Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Χρόνια πολλά στις/στους εορτάζοντας και είθε οι ουρανοί να μας φωτίσουν, ώστε να πράξουμε το καλύτερο!

Νωρίς – νωρίς το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και πολλοί θα έχετε την τάση να παθιαστείτε με ό, τι και αν καταπιαστείτε. Την τιμητική τους βέβαια έχουν συναισθηματικά και οικονομικά θέματα, όπως και κάθε είδους ζητήματα έρευνας, ύπαρξης, αυτογνωσίας, μυστικών και αρχέγονων συναισθημάτων που θα δοκιμάσουν τόσο τις αντοχές όσο και τη θέληση σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα, πέρα από κάποιες ενοχλητικές ή δυσάρεστες ειδήσεις που θα φέρει, δείχνει ότι γύρω από τα παραπάνω θέματα θα υπάρχει λεκτική ένταση, κτητική στάση και συνάμα δράση των απανταχού καλοθελητών!


6_jan













ΚΡΙΟΣ

«Παιχνίδια εξουσίας»

Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο ό, τι χρειάζεται ψυχικά αποθέματα, ένταση, πάθος και δύναμη θέλησης μπορείτε να το καταφέρετε. Συγχρόνως, υπάρχει η ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τη λίμπιντο σας. Πολύ πιθανόν να σκανδαλίσετε με τα λόγια ή κουβέντες που απευθύνονται σε άτομα που είναι ισχυρά ή ηλικιωμένα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Αμετακίνητοι»

Σήμερα, δίνετε ιδιαίτερα έμφαση σε θέματα σχέσεων και πιθανώς να δείξετε πείσμα, προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα θέλετε. Σε πολλές περιπτώσεις η επιμονή θα βοηθήσει σε αντίθεση με την απολυτότητα και το φανατισμό. Σε θέματα γνώσεων, απόψεων και ανταλλαγής πληροφοριών ίσως επιδείξετε μια άνευ προηγουμένου προσήλωση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αιτία και αιτιατό»

Ίσως η τήρηση κάποιων κανόνων που σχετίζονται με τη διατροφή, την υγεία ή την εργασία να δοκιμάσει σήμερα τις αντοχές και τις αντιστάσεις σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως αισθανθείτε ότι η διαίσθησή σας προειδοποιεί για κάποιους κινδύνους ενώ σε κάποιες άλλες θα υπάρχει ένα μυστήριο. Τόσο η οικονομική όσο και η ερωτική ζωή λαμβάνουν το μάξιμουμ της προσοχής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Απόλυτη θέση»

Σήμερα, μεταξύ εσάς και κάποιου άλλου προσώπου αναπτύσσεται μια ισχυρή έλξη που είτε δεν θα μπορείτε να προσδιορίσετε είτε θα έχει πολύ βαθιά αίτια. Ένα χόμπι, ασχολίες με παιδιά, τρομακτικές ταινίες ή κάποιες δυνατές σας αγάπες θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Προσέχετε σήμερα τις κουβέντες που θα ξεστομίσετε γιατί η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.

ΛΕΩΝ

«Ξανά από την αρχή»

Σήμερα, έχετε ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια και πολλοί θα φροντίσετε να δημιουργήσετε πιο συνεκτικούς δεσμούς είτε με μέλη της οικογένειάς σας είτε με οικεία σας πρόσωπα. Θα έχετε μια τάση να μαγειρέψετε πικάντικα φαγητά ή εδέσματα των οποίων η συνταγή είναι μυστική. Κάποιες εργασίες ίσως τις δείτε ως αγγαρεία ή γενικότερα σας καταπονήσουν ψυχικά ή σωματικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Με πειθώ»

Η μέρα ευνοεί μετακινήσεις για οικονομικούς ή συναισθηματικούς λόγους και κάποιοι από εσάς θα είστε ιδιαίτερα πειστικοί ή επιβλητικοί όσον αφορά σε ιδέες ή απόψεις σας. Ίσως λάβετε κάποιο ραβασάκι ή μήνυμα που θα έχει ένα μυστήριο ή θα σας δημιουργεί ερωτήματα. Επιπλέον, θα έχετε την τάση να βολιδοσκοπήσετε αντιδράσεις ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν πολύ.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Μάχες»

Σήμερα, είστε διατεθειμένοι να δώσετε χρήματα σε οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μια βαθιά αίσθηση ασφάλειας. Ίσως γίνετε κάπως κτητικοί και κάποια συναισθήματα σάς κυριαρχήσουν, γεγονός που θα σας βάλει σε μια μάχη με κάποια άλλα. Η σχέση με νεαρότερα μέλη της οικογένειας ίσως αποτελέσουν αφορμή για να θυμηθείτε κάποιες παρελθοντικές εμπειρίες σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κάτι χάνετε, κάτι κερδίζετε»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε έντονα την ανάγκη να θέσετε την προσωπική σας βούληση στην υπηρεσία των προσωπικών αναγκών και φιλοδοξιών σας. Ίσως ζηλέψετε ή ενοχληθείτε από τα πλεονεκτήματα που κάποιοι έχουν, χωρίς την κατά τη γνώμη σας να τα αξίζουν ή να έχουν κάνει κάτι για αυτό. Ίσως το πραγματικό σας ζήτημα είναι πως θα κερδίσετε αυτά που σας ανήκουν ή θέλετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Η ουσία των πραγμάτων»

Με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε ότι σας λείπουν πρόσωπα ή πράγματα και χρειάζεται να κινητοποιήσετε όλες σας τις δυνάμεις για να τα φέρετε κοντά σας. Πολύ πιθανόν, να ασχοληθείτε με κάποιο μακροχρόνιο πρόβλημα ή μια κατάσταση αδιέξοδο. Συγχρόνως, με τα λόγια και τις κινήσεις θα δείξετε ότι δεν είστε διατεθειμένοι να χαραμίσετε τη ζωή σας σε εσφαλμένες αξίες ή επιλογές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η δύναμη της θέλησης»

Σήμερα, έχετε τη διάθεση να επενδύσετε σε φίλιες και δράσεις που έχουν συλλογικό αντίκτυπο. Πολύ πιθανόν, να αναζητήσετε χρηματοδότες για κάποιο project ή να ζητήσετε τη στήριξη ανθρώπων που θέλουν να αγωνιστούν. Η σύνοδος Ερμή- Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι η σκέψη σας θα είναι βαθιά διεισδυτική όσον αφορά σε θέματα καριέρας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βαθιά ανάλυση»

Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και σας βάζουν στη διαδικασία να ερευνήσετε σε βάθος κίνητρα, αίτια και προθέσεις ιδιαίτερα προσώπων που η γνώμη τους είναι καθοριστική για το τι μέλλει γενέσθαι. Πολύ πιθανόν, να αισθανθείτε ότι κάποιοι δρουν πίσω από την πλάτη σας ενώ δεν αποκλείεται να πείτε «ναι» σε μια σχέση, «απαγορευμένο καρπό».


ΙΧΘYΕΣ

«Τέλος, ως εδώ»

Η Σελήνη στον υδάτινο Σκορπιό ενισχύει τη διαίσθηση και πιάνετε πουλιά στον αέρα σε επικοινωνίες με άτομα που γίνονται από το τηλέφωνο, το ιντερνέτ ή κάποιο άλλο μέσο που ευνοεί την από απόσταση επαφή. Ίσως αισθανθείτε ότι κάποιο πρόσωπο υπονομεύει ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί και με τον τρόπο σας θα φροντίσετε να σπάσετε το απόστημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved