Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/9

Τα προβλήματα των ανθρώπων δεν μπορούν να λυθούν από άτομα που κινούνται με την συμβατή αντίληψη του κόσμου. Για αυτό χρειαζόμαστε άτομα που μπορεί να υπερβαίνουν την πραγματικότητα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αφοσιώνεσαι σε κάποια πρόσωπα που τα βλέπεις πολύ καλούς φίλους σου και αυτό σου δημιουργεί μια εμπιστοσύνη για το μέλλον, επειδή θα συνεχίσεις να μοιράζεσαι πράγματα με άτομα που έχεις επιλέξει. Μέσα από αυτό θα δημιουργήσεις καλύτερες επαφές και σχέσεις.
Ερωτικά: Η υποκειμενική άποψη του συντρόφου που είστε μαζί μερικές φορές ταυτίζεται απόλυτα με την δική σου και τότε μιλάμε για το απόλυτο ταίριασμα. Το ιδανικό σου είναι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που να είναι το άλλο σου μισό, επειδή όμως κατά βάθος είσαι μοναχικός/η, δεν είναι εύκολο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει, χωρίς να κάνεις τους ανάλογους συμβιβασμούς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι την βοήθεια κάποιων ατόμων για να δεις με ποιο τρόπο θα καταφέρεις αυτό που έχεις βάλει σαν στόχο. Η δυναμικότητα των αποφάσεών σου μετράει πολύ για αυτό μερικές φορές κάποιοι σε ονομάζουν αρχηγό της ομάδας.

Άκου τις ημερήσιες προβλέψεις μας στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/169426182&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η ανάληψη ευθυνών μπορεί να σου φαίνεται κάπως δύσκολη γιατί αφορά και άλλα άτομα με τα οποία δεν έχεις και την καλύτερη χημεία. Το ότι χρειάζεσαι γενική αναβάθμιση και σε εμφάνιση και σε ποιότητα ζωής σε προβληματίζει τις πιο πολλές φορές γιατί βαριέσαι τις αλλαγές. Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!
Ερωτικά: Ίσως παρασυρθείς από την γνώμη ενός τρίτου ατόμου που μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σου φίλος. Συνήθως δεν λες τα μυστικά σου αλλά πολύ πιθανόν να θέλεις να μοιραστείς αυτό που σε ενοχλεί και να την πατήσεις γιατί η γνώμη του δεν θα είναι και η καλύτερη σε σχέση με τις δικές σου τις ανάγκες. Για αυτό κράτησε τις αποστάσεις σου, αν δεν θέλεις να χωρίσεις ή να επηρεαστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι άμεση αλλαγή σε κάποιες παλιές πεποιθήσεις που έχεις όσο και μεγάλη στροφή σε θέματα συνεργατών, αντικειμένου αλλά και τρόπου διαχείρισης όλων αυτών που σε εμποδίζουν να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς περισσότερο με το τι σου αρέσει και ποια χόμπι σε κάνουν χαρούμενο/η. Μπορεί να μην έχεις πολύ χρόνο αλλά τουλάχιστον θα αναγνωρίσεις τι μπορεί να σε χαλαρώσει. Η ψυχαγωγία πάντως θα είναι πολύ καλύτερη αν περιέχει και τέχνη.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ζυγό σε αφήνει να έχεις τον χώρο σου αλλά και τον χρόνο σου. Μπορεί μερικοί να σε κατηγορούν για ζώδιο επιπόλαιο αλλά τελικά θα παρουσιάσεις τα καλύτερα δείγματα γραφής αν έχεις ελευθερία και νιώθεις ότι ο άλλος σε εμπιστεύεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή που υπάρχει αυτή την στιγμή με τους γύρω σου, θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς γιατί βλέπεις ότι ό, τι και να σου ζητήσουν μπορείς να το κάνεις, κυρίως αν αφορά συνένωση ατόμων ή δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αφήνεις τις ευγένειες και μπορεί να ζοριστείς κιόλας αν οι άλλοι σε κρίνουν πολύ αυστηρά. Χρειάζεται να κάνεις μια σειρά κινήσεων που συνήθως σου ξεφεύγουν και νιώθεις εκτός ουσίας. Η περιποίηση στα μαλλιά σου και γενικά στα ρούχα σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.
Ερωτικά: Ο Ζυγός ή ο Αιγόκερως χρησιμοποιεί δική του τεχνική προκειμένου να σε υποχρεώσει να φέρεσαι όπως θέλει αυτός/η. Μπορεί να σε αιφνιδιάσει μπροστά σε άλλα πρόσωπα και με να σου ζητήσεις να πεις «ναι» για κάτι που δεν συμφωνείς. Όμως εσύ δε θα χαριστείς. Και ανασφαλής να νιώθεις δεν θα υποχωρήσεις πολύ εύκολα. Εδώ χρειάζεται να βάλεις όλη σου την διπλωματία αλλά και την θετική σου διάθεση για να διατηρηθεί η αρμονία στην ατμόσφαιρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να αναγκαστείς να μην πεις την αλήθεια ή να αποκρύψεις την πραγματικότητα σε σχέση με αυτό που είσαι. Το μυστικό σου μπορεί να το φυλάξεις πολύ καλά γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Για αυτό θα κινηθείς διπλωματικά για να αρνηθείς ή για να μην κάνεις αυτό που σου λένε το οποίο δεν το βρίσκεις σωστό.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Κάνεις όσο μπορείς δημόσιες σχέσεις ή νέες επαφές. Με αυτό τον τρόπο κερδίζεις τις εντυπώσεις και κυρίως μπορείς και επιβιώνεις στα δύσκολα. Η διαχυτικότητα ή εκτός ορίων συμπεριφορά που πιθανόν να έχει ένα άτομο θα σου δώσει την ευκαιρία για να ξεκόψεις από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν θέλεις αλλά ο τρόπος σου θα είναι πολύ κομψός και ευγενικός.
Ερωτικά: Αφιερώνεσαι για λίγο στο ρομάντζο γιατί μπορεί να πιστεύεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι ότι έτσι μπορείς να το ρίξεις. Ειδικά με τον Ζυγό θα υπάρξει κάτι πολύ δυνατό. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Τοξότη. Ο Σκορπιός θέλει την απολυτότητα για αυτό πιθανόν να μην έχει ακόμα αποφασίσει να μπλεχτεί μαζί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις θαυμάσιες ευκαιρίες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, να αναπτύξεις κάτι πολύ καινούργιο αλλά και προσοδοφόρο. Μπορεί ο στόχος σου να είναι ένα ακίνητο ή σε ένα ταξίδι να κάνεις κάποιες καλές προσφορές. Σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για σένα και την δουλειά σου. Όλα όμως έχουν να κάνουν με την δύναμη της πίστης στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις τις αγωνίες σου αλλά κάπως τις καθησυχάζεις. Το κόλπο είναι το να συζητάς με άλλα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι τα προβλήματά σου και να σου λένε την γνώμη τους.
Ερωτικά: Η υπαναχώρηση ενός Κριού ή Ζυγού θα βοηθήσει στο να πάρεις κατά κάποιο τρόπο την επιβράβευση γιατί έκανες πίσω τον εγωισμό σου και έδωσες πάρα πολλά στο άλλο άτομο. Μην κάνεις όμως το λάθος να αρχίσεις να κομπάζεις γιατί θα γίνετε και πάλι μαλλιά κουβάρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι συνεργασίες και πάνω από όλα καλές επαφές ή σχέσεις για να κερδίσεις κάποια χρήματα. Το ζητούμενο είναι να μην αφήσεις την λογική να παραγκωνίσει την τύχη σου γιατί τότε θα πρέπει να επανεξετάσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική αρμονία που σε κάνει να νιώθεις ότι βρήκες πως χρειάζεται να λειτουργείς στην καθημερινότητά σου για να μην χάνεται η ενέργεια. Ο τρόπος πάντως που αναζητάς να κάνεις τις αλλαγές σου μπορεί να μην σε βοηθά σε ριζικές τομές γιατί πιθανόν να φοβάσαι. Όμως το ζητούμενο αυτής της περιόδου είναι να μην φοβηθείς και να δεις την αλήθεια που υπάρχει μέσα σου.
Ερωτικά: Όταν προσποιείσαι δεν είσαι ο εαυτός σου. Παρόλα αυτά όμως η κολακεία είναι το αδύνατό σου σημείο. Για αυτό θα πρέπει να μάθεις να την ξεχωρίζεις από τα αληθινά και ανιδιοτελή συναισθήματα του άλλου προσώπου. Να θυμάσαι ότι δεν φτάνουν μόνο τα λόγια αλλά χρειάζεσαι και πράξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις μπροστά τα δικά σου θέλω αλλά και τις απαιτήσεις που έχεις για να νιώθεις ότι έχεις δουλέψει και δεν έχεις αδικηθεί. Όμως αν θέλεις τη στήριξη κάποιων ατόμων θα χρειαστεί να παραδεχτείς και την δική τους προσφορά ή βοήθεια γιατί μερικές φορές την ξεχνάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Το να μοιράζεσαι κοινές εμπειρίες ή προβλήματα με κάποιους φίλους σου δημιουργεί μεγαλύτερη οικειότητα αλλά και εμπιστοσύνη. Πιθανόν ο Κριός σαν φίλος να είναι υπέροχος γιατί γελάτε μαζί και διασκεδάζετε και πάνω από όλα έχετε κοινή αίσθηση του χιούμορ.
Ερωτικά: Τα νεύρα σου μερικές φορές μπορεί να διώξουν και τον καλύτερο άνθρωπο από δίπλα σου. Για αυτό να φροντίσεις να μην χάνεσαι μέσα στον θυμό ή την οργή με το παραμικρό. Άνοιξε τον χώρο που λέγεται «καρδιά» και να έχεις μεγαλύτερη κατανόηση για τη θέση του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να χρειαστείς ένα πρόσωπο που θα ακολουθεί τα δικά σου χνάρια αλλά να μην χάνεται στους πειραματισμούς σου. Δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου μπροστά σε όλους και κυρίως να δείξεις την δουλειά σου, αν είναι δημιουργική, σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ανανεώνεσαι και έχεις το κέφι να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα πινέλο και πολλά χρώματα για να δώσεις ένα νέο τόνο στην ζωή σου. Ο Άρης έτσι και αλλιώς στο ζώδιο σου με κάποιο τρόπο σου δείχνει τον δρόμο για αυτό ακολούθησέ τον. Είναι η κατάλληλη περίοδος.
Ερωτικά: Έχεις ανοίξει ένα πολύ ερωτικό μέτωπο. Δεν κάθεσαι με τίποτε στα αυγά σου για αυτό θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες οι οποίες θα αλλάξουν κατευθείαν την διάθεσή σου. Με τον Ταύρο όλο βρίσκετε ένα τρόπο και μιλάτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που κάποιες προοπτικές ανοίγουν εσύ ανησυχείς γιατί θέλεις να ξεμπλέξεις μια και καλή από τα χρέη ή τις έξτρα υποχρεώσεις. Πιθανόν να σε βασανίζουν υποθέσεις από το παρελθόν αλλά με τον καιρό θα διαλυθούν όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ένας μεγάλος ελιγμός θα σε βοηθήσει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Το ενδιαφέρον σου για την διακόσμηση ή για ένα σπίτι που θέλεις να το φτιάξεις με ιδιαίτερο στυλ θα σου κάνει καλό, αρκεί να μην βάζεις πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα.
Ερωτικά: Έχεις κάποια ανακατέματα και πιθανόν να μην μπορείς να συζητήσεις ήρεμα ή πολιτισμένα. Θα χρειαστεί να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην μιλήσεις απότομα ή απαξιωτικά, κυρίως με τον Κριό που μπορεί να διαφωνείς στον τρόπο που χειρίζεται την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την αναβάθμιση σε διάφορους τομείς για αυτό μπορεί να συμβιβαστείς ή να συνεργαστείς με άτομα που δεν έχετε σχεδόν καθόλου κοινούς στόχους αλλά πιθανόν το πρωτόκολλο της δουλειάς σου να το επιβάλλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες τις οποίες όμως τις κοντρολάρεις γιατί βλέπεις ότι τα καταφέρνεις με τον τρόπο που μιλάς και φέρεσαι. Για σένα το πιο σημαντικό είναι να μπορέσεις να λειτουργήσεις για το κοινό καλό και αυτό θα κάνεις.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρχει ένα παράξενο δέσιμο που και εσύ να μην έχεις καταλάβει ακόμα γιατί σου αρέσει. Από την άλλη ο Ζυγός μπορεί να υποχωρήσεις ή ακόμα και να παραδεχτεί τα λάθη του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καλές προοπτικές τις οποίες αυξάνεις με τον τρόπο σου αλλά και τις γνώσεις που έχεις. Ρισκάρισε, αν χρειάζεται να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να αφορά σε μια εταιρεία από το εξωτερικό. Μπορεί να σου πηγαίνει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η παραδοχή κάποιων πραγμάτων θα σε κάνει να σταθείς σε μια παρέα που πιθανόν να έχεις απομακρυνθεί γιατί τα μέλη της ένιωθαν ότι παραβίαζες τα όριά τους. Τώρα όμως που το κατάλαβες, θα είναι πολύ καλύτερη η σχέση μεταξύ σας.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο έχει σχηματιστεί μια μικρή συμμαχία για αυτό μπορείτε να μιλάτε πιο ελεύθερα για πολλά πράγματα που παλιά καν δεν τα συζητούσατε. Αν σας δένουν και κοινές δουλειές θα είναι ό, τι καλύτερο. Αντίθετα με τον Κριό χρειάζεται τόλμη από την πλευρά σου για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι σημαντικό να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τις ευκαιρίες που μπορεί να σου προσφέρει ένας συνεργάτης γιατί συνήθως βλέπεις άλλα πράγματα στα άτομα που είστε κοντά. Με ένα δυναμικό τρόπο ξεκαθαρίζουν όλα και μπορεί να βάλεις κι ένα στόχο που παλιότερα ήταν ανέφικτος.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved