Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/5

Η ζωή είναι 10% σε αυτό που σου συμβαίνει και 90% πως αντιδράς σε αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Επειδή γνωρίζεις πολύ καλά τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις δεν θα χάσεις καθόλου χρόνο. Αντίθετα θα μαζευτείς στον εαυτό σου και θα κάνεις αυτό που έχεις αποφασίσει. Μια δίαιτα ίσως σε βοηθήσει να κουμαντάρεις καλύτερα το σώμα σου.
Έρωτας: Πιθανόν να μπεις σε διάφορους πειρασμούς γιατί μερικές φορές δεν έχεις ανάγκη την συντροφικότητα. Η Αφροδίτη δεν θα σου δίνει για πολύ καιρό την εύνοια της για αυτό να προσπαθήσεις να έχεις μεγαλύτερη αίσθηση των αναγκών του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια ωραία συζήτηση θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις κάποια σχέδια τα οποία θα σε βγάλουν από την αφάνεια, αλλά μετά χρειάζεσαι υπομονή για να μπορέσεις να κερδίσεις και να μην μείνεις μόνο στα λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η εμπιστοσύνη σου μερικές φορές κλονίζεται, ιδίως όταν λες τα μυστικά σου σε ένα φίλο και μετά διαπιστώνεις ότι μπορεί να τα έχει μεταφέρει αλλού. Για αυτό καλύτερα να κρατάς μια διακριτική στάση για να μην γίνουν διάφορες στραβές με άτομα που δεν θέλεις να χαλάσεις τις σχέσεις σου.
Έρωτας: Παίζεις ένα μυστικό παιχνίδι το οποίο από την μια σου κάνει καλό γιατί ξεδίνεις και από την άλλη επειδή δεν καλύπτεσαι όπως θα ήθελες νιώθεις ότι υπάρχει αδιέξοδο. Φρόντισε καλύτερα την επαφή με Κριό ή Ζυγό γιατί θα βγουν πολλά παράπονα στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Παλεύεις με πολλά πράγματα τα οποία δεν ξέρεις ποια από αυτά θα σου κάτσουν και ποια τελικά δεν θα λειτουργήσουν. Το παρασκήνιο μιας δουλειάς δε θα σε βοηθήσει τελικά όσο νομίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις να κάνεις με πολλά πρόσωπα τα οποία έχουν την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν και να σου δώσουν μια μεγαλύτερη σπρωξιά να πας παραπέρα. Αρκεί να έχεις σιγουριά ότι αυτό που κάνεις τελικά σε εκφράζει και μπορείς να το υποστηρίξεις. Η μεγάλη κοινωνικότητα θα σε βοηθήσει να σταθείς αξιοπρεπώς μέσα σε μια ομάδα που κάτι διεκδικεί και να νικήσεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Είσαι ανοικτός/η σε κάθε νέα πρόκληση και ίσως μέσα από μια παρέα νέων φίλων να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μπορεί να σου ταιριάζει πολύ. Το ζητούμενο είναι η επόμενη ημέρα γιατί εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου πείρα μερικές φορές μετράει στο να κάνεις κάτι δημιουργικό και άλλες φορές σε αφήνει κάπως μετέωρο/η γιατί βγαίνουν και άλλες καταστάσεις που δεν τις είχες υπολογίσει. Τώρα μεν δείχνουν τα πράγματα ότι θα πάνε καλά αλλά χρειάζεται να έχεις και μια εναλλακτική λύση στο τσεπάκι σου για τυχόν αλλαγή σχεδίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η πρόσβαση σε μια ομάδα ή σε μια κοινωνική επαφή που δεν είναι εύκολο να γίνει λόγω του χαρακτήρα σου, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις και αναστολές που έχεις και θα κινηθείς με ένα αέρα πολύ δυναμικό.
Έρωτας: Έχεις γενικά μια αναστάτωση και μια ανυπομονησία γιατί κάτι σου λέει μέσα σου ότι πρέπει να βιαστείς και δεν ξέρεις τον λόγο. Η πιθανότητα να κάνεις μια γνωριμία αιφνίδια με ένα πρόσωπο μπορεί να σου φαίνεται υπερβολική, αλλά δεν είναι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις επωμισθεί πάρα πολλά και αυτό σου δίνει ένα βάρος παραπάνω αλλά συγχρόνως κάπως σε βοηθάει να λες και ένα «όχι» εκεί που χρειάζεται. Υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία και αυθορμητισμός από την πλευρά σου οπότε κάπου θα βρεις την άκρη σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η στάση σου απέναντι στα πράγματα θα είναι αρκετά δυναμική αλλά δραστήρια γιατί θέλεις να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο και προσπαθείς για αυτές. Η ποιότητα σε ενδιαφέρει πάνω από όλα και κυρίως η καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου γιατί από εκεί θα δυναμώσεις και θα πάρεις μια απόσταση από πράγματα που δεν σε εκφράζουν.
Έρωτας: Υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις και για αυτό θα κάνεις μια υπέρβαση για να βρεθείς με ένα άτομο πολύ κοντά. Το ζητούμενο είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην υποχωρείς σε τίποτε και για κανένα, αφού όμως έχει αφαιρεθεί το εγωιστικό στοιχείο και υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη για δικαίωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου βρίσκεται σε μια καλύτερη φάση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γιατί σκέφτεσαι με ευελιξία και εξυπνάδα και μπορείς να μεταμορφώνεις κάτι αρνητικό σε θετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ξεσηκωθεί και δεν αντέχεις να κρατάς ένα μυστικό μέσα σου. Προτιμάς να το μοιραστείς και να το κάνεις να φαίνεται πιο εύκολο και σε εσένα και στον άλλον. Η ένταση που υπάρχει και η φόρα που έχεις πάρει θα σου δημιουργήσει μια έξτρα υποχρέωση απέναντι στους άλλους αλλά θα καταφέρεις να το εξισορροπήσεις.
Έρωτας: Έχεις βαλθεί να αναμορφώσεις την σχέση σου και να την κάνεις όπως θέλεις, δηλαδή στα μέτρα τα επιτρεπτά όρια για τον χαρακτήρα σου αλλά και για τους εσωτερικούς σου στόχους. Ο Κριός ή Σκορπιός σε βάζει σε ένα πρόγραμμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις αναστάτωση γιατί όλα σε σπρώχνουν να κάνεις κάτι καινούργιο και να βρεθείς με πρωτιές. Αυτό θα σου φέρει μεγαλύτερη δράση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι εύκολο αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις για να φέρεις το ποθητό αποτέλεσμα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν θετικά συναισθήματα από την πλευρά των άλλων τα οποία όμως σου φαίνονται πολύ έντονα για την ψυχοσύνθεσή σου γιατί νιώθεις ότι έχουν πέσει πάνω σου και σου δίνουν πολύ μεγαλύτερη ενέργεια από ό, τι περίμενες να πάρεις.
Έρωτας: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσεις τη συντροφιά του προσώπου που είσαι μαζί του και θα ζήσεις όμορφες στιγμές. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που είχατε χαθεί θα επανέλθει χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπόψη σου ότι όταν συνεργάζεσαι καλά πάντα έρχεται χρήμα στην ζωή σου αλλά και μια γενικά ισορροπημένη ατμόσφαιρα, όπως την θέλεις εσύ. Το ζητούμενο είναι να κατορθώσεις να βάλεις την καλή συνεργασία στην ζωή σου για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν είναι εύκολο γιατί τα πάντα θέλουν κόπο και χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει ο περιορισμός για αυτό θα τοποθετηθείς πολύ ανοικτά με καταστάσεις που σε βάζουν σε μια άλλη λογική. Θα προσπαθήσεις να δηλώσεις ότι έχεις ανάγκη από ελευθερία και γενικά από μια δική σου πρωτοπορία.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό σε τροφοδοτεί συνέχεια και σε βάζει να κάνεις κάποιες κινήσεις που σε φορτίζουν θετικά. Το ζητούμενο είναι να μάθεις να εξωτερικεύεσαι και να λες τα συναισθήματα σου απευθείας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εκφραστείς μέσα στον χώρο που δουλεύεις και να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα έκανες. Οι πρωτοβουλίες σου θα είναι αρκετά εκκεντρικές και θα κινήσουν το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων τα οποία βλέπουν μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Συνεχίζεται η δράση σου και η επιθυμία σου να βρίσκεσαι με φίλους θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά αλλά και πολύ δυναμικά. Το πιο σημαντικό είναι ο αυθορμητισμός σου που θα σε βάλει να πεις αλήθειες και μπορεί να εξομολογηθείς ακόμα και πράγματα που δεν ήθελες.
Έρωτας: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περάσεις πολύ όμορφα και θα γυρίσεις σελίδα από κάποια κακώς κείμενα τα οποία σε ενοχλούν κατά καιρούς. Το καλό είναι ότι θα πεις πράγματα τα οποία έπρεπε να ειπωθούν. Η σχέση με Δίδυμο θα εξελιχθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις επιφορτιστεί με πολλά πράγματα αλλά θα τα καταφέρεις γιατί χρειάζεται να αγωνιστείς και να βγεις μπροστά σε κάποια θέματα τα οποία τα γνωρίζεις πολύ καλά. Ένα κέρδος ξαφνικό θα υπάρξει από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η κυριαρχία και η πρωτοπορία θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις κάποια δικά σου πιστεύω και μπορεί ακόμα και να συγκρουστείς για να γίνουν τα πράγματα όπως θέλεις. Το ότι σε ενδιαφέρει η ανανέωση της εμφάνισής σου θα το δείξεις ακόμα και με μια απλή αλλαγή πάνω σου.
Έρωτας: Έχεις αρκετές ανησυχίες γιατί φοβάσαι να αφεθείς στα λόγια και στις κινήσεις ενός προσώπου που έχεις γνωρίσει πρόσφατα γιατί σου φαίνονται υπερβολικές. Καλά κάνεις και κρατάς μικρό καλάθι, κάθε υπερβολή δεν είναι και το καλύτερο δείγμα αγάπης.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και σήμερα θα προσπαθήσεις να εδραιωθείς και να κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ πρωτοποριακές που θα σου εξασφαλίσουν μια παραπάνω εμπειρία πιθανόν με αρκετό ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με φίλους που μπορεί να έχετε χαθεί γιατί από τις πολλές δουλειές που έχεις αρκετές φορές βάζεις προτεραιότητα άλλα πράγματα και χάνεσαι.
Έρωτας: Η σχέση με το πρόσωπο που είσαι μαζί θα πάει καλύτερα αν αποφασίσεις να μιλήσεις και να εκφραστείς περισσότερο. Μπορεί να σε κατηγορεί κατά εποχές για έλλειψη κατανόησης και απρόσωπης συμπεριφοράς αλλά εσύ βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι τίποτε δεν είναι αλήθεια, απλά δεν σου είναι εύκολο να δείχνεις τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν προοπτικές που σε βάζουν σε μια καινούργια πραγματικότητα. Αυτό θα σου δημιουργήσει ένταση αλλά τουλάχιστον θα κάνεις για σένα ό, τι καλύτερο μπορείς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σε ενδιαφέρει να φανείς περισσότερο από άλλες φορές για αυτό μπορεί να προσκαλέσεις στο σπίτι σου κάποια πρόσωπα που έχουν για σένα μια αξία. Είναι πάντως σημαντικό να γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις έστω και την επόμενη εβδομάδα για να δημιουργήσεις ένα πλάνο και να κινηθείς εκεί πάνω.
Έρωτας: Προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποια παλιά ατοπήματα του ατόμου που είσαι μαζί θέλοντας να καλύψεις τα νώτα σου με μια υπερβολική διεκδίκηση. Αυτό βέβαια δεν το κάνεις πολλές φορές και ίσως να το εκπλήξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θέλεις να βγάλεις χρήματα και να σκέφτεσαι συνέχεια με ποιο τρόπο θα βρεις νέες πηγές αλλά ενώ θα συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου προς τα εκεί θα υπάρχει μια μικρή απειρία για την διευθέτηση ενός στόχου που δεν ξέρεις ακόμα πολύ καλά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved