Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/9

Όταν κρίνω τον εαυτό μου ή τους άλλους τελικά δεν πράττω!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και κάνεις άλματα σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Σήμερα θα κάνεις όλες τις επαφές και θα έρθεις σε πιο κοντινή επαφή με άτομα που είχες χαθεί.
Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι θα γίνει πολύ καλύτερη και θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Γενικά η ερωτική σου ταυτότητα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Παρόλο που ο Σκορπιός σε παίζει συνέχεια, εσύ δεν έχεις την διάθεση να χαλάσεις την σχέση σας γιατί στην ουσία περνάς καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις μια προσωπική επιτυχία η οποία θα σε ωθήσει να ζητήσεις περισσότερα για τον εαυτό σου γιατί καταλαβαίνεις την αξία σου αλλά και τις δυνατότητες σου οι οποίες θα σε βγάλουν από κάποια αδιέξοδα. Το πιο δύσκολο για σένα είναι τα θέματα των οικονομικών σου. Μπορεί να πηγαίνεις καλά αλλά τα χρήματα σου δεν θα είναι όσα τα είχες υπολογίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Παίρνεις μια γενναία δόση από ενέργεια η οποία μερικές φορές είναι σημαντικό να την κρατήσεις. Η γενναιοδωρία σου θα είναι δεδομένη γιατί θα έχεις μεγάλη άνεση εσωτερική, κόντρα στις κοσμοθεωρίες σου που συνήθως είναι συντηρητικές και μεθοδευμένες.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις με μια ρομαντική διάθεση την σχέση με ένα Λιοντάρι και αυτό σε βοηθάει να σταματήσεις την κριτική και κυρίως την μικρή επιθετικότητα που νιώθεις όλο αυτόν τον καιρό. Το καλό είναι ότι ο Τοξότης μπορεί να σε κάνει να γελάσεις και να ξεχαστείς, άσχετα αν πιστεύεις ότι θα είναι πιστός ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις κάτι πολύ σημαντικό γιατί αυτές τις ημέρες δεν φοβάσαι. Το καλό είναι ότι εξωραΐζεις κάποιες αντιθέσεις που είχες με τα πρόσωπα που συνεργαζόσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου ή το τρίτο θα γευτείς κάτι πολύ καλό παρόλο που οι τρέχουσες συνθήκες δεν είναι και πολύ εύκολες. Με το ζόρι θα τακτοποιήσεις κάποια πρακτικά θέματα γιατί σου φαίνονται όλα κάπως ανιαρά αλλά τουλάχιστον θα καταφέρεις να έχεις μεθοδικότητα.
Ερωτικά: Αντιπροσωπεύεις με τον τρόπο σου κάτι πολύ ξεχωριστό. Συνδυάζεις και την γοητεία αλλά και την ελαφρότητα και την χαρά της επικοινωνίας. Αυτό σε βοηθάει να περάσεις καλά και πάνω από όλα να τα βρεις με ένα Ζυγό ή Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες που πρέπει να πιάσεις «από τα μαλλιά» και ο στόχος σου είναι να εδραιώσεις μια κατάσταση για να γίνει κάπως μόνιμη. Μπορείς να τα καταφέρεις αλλά μην αποφεύγεις και κάποιες δουλειές που σου φαίνονται πολύ τυπικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ενόχληση που ίσως νιώθεις από κάποια άτομα τα οποία δεν είχαν φερθεί και τόσο ειλικρινά καλό είναι να τερματίσει μέσα σου τώρα. Έτσι κερδίζεις χώρο για σένα και η καρδιά σου μπορεί να αγαπάει περισσότερο.
Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο βρίσκεται σε μια φάση που μπορεί να βάλετε ένα καινούργιο λιθαράκι χωρίς να υπάρχουν παρατράγουδα. Αν πας να ξεκινήσεις κάτι με τον Σκορπιό χρειάζεται να εμβαθύνεις περισσότερο στα συναισθήματά σου για να μπορέσεις να τον αντιληφθείς καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Την περίοδο αυτή ωριμάζεις γιατί έχεις μπει σε μεγαλύτερο κανάλι από ό, τι αντέχεις. Οπότε από την μια θέλεις να σπάσεις κάποιες παραδόσεις και από την άλλη να βρεις άκρες πολύ διαφορετικές από αυτές που ήξερες μέχρι τώρα. Περνάς την δική σου την φάση και μόνο γνώση και αισιοδοξία σου χρειάζεται.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποιες θετικές προτάσεις για να δραστηριοποιηθείς είτε στον τομέα της πολιτικής είτε σε κάποιον άλλο που θα αφορά σε οργανώσεις που προσφέρουν κοινωφελές έργο. Ανοίγεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις και με αυτόν τον τρόπο όλο και κάτι ξεκινάς αφού είσαι σε φάση προσωπικής αναγνώρισης αλλά και προσφοράς.
Ερωτικά: Έχεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί και προσπαθείτε και οι δυο να αναβαθμίσετε το επίπεδο της σχέσης σας, παλεύοντας συγχρόνως να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας. Αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα εσύ, κρίνεις ότι αυτά τα δυο πάνε μαζί. Ο Τοξότης σου δίνει μια νότα αισιοδοξίας και δροσιάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνεις προσπάθειες να διεισδύσεις σε κάποιους κύκλους για να κάνεις γνωριμίες με στόχο την εξέλιξή σου. Ο λόγος είναι ότι έχεις καταλάβει την αξία του χρήματος πολύ παραπάνω από άλλες φορές και προσπαθείς κάτι να ξεκινήσεις ή να κλείσεις τελικά με άλλους όρους που σε συμφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αγωνιάς γιατί κάνεις κινήσεις κάπως υπερβολικές για την δική σου ψυχοσύνθεση αλλά τελικά θα καταφέρεις να βγεις έξω από τα τετριμμένα γιατί με τον τρόπο αυτό θα δεις με άλλα μάτια όλες τις υποθέσεις που σε αφορούν και σε απασχολούν.
Ερωτικά: Ένα συγκεκριμένο άτομο σε αναγκάζει με τον τρόπο του να το κερδίσεις και να το φέρεις πιο κοντά σου, παρόλο που φοβάσαι ότι ρισκάρεις και μπορεί να το χάσεις αν φερθείς παρορμητικά. Αλλά δεν γίνεται αλλιώς γιατί ίσως σε έχει κουράσει με τα περί ελευθερίας που σου λέει και σε αναστατώνει πολύ. Καλύτερα να του δείξεις και εσύ την δύναμή σου, ότι δεν φοβάσαι και η πόρτα σου θα είναι ανοικτή και για άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Τολμάς να ρισκάρεις ακόμα και με αλλαγή συνεργατών την οποία πιθανόν να την απαιτήσεις εσύ. Το πιο δύσκολο για σένα είναι να είσαι συνέχεια μέσα σε καινούργια και πολύ προοδευτικά πράγματα ώστε να σε κάνουν να ξεχωρίσεις γιατί μερικές φορές προτιμάς την απλότητα και τα γνωστά λημέρια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις βάλει κάποιες καλές βάσεις μέσα στον κοινωνικό χώρο και τώρα μπορεί να εισπράξεις είτε τον θαυμασμό και την στήριξη είτε να σε εμπιστευτούν κάποιοι και να σε φέρουν σε επαφή με άτομα που έχουν κάτι να σου πουν ή να σου μάθουν.
Ερωτικά: Η επιτυχία είναι δεδομένη γιατί με τον τρόπο σου κερδίζεις τις εντυπώσεις και μπορείς να τραβήξεις πάνω σου τα καλύτερα. Αν βρεθείς μέσα σε ένα κύκλο φίλων σίγουρα θα έχεις τον μαγνητισμό που χρειάζεσαι για να ξελογιάσεις στην κυριολεξία ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν και πολλά αρνητικά πράγματα του παρελθόντος, λάθος κινήσεις ή πεποιθήσεις που ακόμα επιμένεις σε αυτές. Στην προκειμένη φάση να ψάξεις καλύτερα αν τελικά από αυτό που είχες επενδύσει μπορείς να περιμένεις χρήματα ή όχι. Να κινηθείς ευέλικτα και όχι με κολλήματα είτε για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, είτε να κινηθείς προς κάτι καινούργιο είτε να λύσεις τις υποθέσεις που σε κρατάνε δέσμιο/α στα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ο Άρης που είναι ακόμα στο ζώδιό σου ενεργοποιεί εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Μαζί με την δράση που θα σου δώσει πιθανόν να σου φέρει και ένα μεγαλύτερο εκνευρισμό ή ακόμα και διάθεση για καβγά. Για αυτό να προσπαθήσεις να καλμάρεις όσο περισσότερο μπορείς και να κάνεις αυτό που πρέπει για σένα μέσα σε ήρεμο περιβάλλον.
Ερωτικά: Έχεις ένα ιδιαίτερο μαγνητισμό ο οποίος προδιαθέτει τα άλλα άτομα να σε φλερτάρουν ή να θέλουν να μιλήσουν μαζί σου. Επειδή μπορεί να είσαι αρκετά μπερδεμένος/η με το Λιοντάρι φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις όσο μπορείς πιο ήρεμα και όχι με νεύρα. Το ίδιο και με τον Υδροχόο ο οποίος μπορεί να «παίζει» και με άλλο άτομο προκειμένου να σε κάνει να ζηλέψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναπολήσει κάποιες καλές καταστάσεις του παρελθόντος για αυτό σκέφτεσαι πιο δημιουργικά και συγχρόνως δέχεσαι να αλλάξεις κάτι που μέχρι τώρα ήσουν απόλυτος/η. Τώρα όμως βάζεις κάτι καινούργιο ενώ συγχρόνως φλερτάρεις με την ιδέα μιας συνεργασίας με το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μέσα σου θετικότητα και αυτό βοηθάει και να αντιμετωπίσεις κάποιους εχθρούς που νιώθεις ότι έχεις αλλά και να λύσεις όλες τις πρακτικές δυσκολίες με την μια. Κουμαντάρεις πιο εύκολα όλες τις αντιφάσεις και την επιθετικότητα από μια παλιά αντιπαλότητα. Μην αφήσεις τον πόνο για μια απώλεια να σε καταβάλλει γιατί τώρα θα βγάλεις την δύναμή σου.
Ερωτικά: Συμβάλλεις στο θετικό κλίμα της σχέσης με το να αφήνεις κάποιες ελευθερίες και περισσότερες πρωτοβουλίες στο άλλο πρόσωπο. Κυρίως αν είναι Ιχθύς αντιμετωπίζεις καλύτερα την τυχόν αδυναμία που μπορεί να έχει απέναντί σου. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντικό να μην κλονιστεί με τον Ταύρο γιατί όταν εσύ λειτουργείς πολύ ελεύθερα του δημιουργείς ανασφάλειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι με λιγότερο φόβο και αυτό είναι για σένα η ιδανική λύση για να ξεπεράσεις ακόμα και λάθη του παρελθόντος. Υπάρχουν βέβαια κάποια άτομα για τα οποία νιώθεις ένα βουβό ανταγωνισμό και αυτό σε μπλοκάρει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να νιώθεις αυτή την αντιπαλότητα και θα δεις ότι όλα θα ηρεμήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κάνεις συνεχείς αναφορές σε θέματα που παλιά φοβόσουν και έχεις ανάγκη να πεις τα προβλήματά σου σε μερικούς φίλους που εμπιστεύεσαι. Θα μιλήσεις ανοικτά και αληθινά για να ξελαφρώσεις.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι ένα πιο δυνατό χέρι να σε κρατήσει και να σου δώσει γενναιόδωρα πολύ αγάπη. Αν δεν το έχεις, κάντο εσύ και δώσε όσο περισσότερο μπορείς. Κανένας ποτέ δεν χάνει από αυτή την συμπεριφορά. Κυρίως το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος μπορεί με τον τρόπο τους να θέλουν από εσένα πολύ περισσότερες αποδείξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάπου την ανάγκη να αναγνωρίσουν την αξία σου αλλά και την προσφορά σου σε όλα αυτά που κάνεις και να σε αναγνωρίσουν στα ανώτατα κλιμάκια. Όταν δεν γίνεται αυτό, σε ενοχλεί γιατί δεν θέλεις να δουλεύεις για άτομα που δεν καταλαβαίνουν από αξίες. Επειδή όμως υπάρχει δικαιοσύνη να ξέρεις ότι θα γίνει η αναγνώριση από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και πάνω από όλα σου δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις που πιθανόν να έχεις είτε στην οικογένεια σου, είτε με φίλους οι οποίοι πιθανόν να φέρονται απαράδεκτα κατά την γνώμη σου. Το καλό είναι ότι έχεις μέσα σου δύναμη που μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα.
Ερωτικά: Στη σχέση με το Λιοντάρι, παρόλο που έχει κάποιες αντιφάσεις και δυσκολίες από εξωτερικές, τρέχουσες καταστάσεις εσύ βλέπεις μόνο το καλό και με αυτόν τον τρόπο δεν βαδίζεις πάνω σε αναμμένα κάρβουνα. Ακόμα και με τον Ταύρο ή Σκορπιό που υπάρχει κρυφό πάθος, τελικά βάζεις την αλήθεια σου και δεν υποκύπτεις σε τεχνικές που πιθανόν να μην σε οδηγήσουν πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντοπίζεις τις ελλείψεις σου και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο δεν το βάζεις κάτω γιατί θέλεις οπωσδήποτε να τις καλύψεις και να δεις μέσα από μια άλλη προοπτική όλες τις τρέχουσες καταστάσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Προσθέτεις κάτι καινούργιο στο πάζλ των γνώσεών σου και δεν αφήνεις να σου ξεφύγει κάτι. Συντηρείς μέσα σου το όραμα της δημιουργίας και αυτό σε βοηθάει να στηρίζεις τις επιλογές σου. Το ότι θέλεις να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να δεις με αισιοδοξία κάποιες αρνητικές εκφάνσεις θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα τα μπλοκαρίσματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο και κυρίως σε κάποια θέματα ακινήτου ή του προσωπικού σου χώρου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ζυγό θα γίνει πιο κοντινή γιατί μπορεί να βρεθείτε σε ένα σημείο που θα θέλετε να μοιραστείτε ένα δημιουργικό έργο. Από την άλλη η διάθεση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα να παίξεις ή να φλερτάρεις θα σου δώσει την χαρά της στιγμής που όμως την έχεις ανάγκη για να ξεμπλοκάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνονται διάφορες ολοκληρωμένες κινήσεις για να τελειώσεις κάτι που έχεις αρχίσει. Δεν είναι εύκολο αλλά τελικά φτάνεις προς το τέλος γιατί οι καταστάσεις βοήθησαν να κερδίσεις από αυτά που έχεις κάνει. Η σχέση με ένα πρόσωπο που είναι για σένα πολύ σημαντικό δεν θα χαλάσει αν εσύ έχεις ευθύτητα και πάρεις και την ευθύνη που σου αναλογεί.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved