Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/8

Πάντα δείχνει αδύνατο, μέχρι που το καταφέρνεις!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/8

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κοινωνικές καταστάσεις σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κινηθείς με ελευθερία, αφού φοβάσαι ότι θα έρθεις σε ρήξη ή θα περάσεις δύσκολα σε περίπτωση που κάνεις κάποια κίνηση που δεν είναι αρεστή. Παρόλα αυτά μπορεί να βρεθείς σε κάποιες ακραίες καταστάσεις και να μην μπορείς να τις κουμαντάρεις.

Ερωτικά: Ο Αιγόκερως σε συγκινεί αλλά συγχρόνως σου βάζει υπερβολικό φρένο, οπότε δυσκολεύεσαι να δεσμευτείς και να κάνεις κάτι που θα είναι για μεγάλο διάστημα. Παρόλο που τον θέλεις, φοβάσαι την καταπίεση. Από την άλλη ο Σκορπιός έχει τον πλήρη έλεγχό σου και πιθανόν να μην μπορείς εύκολα να ξεμυτίσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσεις άτομα που έχουν εξουσία ή τουλάχιστον μπορούν να σε βοηθήσουν στην δουλειά σου. Υπάρχουν όμως και καταστάσεις για τις οποίες δεν συμφωνείς καθόλου μαζί τους, οπότε συγκρούεσαι αναγκαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είναι φυσιολογικό για εσένα να κινείσαι πολύ μεθοδικά και υπομονετικά για ότι κάνεις. Τώρα, βέβαια, μπορεί να μην έχεις την υπομονή που χρειάζεται για να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις, αλλά τουλάχιστον η κίνηση που θα κάνεις θα είναι η σωστή, ακριβώς επειδή ξέρεις που να πατάς. Αν έχεις γεννηθεί από τις 5/5 μέχρι και τις 8/5 θα έχεις μια δυσκολία με το να διαχειριστείς σωστά την επικοινωνία σου και μπορεί να «μουλαρώσεις» κατά κάποιο τρόπο σε θέματα πολύ προσωπικά. Καλό είναι να προσέξεις τον εγωισμό σου γιατί κάνει ζημιές.

Ερωτικά: Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες μέσα στον γάμο σου ή σε μια σχέση που είναι πολύ επίσημη. Είναι πιθανόν να επιμείνεις σε θέματα που μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλη σημασία και να υψώσεις τοίχους, κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 5/5 έως και 8/5 και, βασικά, αν σχετίζεσαι με άλλο Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο. Αν ανήκεις στις υπόλοιπες ημέρες θα δεις με μεγαλύτερη ευκολία με ποιο τρόπο θα κάνεις τη σχέση σου ποιοτική και πιθανόν να έχεις κάποια κρούση από ένα πρόσωπο από το εξωτερικό.

Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι με δυσκολία γιατί μπορεί ξαφνικά να σταματήσει η ροή κάποιων εσόδων που έχεις και, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από 5/5 έως και 8/5, πρόσεξε μήπως αυτό συμβαίνει από δική σου ευθύνη. Αν έχεις δουλειές με το εξωτερικό ή σχετίζονται με θέματα νομικής φύσης, είναι κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Χρειάζεται να λάβεις υπόψη πολλές εμπειρίες προσωπικές για να δεχτείς την πραγματικότητα όπως είναι, αυτούσια, και κυρίως να έχεις μια ρεαλιστική άποψη για τις καταστάσεις.

Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Αιγόκερω είναι αρκετά δύσκολη γιατί σε βάζει να κινηθείς με περισσότερη ρεαλισμό και γι' αυτό θα στριμωχτείς για λίγο. Βέβαια δεν είναι εύκολο να διαλέξεις αυτή την περίοδο. Θα δώσεις και εσύ την μάχη σου για να είσαι καλά, αλλά και να ασκήσεις την ελεύθερη βούληση. Με το Λιοντάρι υπάρχει μια πολύ ζεστή σχέση μεταξύ σας και δεν έχετε σκοπό να την χαλάσετε.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορα κολλήματα που πρέπει να ξεπεράσεις, ώστε να κινηθείς. Θεωρείς αναγκαία την ελευθερία του λόγου και της επικοινωνίας για να υπάρξει μια συνεργασία ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση - κάτι πολύ σημαντικό που θα σου φέρει χρήματα. Προς το παρόν υπάρχει μια δυσκολία που μπορεί να σχετίζεται με το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να κάνεις μεγάλη υποχώρηση με άτομα που είναι πολύ κοντά σου και κυρίως έχεις από αυτούς μεγάλες φιλοδοξίες. Η συναισθηματική σου κατάσταση είναι κάπως «παγωμένη»: δεν θέλεις να εκφράζεσαι αυτή την στιγμή, γιατί φοβάσαι τα ανοίγματα.

Ερωτικά: Η σχέση με έναν Αιγόκερω είναι ταιριαστή, αλλά υπάρχουν κάποιες κοινές φιλοδοξίες που μπορεί αυτή την περίοδο να μην σας βγαίνουν και να επικρατεί μεγάλη ένταση. Πιθανόν ο αληθινός έρωτας στα μάτια ενός νεώτερου Κριού να σε δελεάσει και να σε κάνει να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει κινητικότητα για να βρεις χρήματα, γιατί, αυτή την φορά θα δώσεις για να πάρεις. Αλλά μπορεί να σε κωλύει ένα κομμάτι από το παρελθόν σου που σε κάνει να νιώθεις ελαφρώς ενοχικά. Αψήφησέ το και κινήσου σαν να μην υπάρχει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις γενικά το πρόσταγμα σε ό,τι κάνεις. Χρειάζεσαι να μεταδώσεις αυτή την καλή αίσθηση και στους γύρω σου, γιατί πιθανόν να μην τους δείχνεις τι περνάς, επειδή έχεις διάφορα προβλήματα τα οποία όμως διαχειρίζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί από τις 8 έως και τις 11/8 πιθανόν να νιώσεις μια κούραση σωματική γιατί έχεις επιβαρυνθεί με πάρα πολλά. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο πιθανόν να σε κουράζει ακόμα παραπάνω. Πιθανόν η σχέση με παιδιά να σε προβληματίζει.

Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί από τις 8 έως και τις 11 περνάς μια φάση εσωτερικής αλλαγής προς το καλύτερο, αλλά συγχρόνως υπάρχει και κάτι που σε βαραίνει και πιθανόν να μην είναι η ερωτική σου σχέση αλλά κάτι προσωπικό οικογενειακό. Για αυτό θα προσπαθήσεις όσο μπορείς να το διαχειριστείς ανάλαφρα για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Ο Σκορπιός με τον τρόπο του μπορεί να σταματήσει να επικοινωνεί μαζί σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες σου που υπάρχουν ήδη και σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν σου. Πιθανόν να σταματήσει για λίγο η ροή των ιδεών και των επαφών σου, αλλά θα τα καταφέρεις να ξεπεράσεις ακόμα και την πιο δύσκολη φάση σου γιατί έχεις δυναμικό για να πιαστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κατά νου να δουλέψεις με όλους τους συμβατικούς τρόπους για να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες που υπάρχουν γύρω σου. Όμως μπορεί να σου βγαίνει από μέσα σου μια νέα ενέργεια η οποία είναι αρκετά επαναστατική. Για αυτό θα κάνεις κάποια πράγματα πρωτοποριακά, τα οποία δεν είναι βέβαια του στυλ σου αλλά χρειάζεσαι την αλλαγή.

Ερωτικά: Έχεις την ανάγκη να δεις την αλήθεια και να μην συμβιβαστείς με θέματα που σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι στο περιθώριο. Κυρίως η επαφή με Κριό θα σου φέρει μια αναστάτωση και ειδικά αν είναι μικρότερο πρόσωπο θα κοντράρεις με το μέσα σου γιατί δεν είσαι και πολύ αντισυμβατικό πρόσωπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει δυσκολία στις συνεργασίες σου και κυρίως μπορεί να μην βρεις εύκολα να ισορροπήσεις με κανέναν, γιατί δεν σε καταλαβαίνουν και δεν είναι μέσα στο δικό σου το μυαλό. Για αυτό προτιμάς να σηκώνεις από μόνος/η το φορτίο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η κατακτητική σου φύση δεν είναι εύκολο να βγει, γιατί κυρίως αρκείσαι στο να έχεις μόνο καλές σχέσεις και να μην τα χαλάς με κανένα. Σήμερα όμως θα δεις αλλιώς όλες σου τις υποθέσεις και θα ξετυλίξεις το κουβάρι σου διαφορετικά, ρισκάροντας και απαιτώντας να ακολουθήσουν την δική σου γνώμη και γραμμή.

Ερωτικά: Η επαφή με Αιγόκερω σε βαραίνει γιατί είναι μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια και κυρίως δεν μπορεί αν σου δοθεί η ευκαιρία να έχετε μεγάλες συναισθηματικές εξάρσεις. Μόνο αν και από τις δυο πλευρές γίνει αποδοχή των μειονεκτημάτων σας θα καταφέρετε να κερδίσετε την από κοινού συντροφικότητα. Ένας φίλος πάντως θα σε βοηθήσει και θα έρθεις σε επαφή και πάλι με τον Υδροχόο.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα γιατί εσύ βάζεις ένα καινούργιο λιθαράκι στην υπόθεση και μέσα από αυτό ξεκινάς κάτι καινούργιο. Το κάνεις πιο συνειδητά από άλλες φορές και με περισσότερα κίνητρα τα οποία θα σε φέρουν κοντά στο στόχο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια δυσκολία και, κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 7/11 έως και 11/11, περνάς κάπως στερημένα από δικές σου εσωτερικές καταστάσεις: η ψυχολογία σου είναι αρκετά βεβαρημένη και πιθανόν να έχεις μια μικρή μελαγχολία για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Το καλό είναι ότι ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες γιατί κάτι μέσα σου θα λάμψει και θα σε βγάλει από τα αδιέξοδά σου.

Ερωτικά: Η προσωπική σου σχέση μπορεί να κάπως δύσκολη γιατί το άλλο το πρόσωπο είναι είτε πολύ μεγαλύτερο ή πολύ βαρύ μαζί σου. Προσπαθώντας να ξεπεράσεις τις εσωτερικές σου καταστάσεις, αγωνίζεσαι να βγάλεις από πάνω σου το δύσκολο παρελθόν σου. Μόνο αν ζεσταθεί η καρδιά σου θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα. Ταύρος, Λέων και Υδροχόος θα είναι από τα άτομα που θα σε ζορίσουν, αλλά συγχρόνως θα σε εξελίσσουν.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα ταλέντα σου μερικές φορές βγαίνουν μόνο όταν ζορίζεσαι και κυρίως όταν βλέπεις αδιέξοδα μπροστά σου εσύ αγωνίζεσαι και, τελικά, σαν μια μπουλντόζα τα σαρώνεις όλα. Παρατήρησε τον εαυτό σου, γιατί σου αρέσει να μπαίνεις στα δύσκολα και μερικές φορές βλέπεις το πιο απλό και δεν το διαλέγεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες βγαίνουν πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές, γιατί έχεις τη διάθεση της αλλαγής μέσα σου. Η προσωπική σου κατάσταση πάντως είναι πολύ καλύτερη και παρατηρείς ότι όταν είσαι σε αυτογνωσία και σε μια περισσότερο πνευματική εξέλιξη, τα καταφέρνεις και βγαίνεις από όλα σου τα προβλήματα.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό είναι αρκετά δυνατή αλλά μερικές φορές πέφτετε και οι δυο με τα μούτρα σε κάποιες υποχρεώσεις και χρειάζεται να τις ξεπεράσετε για να αποφορτιστείτε. Από την άλλη, κρατάς κάποιες αποστάσεις από τον Ταύρο ή το Σκορπιό για να μην δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υποχρεώσεις οι οποίες σε επιβαρύνουν αλλά η αισιοδοξία σου είναι αυξημένη και πιθανόν να κερδίσεις με το δικό σου τρόπο. Μια νέα κατάσταση που μπορεί να βγει τώρα θα σε ενθουσιάσει, γιατί σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αντιμετωπίζεις με μεγάλη δύναμη και ιδιαίτερη προσωπική αυτοπεποίθηση όλα τα θέματα που συμβαίνουν γύρω σου. Γιατί καταλαβαίνεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να βρεις την κινητήριο δύναμή σου. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα διαπιστώσεις ότι όλα θα είναι για σένα πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Κυρίως μέσα στην οικογένεια σου θα επικρατήσει ένα καλό κλίμα, κάτι που εσύ το έχεις ιδιαίτερη ανάγκη.

Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ζήσεις κάτι πολύ καλό, αλλά πιθανόν να το φοβάσαι για να μην δημιουργηθούν εξαρτήσεις και για αυτό ζεις περισσότερο επιφανειακά. Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να σου δώσει περισσότερο συναίσθημα, αλλά και πάλι εσύ θα έχεις εγκράτεια.

Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να συγκρατήσεις μια κατάσταση παρά να δημιουργήσεις μια καινούργια. Για αυτό πειθαρχείς άμεσα και πολύ σταθερά σε οτιδήποτε χρειάζεσαι για να διατηρήσεις οτιδήποτε έχεις κερδίσει μέχρι τώρα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάποιους συμμάχους που σε βοηθάνε και σε προστατεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η σχέση με τον εαυτόν σου διευρύνεται και γίνεται πολύ μεγαλύτερη, αφού με τον τρόπο σου ανοίγεις πόρτες. Καλό βέβαια είναι να παραμείνεις περισσότερο με τις προσωπικές σου απόψεις για να μην χάσεις την ενέργειά σου. Πιθανόν να απογοητευτείς για την υπόθεση ενός παιδιού. Προσπάθησε να μην παγώσεις, για να βρεις την λύση.

Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι είναι καθοριστική και πάνω από όλα σε βάζει να σκεφτείς με το «εμείς» πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Μπορεί βέβαια να υπάρχει ένας έντονος εγωισμός και από τις δυο πλευρές, αλλά τουλάχιστον δουλεύετε από κοινού για το καλύτερο. Μην σταματάς την επικοινωνία αν δεν τα βρίσκεις με τον Σκορπιό, γιατί θα πέσει μεταξύ σας ένας πάγος που μετά δεν είναι εύκολο να τον λιώσετε.

Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή χρειάζεσαι καθοδήγηση, και κυρίως διαισθητική, μπορεί η καρδιά σου αυτή την φορά να σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές και κυρίως την σωστή συνεργασία για να μην μένεις εκτός παιχνιδιού.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βάζεις μπροστά άλλες προτεραιότητες και με αυτόν τον τρόπο περιορίζεις τις δυνατότητες σου. Αλλά μπορεί να χρειαστείς δικά σου εφόδια για να αντιμετωπίσεις τις διαφορές με κάποιες φιλίες που έχετε διαφορετικότητα μεταξύ σας. Μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω το οτιδήποτε γιατί έτσι θα χάσεις το δικό σου το στίγμα.

Ερωτικά: Η διεκδίκηση ενός Λιονταριού σε κάνει να νιώθεις ότι μπορεί να κερδίσεις με τον δικό σου τρόπο. Μόνο προσπάθησε να μην κάνεις το άλλο πρόσωπο να σε λυπάται γιατί ασυνείδητα όταν βλέπεστε πάντα μιλάς για ένα πρόβλημα. Ο Σκορπιός μπορεί να σε καταλαβαίνει καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις στην δικαιοδοσία σου πολλά πράγματα και κυρίως αγωνίζεσαι για να κερδίσεις μια υπόθεση που έχει να κάνει με συνεργασίες. Το καλό είναι ότι έχεις μαχητικότητα σε θέματα που άλλες φορές δεν είχες και κυρίως έχεις την υποστήριξη από ένα πρόσωπο που βρίσκεται πιθανόν στο εξωτερικό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved