Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/9

Όσο πιο πολύ αγαπάς τις αποφάσεις σου, τόσο χρειάζεσαι να τις αγαπήσουν και οι άλλοι.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και τόση κούραση που θέλεις απλώς να κοιμηθείς και να μην κάνεις τίποτα. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο να γίνει αλλά μπορείς να πας οπουδήποτε με το ένα μέρος του σώματός σου να ονειροπολεί και να κάνεις σκέψεις και σχέδια που μπορεί να είναι και λίγο φανταστικά.
Ερωτικά: Αφήνεσαι και δεν σε νοιάζει τι θα γίνει. Εσύ θέλεις να είσαι καλά με τον εαυτό σου και όλα τα άλλα θα έρθουν. Η σκέψη ενός Παρθένου μπορεί να σε βασανίζει αλλά σε πλατωνικό προς το παρόν επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Καθησυχάζεις όλες τις ανησυχίες σου με τη βοήθεια πολύ εσωτερικών διεργασιών που σε βοηθάνε να χαλαρώσεις και να ελπίζεις σε κάποια καλύτερα πράγματα για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Χαλαρώνεις πάρα πολύ και το κύριο μέλημά σου είναι πώς να γλυκάνεις τον εαυτό σου αλλά και τους φίλους σου. Πρόσεξε όμως να μην αδρανήσεις τελείως και να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου για άλλη ημέρα. Απέφυγε τα πολλά ψωμιά ή γλυκά ή ακόμα και το πολύ ποτό. Γιατί πάνω στη χαλάρωση με φίλους σίγουρα θα ξεφύγεις.
Ερωτικά: Περιμένεις την αντίδραση του άλλου ατόμου κυρίως αν έχετε γνωριστεί τώρα και υπάρχει έντονο φιλικό φλερτ και θα θέλεις οπωσδήποτε να γίνει κάτι μαγικό, χωρίς όμως εσύ να συμμετέχεις και πολύ. Το καλό είναι ότι έχεις ανοικτή καρδιά και αυτό σε βοηθάει να συγχωρήσεις ακόμα και μια αρνητική συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα τα βλέπεις όλα θετικά και αυτό σε βοηθάει να μπεις περισσότερο στην καρδιά ενός προβλήματος και να το επιλύσεις. Η συμμετοχή σου σε μια δουλειά που σε εκφράζει θα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχεις αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθεις ένα μπέρδεμα στο κεφάλι σου και από την άλλη δημιουργείς κάποιες καινούργιες καταστάσεις που πιθανόν να εκφράσουν πιο πολύ τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Αν έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές μπορεί να μη μπορείς να διαλέξεις γιατί έχεις πολλές επιλογές.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ σε μπερδεύει αλλά σε κάνει και νιώθεις πολύ καλά γιατί βγαίνει πολύ συναίσθημα μεταξύ σας. Το καλύτερο είναι να εστιαστείς σε κάτι που σου δίνει χαρά χωρίς όμως να πιστεύεις στις πολλές υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε μεταξύ σας. Με τον Τοξότη μπορεί να έχεις κάποιες διαφορές και αν δεν είσαι καλυμμένος/η να φλερτάρεις αλλού.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου αντίληψη για μια δουλειά μπορεί να μην είναι και τόσο ξεκάθαρη, αλλά το δημιουργικό κομμάτι θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί έτσι θα εκφράζεσαι περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις εσωτερική ηρεμία γιατί βλέπεις ότι όλα αυτά που θέλεις μπορεί και να γίνουν. Το καλύτερο για σένα είναι να βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι και την οικογένεια σου με ηρεμία, και αυτό σε καλύπτει πλήρως.
Ερωτικά: Το πρόσωπό σου είναι καθρέφτης για όλα τα καλά που σου συμβαίνουν. Μπαίνεις σε μια πιο γαλήνια περίοδο και αυτό θα το αποδείξει και το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί θα ηρεμήσετε από κοινού. Εκτός αν είναι Τοξότης, που κάπως θα περάσετε σε μια άλλη φάση που μπορεί να μην υπάρχει και τόσο πίστη από την πλευρά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να μαζέψεις χρήματα και ο λόγος είναι ότι θα έχεις πιο αρμονικές συνεργασίες με τους γύρω σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα το περιβάλλον που χρειάζεσαι για να δουλέψεις με ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αφήνεσαι στα όνειρά και στις σκέψεις σου και σίγουρα θα σε τραβήξουν καταστάσεις που μπορεί να μην είναι και τόσο πρακτικές για σένα. Οι εσωτερικές σου προσδοκίες είναι θετικές για αυτό μπορεί να σε υποστηρίξουν άτομα τα οποία πιθανόν να μην περίμενες.
Ερωτικά: Έχεις έντονο ρομαντισμό αλλά και την αυταπάρνηση στο τσεπάκι σου. Πρόσεξε όμως μήπως γίνεις το θύμα ενός ατόμου. Κυρίως ο Ιχθύς μπορεί να σε τραβήξει με τα δίχτυα του που θα έχουν επάνω αγκίστρια λύπης. Με τον Παρθένο θα βρείτε κοινά σημεία πάνω στα θέματα της προσφοράς και της υπηρεσίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντανακλάς όλες σου τις σκέψεις πάνω σε κάποια άτομα που είναι συνεργάτες σου. Χρειάζεται να μην είσαι αφελής ή ευκολόπιστος γιατί θα γίνουν λάθη από την πλευρά σου λόγω χαλαρότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ευαισθησίες που μπορεί να τις βγάλεις περισσότερο στους άλλους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Γιατί με τον τρόπο σου θα διαλέξεις να υποστηρίξεις τους αδύναμους και τους πολύ πιο κάτω από εσένα.
Ερωτικά: Κάπως χαλαρώνεις και εμπιστεύεσαι γιατί έχεις ανάγκη να βλέπεις τα καλύτερα πάνω στο σύντροφό σου. Η διορατικότητα που υπάρχει από την πλευρά σου πιθανόν να χαθεί για λίγο, γιατί θα κουκουλώσεις κάποιες ανάγκες οι οποίες μπορεί αυτήν τη στιγμή να πάνε στην άκρη, κυρίως με τον Τοξότη που θα πέσει ένα πέπλο μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγωνιάς και δεν αγχώνεσαι και αυτό σε βάζει σε μια διαδικασία που μάλλον θα σου κάνει καλό. Θα μαζέψεις χρήματα τα οποία όμως μετά θα τα δώσεις αμέσως.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική αδράνεια η οποία σε αναγκάζει να μην μετακινηθείς από εκεί που είσαι. Κυρίως αν έχεις καλλιτεχνικά χόμπυ θα χρειαστεί να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο για να μπορέσεις να δημιουργήσεις, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις γιατί βαριέσαι γενικά. Αν έχεις διάθεση για περισσότερο ποτό καλύτερα να μην το κάνεις γιατί μπορεί να το παρατραβήξεις.
Ερωτικά: Η καλή σου διάθεση μπορεί να παρασύρει ένα Ιχθύ, χωρίς όμως να μπορέσεις να του δείξεις το αληθινό σου χαρακτήρα, γιατί εσύ είσαι άτομο της επικοινωνίας και όχι της παθητικότητας. Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τα συναισθήματά σου γιατί σκαμπανεβάζεις αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από κάποιες εσωτερικές πιέσεις και μπορεί να μη σε νοιάξει καθόλου τι τελικά θα πρέπει να κάνεις αυτήν τη στιγμή. Τουλάχιστον, θα δώσεις ένα χέρι βοηθείας σε άτομα που είναι πολύ κοντά σου και έχουν ανάγκη την ψυχολογική σου υποστήριξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όταν γαληνεύεις μπορούν όλοι οι υπόλοιποι να είναι καλά γύρω σου. Γιατί όταν θέλεις να περάσεις καλά απομονώνεις όλα τα αρνητικά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου και απελευθερώνεσαι από τις εμμονές. Καλό είναι να καταλάβεις ότι όσο μεγαλύτερη πρόθεση έχεις να είσαι καλά τόσο οι καταστάσεις οι εξωτερικές θα αλλάζουν και όλα θα κινούνται με το μέρος σου.
Ερωτικά: Σήμερα έχεις ανάγκη να προσφέρεις και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ο λόγος είναι ότι νιώθεις ασφάλεια αλλά και μια εσωτερική δύναμη άνωθεν να σε συντροφεύει και να βοηθάει να δεις τη ζωή σου πολύ θετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν ασχολείσαι με τη ναυτιλία και τα παρεμφερή ή με το εξωτερικό, τα νέα θα είναι καλά και θα νιώσεις την επιτυχία να σε απομακρύνει από τα δύσκολα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με άλλες δουλειές. Για αυτό αγκάλιασε το «εδώ και τώρα» με χαρά και μη σκοτίζεσαι για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αφεθείς στο συμπαντικό ρεύμα και να μη νοιάζεσαι και πολύ τι θα γίνει αύριο. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεις ότι όλα μπορεί να αλλάξουν ακόμα και στη στιγμή.
Ερωτικά: Τρέφεις κάποιες μικρές αυταπάτες για ένα πρόσωπο, το οποίο όμως με τη σειρά του παίζει τον ρόλο που θέλεις. Η ευαισθησία επίσης σε φέρνει κοντά μ' έναν Ιχθύ αλλά δε σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις για τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις όνειρα τα οποία, αν επιμείνεις και κρατήσεις τα θετικά συναισθήματα, μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Όμως πρόσεξε μη χαλάσεις τα χρήματά σου και την άλλη ημέρα δεν μπορείς να πληρώσεις υποχρεώσεις. Γιατί πιθανόν να κινηθείς πάνω σε λανθασμένη βάση. Αν κάνεις σήμερα συζητήσεις για μια μελλοντική δουλειά καλό είναι να μιλήσεις ανοικτά για αυτά που πιστεύεις και νιώθεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να δεις τα πράγματα και από μια οπτική γωνία που όχι μόνο σε συμφέρει αλλά γενικά σε κάνει να νιώθεις όμορφα, χωρίς να αναιρείς κάποιες ιδέες ή αξίες. Οι συζητήσεις σου θα έχουν γλυκύτητα και προσφορά και αυτό θα βοηθήσει ένα πρόσωπο από την οικογένεια σου που πιθανόν να έχει ανάγκη. Η μουσική και ο χορός θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις.
Ερωτικά: Παίζει πάντα ρόλο η καλή κουβέντα στο άλλο πρόσωπο. Αν την πιστεύεις αληθινά θα έχει ευεργετικό αποτέλεσμα πάνω σας. Γιατί μερικές φορές για να είσαι καλά μέσα στη σχέση δεν χρειάζονται παλάτια και χρήματα. Χρειάζεται μόνο αληθινό συναίσθημα και αυτό τα καλύπτει όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι επαφές και οι συζητήσεις που κάνεις πιθανόν να σε οδηγούν σε ένα μέλλον πολύ θετικό και αισιόδοξο. Και γιατί όχι; Σου αξίζει και πρέπει να το κάνεις αυτό για σένα. Οι μετακινήσεις κάπως πιο μακριά από την έδρα σου θα σου δώσουν καλές εμπνεύσεις, που όμως χρειάζεται να τις βάλεις μετά σε ένα σωστό προγραμματισμό για να μην μείνουν μόνο εμπνεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μοιράζεσαι κοινά συναισθήματα με άτομα που πιθανόν να μην ταιριάζετε πολύ, αλλά θα δεθείτε με κάποιες καταστάσεις οπότε θα νιώσετε πολύ οικεία.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι μια μικρή ανασυγκρότηση και μια άλλη οπτική γωνία στη σχέση σου. Και αυτό μπορεί να το επιτύχει ένας Παρθένος ο οποίος μπορεί να σε βάλει να κάνεις πράγματα χωρίς καν να το σκεφτείς. Δηλαδή να προσφέρεις και να ασχοληθείς ακόμα και με θέματα υγείας ή πρακτικά προβλήματα που απασχολούν το άτομο που είστε μαζί. Αυτό και μόνο θα σε εξελίξει, γιατί θα αναδείξεις την εσωτερική σου πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να αφήνεις όλα τα πράγματα στην τύχη τους σίγουρα δε σε βοηθάει και πάρα πολύ. Μάλλον χρειάζεσαι να δεις περισσότερο και με μεγαλύτερες λεπτομέρειες τις ανάγκες της δουλειάς σου, αλλά κυρίως τις συναισθηματικές ανάγκες των γύρω σου που πιθανόν δουλεύουν μαζί σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μια δύναμη σε κατακλύζει και, επειδή νιώθεις οικειότητα με αυτήν, μπορείς να την διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες σίγουρα θα νιώσεις ότι ζεις μέσα σε ένα όνειρο και δε θέλεις να ξυπνήσεις. Για αυτό πιθανόν σε πρακτικό επίπεδο να έχεις υπνηλία ή να είσαι αδρανής, χωρίς όμως να σε χαλάει αυτό. Η ενασχόληση με άτομα ή και με ζώα που έχουν την ανάγκη σου πιθανόν να είναι υπερβολική. Επίσης η φωτογραφία ή ο κινηματογράφος σίγουρα θα σε συγκινήσουν.
Ερωτικά: Περνάς ωραία γιατί βλέπεις το ιδανικό που έχεις μέσα σου να καθρεφτίζεται απέναντι στο άλλο πρόσωπο. Το πρόσωπο που μπορεί να σε εκφράσει πιθανόν να είναι Παρθένος. Επειδή θα αφεθείς για κάποιους λόγους στον Τοξότη θα σου αρέσει που μερικές φορές σας δένουν κάποια πνευματικές ενασχολήσεις από τις οποίες αντλείτε και οι δύο δύναμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγάζεις τα θέλω σου στην επιφάνεια αλλά με έναν πολύ ήρεμο και παθητικό τρόπο. Η λύπη που μπορεί να νιώθεις για πρόσωπα που έχουν αδυναμία μέσα στη δουλειά πιθανόν να σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved