά: Πιθανόν να αναχαιτίζεις την φόρα που μπορεί να έχει πάρει ένας Κριός γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάτι που θα το θεωρήσεις αργότερα επιπόλαιο. Βέβαια αυτή την στιγμή ίσως παίζεις χαλαρά με ένα άτομο που ξέρεις ότι δε θα προχωρήσεις μαζί του σε πιο σοβαρό επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και αυτό τουλάχιστον θα σου φέρει κάποιο κέρδος, αν φυσικά δεν απογοητευτείς και το φτάσεις μέχρι τέρμα αυτό που έχεις ξεκινήσει. Πιθανόν να μην είναι ταυτόσημο με την υπάρχουσα δουλειά σου αλλά προσπαθείς να αυξήσεις κάπως το εισόδημά σου και καλά κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η δύναμη που μπορεί να αποκομίζεις από το παρελθόν σου λόγω της εμπειρίας που σου δίνει είναι συγχρόνως και μια μεγάλη ευθύνη για σένα γιατί δεν θέλεις με τίποτε να πάρεις την αποτυχία πάνω σου. Και επειδή αυτόν τον καιρό τα πράγματα είναι κάπως περίεργα λόγω ξεκαθαρισμάτων, καλύτερα να κινηθείς πάνω σε γνώριμα θέματα παρά να ρισκάρεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη είναι αρκετά ανακουφιστική αλλά φρόντισε να νιώσεις καλύτερα γιατί μπορεί να περνάς μια γενικευμένη κρίση και να έχεις βγάλει στην επιφάνεια παράπονα του παρελθόντος που δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμα από το άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια καμπή, όχι απαραίτητα αρνητική αλλά αρκετά κρίσιμη, ώστε να σε προβληματίσει πως θα πρέπει να κινηθείς παρακάτω. Αν μπορείς να αναβάλλεις το ραντεβού σου με κάποιους συνεργάτες σου γιατί δε θα τους δώσεις τις καλύτερες εντυπώσεις σήμερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά και κυρίως με θέματα που έχεις ανάγκη να ξεψαχνίσεις και αφορούν παλιά κομμάτια της ζωής σου. Η θεραπευτική τους αξία είναι αρκετά μεγάλη και κυρίως αν είναι σχετικά με ένα οικογενειακό ξεκαθάρισμα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό καλά κρατεί, παρόλο που μερικές φορές υπάρχει μια κόντρα αξιών ή για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αν υπάρχει αγάπη και όχι ανταγωνισμός σίγουρα θα βρείτε την άκρη σας. Αν έχεις την ελευθερία σου νιώθεις την ανάγκη να περάσεις κάπως πιο δυναμικά την ημέρα σου κι ο Τοξότης παίζει ένα παιχνίδι που σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες αν θα τα καταφέρεις αλλά βρίσκεις τρόπο να ικανοποιείς το ένστικτό της αυτοσυντήρησής σου με το να το θρέφεις συνεχώς με καινούργια οικονομικά ενδιαφέροντα και ανοίγματα που θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Αυτό σε καθησυχάζει γιατί βλέπεις μπροστά σου ελεύθερο χώρο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved