Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Στα όνειρα και την αγάπη τα πάντα είναι δυνατά

ΚΡΙΟΣ

Με θετικές εντυπώσεις μπαίνει ο μήνας Απρίλιος για σας τους Κριούς, αφού το πλανητικό σύστημα είναι με το μέρος σας και κινείται γρήγορα δίνοντάς σας βασικά την διάθεση για πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίσματα και ηγετικές θέσεις ή έντονες ενοράσεις. Αυτό σίγουρα σας έχει φέρει ήδη μια προσωπική επιτυχία ή ακόμα και μια συνεργασία την οποία όμως εσείς την έχετε κινήσει περισσότερο επειδή την πιστεύετε και έχετε πάρει το μήνυμα ότι θα τα καταφέρετε. Ένα νομικό θέμα μάλλον θα λήξει υπέρ σας. Η σχέση με έναν Τοξότη θα σας κάνει πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναγνωρίζοντας ένα νέο στοιχείο στον εαυτό σας, προσπαθείτε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να μην είναι καθόλου συμβατικά με την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Ο αέρας ελευθερίας που σας έχει πλημυρίσει μπορεί να σας φοβίζει κιόλας αλλά τουλάχιστον κάνετε κάτι το διαφορετικό για να αλλάξετε κάπως την βαρετή σας καθημερινότητα. Μπορεί να παλεύετε μεταξύ ενός υλικού κομματιού και ενός ηθικού και να μην ξέρετε που και πως θα πρέπει να δημιουργήσετε τις ισορροπίες. Το ζητούμενο είναι η αίσθηση μιας καινούργιας ενέργειας η οποία σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά αρκεί να είστε διαθέσιμοι να την δεχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε τυχεροί γιατί κάνετε πράγματα τα οποία ίσως να μην τολμούσατε παλιά. Κυρίως ανοίγεστε στις επαφές σας και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να φοβάστε ότι θα σας παρεξηγήσουν ή θα απομακρυνθούν από εσάς. Μια πολύ ωφέλιμη συνεργασία μπορεί να προκύψει αυτές τις ημέρες και εσείς να νιώσετε ότι επιτέλους κάτι θα ξεκινήσει που θα σας φέρει και χρήματα. Η σχέση με έναν Τοξότη σίγουρα θα βελτιωθεί αφού το φιλικό σας ένστικτο είναι πολύ δραστηριοποιημένο και δυνατό. Το ζητούμενο ίσως αυτών των ημερών να είναι να αποκτήσετε μια μεγαλύτερη συμπαντική συνείδηση φεύγοντας από το δικό σας εγώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αίσθηση της ελευθερίας θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε από κάποια πράγματα τα οποία μπορεί και να σας δέσμευαν. Χρειάζεται όμως υπέρβαση από την πλευρά σας για να ανανεωθούν οι συνθήκες και αυτό ίσως να μην είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Στα πλαίσια όμως της γενικής αναμόρφωσης και της δράσης που τώρα έχετε αναλάβει ίσως και να παρασυρθείτε και να κάνετε την αλλαγή σας, ελπίζοντας μέσα από αυτόν τον τρόπο να καταργηθούν τα στεγανά σας και τουλάχιστον να γίνετε πιο αισιόδοξοι.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε προνομιούχα θέση γιατί η είδηση που θα λάβετε για μια δουλειά θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα πάρετε τα πάνω σας. Ελπίζοντας σε μια δεύτερη ευκαιρία θα κινηθείτε αναλόγως. Η επαφή σας με το εξωτερικό μπορεί να γίνει μεγαλύτερη και ίσως εκεί να κάνετε κάτι πολύ ξαφνικό που ούτε και εσείς το είχατε υπολογίσει. Πάντως χρειάζεται να παραμείνετε σταθεροί και συγκεντρωμένοι στο έργο σας γιατί ο στόχος σας θα είναι να κερδίσετε περισσότερο σε όλα τα επίπεδα. Η βοήθεια από Κριό, Τοξότη είναι πολύ σημαντική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναρωτιέστε από πού αντλείτε τόσο δύναμη και ίσως και αισιοδοξία και προσπαθείτε να ξεπεράσετε κάποια πράγματα με ένα άλλον τρόπο γιατί είναι πολύ αναγκαίο να αναγνωρίσετε ακόμα και την θετική πλευρά των πραγμάτων η οποία πολλές φορές σας διαφεύγει επειδή η λογική σας εμποδίζει να κάνετε πράξη τολμηρά πράγματα. Είστε πάντως έτοιμοι να δράσετε πολύ δυναμικά αρκεί να ξεκινήσετε να βγάζετε στην επιφάνεια τους φόβους σας και τους ενδοιασμούς σας. Μια συνεργασία με έναν Κριό σας κάνει πολύ καλό. Η σχέση με Καρκίνο μπορεί να περνάει κρίση γιατί εσείς ίσως να κινηθείτε πολύ δραστικά και να τον τρομάξατε.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις, η γνώση και γενικά η επικοινωνία θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη με πιο ήπιο τρόπο αυτά που έχετε αποφασίσει. Ίσως να βγαίνετε ελαφρώς ανταγωνιστικοί και κάπως επιθετικοί με τους άλλους. Παρόλα αυτά αναλώνεστε συνέχεια μαζί τους προσπαθώντας να κάνετε κάτι το δημιουργικό ή το πολύ δραστικό. Η σχέση με έναν Κριό θα αλλάξει γιατί κατά κάποιο τρόπο σας έχει πιέσει και δεν μπορείτε πλέον να υπεκφεύγετε ή να λέτε πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν. Το κυριότερο είναι να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε γιατί μερικές φορές σκαμπανεβάζετε γιατί δεν θέλετε να στεναχωρήσετε κανέναν και τελικά βλάπτεστε εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως κάνετε υπερβολές και ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας αλλά αυτό γίνεται για να βγείτε έξω από τα όριά σας και να αισιοδοξήσετε γιατί το έχετε ανάγκη. Η πίστη και το όραμα σε κάτι που κάνετε θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας και να αντιδράσετε πιο θετικά απέναντι στα προβλήματα. Η παρόρμηση και η δράση, προκειμένου να κλείσετε πιο εύκολα ένα κεφάλαιο στη ζωή σας το οποίο σας δυσκολεύει θα είναι αυτό που θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε από την στασιμότητα και τα αδιέξοδα. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σας αρκεί εσείς να ρισκάρετε μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα συνεχίζει να συνοδεύεται από μια αισιόδοξη στάση ζωής η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα τρέχοντα και κυρίως οικονομικά γιατί θα δείτε προοπτικές οι οποίες θα σας ανοίξουν πόρτες. Μην αφήνετε όμως πράγματα που έχετε ξεκινήσει ανολοκλήρωτα γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Είναι αναγκαίο τώρα που έχετε πάρει φόρα να κοιτάξετε μπροστά χωρίς να φοβάστε ότι κάτι θα σας εμποδίσει ή θα σας σταματήσει. Η ιδέα ενός καινούργιου σπιτιού σίγουρα θα σας απασχολήσει και θα σας δημιουργήσει ακόμα και ένταση με στόχο να ξεβολευτείτε και να κάνετε κάτι πιο δραστήριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέφτεστε όσο μπορείτε θετικά και ίσως να βοηθάτε χωρίς να το καταλάβετε στην αποθεραπεία σας από κάποιες παλιές καταστάσεις που δεν σας είχαν αφήσει να προχωρήσετε. Τώρα όμως παρόλο που δυσκολεύεστε γιατί έχουν βγει αλήθειες στην επιφάνεια που μπορεί να μην αντέχετε να τις αποδεχτείτε και είναι πλέον μπροστά σας θα διαπιστώσετε ότι αν κάνετε το παραπάνω βήμα θα ξεφύγετε τελείως από όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Η νέα αρχή είναι το ζητούμενο και αυτό χρειάζεται τώρα να κάνετε. Ο Κριός βοηθάει στην αλλαγή σας αλλά πιθανόν με έναν άγαρμπο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες γιατί νιώθετε πολύ δυνατοί και ανεξάρτητοι. Η σχέση σας με έναν Κριό θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει μεγαλύτερη δυνατότητα να κάνετε κινήσεις επαγγελματικές ή ακόμα και κοινωνικές οι οποίες θα σας κατοχυρώσουν περισσότερο. Η επικοινωνία και γενικά τα ταξίδια και οι επαφές σας βοηθάνε σε όλα τα επίπεδα. Πιθανόν η συμμετοχή σας σε ένα κομμάτι διδασκαλίας και γνώσεων να σας δώσει νέα πρωτοποριακή εφαρμογή η οποία μπορεί να σας βγάλει από αδιέξοδα. Η σχέση με έναν Ζυγό που ίσως τώρα να επανέρχεται στην ζωή σας θα γίνει πολύ ξαφνικά και μη αναμενόμενα.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε της υπερβολής και ίσως υπερεκτιμήσετε κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις οι οποίες για να σταθούν δεν χρειάζεται μόνο αισιοδοξία αλλά και μεγαλύτερη κατάρτιση, οργάνωση και πειθαρχία. Οι προσδοκίες σας πάντως σε επίπεδο οικονομικό θα σας ανταμείψουν γιατί τώρα κάτι ξεκινάει που είναι πολύ θετικό για σας αρκεί να το στηρίξετε με μεγάλη δύναμη. Κυρίως από μια συνεργασία που θα κάνετε θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων ή κάτι πολύ πρωτοποριακό που θα σας δώσει άμεσες λύσεις. Η σχέση με ένα Λιοντάρι ή έναν Ζυγό είναι μοιραίες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved