Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 1/3 έως και 3/3.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε κάπως κλεισμένοι στο εαυτό σας και μπορεί να κάνετε ανασκόπηση του παρελθόντος. Θα πάτε σίγουρα πιο βαθειά αφού ένας Σκορπιός θα σας απασχολήσει και θα σας βγάλει στην επιφάνεια το συναισθηματικό σας κομμάτι. Τα οικονομικά σας μέσω όμως τρίτων και συνεργατών θα σας απασχολήσουν γιατί θα νιώθετε ότι κάτι δεν σας καλύπτει. Το ενδιαφέρον για θέματα μεταφυσικής και άλλων τέτοιων θεμάτων θα σας απασχολήσει. Γενικά χαλαρώστε και μην αφήνετε την καχυποψία ή αρνητικές σκέψεις να σας χαλάνε την ξεκούραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή θα είναι γενικά μια πιο ανάλαφρη ημέρα για σας. Από το Σάββατο και μετά θα κάνετε ένα πισωγύρισμα στο παρελθόν και ίσως σκέψεις ή συναισθήματα βαριά σας χαλάσουν την ημέρα. Ευτυχώς όμως θα υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί και αντισταθμίζει όλες τις δυσκολίες και θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να κάνετε στροφή 180 μοιρών απέναντι στις καταστάσεις και τα πράγματα. Μπορεί να είναι και ένα ερωτικό συναίσθημα που εξωραΐζει όλα τα κακώς κείμενα ή ένα παιδί που θα σας κάνει να υπομείνετε τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή θα κυλήσει γενικά πιο εύκολα από ότι τις υπόλοιπες ημέρες γιατί θα είστε περισσότερο ανάλαφροι και επικοινωνιακοί. Από το Σάββατο θα βουτήξετε στα βαθιά. Ένας Σκορπιός μπορεί να σας προσεγγίσει ή θα δείτε την ζωή σας σαν ταινία ασπρόμαυρη όπου τουλάχιστον θα ξοδέψετε όλη αυτή την συναισθηματική ένταση που νιώθετε εδώ και τόσες ημέρες. Δεν σας αρέσει να λέτε κακίες και τώρα μπορεί να τις πείτε άνετα σε ένα πρόσωπο που σας έχει πληγώσει και έτσι θα βγάλετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και θα ηρεμήσετε. Καλύτερα να τα εκφράζετε παρά να νιώθετε πίεση. Επενδύσεις και οικονομικά προγράμματα θα σας απασχολήσουν και κυρίως αν ήδη ασχολείστε με οικονομικά ή σκέφτεστε να κάνετε μια συνεργασία που θα έχει την χροιά τη επένδυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνετε έντονα ερευνητικοί ή ακόμα και σιωπηλοί γιατί τα συναισθήματά σας θα είναι βαθιά και πολύ κτητικά. Μπορεί να νιώσετε ζήλεια και ίσως να πληγωθείτε από έναν Σκορπιό που όμως επειδή έχει πάνω σας έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό τελικά θα τα βρείτε. Η οξεία ενόραση και διαίσθηση που θα έχετε θα σας βοηθήσει να πάτε ακόμα παρακάτω σε κάποια θέματα και θα σας έρθει έμπνευση για τα οικονομικά σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη και θα είστε πολύ αφοσιωμένοι είτε στην οικογένειά σας είτε με τους ανθρώπους που θέλετε να είστε μαζί για αυτό οργανώστε κάτι που θα σας φέρει όλους μαζί κοντά.

ΛΕΩΝ

Αναλύετε πολύ περισσότερο κάποια πράγματα από ό,τι παλιά. Η υπόθεση ενός Σκορπιού θα σας απασχολήσει και θα πρέπει να του δώσετε περισσότερο χρόνο κυρίως αν είναι ηλικιωμένο άτομο. Ζείτε κάπου μεταξύ παρόντος και παρελθόντος για αυτό μπορεί να αναπολήσετε κάποια πράγματα και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Σκορπιό θα βγει ένα έντονο πάθος μεταξύ σας που μπορεί να φέρει και μεγάλη κόντρα από την ένταση και τα παθιασμένα συναισθήματα. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο κτητικοί και ζηλιάρηδες για αυτό να είστε κάπως πιο ανάλαφροι όταν βλέπετε να σας παρασύρουν συναισθήματα γεμάτα με ένταση. Όσοι ασχολείστε με επενδύσεις ή οικονομικά θα διαπιστώσετε ότι η βοήθεια ενός Ιχθύ θα είναι πολύτιμη. Η σιωπή και η μυστικότητα γενικά θα σας κάνει πιο απόμακρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να ξεφουρνίσετε κάποια μυστικά που σας βαραίνουν γιατί δεν θέλετε να τα κρατάτε πια μέσα σας. Επαφές, και μετακινήσεις ή ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει και κυρίως θα είναι πολύ χρήσιμο για την επαγγελματική σας δράση γιατί θα συνδυάσετε διασκέδαση και δουλειά μαζί. Σίγουρα θα πετύχετε κάτι καλό και με τις συζητήσεις που θα κάνετε οι οποίες θα είναι εκ των βαθέων θα έρθετε πιο κοντά με Καρκίνο ή με έναν Σκορπιό. Επειδή μπορεί να συμμετάσχετε σε κάποιο σεμινάριο η γνώση θα είναι πολύτιμη για σας αυτό το διάστημα γιατί επεκτείνεστε επαγγελματικά και γενικά σε νέες συνεργασίες και σχέσεις.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή είναι η ημέρα που θα εκδηλώσετε πιο εύκολα τον εαυτό σας και θα γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διπλωμάτες στην επίλυση όλων σας των θεμάτων. Η ζωή σας αυτή την περίοδο έχει πολλά μπερδέματα και είστε μόνιμα κάπου προσανατολισμένοι που μπορεί να έχει ασάφεια. Το Σάββατο μπορεί να κάνετε αγορές και κινήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας και ίσως και κάνετε και κάποιες επαφές οι οποίες θα έχουν την χροιά της κοινωνικότητας αλλά θα σας ενδιαφέρει μόνο η επίλυση ενός οικονομικού θέματος το οποίο σας ενοχλεί πάρα πολύ. Ο Ταύρος θα έρθει πιο κοντά σας αλλά χρειάζεται να είστε πιο ξεκάθαροι γιατί το στίγμα σας το ερωτικό αυτή την περίοδο δεν είναι ξεκάθαρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή θα κυλήσει ανάλαφρα και περισσότερο δημιουργικά και ίσως σας απασχολήσουν θέματα τέχνης ή σχέσεων. Από το Σάββατο και μετά θα αναζητήσετε την βαθιά σας δύναμη και θα την πετύχετε μέσα από μια κατάβαση στο εσωτερικό σας κόσμο. Σίγουρα θα είστε πιο δυνατοί και περισσότερο απόλυτοι και ίσως και απόμακροι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αλλά ό, τι κάνετε θα το κάνετε για την προσωπική σας προστασία και εξέλιξη. Η πειθαρχία που έχετε βάλει τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολα το προσωπικό σας στόχο. Πιθανόν να έχετε ξεκινήσει μια αυστηρή δίαιτα ή ίσως να είστε πιο συγκροτημένοι και πειθαρχημένοι με την προσωπική σας ζωή. Γενικά η γυμναστική βοηθάει καθώς επίσης η επαφή σας με το νερό. Έστω και μια βόλτα στην παραλία θα σας πάρει την ένταση και θα βάλετε καλύτερους στόχους για την επόμενη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή θα κυλήσει εν μέσω φίλων και ομάδων και μπορεί να κάνετε από κοινού σχέδια για μια πολύ σημαντική δουλειά. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να έχετε διάθεση να απομονωθείτε ή να αποσυρθείτε γιατί ένα κομμάτι από το παρελθόν ίσως να σας απασχολήσει και να πρέπει να το βιώσετε σε όλο του το βάθος για να το αλλάξετε. Είναι η εποχή που συγχωρείτε και πετάτε από πάνω σας κομμάτια που σας συνδέουν με το παρελθόν που δεν σας είναι πλέον χρήσιμα. Η στρατηγική και ο σχεδιασμός μιας νέας δουλειάς που σκέφτεστε μαζί και με έναν Ταύρο θα σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε τα ταλέντα σας και να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο από ό, τι έχετε δείξει μέχρι τώρα. Προς το παρόν δεν έχετε όμως διάθεση να το ανακοινώσετε και αυτό μπορεί να είναι για καλό σας γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα χαθεί η δύναμη και ή έμπνευση. Αρκεί να είστε σταθεροί και πολύ θετικοί με τα σχέδια σας και τον στόχο σας. Η επαφή με την φύση πάντα σας κάνει καλό για αυτό να το επιδιώξετε κάνοντας έστω και πολύ λίγη ώρα μια βόλτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι από το παρελθόν μπορεί να σας θυμηθούν και να περάσετε όμορφα μαζί τους. Ίσως η επαφή με μια ομάδα να σας βοηθήσει στο να αλλάξετε διάθεση γιατί θα προσπαθήσετε μέσα από εκεί να διεκδικήσετε είτε τον χαμένο χρόνο είτε ένα χαμένο σας όνειρο που το έχετε κρύψει στα βάθη της ψυχής. Η μνησικακία για ένα ερωτικό θέμα δεν θα σας βοηθήσει γιατί θα βγει όλη σας η πίκρα στην επιφάνεια και αντί να πάτε μπροστά να πάτε πίσω. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να επανέρθει ξαφνικά και η επαφή με έναν Καρκίνο να γίνει πολύ ουσιαστική. Αφήστε το πάθος και την βαθειά ευαισθησία να κυριαρχήσει στο κορμί σας για να νιώσετε και πάλι ζωντανοί γιατί μερικές φορές κινήστε σαν ρομπότ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή θα κυλήσει με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων γιατί θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και διπλωμάτες. Από το Σάββατο και μετά και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ζοριστείτε γιατί μπορεί κάποια προβλήματα που έχετε στην δουλειά σας να τα δείτε υπερβολικά και ίσως κάποιες κινήσεις συνεργατών σας να σας φανούν ακόμα και σαν προδοσία στο πρόσωπό σας. Θα κάνετε έναν απολογισμό τι κερδίζετε και τι χάνετε σε αυτή την φάση και σίγουρα θα σας πιάσει ένας ξαφνικός θυμός. Η επαφή με έναν Σκορπιό θα είναι πολύ εποικοδομητική αφού θα σας αναγκάσει να στραφείτε σε ένα πιο βαθύ κομμάτι του εαυτού σας για να ανακαλύψετε και πάλι την κρυμμένη σας δύναμη. Ό, τι φοβόσαστε και το αντιμετωπίζετε σας κάνει πιο δυνατούς.

ΙΧΘYΕΣ

Η Παρασκευή θα είναι ημέρα που θα χρειαστεί να συμβιβάσετε πράγματα για σας πολύ αταίριαστα. Αντίθετα από το Σάββατο και μετά θα νιώσετε να έρχεστε σε μια μεγαλύτερη ισορροπία και όλο αυτό το συναίσθημα που έχει συσσωρευτεί μέσα σας από τους τόσους πλανήτες που υπάρχουν στους Ιχθύες σίγουρα θα το διοχετεύσετε πιο δημιουργικά, χωρίς να αποκλείει το γεγονός ότι δεν θα θυμώσετε ή ότι δεν θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους με έναν τρόπο που δεν τον συνηθίζετε. Θα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και θα βρεθείτε και σε πιο δυναμική θέση αφού θα νιώσετε ότι έχετε επαφή με τον εαυτό σας και σας καθοδηγεί για να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Η δημιουργική απομόνωση μέσα από προσευχή, οραματισμό και γενικά οτιδήποτε σας δίνει δύναμη θα σας κάνει καλό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved