Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/12

Θαύμασε την ομορφιά σε ένα λουλούδι, νιώσε την ζεστασιά από ένα χαμόγελο, ζήσε την αιωνιότητα σε μια ερωτική στιγμή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αντιλαμβάνεστε ότι με το να είστε αδρανείς ίσως να μην πετυχαίνετε ακόμα και τον πιο εύκολο στόχο σας. Αν βέβαια έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε μπορείτε να το προσφέρετε αυτό στον εαυτό σας κάνοντας λιγότερες επαφές και παραμένοντας περισσότερο μόνοι σας.
Έρωτας: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αφεθεί σε ένα ρομαντικό όνειρο ή ακόμα και σε μια αδρανή συμπεριφορά γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Η σχέση με Παρθένο σας συγκινεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει από την πλευρά σας έντονη κινητικότητα αλλά μπορεί τα συναισθήματά σας τουλάχιστον για σήμερα να σας προδίδουν. Πιθανόν να έχετε μια συγκεκριμένη πρόταση η οποία όμως για να δουλέψει μπορεί να χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από την πλευρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε εστιασμένοι στο να δουλέψετε μαζί με κάποια άτομα τα οποία έχουν ένα κοινό στόχο μαζί σας. Και πιθανόν αυτός να αφορά και σε ένα κομμάτι υπηρεσίας ή φιλανθρωπίας σε άλλα πρόσωπα.
Έρωτας: Έχετε μέσα στην καρδιά σας ένα μυστικό που σας καίει και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε καθόλου. Κυρίως ο κρυφός έρωτας για ένα Κριό ή για ένα Τοξότη που βλέπετε ότι δεν γίνεται τίποτε σας ενοχλεί αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Εκτός αν θέλετε να ρισκάρετε που όμως μερικοί από εσάς στην συγκεκριμένη φάση δεν μπορείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ήδη κατά νου τι θα πρέπει να κάνετε. Αλλά όταν το βάζετε σε εφαρμογή νιώθετε ότι ίσως να είναι κάπως άπιαστο για σας. Καλό είναι πάντως να κινηθείτε και να μην αμφισβητείτε εξαιτίας της μεγάλης σταθερότητας που έχετε τις τυχόν υπερβολές. Όλο και κάτι καλό θα βγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε αρκετά μπερδεμένοι και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να χειρίζεστε όλα μαζί τα δεδομένα γιατί προσπαθώντας μπορεί να μπερδευτείτε. Το ταλέντο σας για χορό ή για οποιαδήποτε άλλη τέχνη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες νευρικές εντάσεις.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας αρέσει υπερβολικά αλλά να μην τολμάτε να μιλήσετε γιατί δεν έχετε όρεξη να «φάτε πόρτα», παρόλο που είστε αρκετά τολμηροί, κυρίως αν είναι Αιγόκερως. Έχετε πάντως μεγαλύτερο περιθώριο και ευχέρεια να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με έναν άλλο Δίδυμο ή με Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Να μην βιαστείτε τουλάχιστον για σήμερα. Ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε εμπρός σε ένα αδιέξοδο ή ένα μπέρδεμα για το οποίο εσείς θα πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ συναισθηματικοί και χαλαροί για αυτό έχετε μια εύνοια και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας. Όπου πάτε γενικά κερδίζετε συμπάθειες και οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα.
Έρωτας: Έχετε έναν στόχο συγκεκριμένο για αυτό δεν θέλετε να απέχετε πολύ από ένα άτομο παρόλο που οι συνθήκες δεν βοηθάνε. Αν πάντως δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον Τοξότη μην διαλέξετε την μέθοδο να του κάνετε παράπονα και αντιπαραθέσεις γιατί σίγουρα θα τον χάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δίπλα σας κάποια πρόσωπα που νοιάζονται για σας. Αρκεί να είστε σύμφωνοι με νέες μεθόδους οι οποίες είναι κατά κάποιο τρόπο ακραίες για τα δικά σας μέτρα. Αλλά ίσως να χρειάζεστε την ελευθερία που διαθέτουν για να ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Επαναλαμβάνετε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα αξιολογήσετε. Για αυτό τα κάνετε και πάλι ζητώντας την αμοιβή σας με ένα πολύ ευγενικό τρόπο. Πιθανόν να παρασυρθείτε από άλλα άτομα τα οποία έχουν προσωπικά προβλήματα και να πρέπει εσείς να τους συμπαρασταθείτε.
Έρωτας: Η ευαισθησία αλλά και η λύπηση είναι συναισθήματα που σας κάνουν και χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια. Για αυτό καλύτερα να παραμείνετε δυνατοί μέσα σας για να μην παρασυρθείτε και δώσετε υποσχέσεις από αδυναμία γιατί μετά δεν θα μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να παίξετε ένα ρόλο πολύ ιδιαίτερο και θα πρέπει να γίνει χωρίς μεγάλο επηρεασμό από λύπη για την αδυναμία των άλλων γιατί θα απομακρυνθείτε από τον στόχο σας. Στην προκείμενη φάση χρειάζεστε προστασία των οικονομικών σας και αυτό θα πρέπει να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως επηρεασμένοι από καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε και πιθανόν να είστε πολύ ευαίσθητοι. Θα ήταν καλό όμως να είστε ενεργοί και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην γίνουν λάθη και παραλείψεις.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη προστασία και κυρίως από ένα πρόσωπο που σας σκέπτεται πάρα πολύ και σας δείχνει μεγάλη αγάπη και προσφορά. Ίσως να μην το συνειδητοποιείτε πολύ εύκολα γιατί δεν εμπιστεύεστε εύκολα, κυρίως έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και να μην αποπροσανατολίζεστε από εδώ και από εκεί. Έχετε πάντως ένα σημαντικό βοήθημα το οποίο σας καθορίζει τις επόμενες κινήσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και θα δείτε ότι αυτό τελικά σας κάνει καλό και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να διακρίνετε το σωστό από το λάθος.
Έρωτας: Αναλαμβάνετε να κάνετε κάποιες ανοικτές συζητήσεις και κυρίως με έναν Ιχθύ γιατί μπορεί να σας έχει κάνει εξομολόγηση αλλά κυρίως για να μην παραμυθιάζεστε τι μπορείτε να προσφέρετε και τι όχι. Η επαφή με Τοξότη θα είναι πολύ ρομαντική.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να αναπτυχθείτε αλλά χρειάζεστε περισσότερη ψυχική ενδυνάμωση για να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ συναισθηματικοί και εκφράζεστε πολύ εύκολα στα δικά σας πρόσωπα. Για αυτό θα αντιληφθείτε πιο εύκολα με ποιο τρόπο θα πάρετε και θα δώσετε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Έρωτας: Είστε πολύ αισθαντικοί και συναισθηματικοί. Η προσωπική σας ενέργεια είναι σημαντική και αν την βάζετε με την καρδιά σας μέσα στην σχέση σας θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η διάθεσή σας πάντως να είστε γενναιόδωροι μπορεί να βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με έναν Ταύρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή ρισκάρετε μπορεί να ανοιχτείτε και να κάνετε κάτι καλό το οποίο για να πετύχει θα χρειαστεί να ενδυναμώσετε την προσωπική σας πίστη. Πάντως είναι μια περίοδος που θα βγάλετε χρήματα είτε ταξιδεύοντας και βρίσκοντας ευκαιρίες είτε επιδιώκοντας να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε αρκετά μπερδεμένοι αλλά συγχρόνως και πολύ ευαισθητοποιημένοι στα προβλήματα των άλλων. Για αυτό χρειάζεται να δώσετε την βοήθειά σας αλλά μέχρι εκεί που αντέχετε γιατί μερικές φορές υπερβάλλετε.
Έρωτας: Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι αλλά και πολύ αδύναμοι συναισθηματικά. Ίσως να έχετε βαρεθεί να κάνετε ή να λέτε πράγματα και τελικά να μην εισακούεστε. Η δύναμή σας κρύβεται στην πίστη και στη σταθερή αγάπη που μπορεί να έχετε μέσα σας. Η σχέση με Ιχθύ θα εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες θα τις ανακαλύψετε από μόνοι σας. Ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια συνεργασία η οποία θα σας ανταμείψει τελικά άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε σε μια φάση πολύ συναισθηματική η οποία θα σας κάνει να σπάσετε κάποιες αντιστάσεις και κυρίως αν έχει να κάνει με ένα προσωπικό σας ζήτημα το οποίο πολλές φορές σας αποπροσανατολίζει. Μια ξαφνική απόφαση για να κάνετε ένα ταξίδι πιθανόν να σας κάνει πολύ καλό και να σας ανανεώσει.
Έρωτας: Είστε αρκετά κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό βοηθάει στο να ανοιχτείτε και να πείτε ακόμα και τα εσώψυχά σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να σας δίνει γοητεία και να μην σας αφήνει να χάσετε την ελπίδα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα μεγάλο κύκλωμα το οποίο σας δίνει την ελευθερία να κάνετε καλύτερες γνωριμίες και να κλείνετε δουλειές οι οποίες στο μέλλον μπορεί να σας φέρουν καλά χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορεί να νιώθετε ελαφρώς αποπροσανατολισμένοι και ο λόγος είναι ότι παραμένετε αδρανείς ακόμα και σε ένα μεγάλο πρόβλημα που σας έχει δημιουργηθεί.
Έρωτας: Η επικοινωνία με έναν Παρθένο ίσως να σας βάλει προ των ευθυνών σας γιατί μερικές φορές είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε βαθιά και τις ανάγκες των άλλων. Η σχέση με έναν Λιοντάρι μπορεί να χαλάσει γιατί υπάρχουν μεγάλες κόντρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια ανοίγματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο για αυτό μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του. Το παρελθόν που σας ταλαιπωρούσε θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε τη δική σας προσωπική γνώμη πάνω σε πολλές υποθέσεις και ο λόγος είναι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση των ατομικών σας αναγκών.
Έρωτας: Μπορεί να είστε τελείως απορροφημένοι μέσα στις δικές σας υποθέσεις και να μην είστε και τόσο συντροφικοί όσο τελικά χρειάζεται για να πλησιάσετε κάποιο άτομο. Η έξοδος σήμερα ίσως να σας φέρει πολύ κοντά με έναν Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλο αυτόν τον καιρό υπάρχουν ευκαιρίες και ανοίγματα. Κυρίως η κοινωνική σας ταυτότητα θα είναι πολύ έντονη γιατί θα γνωρίζεστε πιο εύκολα με πρόσωπα που έχουν δύναμη και προσωπικότητα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved