Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/9

Η ψυχή του ανθρώπου... Ένα πράμα πιο αληθινό από όλες τις αλήθειες

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα ξυπνήσεις με κέφι και θα βγεις έξω με παρέα ή θα αρχίσεις τα τηλέφωνα για να μιλήσεις και να τα πεις όλα. Είσαι σε μια φάση που θέλεις να κάνεις τρέλες και κυρίως να ξαναθυμηθείς τον καλό σου εαυτό που σε βάζει να σκέφτεσαι θετικά και κυρίως πολύ πρωτοποριακά.
Ερωτικά: Το ίδιο θα συμβεί και μέσα στην σχέση σου. Θα έχεις διάθεση και κέφι να μιλήσεις, να γελάσεις, να βγείτε έξω και γενικά να περάσεις καλά. Τώρα αν είσαι μόνος/η δεν θα σταματήσεις να ψάχνεις το τηλέφωνό σου να βγεις έξω με φίλους. Πάντως το μαγικό μπορεί να συμβεί με ένα Ζυγό και η γνωριμία να προχωρήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Από σήμερα θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια πολύ πιο δυναμικά και δραστικά. Θα νιώσεις ότι ένα μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω σου και αυτό είναι που θα σε κάνει να ξελαφρώσεις. Το άγχος και ο φόβος για το οικονομικά όσο περνάνε οι ημέρες θα μειώνεται γιατί θα βλέπεις φως μπροστά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Γυρίζεις σελίδα και θα βγεις μπροστά αντί να κάθεσαι μέσα ή με τον εαυτό σου. Το καλύτερο που θα κάνεις είναι να αρχίσεις να μπαίνεις περισσότερο σε όλα τα θέματα και η γνώση θα σε συνεπάρει ή ένα τολμηρό ταξιδάκι.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι επιτέλους ξελάφρωσες. Ο Άρης έφυγε από τον άξονά σου και θα σταματήσουν όλα τα παρατράγουδα αλλά και οι πιθανές φοβίες που ένιωθες. Γυρνάς σελίδα και με τον τρόπο σου προσπαθείς να σκεφτείς και να φερθείς πιο ελεύθερα και λιγότερο ανταγωνιστικά ή κτητικά. Ο Ζυγός υπάρχει εκεί για να σου θυμίσει ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι για την σχέση σας. Με τον Σκορπιό θα χαλαρώσουν περισσότερο τα πράγματα και μπορείτε πλέον να πορευτείτε πολύ πιο ουσιαστικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Φεύγεις από την ιδέα της στενής συνεργασίας που είναι από υποχρέωση και μπορεί και να μην σου πήγαινε. Τώρα καλείσαι να κάνεις πιο έξυπνα αλλά περιπετειώδη βήματα με στόχο όχι μόνο το κέρδος αλλά και την γνώση που θα αποκομίσεις από την εμπειρία αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις μια προσωπικότητα η οποία αρκετές φορές πάλλεται από τις διάφορες εξωτερικές καταστάσεις οι οποίες σε παρασέρνουν από εδώ και από εκεί. Σήμερα όμως θα έχεις σταθερότητα στις δικές σου κατευθύνσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις, για να μη χάσεις πάλι την πυξίδα, είναι το συναίσθημα και η ευαισθησία που σε παρασύρουν σε λάθος σκεπτικό.
Ερωτικά: Η λύτρωση από μια σχέση πολύ πιεστική, ακόμα και στη σκέψη της, μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα και αυτό σίγουρα θα σε κάνει να γίνεις περισσότερο προσεκτικός/η με το πρόσωπο που σχετίζεσαι. Θα δώσεις πιο πολύ χώρο και ενδιαφέρον στην επαφή σου με το πρόσωπο που θέλεις. Όχι ότι αυτό δεν θα είναι κουραστικό αλλά τουλάχιστον δε θα ασχολείσαι κατά αποκλειστικότητα μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για τον τρόπο που θα επεκταθείς γιατί νιώθεις ότι μπορεί να έχεις τελματώσει. Η ιδιαιτερότητα έγκειται στο ότι έχεις την εξυπνάδα να αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα βάλεις σε εφαρμογή αλλά τουλάχιστον θα το προσπαθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κρατάς γερά και βάζεις πλάτες σε ένα φιλικό σου πρόσωπο για να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που πιθανόν να είναι δυσβάσταχτα για αυτό. Το θετικό είναι ότι έχεις ανάγκη να φροντίζεις και να κάνεις ό, τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου για να ανακουφίσεις τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Η επαφή με κάποιους συγγενείς θα σε ανακουφίσει από διάφορες εντάσεις.
Ερωτικά: Έχεις βάλει στο μυαλό σου πλέον να μην είσαι μόνος/η και αυτό σου δημιουργεί ένα μεγαλύτερο έναυσμα να ασχολείσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και την εσωτερική σου κατάσταση γιατί έχεις ανάγκη συγχρόνως να αναβαθμίσεις και το μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα ξεκουράζεσαι και σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τις αντιξοότητες που έχεις να αντιμετωπίσεις. Σε γενικές γραμμές όμως σου πάνε κάπως καλά τα πράγματα. Τα καταφέρνεις και τα βγάζεις πέρα λόγω της θετικής σου διαχείρισης.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Προσπαθείς να αλλάξεις επίπεδο και να μπεις στην φάση της αισιοδοξίας και της θετικής στάσης για την ζωή. Αυτή την περίοδο είναι πιο εύκολο για σένα λόγω του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά χρειάζεται και από την πλευρά σου μια μεγάλη στροφή, προκειμένου να νιώσεις την ευεργετική του ενέργεια βαθιά μέσα σου.
Ερωτικά: Έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι μπορεί να βγεις σιγά-σιγά από ένα λούκι ανασφάλειας που ένιωθες για τις σχέσεις που δεν το έδειχνες βέβαια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Υπήρξαν στιγμές που η καρδιά σου σε τσίμπαγε με ένα διαφορετικό τρόπο. Τώρα όμως θα απελευθερωθείς τελείως από κάθε τι που σε απασχολούσε κυρίως με τον Ταύρο ή Σκορπιό και θα βαδίσεις με καλύτερες προοπτικές αφού θα μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτείς την θετική ενέργεια του πλανήτη Δία.
Οικονομικά & Καριέρα: Σίγουρα η τόλμη θα γίνει ένα υλικό που θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες κινήσεις, αντί να περιμένεις με τον βασιλικό σου τρόπο, να σου προτείνουν οι άλλοι αυτό που θα ήθελες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η Αφροδίτη σου δίνει συνεχώς ενέργεια για να αντιληφθείς ότι χρειάζεται να μιλάς περισσότερο πάνω σε αυτά που σε νοιάζουν ή σε πονάνε αλλά με ένα τρόπο πολύ γλυκό και ευγενικό, ώστε να μην αναγκάζεται ο άλλος να κλείνεται στο καβούκι του ή να επιτίθεται όταν σε ακούει να μιλάς. Για αυτό τήρησε τους κανόνες για να δεις και εσύ κάποια αλλαγή.
Ερωτικά: Έχεις κατά νου να ανοιχτείς περισσότερο και συμπεριφορές που ίσως κατέκρινες να τις ενστερνιστείς και εσύ, επειδή θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις, να μιλήσεις και να φλερτάρεις πολύ ανοικτά. Αν έχεις θυμώσει με το πρόσωπο που είστε μαζί, δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να του κάνεις αντίποινα, οπότε μάλλον θα ξεσπάσεις, με ομιλίες, συζητήσεις και πιθανόν τηλεφωνήματα σε κάποιο άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να βάλεις πιο φιλόδοξους στόχους αλλά το κυριότερο είναι να τους κρατήσεις για να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Πιθανόν να σε μπερδέψει η στάση κάποιων συνεργατών αλλά και αυτό μπορείς να το ξεπεράσεις, αν είσαι πολύ μεθοδικός/η.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια άνεση στο πως βλέπεις τα πράγματα και αυτό σε ανακουφίζει γιατί έχεις ανάγκη από αέρα και προοπτικές για να λειτουργήσεις καλά. Για αυτό θα μιλήσει το μέσα σου και θα συνδεθείς με την συμπαντική πηγή. Είναι απαραίτητο να το κάνεις αυτό για να πάρεις πίσω την ενέργεια που έχεις χάσει όλο αυτό το διάστημα και το κυριότερο την πίστη ότι όλα θα αλλάξουν.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες προτάσεις για να βγεις με μια παρέα. Αν δεν σου αρέσει η συγκεκριμένη, μην το κάνεις γιατί δε θα περάσεις καλά. Αν θέλουν να σου γνωρίσουν ένα Ταύρο ή Ιχθύ μπορεί να σε ενοχλήσει. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που θέλεις για να έχεις την αρμονία αλλά και την καλή επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι μέσα σε σχέση θα διορθώσεις εύκολα κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν γίνει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα που έχεις αφήσει στη μέση τα οποία, είτε από έλλειψη οικονομικού ενδιαφέροντος, είτε από έλλειψη δημιουργικότητας βαριέσαι ακόμα και που τα σκέφτεσαι. Από σήμερα όμως και μετά θα αλλάξουν οι συνθήκες, οπότε θα έχεις μεγαλύτερη όρεξη στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ο Άρης έφυγε από ζώδιο σου και τώρα μπορείς κατά κάποιο τρόπο να κινηθείς για να πάρεις πίσω σε υλικό επίπεδο, σαν αποτέλεσμα των πράξεών σου, την ενέργεια που ξόδεψες όλον αυτόν τον καιρό.
Ερωτικά: Η σφοδρότητα που είχες για την προσωπική σου σχέση σίγουρα θα σταματήσει να γιατί εσύ είχες πέσει εξ ολοκλήρου πάνω της κι αυτό δεν σου έκανε και πολύ καλό. Από την άλλη, όπου ανακατεύτηκαν και οικονομικά θέματα μάλλον δημιουργήθηκε μεγαλύτερο πρόβλημα παρά λύσεις γι' αυτό τώρα κάπως θα ηρεμήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα θα κτυπήσεις υψηλό στόχο γιατί δεν θα φοβάσαι μήπως κάνεις λάθος. Θα απελευθερώσεις από μέσα σου δυνάμεις εμπιστοσύνης αλλά και πίστης στο όραμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αλλάζουν από εδώ και πέρα τα πράγματα στη ζωή σου και για ένα διάστημα που θα είναι ο Άρης στο ζώδιο σου θα κάνεις όλα όσα δεν πρόλαβες το προηγούμενο διάστημα. Μόνο φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί θα προκαλέσεις διάφορες αγχωτικές καταστάσεις στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Εδώ το τοπίο αλλάζει τελείως και θα μπεις σε μια διαδικασία επανάστασης και πιθανόν απαιτήσεων που δεν τις προέβαλες το προηγούμενο διάστημα. Σε κάποια σημεία θα ξυπνήσεις και θα αναζητήσεις την ελευθερία σου ή πιθανόν ακόμα και την προσωπική σου εξέλιξη μέσα στην σχέση. Η επαφή με Ιχθύ ίσως είναι πολύ ανάλαφρη αλλά σίγουρα θα υπάρχει λύπηση και εξάρτηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αρχίσεις να ανακουφίζεσαι και όσο περνούν οι ημέρες θα δραστηριοποιείσαι ακόμα περισσότερο. Αυτό θα σε βγάλει από κάποιες ασάφειες και λάθη που έχουν γίνει χωρίς να το έχεις αντιληφτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεται να ανοίξεις για να επικοινωνήσεις ακόμα και με άτομα που μπορεί να μην ταιριάζεις κατά την γνώμη σου τόσο πολύ. Αλλά σου χρειάζεται ένα πλαίσιο γνωριμιών οι οποίες πιθανόν να σε βοηθήσουν να επεκταθείς.
Ερωτικά: Έχεις κάποια κρατήματα τα οποία σε βάζουν να σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα προχωρήσεις μέσα στην σχέση, κυρίως αν δεν έχουν μπει όρια και τα πάντα είναι φλου. Τώρα πρέπει να βάλεις περιορισμούς και στόχους και μην φοβάσαι ότι μπορεί το πρόσωπο να μην συμφωνήσει μαζί σου. Χρειάζεται κάποια στιγμή να δεις και εσύ τι θα κάνεις. Ο Ζυγός κάνεις κάποιες τρέλες που εσύ δεν συμφωνείς αλλά αντί να θυμώνεις και να κρατάς μούτρα καλό είναι να καταλάβεις τι θέλει με τον τρόπο του να σου πει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ασχολείσαι με θέματα που σου αρέσουν και μπορεί να αρχίσεις να κάνεις μυστικές συναντήσεις με άτομα έξω από τον χώρο σου γιατί θεωρείς αναγκαίο να αποκομίσεις πείρα σε θέματα που δεν γνωρίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κέφι και διάθεση οπότε θα βγεις προς τα έξω και θα συναντήσεις πολλούς φίλους σου που πιθανόν να θέλουν και αυτοί να σε δουν. Οι υψηλοί στόχοι σε κάτι πνευματικό ή σε θέματα διδασκαλίας θα σε σπρώξουν στο να κάνεις ένα σοβαρό τόλμημα για την εποχή μας.
Ερωτικά: Θέλεις να αλλάξεις κάπως το παιχνίδι γιατί μέχρι τώρα μάλλον ένιωθες ότι ήσουν από κάτω αλλά οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να το επιχειρήσεις επειδή όλο κάτι γινόταν και έπρεπε να απολογείσαι ή να υποχωρείς. Τώρα όμως θα έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου πηγαίνει γάντι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κατά κάποιο τρόπο κάτι καινούργιο. Όχι απαραίτητα σε άλλη δουλειά αλλά σε αυτή που είσαι είτε με άλλες ιδέες είτε με άλλο εσωτερικό δυναμικό. Θα κάνεις σχέδια και στόχους να το εξελίξεις και να το βάλεις να δουλέψει προς το συμφέρον σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια εικόνα μέσα στο μυαλό σου πολύ χαοτική γιατί υπάρχουν πολλά άτομα ή δουλειές που είναι να κάνεις και μάλλον θα τα μπερδέψεις όλα μαζί.
Ερωτικά: Μπαίνεις πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και απαιτείς και εσύ πράγματα τα οποία άλλες φορές τα κράταγες από έξω γιατί φοβόσουν να ασχοληθείς μαζί τους. Τώρα όμως η τόλμη είναι αυτή που θα σε χαρακτηρίσει αλλά και η περιπετειώδης διάθεσή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπόψη σου να κάνεις κάποιες αποκαλύψεις είτε για εσένα είτε για κάποια άτομα που συνεργάζεστε στενά γιατί θέλεις να υπάρχει μια μεγαλύτερη διαφάνεια στις κινήσεις σου. Βέβαια είναι κάπως δύσκολο να το πετύχεις αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες αλλά τουλάχιστον θα ξυπνήσεις από τον λήθαργο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved