Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/12

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων του 2012 ανοίγει με μια κεφάτη Σελήνη στους Διδύμους που ευνοεί την επικοινωνία, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα και επικροτεί το κέφι, τη χαρά και το χιούμορ. Παράλληλα όμως, έχουμε και την δραστική επιρροή του Ουρανού, ο οποίος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εκπλήξεις και απρόοπτα. Καλύτερα λοιπόν να δράσετε... έτσι χωρίς πρόγραμμα κι αν μπείτε στον κόπο να πρωτοτυπήσετε αλλάζοντας τα δεδομένα, ακόμα καλύτερα!



26_dec






ΚΡΙΟΣ

«Τρέλα»

Με τη γρηγοράδα του φτεροπόδαρου Ερμή τα μηνύματά σας φτάνουν στην ώρα τους και συγχρόνως οι μετακινήσεις σας γίνονται σβέλτα, εύκολα και άμεσα. Δεν βαριέστε με τίποτα, έχετε συνεχώς κάτι να κάνετε και ευχαριστιέστε την ανεμελιά της ημέρας. Συγχρόνως, έχετε την τάση να ανοίξετε συζητήσεις που αποτελούν πόλο έλξης για όλους.


ΤΑΥΡΟΣ

«Είμαι το δώρο σας»

Σήμερα, θέλετε να χαρίσετε στους άλλους όμορφες στιγμές, να προσφέρετε τα δώρα της γνώσης και της σύνδεσης μαζί τους και να απολαύσετε κάθε μια ξεχωριστή στιγμή της ημέρας. Η ψυχή σας φιλοξενεί όμορφες ιδέες, αισιόδοξες σκέψεις και γράφει με ανεξίτηλο μελάνι στο ημερολόγιο της τις σημερινές ευτυχισμένες εμπειρίες και καταστάσεις που βιώνετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κέφι και χαρά»

Σαν μικρό παιδί που η ζωή του είναι γεμάτη ποικίλες ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και γνώσης νιώθετε σήμερα. Η κίνηση είναι στο αίμα σας και ως εκ τούτου με τίποτα σήμερα δεν ξεκουράζεστε ή αράζετε αντίθετα με μετρό, αυτοκίνητο, μηχανή ή ταξί ταξιδεύετε κάνοντας πολλές στάσεις. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα συνάψετε κάποιο δεσμό και θα περάσετε καλά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ευτυχία»

Ένας και μόνο καλός λόγος αρκεί για να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας κάνει να χαμογελάτε. Όμως σήμερα οι λόγοι είναι πολλοί και εσείς αισθάνεστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Πράγματα καθημερινά και απλά σήμερα σας φαίνονται όμορφα και ξεχωριστά. Ίσως επισκεφτείτε κάποιο πρόσωπο που είναι άρρωστο ή σε φάση ανάρρωσης.


ΛΕΩΝ

«Πολλά μαζί»

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή και εσείς δεν ξέρετε ποιά να πρωτοδιαλέξετε. Φίλοι, γνωστοί, μέλη μιας ομάδας διεκδικούν την παρέα σας και εσείς θέλετε να τους προλάβετε όλους. Η γενναιοδωρία σας θα προσφέρει χαρά σε αγαπημένα πρόσωπα και θα σας κάνει ευτυχείς. Παιχνίδια, χόμπι, ευχάριστες δραστηριότητες, διασκέδαση και απολαύσεις είναι στο φόρτε τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Γιορτινή διάθεση»

Η επικοινωνία με τους άλλους είναι σήμερα ιδιαίτερα σημαντική και αυτό το υποδεικνύουν οι πράξεις σας. Ίσως παραβρεθείτε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός, έρθετε σε επαφή με άτομα ισχυρά ή ανθρώπους που τους θεωρείτε εκλεκτούς και ιδιαίτερους. Με το λόγο σας θα ασκήσετε θετική επιρροή στους άλλους και θα θελήσετε να τους δείξετε το δρόμος της επιτυχίας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Ανοιχτοί ορίζοντες»

Κεφάτοι και χαρούμενοι μεταφέρετε θετική ενέργεια και αυτό σας επιτρέπει να ανοίγετε συζητήσεις με ιδιαίτερη ευκολία και αμεσότητα ακόμα και με άτομα που δεν είστε δίπλα – δίπλα. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάτι ιδιαίτερο σήμερα που καλύπτει μια ανάγκη για εξέλιξη, επέκταση και βελτίωση. Με τον Άρη πλέον στον 5ο στον αισθηματικό τομέα θα γίνετε πιο μαχητικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πάρτε κόσμε»

Σήμερα, δίνετε και λαμβάνετε υλικά και μη αγαθά, γεγονός που αποτελεί ευκαιρία για να κατανοήσετε πιο βαθιά κάποιες ανάγκες, σχέσεις και επαφές σας. Πολύ πιθανόν να έχετε μια μυστική συνάντηση, ένα κρυφό ραντεβού ή να αποκρύψετε κάποιες πληροφορίες από κάποιους. Συγχρόνως, θα γίνετε πιο διεκδικητικοί όσον αφορά δικαιώματα σας στο χώρο της οικογένειας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ευτυχισμένοι μαζί με άλλους»

Οι σχέσεις σας με τους άλλους αποτελούν σήμερα το πρώτο μέλημα σας και συγχρόνως το συνεκτικό κρίκο με την ευτυχία. Νέες γνωριμίες, ραντεβού, συναντήσεις, συμφωνίες, ομιλίες, μετακινήσεις και βόλτες ευνοούνται ενώ πολύ πιθανόν να υποστηρίξετε μια κεφάτη ιδέα. Συγχρόνως θα έχετε την τάση να κινητοποιήσετε ή να δραστηριοποιήσετε κάποιους με τις απόψεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ευχετήριες κάρτες»

Με τη Σελήνη στους Διδύμους η μέρα είναι διανθισμένη από ευχές, μηνύματα, μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές ίσως με πρόσωπα που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας σας. Συγχρόνως, σας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε πρόσωπα που έχουν κάποια ανάγκη, που κάνουν συχνά ταξίδια ή είναι ιδιαιτέρως φλύαρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ευχαρίστηση»

Ζουζουνίσματα και πειράγματα δείχνουν ότι η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και με τον Άρη πλέον στο δικό σας ζώδιο αναμφίβολα είστε ακαταμάχητοι στον αισθηματικό τομέα. Θα έχετε την τάση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, σας διασκεδάζουν και σας επιτρέπουν να αισθανθείτε ευτυχείς και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ενώ κάποιοι θα φανείτε ιδιαίτερα πολυτάλαντοι.


ΙΧΘYΕΣ

«Οικογενειακά»

Το κουδούνι χτυπά, κόσμος μαζεύεται, το φαγητό ετοιμάζεται και εσείς αναλαμβάνετε να δημιουργήσετε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Πολλά πράγματα παίρνουν από τα χέρια σας όμως αυτό σας ευχαριστεί, καθώς νιώθετε ότι είστε ο ακρογωνιαίος λίθος της ευτυχίας της οικογένειάς σας. Πολύ πιθανόν, να παραβρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή γιορτή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved