Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/4

Όποιος έχει στενό νου δεν έχει μεγάλη καρδιά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Συναγερμός και με το σώμα σου και με μικρά θέματα υγείας που πρέπει να προσέξεις ή να περάσεις από την τυπική διαδικασία των εξετάσεων. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι αλλά είναι σημαντικό να μπεις σε φάση που θα κάνεις πράγματα που βαριέσαι ή παραμελείς που όμως είναι αναγκαία. Το ίδιο συμβαίνει και στην καθημερινότητά σου που θα χρειαστεί να την διαμορφώσεις πιο πρακτικά.
Έρωτας: Υπάρχουν πολλές φορές στιγμές που δεν θα είναι και τόσο ερωτικές. Περισσότερο πρέπει να έρθεις πιο κοντά μέσα από ένα άλλο στοιχείο που είναι η προσφορά, η υπηρεσία και η βοήθεια σε οτιδήποτε χρειάζεται το άλλο πρόσωπο. Θα πλησιάσεις τον Παρθένο με μια δικαιολογία που θα σκαρφιστείς για να τον κερδίσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα έχεις να κάνεις διάφορες δουλειές οι οποίες μπορεί να είναι αγγαρεία και να μην σου αρέσουν καθόλου αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά γιατί πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις όλες τις ευκαιρίες να κάνεις αυτά που είχες αφήσει και το καλό είναι ότι θα πετύχεις να βγάλεις εύκολα οτιδήποτε ήταν μισοτελειωμένο. Η διάθεση να αποκτήσεις καλύτερη διατροφή θα σου φέρει ευεξία και κέφι.
Έρωτας: Υπάρχει από την πλευρά σου μια εύκολη ερωτική κατάσταση η οποία θα σου δώσει τουλάχιστον άνεση και ασφάλεια γιατί βλέπεις ότι το άλλο πρόσωπο ανταποκρίνεται κι αυτό σε ικανοποιεί. Μια ξαφνική «φιλική συνάντηση» μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πλάγια εξομολόγηση αλλά θα καταλάβεις τι σημαίνεις για αυτό το άτομο.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπεις ότι όλο και κάτι κινείται, αρκεί να έχεις αισιοδοξία και να μην φοβάσαι τις αλλαγές. Το πιο σημαντικό είναι ότι κατακτάς αυτό που θέλεις γιατί έχεις στόχο και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να κινείσαι σε πολλά μέτωπα και να έχεις δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα η οποία όμως δεν είναι εύκολη γιατί έχεις να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Όσο μεγαλύτερη πειθαρχία και ψυχραιμία έχεις τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνεις με όλα. Πιθανά δερματικά προβλήματα να σε απασχολήσουν αρκετά.
Έρωτας: Η αντιμετώπιση μιας πραγματικότητας είναι απαραίτητη για να βελτιώσεις ή να σταματήσεις κάποια πράγματα που θα σου δώσει την ώθηση για να έχεις καλύτερη επαφή. Η εντιμότητα αυτή την περίοδο είναι αναγκαία πρώτα από όλα για σένα και μετά για το άλλο πρόσωπο. Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς είναι πρόσωπα που μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις διάφορα να αντιμετωπίσεις και κυρίως να διεκδικήσεις με τα δικά σου μέτρα και σταθμά αυτά που θέλεις. Ίσως να πιέζεσαι γιατί δεν έχεις χρόνο να προλάβεις πολλές δουλειές. Αλλά και αυτό να γίνει πάλι θα υπάρχει κέρδος γιατί αποκτάς εμπειρία και περισσότερα προσόντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ευκολία γιατί έχεις περισσότερη άνεση από άλλες φορές. Ένα ταξίδι θα σου φτιάξει το κέφι. Επαφές με συγγενικά πρόσωπα θα σου κάνουν καλό γιατί θα έρθεις πιο κοντά και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, βάζοντας κάτω κάποιες διαφορές σας με στόχο να τις λύσετε.
Έρωτας: Η σχέση σου με ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται μακριά πιθανόν να ζεσταθεί περισσότερο γιατί έρχεστε πιο κοντά μεν τυπικά αλλά τελικά αυτό θα βοηθήσει σε μια πιο ουσιαστική σχέση. Ο Παρθένος που ίσως σου κάνει την ζωή δύσκολη με κάποιες τρελές του αποφάσεις σε θέλει και πάλι πίσω.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να συζητήσεις με άλλα άτομα τα οποία θα σε βοηθήσουν να φτάσεις σε μια οριστική λύση και ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα. Για αυτό μην δώσεις και πολύ σημασία σε ζητήματα που πιθανόν να σε βγάζουν έξω από το παιχνίδι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Τα προδιαγεγραμμένα γεγονότα μερικές φορές μπορεί να σε βάζουν σε ένα πλαίσιο το οποίο σου δίνει μια λογική βάση και σίγουρα σε βοηθάει να αντισταθείς στους πειρασμούς και σε πρότυπα τα οποία δεν σου πηγαίνουν.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ μπορεί να σου δίνει κάτι το ξεχωριστό χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχεις και στο πίσω μέρος του μυαλού σου την λογική η οποία σε προσγειώνει και δεν κάνεις τρέλες.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές η δυσκολία σου να γίνεις ένα με τους άλλους σε εμποδίζει τελικά να κερδίζεις γιατί θέλεις να κρατάς κατά κάποιο τρόπο την ατομικότητά σου. Τώρα θα έχεις μια ευκαιρία να πραγματοποιήσεις με ευκολία τα σχέδιά σου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς. Το καλό είναι ότι είσαι σε φάση να κερδίσεις χρήματα και να κάνεις προσεκτικές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η αποδοχή της δύναμή σου και της θέσης σου θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις σε ένα τομέα αυτά που θέλεις και έτσι δεν θα έχεις καθόλου κενά.
Έρωτας: Ο Ιχθύς σε βάζει σε προβληματισμό γιατί σου δείχνει με τον τρόπο του ότι οι ανάγκες σου δεν είναι καθόλου συντροφικές κι ίσως αυτό να είναι η αιτία της σύγκρουσής σας. Αν έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου σε βοηθάει αλλά μην το παρατραβήξεις γιατί δεν θα έχει νόημα. Ο Καρκίνος είναι περισσότερο κοντά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ημέρες όπως η σημερινή που δουλεύεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα έχεις ένα όφελος το οποίο είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις. Καλό είναι να μην κολλάς σε κάποια άτομα που μπορεί να σου κάνουν συστάσεις ή μπλοκάρουν την δουλειά σου. Έτσι και αλλιώς είσαι στην περίοδο των ξεκαθαρισμάτων

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η αιτία που μπορεί να έχεις θλίψη ή στεναχώρια ίσως οφείλεται σε κάποια προβλήματα βαθιά που δεν σε αφήνουν να κινηθείς ελεύθερα. Όλο πάντα κάτι σου λείπει και όταν το συνειδητοποιείς πιθανόν να σου αλλάζει η ψυχολογία.
Έρωτας: Η σκέψη ενός Κριού μπορεί να σε απασχολεί αλλά δεν θέλεις να το δείξεις γιατί έχεις τους λόγους σου. Είτε δεν μπορείς να γίνεις ένα με το πρόβλημά του, είτε γιατί δεν έχεις ακόμα αποφασίσει τι θα γίνει μεταξύ σας. Πιθανόν κάποιες «καρμικές» υποχρεώσεις να μην σε αφήνουν να κάνεις αυτό που βαθιά επιθυμείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συγκέντρωση ενός ποσού για μια υπόθεση που σε απασχολεί μπορεί να είναι δύσκολη αλλά τελικά με τις ευλογίες άνωθεν κάτι θα γίνει. Αρκεί να βοηθήσεις και εσύ με την στάση ζωής που θα έχεις. Δεν χρειάζεται πανικός. Οι κινήσεις που θα κάνεις για μια δουλειά μπορεί να παραμείνουν κρυφές γιατί δεν θέλεις με τίποτε να εκτεθείς πριν τελειώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει ευθύνες οι οποίες μπορεί να είναι κάπως δύσκολες αλλά όπως ξέρεις καλά σε έλκουν περισσότερο από τις ευκολίες γιατί θαυμάζεις και αποδέχεσαι πιο εύκολα με αυτό τον τρόπο τον εαυτό σου.
Έρωτας: Θα είναι πιο εύκολο από άλλες φορές να διαχειριστείς ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι αλλά δεν έχει γίνει τίποτε ξεκάθαρο, δηλαδή προς τα πού θα πάει και πού θα κινηθεί η σχέση σας και θα ζητήσεις αυτό που τελικά θέλεις χωρίς να φοβάσαι.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια χρήματα που περιμένεις θα έρθουν τελικά αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί βγαίνουν συνέχεια καινούργιες υποχρεώσεις οι οποίες γίνονται πιο επείγουσες από τις προηγούμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες οι οποίες σου βγαίνουν ξαφνικά και ίσως να σε στριμώξουν αρκετά. Τελικά θα τα καταφέρεις αρκεί να λάβεις υπόψη σου όλα τα νέα δεδομένα.
Έρωτας: Η σημαντική διέξοδος που έχεις με ένα άτομο ίσως σήμερα να διαταραχτεί χωρίς απαραίτητα να υπάρξει πρόβλημα. Απλά η καθημερινότητα μπορεί να σε κρατήσει μακριά. Μην δώσεις σημασία σε συζητήσεις που μπορεί να σε κάνουν να χαλάσεις το κέφι σου, κυρίως με ένα Παρθένο γιατί μπορεί να στεναχωρηθείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα χρειάζεσαι να δουλέψεις πάνω σε πρακτικά θέματα, να σκεφτείς πιο λογικά και με μεγαλύτερο πείσμα να σταθείς κόντρα στις αντιξοότητες που μπορεί να σου βγουν. Η προσεκτική διαχείριση χρημάτων θα σε βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια νέα προοπτική να κάνεις κάποια θετικά βήματα που αφορούν ακόμα και σε νομικές υποθέσεις. Η επαφή με άτομα του πνεύματος ή της ανώτερης γνώσης μπορεί να σε βάλουν σε προβληματισμό να αυξήσεις και τις δικές σου. Ένας προγραμματισμός για ταξίδι θα σε ικανοποιήσει.
Έρωτας: Υπάρχει μια ευκολία στο να διαχειριστείς ένα πρόσωπο και κυρίως να κάτσετε να τα πείτε όμορφα. Για αυτό θα έρθετε ακόμα πιο κοντά, κάνοντας από κοινού διάφορα πράγματα τα οποία σου δείχνουν καθαρά ότι ταιριάζεις μαζί του. Ο Παρθένος μπορεί να έχει την τιμητική του.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια χρήματα που περίμενες θα σου έρθουν άμεσα και αυτό θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Πάντως όσο πιο πολύ οργανώνεις και δουλεύεις με κέφι και έχεις ευγνωμοσύνη για ό, τι καλό σου έχει έρθει τόσο καλύτερα θα πηγαίνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το βλέπεις ότι χρειάζεται να προσφέρεις πολύ παραπάνω από άλλες φορές. Για αυτό ίσως να ξεκαθαρίσεις κάποιες ιδέες σου να δεις αν τελικά γίνονται πράξη. Είναι δύσκολο για σένα γιατί μπορεί και να βαριέσαι με τις λεπτομέρειες και τα πρακτικά θέματα αλλά τελικά θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.
Έρωτας: Η κοινή σου ζωή με ένα πρόσωπο μπορεί να σε υποχρεώσει με κάποιο τρόπο να κάνεις πράγματα τα οποία ίσως να μην σου πολυαρέσουν. Όμως ο Παρθένος μπορεί να σε πείσει να κάνεις πιο εύκολη την ζωή σου. Από την άλλη ο Κριός μπορεί να σου εμφανιστεί ξαφνικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται κυρίως να κάνεις περικοπές και να πετάξεις οτιδήποτε δεν είναι πρακτικό ή δεν σου χρειάζεσαι. Η αρχειοθέτηση σε φακέλους και το μάζεμα στα χαρτιά ή οτιδήποτε χρειάζεται για να υπάρχει συνέπεια και συγκρότηση θα σε βοηθήσει για να κάνεις ξεκαθαρίσματα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Χρησιμοποιείς με κάποιο τρόπο τις δυνάμεις των άλλων και μπορεί να μοιράζεσαι από εδώ και από εκεί. Ίσως διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενες.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Παρθένο θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και κυρίως να αποκτήσετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Ίσως να απομυθοποιήσεις ένα πρόσωπο που πιθανόν να σκεφτόσουν τελείως διαφορετικά. Το καλό βέβαια είναι ότι έχεις μια μεγάλη ευκαιρία αυτή την περίοδο να γνωρίσεις νέο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ευκαιρίες που σε βάζουν κατά κάποιο τρόπο μπροστά και σίγουρα θα μπεις στα βαθιά. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο για σένα γιατί πήζεις, έχοντας να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τουλάχιστον είσαι σε δράση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved