Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Τοξότη προτίθεται να μεταφέρει επί της γης την όρεξη της για μεγάλα «ανοίγματα», ταξίδια μεγαλεπήβολα σχέδια και... υπερβολές! Τέλος στο λίγο, ναι στο πολύ ή όπως λέει μια παροιμία «το πολύ μαζεύεται, το λίγο δεν απλώνει». Παράλληλα, ειδήσεις εντυπώσεις και παραστάσεις εναλλάσσονται αδιάκοπα, αφήνοντας την αίσθηση είτε μιας εύγευστης σαλάτας, είτε ενός κακόγουστου αχταρμά...

19_oct


ΚΡΙΟΣ

«Πάλι μαθητές»

Δεν έχετε συνηθίσει να είστε αδρανείς και αν κάτι σιχαίνεστε είναι να μην κάνετε τίποτα. Αυτή την εποχή με τον κυβερνήτη σας στον 9ο κάποιοι θα θελήσετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να σπουδάσετε, να ετοιμάσετε μια πτυχιακή ή να προετοιμαστείτε για εξετάσεις. Παράλληλα, ο έρωτας αποτελεί καθημερινή λατρεία ενώ μια αισθηματική γνωριμία μπορεί να λάβει χώρα στο γραφείο ή το γυμναστήριο. Οι γεννημένοι του 1975 αποφύγετε να μπείτε εγγυητές.


ΤΑΥΡΟΣ

«Σε ρόλο ανακριτή»

Το μόνο πράγμα για το οποίο είστε διατεθειμένοι να δώσετε αγώνα είναι η διεύρυνση των οικονομικών σας πηγών. Συγχρόνως, η ανάγκη για σταθερότητα μεγαλώνει και πλέον περνάτε από εξονυχιστικό έλεγχο έναν ενδεχόμενο σύντροφο ή συνεργάτη. Αν και θα κουραστείτε για να επιτύχει μια συμφωνία, ωστόσο η προοπτική της μονιμότητας σας δίνει δύναμη. Οι γεννημένοι του 1963 εκπέμπετε ερωτικό s.o.s .


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Εγώ ή εμείς»

Οι επιθυμίες σας ανάβουν φωτιά μέσα στη σχέση σας και δεν ξέρετε πώς να τη σβήσετε. Συγχρόνως, ίσως νιώσετε ότι κάποια πράγματα γίνονται πίσω από την πλάτη σας και ότι κάποιοι εκφράζουν το θυμό τους προς το πρόσωπο σας με παθητική επιθετικότητα. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον 4ο θα αισθανθείτε ότι η μητέρα της ευτυχίας είναι η ψυχική ηρεμία. Οι γεννημένοι του 1961 θα γνωρίσετε νέα πράγματα αλλά θα δυσκολευτείτε να τα ακολουθήσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Νέα σχέδια»

Αυτήν την εποχή βλέπετε τον εαυτό σας στην οθόνη του μέλλοντος και αποφασίζετε να φυτέψετε νέους σπόρους στον επαγγελματικό τομέα για να δρέψετε τους καρπούς τους στο αύριο. Αν και με την Αφροδίτη στον 3ο οι άλλοι σας γλυκαίνουν τα αυτιά, εντούτοις νιώθετε ότι κάτι σας λείπει. Πράγμα φυσιολογικό, αν σκεφτείτε ότι η ευτυχία αποτελείται από πολλά κομμάτια. Οι γεννημένοι του 1982 αποφύγετε να πράξετε εν θερμώ.



ΛΕΩΝ

«Ξετυλίγοντας τα δώρα της ζωής»

Σήμερα, πραγματικά θα αισθανθείτε τι είναι απόλαυση! Ικανοποίηση, χαρά, έρωτας και ευτυχία σας ανεβάζουν στα ουράνια. Η Αφροδίτη στον 2ο αποτελεί έναν καλό οιωνό για τα οικονομικά σας και συγχρόνως γεμίζει το... ντεπόζιτο της καρδιά σας με αγάπη και εκτίμηση. Αναμφισβήτητα υπάρχουν ζόρια με γονείς και πεθερικά όμως θα τα ξεπεράσετε. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως προβείτε σε μια αναγκαστική συγκατοίκηση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πού ' ντο – πού ' ντο»

Βρίσκεστε σε αναζήτηση λύσεων από καταστάσεις που δείχνουν αδιέξοδο και όπως λέει και ένα ρητό «όποιος ψάχνει, βρίσκει». Ίσως μέλη της οικογένειάς σας δε μπορούν να σας στηρίξουν ή δείχνουν αδιαφορία για τα προβλήματά σας. Σε κάθε περίπτωση, ως όντα με τα πόδια γερά στη γη έχετε μάθει να περπατάτε σε βατούς και δύσβατους δρόμους. Το σύμπαν αργά ή γρήγορα θα σας ανταμείψει. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως κάνετε ανταύγειες, βάψετε ή κουρέψετε τα μαλλιά σας.


ΖΥΓΟΣ

«Έρωτας είναι η αιτία»

Ευέξαπτοι και ευερέθιστοι είστε σήμερα. Αν και κάποιες συζητήσεις δίνουν την αφορμή για να θυμώσετε, στην πραγματικότητα η αιτία βρίσκεται στην ύπαρξη ή μη κάποιας σχέσης. Με την Αφροδίτη στον 12ο μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα και δραστηριότητες που ομορφαίνουν την αίσθηση που έχετε για τη ζωή. Προσέχετε, ωστόσο, τις γλυκές αμαρτίες και τα κλεμμένα φιλιά. Οι γεννημένοι του 1985 θα στείλετε κάποιον στον «κάδο ανακύκλωσης».


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Φτερά και πούπουλα»

Σήμερα, έχετε μια ροπή για έξοδα και είτε σταθείτε στην ουρά για να πληρώσετε κάποιο λογαριασμό είτε για να αγοράσετε κάποιο φίνο συνολάκι το πιθανότερο είναι το πορτοφόλι σας να μείνει άδειο. Επιπλέον, πολλοί θα έχετε προτάσεις για να βγείτε, να παρευρεθείτε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός ή να δείτε κάποιο φίλο. Με τον Κρόνο στον 1ο θα γίνετε «ειδικοί» στην δίαιτα. Οι γεννημένοι του 1970 θα κερδίσετε είτε λεφτά είτε αισθήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Φτιαγμένα από εσάς»

Σήμερα, είναι μέρα χαράς και εσείς κερνάτε γλυκά, καλά λόγια και αστεία. Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας θα αποτελέσει βάλσαμο για την καρδιά σας και θα σας κάνει να ξεχάσετε τις πίκρες του παρελθόντος. Με την Αφροδίτη στον 10ο θα ξεχωρίσετε για το στυλ by toxotis και θα βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε ένα νέο project. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως αρραβωνιαστείτε ή παντρευτείτε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τζάμπα κόπος»

Τίγκα στο άγχος είστε σήμερα, επί το πλείστον για εργασιακά ζητήματα, παρόλο που όλα πηγαίνουν περίφημα σε αυτόν τον τομέα. Ίσως μια γενικότερη αίσθηση δυστοκίας και δυσπραγίας να σας επηρεάζει και να βγάζει στο προσκήνιο κρυμμένους φόβους. Πάντως τζάμπα ανησυχείτε με το Δία στον 6ο «δουλειά υπάρχει». Ρομαντικά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1964 θα στριμωχτείτε από οικογενειακές υποχρεώσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μοχλοί εξέλιξης»

Σήμερα, βρέχει προσκλήσεις και προτάσεις για συναντήσεις, εξόδους και μαζώξεις. Με τον Άρη στον Τοξότη ίσως υπάρξουν κάποιες «ζημιές» σε παρέες και ενώσεις αλλά συνάμα θα κάνετε και κάποιες καλές επιλογές που θα σπάσουν ταμεία. Οι σχέσεις με άτομα εξουσίας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία ενώ κάποιοι θα ξεμείνετε από συμπαραστάτες. Οι γεννημένοι του 1990 θα μετρήσετε τη ζωή σας με τους φίλους και όχι με τα χρόνια.


ΙΧΘYΕΣ

«Νέοι ορίζοντες»

Σήμερα, κινείστε με βάση τις δυνατότητες που υπάρχουν και τις προοπτικές που ανοίγονται στον επαγγελματικό τομέα. Δεν χρειάζονται βιασύνες και παρακινδυνευμένες κινήσεις ενώ αποφύγετε να πολεμήσετε άτομα που η συμπεριφορά τους αντιστοιχεί στο «τον αράπη και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς». Δώσετε έμφαση στη δημιουργία συμμαχιών. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως αλλάξετε επαγγελματική στέγη.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved