Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/12

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Οι όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, ενδέχεται να αυξήσουν τις πιέσεις ή τουλάχιστον τη δική σας αίσθηση πως βρίσκεστε κάτω από τον αστερισμό της αναγκαιότητας. Σίγουρα δεν είναι από τις πιο χαρούμενες ημέρες του χρόνου, ωστόσο αφ' ενός κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν και αφ' ετέρου ξεχωρίζοντας και ιεραρχώντας τις προτεραιότητες σας, θέτετε τις βάσεις για μια νέα πορεία.

30_dec







ΚΡΙΟΣ

«Διασκέδαση»

Ο χρόνος επικεντρώνεται σε δραστηριότητες ευχάριστες και συναρπαστικές που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν ενέργεια. Παράλληλα, ο έρωτας αποτελεί την καύσιμη ύλη που σας ζεσταίνει και σας κρατά καλή συντροφιά. Πολύ πιθανόν μαζί με φίλους να παρακολουθήσετε κάποια παράσταση, να βρεθείτε σε κάποια συναυλία ή άλλη καλλιτεχνική σκηνή.


ΤΑΥΡΟΣ

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου»

Η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και ό, τι και αν κάνετε κύριο στόχο έχει να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ευχαριστήσετε. Πολλοί σήμερα θα μαγειρέψετε κάτι ξεχωριστό και θα νιώσετε την αγάπη των δικών σας ανθρώπων. Πολύ πιθανόν να γίνετε πιο δραστήριοι στον επαγγελματικό τομέα και συγχρόνως πιο εκκεντρικοί ή επινοητικοί.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χα, χα»

Η επικοινωνία με τους άλλους σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και νιώθετε αγαπητοί και ιδιαίτεροι. Πολύ πιθανόν, σήμερα κάποιοι να είναι γενναιόδωροι, άλλοι να κομπάζουν και άλλοι απλά να είναι ο εαυτός του. Όλους θα τους αντιμετωπίσετε με χιούμορ και θετική διάθεση. Η ερωτική ζωή θα καλύπτεται από ένα πέπλο μυστήριο που θα δημιουργεί ερωτηματικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πάμε για ψώνια»

Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και σας δίνεται η ευκαιρία να αγοράσετε κάποια δώρα που, αν και είναι της τελευταίας στιγμής, θα είναι διαλεγμένα με αγάπη. Αν και οι οικονομικές υποχρεώσεις σας πιέζουν, δεν θα αφήσετε να σας χαλάσουν τα σχέδια. Πολύ πιθανόν ένα άτομο κάπως μεγαλύτερο, συντηρητικό ή επαγγελματικά καταξιωμένο να κερδίζει περισσότερο χώρο στη ζωή σας.


ΛΕΩΝ

Η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και τα πάντα ηχούν όμορφα, μελωδικά και ευχάριστα. Είστε μέσα στο κλίμα των γιορτών και χαρίζετε ζωντάνια, αγάπη και κέφι με γενναιοδωρία. Ένα ταξίδι ίσως ανανεώσει την αισθηματική ζωή ενώ μια γνωριμία μπορεί να κάνει τον ελεύθερο χρόνο σας πιο ενδιαφέρον. Κάποιες αντιπαραθέσεις είναι πιθανές ιδιαίτερα με πρόσωπα που αρέσκονται στις αλλαγές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Επιθυμία για ξεκούραση»

Σήμερα, ίσως αισθανθείτε μόνοι ή προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί ή σας επιτρέπει να ασχοληθείτε πιο πολύ με αυτά που σας αρέσουν ή αγαπάτε. Η καθημερινή ζωή είναι πολύ έντονη, καθώς είναι αδύνατον να βάλετε ένα πρόγραμμα σε αυτά που θέλετε να κάνετε, όσο και αν το προσπαθείτε. Θα συναντήσετε άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Λίγο σπρώξιμο»

Οι φίλοι και οι άνθρωποι που αγαπάτε σας προτρέπουν να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν ή που θέλετε αλλά δεν τολμάτε. Συγχρόνως, θα έχετε την επιθυμία να κάνετε κάτι ξεχωριστό για ένα πρόσωπο που έχετε κοινές ιδέες ή αντιλήψεις. Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος αλλά αυτό σας αρέσει, καθώς δεν βαριέστε και βρίσκεστε σε μια διαρκή εγρήγορση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Βασιλιάδες»

Η κοινωνική ζωή είναι έντονη ενώ κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κρατούν σε επιφυλακή. Θα συσχετιστείτε με άτομα που έχουν ισχύ, κατέχουν κάποιο αξίωμα ή ξεχωρίσουν στον κύκλο τους. Θα είστε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι για ζητήματα που αφορούν κοντινούς συγγενείς αλλά πολύ πιθανόν να τα βάλετε με τα μέλη της οικογένειάς σας γιατί δεν άλλαξαν στάση πιο γρήγορα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Χο, χο»

Με τη Σελήνη στον Λέοντα η μέρα ευνοεί τις μετακινήσεις, τις επαφές και το chatting. Ο λόγος σας θα είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και θα προτιμήσετε πρόσωπα με τα οποία γελάτε, διασκεδάσετε και μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Οι σχέσεις με κάποιους γείτονες, συναδέλφους ή άλλα κοντινά ίσως σπάσουν εκεί που δεν το περιμένετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος»

Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα μπορούν σήμερα να διευθετηθούν, καθώς νιώθετε μια εσωτερική δύναμη να καθοδηγεί κάθε σας ενέργεια. Κάποια πράγματα θέλετε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και το επιτυγχάνετε με μεγάλη άνεση. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πράγματα που αφορούν στην εμφάνιση ή την υγεία σας και να αισθανθείτε αναζωογονημένοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Απορώ ή θαυμάζω»

Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που ξέρουν να κλέβουν τα φώτα, είναι επιτυχημένα, τους αρέσουν τα παιχνίδια ή είναι κάπως υπερβολικά. Συγχρόνως, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση σας και να περάσετε όμορφα. Πολύ πιθανόν να κουραστείτε κάπως παραπάνω λόγω νέων αρμοδιοτήτων.


ΙΧΘYΕΣ

«Κάλιο αργά παρά ποτέ»

Σήμερα πολλοί από εσάς εργάζεστε και φαίνεται να περνάτε καλά ενώ άλλοι θα νιώσετε την σημερινή μέρα περισσότερο σαν καθημερινή παρά σαν μια μέρα ξεκούρασης και ανάπαυσης. Κάποιοι στόχοι σας ίσως δεν πραγματοποιηθούν τόσο γρήγορα όσο θα θέλετε όμως έχετε στήριξη από κάποια πρόσωπα και αυτό σας επιτρέπει να δώσετε το χρόνο που χρειάζονται για να πραγματοποιηθούν.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved