Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/4

Ο Νους δεν σε πάει τόσο μακριά όσο η καρδιά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια πίεση για παραδοχή συναισθημάτων που σε δυσκολεύουν αρκετά αλλά πιθανόν να χρειάζεται και αυτή η αναγνώριση για να τελειώσεις ολοκληρωτικά με κάποιες καταστάσεις που μερικές φορές δεν μπορείς να διαχειριστείς.
Έρωτας: Έχεις ευαισθησία και συναισθήματα πολλά για ένα πρόσωπο με το οποίο όμως έχετε μοιραστεί και δύσκολες στιγμές και πιθανόν να υπάρχει μια πληγή που σε δυσκολεύει να έχεις τον αυθορμητισμό που υπήρχε παλιά μαζί του. Για αυτό καλύτερα να πάρεις αποστάσεις που σε προστατεύουν και κυρίως αν υπάρχει ένταση με Καρκίνο ή Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια νέα οικονομική κατάσταση μπορεί να ξεκινήσει, αρκεί να δεχτείς να γίνουν κάποιες αλλαγές για τις οποίες μερικές φορές δυσκολεύεσαι και δεν μπορείς να τις καταλάβεις γιατί έχεις μάθει αλλιώς να τις χειρίζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αλλάζεις γιατί νιώθεις ότι κάτι βαρύ φεύγει από πάνω σου και σίγουρα θα ξελαφρώσεις από τα πολλά δεινά. Από την άλλη η ευαισθησία σου θα σε παρασύρει σε μονοπάτια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις γνωριμίες ακόμα και με άτομα που έχουν καλλιτεχνικές ή φιλανθρωπικές ανησυχίες.
Έρωτας: Υπάρχει τάση για μεγαλύτερη αποδοχή της προσωπικότητας του άλλου και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο να έχεις καλύτερη σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί κατά καιρούς υπάρχουν εντάσεις που αφορούν σε οικονομικά ή κάποια μπερδέματα του παρελθόντος. Με τον Παρθένο ή με τον Ιχθύ θα γίνει πολύ καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι ευθύνες που θα αναλάβεις θα σου φανούν ήπιες γιατί με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση να μετατρέψεις ακόμα και την καθημερινότητά σου σε πιο εύκολη ή δημιουργική. Μόνο σε ακραία περίπτωση μπορεί να σε πιάσουν οι τεμπελιές σου και να τα θέλεις όλα στο χέρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση στην ζωή σου η οποία σιγά σιγά θα γίνεται αντιληπτή από την διάθεσή σου να διορθώσεις την εμφάνισή σου και να την κάνεις πιο ρομαντική. Για αυτό θα κάνεις και κάποιες υπερβάσεις που ίσως να μην είναι και τόσο επιτυχημένες τελικά όσο νόμιζες.
Έρωτας: Η γνωριμία με έναν Ιχθύ μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και να νιώθεις το χάος περισσότερο στην ζωή σου όχι τόσο στα προγράμματά σου αλλά μέσα στον συναισθηματικό σου κόσμο που μπορεί να στον μπερδέψει με τον δικό του τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ακόμα διάφορα προβλήματα να ξεπεράσεις και το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις να κρίνεις με βάση την λύπηση, ακόμα και κάποιες συναδελφικές σχέσεις γιατί εκεί είναι που θα χάσεις το παιχνίδι. Η εικόνα σου πάντως είναι σημαντικό να τονιστεί και να γίνει καλύτερη με κάθε μέσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια σιγουριά γιατί σε οδηγεί η διαίσθησή σου και ένα φίλτρο που περνάς τα γεγονότα και τις καταστάσεις, οπότε κάνοντας αναφορά σε όλα αυτά θα ξεπεράσεις με έναν πολύ εύκολο τρόπο όλη την πίεση που υπάρχει από τις γύρω καταστάσεις.
Έρωτας: Αν το θέλεις πολύ και σε οδηγήσει σωστά στο ένστικτό σου, θα καταλάβεις ότι είσαι σε καλό δρόμο γιατί θα αναβαθμίσεις την σχέση σου, οπότε θα αποφύγεις τις πολλές εντάσεις. Τα λόγια σου όμως να τα προσέξεις, επειδή πολλές φορές δεν αντέχεις και ίσως ξεφουρνίσεις αλήθειες που θα ενοχλήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια καλή πρόσβαση που αν την εκμεταλλευτείς και ξεπεράσεις κάποια απωθημένα θα δουλέψει καλά και θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα είναι για την εξέλιξή σου. Η αποφυγή πολλών εντάσεων πάντως θα βοηθήσει να βρεις ισορροπίες με άτομα που τα βλέπεις ανταγωνιστικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια πολύ θετική σκέψη η οποία θα σε βοηθήσει να αναπληρώσεις κάποια κενά τα οποία έχουν γίνει από πιθανή δική σου λάθος εντύπωση. Η πολιτική μπορεί και να σε προσελκύσει γιατί σου μοιάζει θεατρική σκηνή στην οποία παίζεις του ρόλους σου. Βέβαια αν δεν συμβεί αυτό, όλο και κάπου θα βρεις να εκφράσεις την πληθωρική σου προσωπικότητα.
Έρωτας: Αναλαμβάνεις ευθύνες μέσα στην σχέση που μπορεί να είναι πιο εύκολες από ό, τι τελικά νόμιζες και ίσως να ξεπεράσεις αυτό το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με ένα Υδροχόο. Αυτό που χρειάζεται είναι να τα κάνεις όλα απλά και να μην δημιουργείς περίεργες ιδέες στο κεφάλι σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν είναι να αναλάβεις την πρωτιά σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα για σένα γιατί μπορείς και ανταπεξέρχεσαι πιο εύκολα στον ρόλο σου. Η αθωότητά σου μερικές φορές σε συμπαρασύρει σε συνεργασίες που δεν έχουν «ψωμί» αλλά χρειάζεται να το καταλάβεις μέσα σου για να μην ξαναμπλέξεις με χίμαιρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς από μέσα σου να διαχειριστείς την αισιοδοξία που σιγά - σιγά σε κατακλύζει και σε κάνει και νιώθεις καλύτερα γιατί μερικές φορές δουλεύεις όπως ξέρεις, με την λογική, οπότε μπορεί να μην δέχεται ο εαυτός σου εύκολα αυτό που πηγάζει από μέσα σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες προκαταλήψεις για έναν Καρκίνο γιατί ενώ εσύ ήσουν απέναντι του με την πιο σωστή συμπεριφορά, υπήρχε από την πλευρά του δυσκολία εμπιστοσύνης και προσαρμογής. Μερικές φορές καλύτερα είναι να αφήσεις κάποιον που αγαπάς να φύγει παρά να σου κάνει την ζωή ποδήλατο. Αν ξαναγυρίσει τότε θα είναι αλήθεια κοντά σου γιατί θα είναι με την ψυχή του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου για αυτό καλό είναι να αφήσεις τις μεγάλες ευαισθησίες και να κάνεις ό, τι μπορείς χωρίς όμως να διαλύεσαι. Η ξαφνική πληροφορία για ένα συνεργάτη μπορεί να σε στεναχωρήσει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι πολύ γενναιόδωρος με τον εαυτό σου πρώτα από όλα γιατί θέλεις να τον ευχαριστήσεις, οπότε θα εκφραστείς τελείως διαφορετικά από άλλες φορές γιατί θα έχεις την δύναμη μέσα σου να το κάνεις.
Έρωτας: Οι συνθήκες μερικές φορές αλλάζουν εύκολα γιατί έχεις μια εσωτερική ελαφρότητα, με την καλή έννοια και αυτό σε βοηθάει να αναπτερώσεις γρήγορα το ηθικό σου αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Η βοήθεια που θα έρθει πιθανόν να μην την περίμενες και εκεί που είχες απογοητευτεί τώρα ξαφνικά να σου ανοιχτεί ένας ορίζοντας. Για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία γιατί μετά μπορεί να μην υπάρχει. Κάποια χρήματα από συνεταιρισμό ή από την δουλειά σου θα σου δώσουν άνοιγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι έχεις ενέργεια και ίσως να έχεις εκτιμήσει με μεγαλύτερη αγάπη τον εαυτό σου. Το ρίσκο είναι απαραίτητο αν θέλεις να πας παραπέρα. Πιθανόν το θέμα ενός παιδιού να σε ευχαριστήσει αρκετά.
Έρωτας: Έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να ξεκινήσεις μια ιστορία η οποία όμως συνδέεται με το παρελθόν και κυρίως με ένα Λιοντάρι που ξαφνικά από εκεί που το έπαιζε φιλικά και είχε κάπως απομακρυνθεί, τώρα ξαφνικά να αρχίσει την διεκδίκηση και δεν ξέρεις πώς να φερθείς. Πέρα από την κολακεία που μπορεί να νιώσεις, πριν προχωρήσεις, καλό είναι να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Η μεγάλη σου δύναμη ξεκινάει και πάλι γιατί δεν θα φοβάσαι να ρισκάρεις και αυτό είναι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ακόμα και να ηγηθείς μέσα σε μια ομάδα. Το να ενστερνιστείς καινούργιες ιδέες είναι ένα κομμάτι δύσκολο για σένα. Αν το αποφασίσεις θα προσθέσεις περισσότερη εμπειρία στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να έχεις από ένα δικό σου πρόσωπο πιθανόν να κινήσει μηχανισμούς σου που θα σου δημιουργούν εσωτερική αναστάτωση.
Έρωτας: Έχεις κατά κάποιο τρόπο αναλάβει να προστατέψεις το άτομο που είσαι μαζί για αυτό θα κάνεις τα πάντα για να φανείς ότι μπορείς να το υποστηρίξεις και να το φροντίσεις. Ίσως είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν υποχρεώσεις που για να τις ολοκληρώσεις θα πρέπει να χειριστείς τα πράγματα με λεπτότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις την έννοια κάποιων ατόμων και αυτό σε κάνει να ανησυχείς λίγο παραπάνω. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να καταφέρεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο μερικές φορές έχει κάποια υπερβολή ή πιθανόν να καταλάβεις αυτόν τον καιρό ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει όπως θα ήθελες γιατί υπάρχει μια αλλαγή σχεδίων αλλά και διάθεσης. Ο Ζυγός θα σου φέρει τα πάνω κάτω και χρειάζεται να έχεις ψυχραιμία και κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξεκινάει μια περίοδος που θα σε κάνει να αναρωτηθείς πως θα πρέπει να κινηθείς για να καταφέρεις και τις ισορροπίες να κρατήσεις και χρήματα να βγάλεις που αυτή την περίοδο έχεις αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αν πρέπει οπωσδήποτε να αποδεχτείς μια νέα πραγματικότητα θα δεις ότι είναι πολύ δύσκολο για τα δικά σου μέτρα και σταθμά γιατί πρέπει να μπεις στην θέση των άλλων που μερικές φορές ενώ πιστεύεις ότι το μπορείς δεν είναι εύκολο να γίνει.
Έρωτας: Έχεις αναστατωθεί με την σχέση σου γιατί πιθανόν να χρειάζεται μεγαλύτερη συναισθηματική επικοινωνία και εσύ να απέχεις ή να τα θεωρείς όλα αυτά πολύ ανούσια ή ότι ξεφεύγουν από τα δεδομένα σου. Για αυτό πιθανόν να προσπαθήσεις να έρθεις κοντά με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό λόγω των καταστάσεων και όχι γιατί το νιώθεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου έχει αναπτυχθεί μια επιθετική συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην μπορείς να την διαχειριστείς. Αν δεν το πάρεις προσωπικά και δεις ότι το πρόβλημα είναι δικό του, θα λυθεί πιο εύκολα. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να κάνεις και την αυτοπαρατήρησή σου για να δεις και την δική σου ενδεχομένως ευθύνη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις όλες τις προοπτικές να πας καλύτερα και μέσα από αυτό να νιώσεις πολύ πιο ήρεμα και γαλήνια. Η Αφροδίτη σε βοηθάει να ανεβάσεις αν θέλεις την συνειδητότητα της καρδιάς σου και να αγκαλιάσεις με μεγαλύτερη αγάπη και συμπόνια τον εαυτό σου και μετά τους γύρω σου.
Έρωτας: Υπάρχει το προβάδισμα μέσα σου, οπότε δεν φοβάσαι σε περίπτωση που θα γίνει κάτι και θα σε βάλει στο περιθώριο της σχέσης. Βέβαια υπάρχουν και άλλες δικές σου συμπεριφορές που είναι μερικές φορές ακατανόητες ακόμα και από το πολύ δικό σου πρόσωπο γιατί έχεις την τάση για φυγή. Η επαφή με Παρθένο θα γίνει πολύ καλύτερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις εμπιστευτεί κάποια πρόσωπα για μια δουλειά καλό είναι να κοιτάς και τις μικρές λεπτομέρειες στα έγγραφα που μπορεί να χρειάζεται να υπογράψεις. Όχι ότι θα πέσεις θύμα απάτης αλλά κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δώσετε ρεσιτάλ αγνότητας και ίσως να γίνει κάποια στραβή.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved