Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/10

Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι, λίγοι αντιλαμβάνονται αυτό που πραγματικά είσαι.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε πολλά καθήκοντα να εκτελέσετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Υπάρχουν αλλαγές οι οποίες δεν σας είναι εύκολο να δεχτείτε γιατί φοβάστε το άγνωστο, όμως θα δείτε ότι ένας καινούργιος δρόμος θα σας ανοιχτεί.
Ερωτικά: Η υπερβολή μερικές φορές ίσως να μην σας κάνει καλό για αυτό μπορεί σήμερα να δείτε με άλλο μάτι τον σύντροφό σας και να γίνετε πιο πρακτικοί ή προσγειωμένοι ως προς την κρίση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Περνάτε από μια φάση που θα υπολογίσετε και το παραμικρό γιατί έχετε ανάγκη να είστε πιο προσγειωμένοι και πραγματιστές. Αυτό δεν σας πολυαρέσει αλλά είναι αναγκαίο. Η συνεργασία με έναν Παρθένο ίσως να βοηθήσει σε κάποια θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας για αυτό να φροντίσετε να μην την χαλάσετε άσκοπα γυρνώντας στο παρελθόν και σκεπτόμενοι ποιά άτομα σας έχουν πειράξει. Δεν έχετε και πολύ χρόνο να γυρνάτε πίσω, καλύτερα να είστε στο εδώ και τώρα.
Ερωτικά: Η αξία σας τελικά θα αναγνωριστεί, καθώς και η πολύτιμη προσφορά σας η οποία θα είναι τελικά το δώρο σας σε μια μεγάλη προσπάθεια που έχετε κάνει. Η σταθερότητα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πολύ καλή σχέση και θα δημιουργηθεί εμπιστοσύνη μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υλοποιήσετε πιο εύκολα πράγματα που άλλες φορές δεν μπορούσατε. Ίσως ο δρόμος ξαφνικά να ανοίξει και να σας δημιουργήσει ευκολία στο να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε το εδώ και τώρα μερικές φορές σας τρομάζει αλλά είναι απαραίτητη αν θέλετε να γνωρίσετε όλη την γκάμα της ζωής. Καλό είναι να ασχοληθείτε με τα θέματα της διατροφής αλλά και της υγείας σας γιατί μερικές φορές τα παραμελείτε όλα.
Ερωτικά: Το να παρατήσετε κάτι που δεν σας βγαίνει εύκολα μάλλον θα είναι για σας ήττα. Οπότε, καλό να δεχτείτε και κάποια κομμάτια του άλλου που μπορεί να μην συμφωνείτε. Κάποιες διαφωνίες μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις, κυρίως με Παρθένο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο βάζετε σε πράξη τα σχέδιά σας τόσο και πιο εύκολα θα γίνονται αυτά που θέλετε. Με τα οικονομικά σας θέματα μπορεί να περνάτε μια προσωρινή δυσκολία και θα πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιους συνεργάτες ή άτομα από τα οποία εξαρτάστε. Πάντως ό, τι και να κάνετε θα χρειαστεί να έχετε μεγάλη σταθερότητα και συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ θετικοί με τις εξελίξεις και οτιδήποτε γίνεται γύρω σας για αυτό έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα που σίγουρα θα σας κάνουν καλό για να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω.
Ερωτικά: Είστε πολύ κοντά με το άτομο που θέλετε και μάλιστα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τα συναισθήματά σας. Η επικοινωνία με τον Παρθένο μπορεί να γίνει άμεσα αρκεί να μην ανακατέψετε ένα κομμάτι από το παρελθόν γιατί πονάει και ενοχλεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρήματα μπορεί να εισπράξετε άμεσα από ένα πρόσωπο που είναι μακριά και συνεργάζεστε ή θα κλείσετε ένα καλό συμβόλαιο που θα σας φέρει αισιοδοξία. Το θέμα ενός αμαξιού θα τελειώσει εύκολα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα τα οποία θα σας δημιουργήσουν σταθερότητα. Η λογική σας θα βοηθήσει να διαχειριστείτε πολλές υποθέσεις με μεγαλύτερη ευελιξία παρά με εγωισμό.
Ερωτικά: Ο Άρης που είναι ακόμα στο ζώδιό σας και κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα σας αυξήσει το ερωτικό πάθος και θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε περισσότερο αληθινά σε σχέση με τον εαυτό σας. Ο Υδροχόος μπορεί να σας δημιουργεί ένταση αλλά τελικά όλο μαζί είστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κάτι που θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ανεξαρτησία και εμπιστοσύνη σε διάφορα θέματα για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε καλά αντανακλαστικά σε κάποιες υποθέσεις και στα πράγματα που θέλετε να γίνουν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσετε κάτι καλό, αρκεί να είστε θετικοί. Επίσης η διάθεσή σας θα είναι τόσο ενισχυμένη και θα έχετε την ευκαιρία να ανοιχτείτε και να κάνετε πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Μερικοί θα πάρετε απόφαση να κάνετε μια δική σας οικογένεια κι αυτό θα είναι καλό για την εν γένει ζωή σας, κυρίως αν σχετίζετε με Παρθένο ή Ιχθύ. Από την άλλη, οι ελεύθεροι επειδή θα έχετε διάθεση και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μπορεί μέσα από μια γνωριμία πολύ επιφανειακή να βρείτε ένα πρόσωπο αξιόλογο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε επί των επάλξεων γιατί θα κλείσετε έναν μεγάλο κύκλο που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πιο μπροστά. Κάποιες διαφωνίες για οικονομικούς λόγους θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε ξεκαθαρίσματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κρατάτε μεγάλη απόσταση από κάποιες καταστάσεις γιατί ίσως να λεπτολογείτε μόνοι σας κάποια θέματα που σας έχουν ενοχλήσει. Επίσης, η προσφορά σας προς άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθειά σας θα σας ευαισθητοποιήσει παραπάνω.
Ερωτικά: Έχετε βάλει στην άκρη κάποια πράγματα που σας έχουν ενοχλήσει και ίσως να ασχολείστε περισσότερο με το συμφέρον σας παρά με τις ερωτικές σας υποθέσεις. Και ο λόγος είναι ότι μερικοί από εσάς έχετε μπερδέψει το ερωτικό με το οικονομικό. Η υπόθεση ενός Ιχθύ μπορεί και να ξεκαθαρίσει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποιήσει τις ανάγκες σας και τρέχετε για να ενισχύσετε τις γνωριμίες σας αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλη δυνατότητα να κάνετε κάτι πολύ δημιουργικό και κερδοφόρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε αναπτύξει έντονα την διαίσθησή σας για αυτό ξέρετε προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείτε και να κάνετε κάτι καλό για σας. Όμως μπορεί να νιώσετε κάπως ανταγωνιστικοί και ιδιαίτερα παθιασμένοι με πράγματα που θέλετε να φανείτε και να κυριαρχήσετε.
Ερωτικά: Έχετε σεξαπίλ και κερδίζετε τις εντυπώσεις χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Η απόφαση για να συζήσετε με ένα άτομο θα σας βάλει στην διαδικασία να είστε πολύ πρακτικοί αλλά και της προσφοράς κι αυτό θα βοηθήσει και θα αναβαθμίσει την σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο βρει μια διέξοδο η οποία θα σας αναβαθμίσει και θα σας κάνει να κυνηγήσετε μια κατάσταση η οποία θα σας βγάλει από δυσκολίες. Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε κάτι καλό για αυτό διώξτε τελείως τις αρνητικές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες στεναχώριες ή ακόμα και πρακτικές δυσκολίες. Αν κατορθώσετε να τις εντοπίσετε, τότε θα τις λύσετε. Απλά χρειάζεται μια στροφή στην λεπτομέρεια και μια μεγαλύτερη ενίσχυση των θετικών δυνάμεων. Το πρόβλημα με έναν φίλο θα λυθεί σύντομα.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο απομονωθεί γιατί βλέπετε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που σας ενοχλούν. Το καλό είναι όμως ότι έχετε την ευελιξία να διαπραγματεύεστε τις καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι η εποχή που κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να επικρατήσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε σκληρή δουλειά αλλά και σε μια επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε πολύ θετικοί με όλα σας τα θέματα κι αυτό βοηθάει και εσάς να εξυπηρετήσετε αλλά και τους άλλους που είναι γύρω σας. Η λεπτομερειακή δουλειά θα σας βοηθήσει να βγείτε από κάποιες δυσκολίες. Το ισχυρό σας ένστικτο θα σας οδηγήσει πολύ σωστά.
Ερωτικά: Η μεγάλη σας επιτυχία θα έρθει γιατί εσείς έχετε πιο έντονα συναισθήματα προστασίας και τρυφερότητας και αυτό θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που θα είστε μαζί. Η σχέση με Κριό ή Παρθένο θα είναι πολύ καλή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες και αυτό που περιμένατε με αγωνία τώρα θα έρθει χωρίς μεγάλο κόπο ξαφνικά και απροειδοποίητα. Είστε πάντως πολύ θετικά προσανατολισμένοι σε κάτι καινούργιο αρκεί να μην αποφεύγετε τις συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η διαχείριση κάποιων θεμάτων που σας απασχολούν και άπτονται της καθημερινής σας οργάνωσης θα πρέπει να γίνουν με τάξη και πειθαρχία αλλιώς θα χάσετε τον μπούσουλα. Αν υπάρχουν κόντρες με ένα πρόσωπο για θέματα οικονομικά να ξέρετε ότι θα τα επιλύσετε με πιο εύκολο τρόπο, αν αποφασίσετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας.
Ερωτικά: Μερικές φορές προτιμάτε να υπάρχει μια απόσταση από την σχέση σας για να μπορείτε να έχετε χρόνο να σκεφτείτε και να τα βάλετε όλα σε μια τάξη. Σήμερα μπορεί να έχετε ανάγκη να δουλέψετε πάνω σε πρακτικά θέματα της σχέσης, κυρίως να σχετίζεστε με Παρθένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες τις οποίες θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε πολύ γενναία για να βρείτε τελικά μια άκρη. Είναι σημαντικό να έχετε γύρω σας καλούς συνεργάτες και άτομα που υποστηρίζεστε μεταξύ σας γιατί λειτουργείτε πολύ καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είναι καλό να ασχολείστε με τις υποθέσεις των πολύ κοντινών σας προσώπων. Με αυτόν τον τρόπο θα οδηγηθείτε σε μια λύση και κυρίως θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια άτομα σας κάνουν και ποια όχι. Καλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα υγείας που αφορούν στην συντήρησή σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ λογικοί και προσπαθείτε να έχετε βιώματα με το άλλο πρόσωπο. Για αυτό μπορεί να κάνετε από κοινού πράγματα και να είστε πολύ καλά. Πάντως θα γίνουν κουβέντες για να προχωρήσετε παραπάνω με έναν Καρκίνο ή Παρθένο. Ο Σκορπιός επίσης θα σας δώσει κάτι το ξεχωριστό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε κάποια κακώς κείμενα αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιτρέψετε τις συνεργασίες που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολες γιατί σας βάζουν οι άλλοι σε καλούπι. Χρήματα πάντως μπορεί να πάρετε και μάλιστα με εύκολο τρόπο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved