Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/9

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην ζωή είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη άνεση στο να εκφραστείς και να πάρεις από τους άλλους πράγματα που δεν τα περίμενες καν. Το ότι θα προσφέρεις μέσα από την καρδιά σου σε φίλους και γνωστούς θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές που μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει οικογενειακές υποθέσεις.
Ερωτικά: Ο ανταγωνισμός είναι κομμάτι της ζωή σου και συνήθως κάποιες σχέσεις σου επιβεβαιώνουν αυτήν την συμπεριφορά. Ο εγωισμός σου πιθανόν να σε συγκρατήσει με έναν Ταύρο αλλά τελικά θα κάνεις την κίνηση και θα ζητήσεις να βρεθείτε ή να βγείτε. Αντίθετα με το Λιοντάρι δεν θα περιοριστείς πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ένα ξαφνικό έξτρα δώρο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες πολύ γρήγορα. Το ότι θέλεις να εξουσιάζεις και να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή μπορεί να μην το δείξεις με τον γνωστό σου τρόπο. Αντίθετα θα κάνεις τα πάντα για να τους σκλαβώσεις όλους γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αμφιβάλλεις κάπως για τις αποφάσεις σου αλλά όταν τις παίρνεις μετά δεν μπορείς να τις αναιρέσεις γιατί δεν θέλεις να φαίνεσαι άτομο που λέγει και αντιλέγει. Η πιθανότητα να κάνεις κάτι πολύ πρωτοποριακό και πιθανόν πολύ παρακινδυνευμένο θα σου τονώσει την αδρεναλίνη που έχεις ανάγκη.
Ερωτικά: Δεν κρατιέσαι καθόλου και πάνω στην παραζάλη σου μπορεί να κάνεις μια κίνηση που αργότερα ίσως να την μετανιώσεις. Ο Κριός ή ο Τοξότης θα σε παρασύρουν σε υπερβολές αλλά πιθανόν να το χρειάζεσαι. Το Λιοντάρι θα σου δώσει μια πολύ δυναμική λύση και ίσως πρέπει να την ακολουθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις καθόλου να περάσει ο χρόνος γιατί δεν θέλεις να χάσεις τις ευκαιρίες που νιώθεις να σε πλησιάζουν. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις την ευχέρεια να ξεπεράσεις κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μιλάς πιο ανοικτά και βλέπεις ότι η ελευθερία σου είναι απαραίτητη για να συγκεντρωθείς και πάλι γύρω από τα ενδιαφέροντα σου που μπορεί να φαίνονται στους άλλους πολύ ιδιαίτερα ή ακόμα και περίεργα. Εσύ δεν πρέπει να πτοηθείς γιατί με αυτόν τον τρόπο ανασαίνεις και δημιουργείς.
Ερωτικά: Υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές οι οποίες σε ενθουσιάζουν γιατί μπορεί να βρεθεί τρόπος να επικοινωνήσεις περισσότερο με το πρόσωπο που σου αρέσει. Κυρίως ο Κριός θα σε απελευθερώσει από πολλά ταμπού και το κυριότερο θα δεις ότι οι αποστάσεις που πιθανόν έχεις βάλει για να προστατευτείς θα εξαφανιστούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια προσωπική εμπειρία η οποία σε βοηθάει να λες την γνώμη σου αλλά και να απολαμβάνεις όλα τα επακόλουθα. Η επιτυχία μερικές φορές έρχεται απλά αλλά είναι πολύ μεγάλη. Οπότε δράσε στο εδώ και τώρα και μην κτίζεις συνέχεια παλάτια στην άμμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια άποψη που σε σπρώχνει να κάνεις πομπώδεις ανακοινώσεις και σίγουρα κάποιοι θα ενοχληθούν γιατί θα πεις αλήθειες με ένα τρόπο ελαφρώς χοντροκομμένο. Πάντως τις εντυπώσεις μπορεί να τις κλέψεις με τον τρόπο που θα ντυθείς.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις θυμώσει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο όμως σε τραβάει υπερβολικά και ο αισθησιασμός σου μαζί του αυξάνεται αλλά μια σου υπόσχεται να βγείτε και μια χάνεται. Σήμερα μπορεί να θέλεις να βάλεις τέλος σε αυτή την ιστορία γιατί δεν σου αρέσει να σου τάζουν πράγματα και να μην γίνονται.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι να ξεπεράσεις κάποια άτομα και πιθανόν να μπεις σε φάση έντονου ανταγωνισμού αλλά να προσέχεις γιατί όλο αυτό προκαλεί μερικές φορές και εκρήξεις ή καταστάσεις που πιθανόν να μην μπορείς να ελέγξεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θέλεις να έχεις την πρωτιά αλλά και την πρωτοβουλία σε θέματα που πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Πιθανόν να κάνεις κάποιες παρακινδυνευμένες ενέργειες για να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Το καλό είναι ότι ό, τι επιχειρήσεις θα το πετύχεις. Η εμφάνισή σου μάλλον θα είναι κάπως εκκεντρική.
Ερωτικά: Διατηρείς στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάποιες αμφιβολίες για το αν ένα πρόσωπο σε αγαπάει ή όχι. Για αυτό μπορεί να κάνεις διάφορους πειραματισμούς για να δεις τελικά αν θα είστε μαζί. Ενώ δεν συνηθίζεις να φλερτάρεις με άλλα άτομα όταν έχεις σχέση πιθανόν να το κάνεις και μάλιστα έντονα γιατί αναζητάς την κολακεία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις συνεχόμενες ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν αξιοποιείς πλήρως γιατί περισσότερο σε νοιάζει να πάρεις το «μπράβο» για την προσπάθεια που κάνεις. Χρειάζεσαι και χρήματα και είναι σημαντικό να ζητήσεις αυτή την φορά αυτό που σου ανήκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις εκρηκτικές διαθέσεις και μαζί με αυτές αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες πολύ δυναμικές γι' αυτό δοκιμάζεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό πέρα από τα μέτρα και τις αξίες σου. Η ψυχαναλυτική διαδικασία που μπορεί να μπαίνεις μερικές φορές για χάρη της εξέλιξής σου πιθανόν να σου βγάλει στην φόρα καταστάσεις που δεν έχεις προετοιμαστεί για αυτές.
Ερωτικά: Κάποιες κουβέντες με το πρόσωπο που σου αρέσει πιθανόν να σε κάνουν να νιώσεις ανασφάλεια. Κυρίως αν είναι Σκορπιός, μπορεί να σου βγάλει πολλά απωθημένα και να μην θέλει να είστε μαζί με τον τρόπο που έχεις προγραμματίσει. Η δυνατότητα να ζήσει σε άλλο κράτος σε τρομάζει αλλά δεν μπορείς να το ανατρέψεις. Με έναν άλλο Παρθένο ταιριάζεις πάρα πολύ αρκεί να γίνει η αρχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προσωπικές εκρήξεις κυρίως με συνεργάτες που μερικές φορές φαίνονται απαθείς και απρόθυμοι. Τολμάς και λες αλήθειες που πιθανόν να μην είναι και τόσο αρεστές στους υπόλοιπους αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε συγκρατήσει από υπερβολές.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι από την μια μεριά σε τραβάει κάτι να απομονωθείς και από την άλλη να είσαι κοντά με πολύ κόσμο. Όλο αυτό θα δημιουργήσει μέσα σου μεγάλες εντάσεις. Αλλά θα επικρατήσει το ότι έχεις ανάγκη να είσαι μαζί με κάποιους αλλά με ένα δικό σου τρόπο, πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Πιθανόν να πάρεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σου δώσουν μια ώθηση ώστε να παρέμβεις στην κυριολεξία στην ζωή κάποιων φίλων σου ή γνωστών σου.
Ερωτικά: Σε συγκινεί η τρέλα του Κριού αλλά συγχρόνως φοβάσαι την ανατροπή που μπορεί να γίνει μεταξύ σας για αυτό έχεις κάποια κολλήματα στο να εκφραστείς ελεύθερα. Ο Ιχθύς θα σε συγκινήσει ιδιαιτέρως και μπορεί να βρεθείτε μαζί χωρίς να το καταλάβετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η υπόθεση που σε απασχολεί πιθανόν να αφορά σε μια κοινή συνεργασία που όμως βλέπεις κάποιο φως στην άκρη του τούνελ, αν αφήσει ο ένας χώρο στον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια συνολική εικόνα για κάποια πράγματα και προσπαθείς να την κάνεις πιο προσωπική για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις για κάποια δικά σου άτομα πιθανόν να σε βοηθήσουν για να φύγουν από πάνω σου μεγαλύτερες ευθύνες.
Ερωτικά: Αλλάζεις και προσπαθείς να μην είσαι τόσο πολύ κλειστός/η γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είσαι μαζί με τον Κριό ή το Λιοντάρι. Η δικαιολογία για να συνυπάρξεις με τον Καρκίνο είναι ότι έχετε πολλά κοινά σημεία. Μόνο πρόσεξε σε ποια φάση είναι η ζωή του, δηλαδή αν είναι με άλλο πρόσωπο ή όχι γιατί αν είναι, δεν θα σου αρέσει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να είσαι όσο μπορείς ξεχωριστός/η και κάνεις τον αγώνα σου για να έχεις μια περίοπτη θέση στην καρδιά του προσώπου που ενδιαφέρεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλές ευκολίες να κάνεις οτιδήποτε θέλεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό πουθενά. Αυτό είναι που σε γεμίζει σε απελευθερώνει αλλά συγχρόνως είναι κι αυτό που γοητεύει τους άλλους.
Ερωτικά: Το ξεκαθάρισμα θα σε ανακουφίσει γιατί ακόμα και μέσα σου να γίνει, θα ξεμπερδέψεις μια και καλή από πολλές, άρρωστες καταστάσεις που σε παιδεύουν και θα ξεκόψεις από μια σχέση που δεν σου κάνει καθόλου. Επεδίωξε να αποσαφηνίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο τι είναι αυτό που θέλεις και τι ζητάς για να μην υπάρχουν μεταξύ σας ψέματα και παραπλανήσεις. Αυτό θα βοηθήσει πολύ και τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου καταξίωση για αυτό θα μιλήσεις πολύ δυναμικά, τονίζοντας την δική σου πλευρά. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες μέχρι τώρα σε πίεζαν πάρα πολύ. Το καλό είναι ότι από κάπου θα εισπράξεις και θα έχεις καλή αμοιβή για αυτό που θα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ ριζοσπαστικές και μπορεί να πάρει τέλος με ένα πολύ ξαφνικό τρόπο μια προσπάθεια που έκανες εδώ και καιρό για να ενταχθείς κάπου. Πιθανόν να δεις ότι είσαι σε λάθος δρόμο.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις μια σχέση με την οποία εδώ και καιρό έχεις κολλήσει. Πιθανόν η καρδιά σου να μην κάνει λάθος αλλά οι τρέχουσες συνθήκες μάλλον σου δείχνουν το αντίθετο. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μάθεις την αλήθεια και πιθανόν να σου παρουσιαστεί πολύ πιο ρεαλιστική από όσο περίμενες. Από την άλλη, η επαφή με τον Υδροχόο μπορεί να γίνει ξαφνικά και απροειδοποίητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κόντρες που προσπαθείς να καλμάρεις με κάθε τρόπο γιατί αλλιώς θα δημιουργηθεί μεγάλη ένταση μεταξύ συνεργατών και άλλων προσώπων που εμπλέκονται σε οτιδήποτε πας να κάνεις. Η δυναμικότητα που θα επιδείξεις θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα με πολλές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κερδίζεις τις εντυπώσεις και θα προχωρήσεις ώστε να αναλάβεις καίριους τομείς είτε σε μια ομάδα που έχεις εμπλακεί είτε με φίλους που προσπαθείς να βοηθήσεις και να κάνεις την κοινή ζωή σας καλύτερη.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και αυτό σου κάνει καλό γιατί νιώθεις μεγάλη ενέργεια μέσα στην σχέση. Η επαφή με τον Κριό σε αναστατώνει γιατί έχετε κάτι κοινό μεταξύ σας και αυτό είναι που θα σε κάνει να προχωρήσετε και να βελτιώσετε την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπροστά σου κάποιες λύσεις τις οποίες χρειάζεται να εκμεταλλευτείς άμεσα. Ο αλτρουισμός που έχεις σου ανοίγει πόρτες γιατί τα άλλα άτομα που είναι μαζί σου καταλαβαίνουν τις προθέσεις σου και θέλουν να συνεργαστείτε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι ο ρόλος που παίζεις είναι σπουδαίος γιατί βρίσκεσαι μπροστά σε αποκαλύψεις και δεν φοβάσαι να τις φανερώσεις ούτε και να βάλεις με τον τρόπο σου να δουλέψουν υπέρ όλων. Αυτή την περίοδο έχεις περισσότερα ενδιαφέροντα και αυτό που σε νοιάζει είναι να είναι καλά οι γύρω σου και ευχαριστημένοι.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις τον Ζυγό πολύ δυναμικά γιατί δεν έχεις πλέον εκείνες τις ανασφάλειες που είχες κυρίως για να μην χάσεις την εκτίμησή του. Αναγκαστικά και το άλλο άτομο θα προσαρμοστεί στη δική σου σκέψη και ρυθμό, αρκεί να κρατήσεις για ένα διάστημα την δύναμή σου γιατί θα σας ωφελήσει και τους δύο.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα κτυποκάρδια που έχεις μερικές φορές σου βγαίνουν σε καλό γιατί επεκτείνεσαι και κάνεις δημιουργικές κινήσεις. Όσο και να φοβάσαι στο τέλος κάτι θα πετύχεις γιατί έχεις την διάθεση και την όρεξη να δουλέψεις αλλά κυρίως να κάνεις καινούργια ανοίγματα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved