Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/10

Το μόνο εμπόδιο σε εμάς και την ευτυχία είναι ο εαυτός μας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε δει πολλά πράγματα να γίνονται και κυρίως να αλλάζουν κάποιες ισορροπίες οι οποίες δεν ήταν πολύ ουσιαστικές για σας. Οι σχέσεις σας πάντως βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή.
Ερωτικά: Είστε πολύ προσεκτικοί στο τι θα πείτε και πως θα εκφραστείτε. Ο λόγος είναι ότι έχετε δει πολύ σοβαρά κάποια πράγματα τα οποία μερικές φορές σας κάνουν να συμπεριφέρεστε είτε πολύ μαζεμένα, είτε κάπως απρόσωπα. Η σχέση με Αιγόκερω σας φέρνει μερικές φορές στον δρόμο που χρειάζεται και η λογική.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σκέψη για να κάνετε κάτι που ίσως να μην σας εκφράζει και πάρα πολύ επικρατεί περισσότερο. Και ο λόγος είναι ότι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης δουλεύει πολύ καλά, οπότε σίγουρα θα σας επιβληθεί. Παρόλο που θα πάτε κόντρα θα το κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Οτιδήποτε σας ανησυχεί φαίνεται ότι υπάρχει λύση και με αυτόν τον τρόπο σταματάτε κάθε τι που σας μπαίνει εμπόδιο. Επειδή μερικοί από εσάς αντιμετωπίζετε θέματα λόγω κάποιων συνεργατών ίσως πάρετε απόφαση να ακολουθήσετε και εσείς τον δρόμο της νομικής οδού.
Ερωτικά: Νιώθετε καλά αλλά είστε αρκετά συγκρατημένοι ως προς τις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις. Όσοι σχετίζονται με Καρκίνο μπορεί να κάνετε κάποια όνειρα τρελά για την μεταξύ σας σχέση. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε την υπόθεση και πάνω από όλα μετριάστε την ζήλεια σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Η σωστή κίνηση πάντα συνοδεύεται και από επιτυχία, αρκεί να έχετε την εξυπνάδα να είστε πιο ευέλικτοι σε συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σίγουρα η σοβαρότητα που θα αντιμετωπίσετε ένα θέμα θα σας δημιουργήσει ένα μικρό βάρος. Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί οι περιστάσεις απαιτούν να είστε πιο ώριμοι από ποτέ.
Ερωτικά: Η συζήτηση που μπορεί να κάνετε με έναν Αιγόκερω και ίσως να αφορά στην συμπεριφορά σας και τα πιστεύω σας πάνω στην υπόθεση του γάμου σίγουρα θα σας φέρει προ οριστικών αποφάσεων και ίσως έχει έρθει επιτέλους η ώρα να ωριμάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κάνετε κάτι που θα σας εξασφαλίσει έστω κάποιες σταθερές απολαβές. Μπορεί να μην σας αρέσει καθόλου ο τρόπος που επιβάλλεται από τις εξωτερικές συνθήκες αλλά οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και πρέπει να κρατήσετε μια σταθερή πολιτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η μεγάλη σας ευθύνη απέναντι στους τρίτους μερικές φορές σας κουράζει γιατί δεν έχετε περιθώρια να αλλάξετε ή να γίνετε παρορμητικοί επειδή δεν νιώθετε καλά. Θα χρειαστεί να παραμείνετε στις υποσχέσεις σας απέναντι των άλλων.
Ερωτικά: Οι ελεύθεροι έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε κάτι παραπάνω το οποίο θα σας καθιερώσει και κοινωνικά. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε ξαφνικά ερωτικά για ένα Αιγόκερω. Οι υπόλοιποι θα είστε αρκετά ανοικτοί και θα δείξετε έντονα τα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες όμως για να υλοποιήσετε δεν πρέπει να πάτε κόντρα στο ρεύμα των καιρών. Μερικές φορές φοβάστε να μην χάσετε αυτό που έχετε και ίσως κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Κατά τα άλλα για να νιώσετε καλά με τις αξίες σας να μην ακούτε καθόλου τις μαυρίλες των διπλανών και να πιστεύετε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα για σας οπότε θα προσπαθήσετε να λειτουργήσετε δημιουργικά με στόχο την ατομική σας ευχαρίστηση. Η επαφή με τα παιδιά σας σίγουρα θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε θετικά στα συναισθήματα ενός ατόμου. Από την φύση σας συντηρητικοί προτιμάτε να κάνουν οι άλλοι την πρώτη κίνηση παρά εσείς. Το ζητούμενο είναι να βρείτε αυτό που σας εκφράζει βαθιά και όχι επιφανειακά για να έχετε μια παρέα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναπτύσσετε τεχνικές που μπορεί να μην σας πιάνει ο ανταγωνισμός και αυτό έχετε ανάγκη να το δουλέψετε παραπάνω αυτόν τον καιρό. Το ρίσκο ίσως να βοηθήσει σε αυτή την φάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα για σας οπότε θα προσπαθήσετε να λειτουργήσετε δημιουργικά με στόχο την ατομική σας ευχαρίστηση. Η επαφή με τα παιδιά σας σίγουρα θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε θετικά στα συναισθήματα ενός ατόμου. Από την φύση σας συντηρητικοί προτιμάτε να κάνουν οι άλλοι την πρώτη κίνηση παρά εσείς. Το ζητούμενο είναι να βρείτε αυτό που σας εκφράζει βαθιά και όχι επιφανειακά για να έχετε μια παρέα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναπτύσσετε τεχνικές που μπορεί να μην σας πιάνει ο ανταγωνισμός και αυτό έχετε ανάγκη να το δουλέψετε παραπάνω αυτόν τον καιρό. Το ρίσκο ίσως να βοηθήσει σε αυτή την φάση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι γιατί μπορεί να βρεθείτε μέσα σε μια μεγάλη ομάδα και να μην ξέρετε πώς να φερθείτε. Μπορεί να μην εμπιστεύεστε ακόμα και σίγουρα θα πάρετε τις αποστάσεις σας.
Ερωτικά: Η συνεχής πίεση από έναν Αιγόκερω ή από ένα άτομο που σας θυμίζει τις υποχρεώσεις σας και όχι την ευχαρίστησή σας, σίγουρα σας κουράζει και ίσως μέσα σας να του έχετε βάλει Χ. Αλλά μπορεί προς το παρόν να μην απομακρύνεστε γιατί νιώθετε ενοχές ή έχετε από κοινού υποχρεώσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας θέση απέναντι σε κάποια πράγματα που αφορούν στα οικονομικά σας μερικές φορές δεν συνάδει με την εξωτερική τρέχουσα κατάσταση. Είναι ημέρες που νιώθετε περισσότερο ανασφαλείς και δεν κάνετε καμία κίνηση να ξοδέψετε χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά νου ότι χρειάζεται να είστε μαζεμένοι και ίσως και ντροπαλοί είτε για να κάνετε καλή εντύπωση είτε αυτά που θα πείτε να φανούν πολύ σοβαρά και με γνώση. Η επαφή με συγγενικά πρόσωπα που ίσως έχετε την αίσθηση ότι θα σας κρίνουν, σας εμποδίζει να φερθείτε αυθόρμητα αλλά τελικά θα έχετε μια σημαντική υποστήριξη η οποία θα σας αλλάξει την διάθεση.
Ερωτικά: Προσπαθείτε να είστε τύπος και υπογραμμός για να μην έχετε παρατράγουδα ή αρνητική στάση απέναντί σας. Επειδή έχετε αποφασίσει να είστε πιο συμμαζεμένοι γιατί μπορεί να καταλήξετε και σε γάμο ίσως να μην βάζετε τα σωστά όρια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συμμετοχή σας σε διάφορα σχήματα θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε για λίγο και να κάνετε συνεργασίες που μπορεί να μην φαίνονται τόσο δεμένες αλλά να αποδειχτούν ότι σας πηγαίνουν πάρα πολύ. Πιθανόν να δεχτείτε κάποια χρήματα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι που θα βοηθηθείτε να αποκτήσετε χρήματα. Για αυτό είτε βάζετε σε γραπτό πρόγραμμα τις επόμενες κινήσεις σας, είτε δημιουργείτε μέσα στο μυαλό σας χώρο για οργάνωση.
Ερωτικά: Επειδή όταν σας πιάνει το μέτρο της οικονομίας σας πιάνει μετά παντού, θα είστε αρκετά φειδωλοί και στα λόγια αλλά και στις πράξεις σας απέναντι στο πρόσωπο που έχετε σχέση. Ίσως να σκεφτείτε ότι θα πρέπει να προφυλάξετε τον εαυτό σας. Ο Καρκίνος σας αλλάζει αρκετά την ψυχοσύνθεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιους ενδοιασμούς οι οποίοι σας δημιουργούν ερωτηματικά στο τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Σίγουρα αν τρέξετε, θα έχετε την υποστήριξη από κάποια άτομα. Αλλά όταν σας πιάνουν οι προβληματισμοί τελικά είναι για καλό γιατί προσπαθείτε να βρείτε περισσότερες οικονομικές λύσεις για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε δύναμη την οποία δείχνετε στον περίγυρό σας κι ο λόγος είναι ότι από εκεί που είστε ντροπαλοί και συνεσταλμένοι ανοίγεστε ξαφνικά και κάνετε πράγματα που συνήθως αποφεύγετε. Η υποστήριξη που έχετε από κάποια δικά σας άτομα σας δίνει σιγουριά και εμπιστοσύνη.
Ερωτικά: Μερικούς από εσάς δεν σας απασχολεί αυτή την περίοδο τόσο το ερωτικό αλλά περισσότερο το να παντρευτείτε ή να συζήσετε. «Ο έρωτας μπορεί να περιμένει» σκέφτεστε, όταν οι συνθήκες γίνουν και πάλι ιδανικές. Το ξέρετε ότι τέτοιο πράγμα δεν ισχύει και εσείς φτιάχνετε στα μέτρα σας τις συνθήκες.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο κινείστε, τόσο περισσότερο παρουσιάζετε κάτι στον ορίζοντα το οποίο σας δίνει μεγάλες ελπίδες. Να είστε προσεκτικοί σήμερα με τα έξοδα σπιτιού ή ακόμα και γραφείου γιατί μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Παραμένετε προβληματισμένοι, κυρίως με πρακτικά θέματα που μπορεί να έχετε από κοινού με έναν Καρκίνο. Η ζωή σας έχει αλλάξει πάρα πολύ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έτσι όπως είναι δεν σας αρέσει. Τουλάχιστον ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι.
Ερωτικά: Είστε αρκετά υποκειμενικοί και ίσως να μην μπορείτε να δείτε κάποιο άμεσο αποτέλεσμα. Αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό δεν έχετε ξεκάθαρη κρίση γιατί μπαίνει στην μέση ένας τοίχος που τα χαλάει όλα. Και αυτός ο τοίχος μπορεί να είναι από καχυποψία ή αρνητική σκέψη.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ίδιο συμβαίνει και στην δουλειά σας. Ενώ έχετε ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο υπάρχει ένα κομμάτι ισχυρό από το παρελθόν σας που δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε γιατί εμπλέκονται και συγγενικά πρόσωπα στην μέση και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν το δείτε καθαρά, δεν θα πάρετε απόφαση να το ξεκαθαρίσετε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε πολύ εγκρατείς σε εκδηλώσεις αλλά και σε φίλους. Σας απασχολούν σοβαρά θέματα που πρέπει να λύσετε. Ίσως να μην αναλωθείτε σε φιλίες και ομάδες που σας τρώνε τον χρόνο και δεν σας προσφέρουν κάτι.
Ερωτικά: Το ίδιο σοβαρά αντιμετωπίζετε και κάποιες συμπεριφορές που παλιά ήσασταν πολύ άνετοι και αεράτοι. Το θέμα ενός Καρκίνου σας απασχολεί περισσότερο από ό, τι δείχνετε. Ίσως το να ξεκινήσετε να συζητάτε τον απογαλακτισμό από το σπίτι σας και την συγκατοίκηση με ένα πρόσωπο να το θεωρείτε αρκετά υπεύθυνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντίθετα είστε σε φάση που μπορεί να κερδίσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε γιατί τώρα έρχονται οι ευκαιρίες μια πίσω από την άλλη. Και αν είστε σωστοί απέναντι σε κάποια άτομα και διατηρήσετε τις ισορροπίες δε θα χάσετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved