Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/7

Όλοι προσπαθούν να κερδίσουν κάτι μεγάλο χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι η ζωή αποτελείται από μικρά πράγματα.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια προσωπική άνεση που σε βοηθάει να κερδίζεις όποια πόρτα και να κτυπήσεις. Για αυτό να εκμεταλλευτείς την κατάσταση γιατί θα σου κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία αυτές τις ημέρες μπορεί να σου προκύψει ένας μεγάλος έρωτας που μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι και το ιδανικό άτομο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις χαμένο χρόνο και αυτό θα σε φέρει σε μια κατάσταση πολύ δυναμική και δραστήρια. Ένα κέρδος σίγουρα θα το έχεις σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς πολύ γιατί θέλεις να καταφέρεις να γίνεις το επίκεντρο και για αυτό θα κάνεις καλές πράξεις και γενικά να βοηθήσεις τους γύρω σου.
Έρωτας: Ο εγωισμός μπορεί να είναι η αιτία που θα μπλοκάρει κάποιες αντιδράσεις σου αλλά θα επικρατήσει το στοιχείο της γενναιοδωρίας και κάπως θα σώσεις την κατάσταση. Το Λιοντάρι θα εκτιμήσει κάποιες προσπάθειές σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε μια κατάσταση που αρχίζεις και πάλι και σταθεροποιείς τα δεδομένα σου για αυτό χρειάζεσαι να δώσεις περισσότερη προσοχή, ακόμα και στην ανάγκη που σε θέλει να είσαι μπροστά και να ξεχωρίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα και σχέση με άτομα που παλιά πιθανόν να μην τα είχες συναντήσει καν. Οι σταθερές αποφάσεις σε βοηθάνε περισσότερο σε οτιδήποτε κάνεις.
Έρωτας: Ένα ταξίδι ή μια επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις μια καλύτερη επαφή και να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο γιατί συνήθως αποφεύγεις τις πολλές συναισθηματικές καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις με κάποιο τρόπο να φανείς ή να διακριθείς σε αυτό που κάνεις για αυτό δεν θα θελήσεις να βρεθείς πίσω από τα φώτα γιατί δεν σου αρέσει. Η υπογραφή ενός συμβολαίου ή κάποιες καλές προφορικές συζητήσεις θα βοηθήσουν στην δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να εκτιμήσουν γενικά την δουλειά σου ή αυτό που κάνεις για αυτό περιμένεις με κάποιο τρόπο τα «μπράβο» ή τον θαυμασμό από τα πρόσωπα που είναι γύρω σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες ανασφάλειες που τις καλύπτεις είτε αγοράζοντας δώρα στο πρόσωπο που είσαι μαζί είτε ζητώντας με τον δικό σου τρόπο απόδειξη μέσω υλικών απολαβών από το άλλο άτομο. Η ζήλεια όμως μπορεί να είναι αιτία βαθιάς στεναχώριας.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο λειτουργεί από την πλευρά σου η επιθυμία της αναγνώρισης, τόσο πιο πολλά θα κάνεις για να δημιουργηθεί από τα άλλα πρόσωπα θαυμασμός. Υπάρχει περίπτωση να πέσεις στην λούμπα του εγωισμού και να μην είσαι ο εαυτός σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Το να δείξεις το ενδιαφέρον σου απέναντι στους φίλους σου αλλά και συγχρόνως να είσαι το επίκεντρο θα σε σπρώξει να κάνεις κάποιες υπερβολές που σίγουρα θα σε δυναμώσουν και θα σε κάνουν να έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση.
Έρωτας: Έχεις με τον δικό σου τρόπο επιλέξει να δείξεις τα συναισθήματα ο οποίος έχει και ένα κομμάτι εγωισμού για να μην εκτεθείς αν τελικά το άλλο πρόσωπο δεν είναι έτοιμο για να δεθεί μαζί σου. Θα δοκιμάσεις την μέθοδο της ζεστασιάς μεν αλλά χωρίς να εκδηλώνεσαι ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αμφιβολίες αν λειτουργείς καλά στο θέμα που θέλεις να προχωρήσεις γιατί τα οικονομικά αποτελέσματα δεν σε αφήνουν να το δεις όπως ακριβώς είναι. Εσύ καλύτερα να μπεις άμεσα στο ψητό και να μην περιφέρεσαι από εδώ και από εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η κατάστασή σου είναι αρκετά καλή γιατί έχεις αρχίσει και εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Όσο δεν αναλύεις πολύ τα πράγματα τόσο θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάτι πολύ δυναμικό, χωρίς να χάνεις την ενέργειά σου.
Έρωτας: Το να δώσεις δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα προδοθείς. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο για να έχεις τον αυθορμητισμό και την ζεστασιά που χρειάζεται το άλλο πρόσωπο. Με τον Σκορπιό μπορεί να έρθεις σε ρήξη γιατί έχεις άλλες απόψεις και δεν σου αρέσουν καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να πιαστείς από μια καινούργια κατάσταση που θα σε οδηγήσει σε καλύτερη υποδομή και βάση για να κερδίσεις σιγά-σιγά τον χαμένο χρόνο αλλά και το χρήμα που έχεις χάσει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η σωστή επικοινωνία σε βοηθάει να περιχαρακωθείς και να μην έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο λόγος που σε στηρίζουν κάποιοι φίλοι σου είναι επειδή παραμένεις αμέτοχος/η σε όλα τα κουτσομπολιά και αυτό σε βοηθάει να χαίρεις εκτιμήσης.
Έρωτας: Νιώθεις μια εσωτερική δύναμη να σε κατακλύζει και μέσα από αυτή χειρίζεσαι καλύτερα οτιδήποτε σε πιέζει και σου δημιουργεί συναισθηματική ευαισθησία. Η επαφή με Καρκίνο είναι δεδομένη γιατί έχεις και εσύ μια πιο θετική συμπεριφορά απέναντί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν χρειάζεται να υπαναχωρήσεις σε μια υπόθεση συνεργασίας γιατί θα κερδίσεις κι εσύ που μερικές φορές το έχεις ανάγκη για να παίρνεις τα πάνω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις διάφορες υποθέσεις που σου δημιουργούν σκοτούρα και ένταση αλλά από φιλότιμο και επειδή δεν θέλεις να στεναχωρήσεις κάποια άτομα σίγουρα θα παρουσιάσεις τα καλύτερα δείγματα του εαυτού σου. Το να φανείς στους γύρω σου μπορεί να σε υποκινήσει να κάνεις υπερβολές.
Έρωτας: Το Λιοντάρι έχει μεγάλο πάθος για σένα αλλά δεν είναι εύκολο να στο δείξει γιατί υπάρχει ένας ανταγωνισμός μεταξύ σας και είναι δύσκολο κάποιος από του δυο να υπαναχωρήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να βρεθείς σε μια κατάσταση αρκετά πιεστική δεν είναι και πολύ καλό για σένα επειδή χρειάζεται να μην δείξεις απολυτότητα γιατί από εκεί τελικά θα χάσεις. Θέλεις μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και θάρρος για να στηρίξεις τις απόψεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις αφήσει πίσω σου κάποιες ανάλαφρες ή ρευστές καταστάσεις και προσπαθείς να αποκτήσεις μεγαλύτερη σταθερότητα για να έχεις ασφάλεια και για να μην παραπαίεις από εδώ και από εκεί.
Έρωτας: Η αυθόρμητη φύση σου, αν γίνει πιο φλογερή, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και το ξέρεις. Απλά δεν σου αρέσει με τον τρόπο σου να τάζεις γιατί έχεις την ανάγκη και της ελευθερίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάπως θα βελτιωθεί σήμερα η οικονομική σου κατάσταση αλλά δεν χρειάζεται να πέσεις στο σφάλμα της μεγάλης σπατάλης γιατί μερικές φορές σε πιάνει μανία και χαλάς τα χρήματά σου μέχρι τελευταίας δεκάρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις επιφυλάξεις γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς στους γύρω σου. Για αυτό προτιμάς να δεις τις κινήσεις των άλλων και μετά να δράσεις και εσύ.
Έρωτας: Η πίεση που μπορεί να εισπράττεις από ένα Λιοντάρι ή Σκορπιό πιθανόν να μην αφορά μόνο στην ερωτική σας κατάσταση αλλά και όλα τα υπόλοιπα για τα οποία μπορεί να κοντράρεστε. Με διπλωματία θα ξεφύγεις από τις αντιπαραθέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαφωνία που μπορεί να υπάρξει μεταξύ εσένα και ενός ατόμου που είναι στον ίδιο χώρο πιθανόν να σε ανησυχήσει παραπάνω από ό, τι είναι η πραγματικότητα και να δημιουργηθεί αδιέξοδο. Να προτιμήσεις την συζήτηση για να μην υπάρχουν περαιτέρω μπερδέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει πιθανόν περισσότερα πράγματα από αυτά που αντέχεις και νιώθεις κούραση ή εξάντληση σωματική. Το ότι περνάς μια κρίση με φίλους ή συγκεκριμένα με έναν Σκορπιό θα σε κινητοποιήσει να λύσεις εσωτερικά και άλλα μπλοκαρίσματα.
Έρωτας: Μην αποκλείεις από την ζωή σου άτομα με την πρώτη ματιά γιατί τελικά μπορεί να κάνεις λάθος και να μην είναι έτσι ακριβώς όπως πιστεύεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις καθόλου περιθώρια να ρισκάρεις αυτή την περίοδο και καλύτερα να πηγαίνεις συντηρητικά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η ουσία των πραγμάτων σε ενδιαφέρει περισσότερο από την τυπική πλευρά μιας κατάστασης για αυτό θα ζητήσεις αποδείξεις από τους γύρω σου και κυρίως από τα πρόσωπα που περνάτε μαζί πολύ χρόνο.
Έρωτας: Η εμπλοκή με ένα Λιοντάρι θα σε βοηθήσει κάπως να γνωρίσεις την εσωτερική σου δύναμη. Ο μεγαλύτερος Σκορπιός ανησυχεί για σένα για αυτό συνέχεια δείχνει το ενδιαφέρον του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια συγκεκριμένη δουλειά που θέλεις να κάνεις μπορεί να σχετίζεται και με άλλους παράγοντες για αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο να φτάσει μέχρι το τέλος της, αν εσύ δεν κρατήσεις μια συγκεκριμένη γραμμή.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

{youtube}p_ujmMUe-KU{youtube}

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved