Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/7

Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρεις τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ένα σχετικό τρέξιμο αυτές τις ημέρες, γιατί τακτοποιείς όλες τις τρέχουσες υποθέσεις. Θα ασχοληθείς πιο εύκολα με τα θέματα της πρόληψης της υγείας σου και μπορεί να κάνεις διάφορες εξετάσεις ρουτίνας.
Έρωτας: Η σχέση με τον Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά σε μια δική σου εσωτερική αλήθεια. Προσπάθησε όσο μπορείς να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά για να μάθεις την έννοια της συντροφικότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προχωράς κάποια σχέδια σου, τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να βάλεις σε εφαρμογή. Και ο λόγος είναι ότι οι υποθέσεις σου χρειάζονται πολλά χαρτιά και κυρίως υπομονή και μεθοδικότητα για να τα βγάλεις πέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα και αυτό σε βοηθάει να λύνεις άμεσα όλες τις υποθέσεις. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο θα σε ευχαριστήσει και θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια.
Έρωτας: Υπάρχει καλό έδαφος να καλλιεργήσεις και να φτάσεις εκεί που θέλεις τη σχέση σου. Η φιλία με έναν Ιχθύ θα σου κάνει καλό, γιατί θα ξεδιπλώσει τα συναισθήματά του πολύ έντονα. Η επαφή με έναν Τοξότη κάπως έχει χαλάσει, γιατί έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ σας. Ο λόγος είναι η μεγάλη απόσταση που υπάρχει στις ιδεολογίες σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κερδίσεις με τον τρόπο σου χρήματα και επειδή τα διαχειρίζεσαι καλά, θα πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με έναν πολύ οργανωμένο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σήμερα διαπιστώνεις, αν αυτό που είχες στο μυαλό σου, στην πράξη χρειάζεται περισσότερο κόπο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να παρεξηγηθείς με κάποιους φίλους σου.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις στον τρόπο που κινείσαι και σκέφτεσαι και μέσα απ' αυτό θα διχάσεις και θα διχαστείς. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ, θα υπάρξουν εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Γενικά έχεις κάποιες καλές προτάσεις, που όμως, αν δεν αποφασίσεις να τις βάλεις κάτω και να τις επεξεργαστείς, δεν θα φτάσεις στον τελικό στόχο. Πάντως ό, τι κι αν κάνεις, τουλάχιστον για σήμερα, θα πρέπει να το κάνεις πολύ μεθοδικά και με λιγότερα νεύρα ή άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κερδίζεις τις εντυπώσεις και μέσα απ' αυτό ρισκάρεις σε θέματα που άλλες φορές φοβόσουν. Η υπηρεσία προς τρίτους και τα μαθήματα που μπορεί να πάρεις, θα σε ωφελήσουν στο εξής.
Έρωτας: Η επικοινωνία είναι σημαντική για σένα τουλάχιστον σήμερα, γιατί θέλεις να μιλήσεις χωρίς να φοβάσαι ότι απευθύνεσαι σε έναν τοίχο. Κι αυτό αφορά τον Παρθένο ή Σκορπιό, που τα καταφέρνεις μαζί τους. Αν σχετίζεσαι με Ζυγό, βιώνεις κάποια καταπίεση από την πλευρά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μη φοβάσαι τις αλλαγές και μην μπλοκάρεις τα συναισθήματά σου, όταν κάτι σε προοδεύει και σε κάνει να βγαίνεις από τα αδιέξοδα. Ο φόβος μπορεί να σε ελέγχει και να μην κάνεις αυτό που είναι καλό για σένα. Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα με τη λογική να στηρίξεις και να συντονίσεις όλα τα δεδομένα που έχεις μαζέψει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα χαρακτηριστείς από τον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Και αυτό γιατί δεν έχεις συνηθίσει ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό να κινείται μίζερα. Αλλά χρειάζεται να έχεις την λογική ως οδηγό για να μην γίνουν λάθη. Το τρέξιμο για θέματα σπιτιού θα σου κάνει καλό, γιατί θα κλείσεις όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις.
Έρωτας: Καλό είναι να μην κρίνεις το πρόσωπο που είσαι μαζί, γιατί αυτό δημιουργεί απόσταση μεταξύ σας. Μην ανακατέψετε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, γιατί ο απολογισμός δεν θα είναι καλός.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις έντονα ότι πρέπει να προστατέψεις τα οικονομικά σου, γι' αυτό κάνεις κινήσεις μεθοδικότητας. Η ξαφνική συμμετοχή σε μια δουλειά μπορεί να σου φέρει κέρδη που δεν τα περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είσαι στα κέφια σου, γιατί οι υποθέσεις σου λύνονται πιο εύκολα. Δεν σημαίνει όμως ότι κάτι δεν σε χαλάει εξαιτίας κάποιων ξαφνικών γεγονότων που είναι δύσκολο να τα ελέγξεις. Άφησε να βγει οτιδήποτε είναι κρυμμένο, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις τι γίνεται.
Έρωτας: Ο Σκορπιός, που μπορεί να επικοινωνείς μαζί του μέσω μηνυμάτων, δημιουργεί πίεση και μπέρδεμα, γιατί η συμπεριφορά του δεν είναι και πολύ σωστή. Το καλύτερο απ' όλα είναι να πεις αυτά που νιώθεις για να ανακουφιστείς. Ο Δίδυμος μπορεί να θέλει να είστε μαζί αλλά υπό όρους.
Οικονομικά & Καριέρα: Εκεί που λες ότι κάτι πάει να γίνει, εκεί χάνεται, γιατί μπορεί να διασκορπίζεσαι και εσύ από την πλευρά σου χωρίς να το καταλαβαίνεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην παίρνεις γνώμες από τους πολλούς.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να προσφέρεις και να βοηθήσεις τους γύρω σου. Γι' αυτό μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή, αν βγαίνεις και χάνεις την ενέργεια σου σε βόλτες και εξόδους ανούσιες. Πιθανώς να νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να εξελιχθείς και να κάνεις πράγματα πιο ουσιαστικά.
Έρωτας: Το κλειδί για τη σωστή επικοινωνία το έχεις. Αυτό που σου λείπει είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή στο άτομο, κυρίως αν θέλεις να προχωρήσεις πιο σοβαρά. Το άτομο που πρέπει να είναι δίπλα σου, χρειάζεται να το διαλέξεις με υπευθυνότητα και όχι με τις τρέχουσες ανάγκες της στιγμής. Ο Ιχθύς, που βρίσκεται μέσα στον χώρο της δουλειάς σου, σε φλερτάρει πολύ στενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Αλλά ίσως βάζεις πολλά πράγματα μαζί και αυτό σε μπερδεύει και σε απομακρύνει από τον στόχο σου. Μη φοβάσαι να ανοιχτείς και να κάνεις ακόμα και υπερβολές, γιατί τις χρειάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι να βάλεις τάξη και πρόγραμμα για να προλάβεις όλες τις δουλειές που έχεις. Γενικά υπάρχει μια μεγαλύτερη κίνηση από παλιά, αλλά χρειάζεσαι να δυναμώσεις και να μην σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια. Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου και οτιδήποτε σε κάνει να μην εκτιμάς τον εαυτό σου.
Έρωτας: Φορτίζεσαι από την σχέση σου με έναν Κριό, γιατί μερικές φορές πέφτετε κι οι δύο σε μια αναποφασιστικότητα, η οποία δεν σας κάνει καθόλου καλό. Το να βοηθήσεις και να σταθείς στον πλευρό ενός Παρθένου, χωρίς να κάνεις συγκρίσεις με κάποια σχέση σου από το παρελθόν, θα σε βοηθήσει πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Να προσέξεις όσα σου λένε διάφορα άτομα, τα οποία μπορεί να μην είναι αλήθεια και να υποσκάπτουν μια συνεργασία που είναι πολύ καλή με ένα πρόσωπο που εκτιμάς. Η διαδικασία της υπογραφής κάποιων χαρτιών ή η παρουσία σου στο εξωτερικό για μια υπόθεσή, θα σε βοηθήσει στις περαιτέρω ενέργειές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μερικές φορές βγαίνεις από ένα λήθαργο τόσο ξαφνικά που σε ενοχλούν ακόμα και αυτά που θα ακούσεις από τους άλλους. Αλλά ίσως είναι απαιτούμενο να γνωρίζεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Φρόντισε θέματα διατροφής περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Έρωτας: Η σχέση σου με έναν Παρθένο μπορεί να σε πιέζει, γιατί άλλα θέλει αυτός και άλλα εσύ. Δηλαδή, για σένα η ελευθερία είναι πολύτιμη κι αυτός πιθανώς να μην το καταλάβει. Η γνωριμία με έναν Δίδυμο σε αναστατώνει, αλλά δεν είναι εύκολο να υπάρξει συνέχεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορες εντάσεις που μπορεί να μην φαίνονται προς τα έξω από το περιβάλλον της δουλειάς σου, αλλά εσύ τις βιώνεις και με το παραπάνω, γιατί θεωρείς ότι αδικείσαι και δεν έχεις μπει στο σωστό βάθρο. Όλα αυτά όμως είναι εμπειρίες που ίσως δεν πρέπει να αποφύγεις για να εξελιχθείς τελικά ως άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες σωστές αντιλήψεις οι οποίες σε βοηθούν να αποκωδικοποιήσεις όλα τα μηνύματα που χρειάζεσαι. Ένα νέο που περιμένεις από ένα Πανεπιστήμιο σίγουρα θα σε ευχαριστήσει, γιατί θα σου δοθεί το πράσινο φως.
Έρωτας: Η κίνηση που θα σου δώσει το πράσινο φως, είναι αυτή που θα σε κάνει να χειριστείς καλύτερα τα πράγματα και να βρεθείς εσύ μπροστά. Με τον Παρθένο, που μπορεί να είναι και μικρότερο άτομο ηλικιακά από εσένα, θα υπάρξει μια έλξη, αλλά χρειάζεται και κάτι πιο ουσιαστικό για να σταθείτε σοβαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καλές προϋποθέσεις, οι οποίες σε βάζουν τελικά να μπεις στην πρώτη γραμμή χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Το κέρδος από μια δουλειά θα είναι πολλαπλό και δεν θα είναι μόνο οικονομικό, αλλά θα λάβεις και καλή κριτική από τους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν διάφορες καθημερινές δουλειές οι οποίες δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Χρειάζεται να ασχοληθείς και με λεπτομέρειες, γιατί έτσι πετυχαίνεις καλύτερα αυτά που θες.
Έρωτας: Μην αφήνεις την καθημερινότητα να χαλάσει το ρομάντζο και κυρίως με τον Δίδυμο ή το Λιοντάρι. Να θυμάσαι ότι η συμμετοχή στη σχέση σου ακόμα και σε μικρά, πρακτικά, καθημερινά θέματα θα βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την εξυπνάδα να ακούσεις αυτά που θα σου πουν οι άλλοι για να τελειώσεις ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Το γενικό συμμάζεμα βιβλίων και οτιδήποτε έχεις αφήσει πίσω από χαρτιά και εκκρεμότητες θα σε βοηθήσει πάρα πολύ για να οργανωθείς καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αν κινείσαι πάνω σε ξεκάθαρη βάση, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς και λειτουργείς καλύτερα και πιο εύκολα από το να κινείσαι σε θολά νερά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα επιλύσεις άμεσα πολλά από τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα έχεις μια κοινωνική άνοδο.
Έρωτας: Είτε θέλεις είτε όχι, χρειάζεται να παραδεχτείς ότι, όταν βρίσκεσαι στο δια ταύτα και πρέπει να δεις την αλήθεια μέσα στην σχέση σου, ενοχλείσαι έντονα. Αλλά δε γίνεται διαφορετικά. Από το να είσαι μέσα στη νιρβάνα, καμιά φορά και το ξύπνημα κάνει καλό. Μπορεί να συγκρουστείς και να έρθεις σε αντιπαράθεση με Δίδυμο ή Τοξότη, ενώ με τον Καρκίνο ή Σκορπιό θα νιώσεις έντονα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές όταν φτάνεις στην κορυφή του παγόβουνου, διαπιστώνεις ότι ο χρόνος τελείωσε και δεν μπορείς συνέχεια να αναβάλλεις. Χρειάζεται να κάνεις δραστικές κινήσεις και να μην κολλάς σε συνεργάτες οι οποίοι συνέχεια κωλυσιεργούν.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

{youtube}3o-Eo2wCmik{/youtube}

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved