Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/8
14_aug




Γενικό προφίλ

Σήμερα τα συναισθήματα ίσως αποδειχθούν στυμφαλίδες όρνιθες που θα εκσφενδονίζουν εντάσεις, συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και ζήλιες μέχρι σαν άλλος Ηρακλής να αποφασίσετε να τις διώξετε. Το παρελθόν, η οικογένεια, τα παιδικά χρόνια, η διατροφή και οι συνθήκες διαμονής θα είναι οι τομείς που θα σας επηρεάσουν πιο έντονα και στις οποίες θα χρειαστεί να δείτε πως θα χρησιμοποιήσετε πιο ευεργετικά το τόξο του Ηρακλή.

ΚΡΙΟΣ

«Συναισθηματικά τολμηροί»

Σήμερα ίσως είστε κάπως αφηρημένοι όσον αφορά ζητήματα σπιτιού, ενώ κάποιες ξαφνικές επισκέψεις ίσως αλλάξουν τα σχέδια σας. Αισθηματικά τα θέλω σας μπορεί να σκοντάψουν στις κοινωνικές επιταγές ή σε απαιτήσεις τρίτων. Παρόλα αυτά θα είστε ειλικρινείς και θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, ακολουθώντας συνειδητά ή μη το ρητό «ό,τι ήθελε προκύψει». Οι γεννημένοι του 1971 θα χρειαστεί να βρείτε δρόμο για συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μην μένετε πίσω»

Οι περισσότερες συζητήσεις που κάνετε σήμερα περιστρέφονται γύρω από τους γονείς, το σπίτι και το παρελθόν. Ίσως υπάρχουν κάποιες πικρίες και κάποια παράπονα που χρειάζεται να αντιπαρέλθετε για να προχωρήσετε αποδεχόμενοι ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν. Ζητήματα υγείας μην τα παίρνετε αψήφιστα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση. Οι γεννημένοι του 1986 θα κάνετε κάποια έξοδα για τον κήπο ή τη βεράντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με πειραχτική διάθεση»

Με τη Σελήνη στον 2ο ίσως αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να κάνετε ένα προϋπολογισμό, προκειμένου να αντεπεξέλθετε σε όσες περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις χρειάζεται χωρίς άσκοπες απώλειες. Κάποια ζητήματα ζήλιας ή έντασης θα αποτελέσουν αιτία για να αλλάξετε την στάση σας σε κάποιους ανθρώπους. Το χιούμορ και ατάκες σας θα αποτελούν το αλατοπίπερο της ημέρας. Οι γεννημένοι του 1974 δηλώνετε έτοιμοι να ερωτευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σας χρειάζεται ένα διάλλειμα»

Σήμερα δεν είστε σίγουροι για το ακριβώς θέλετε να κάνετε, καθώς κανείς δεν μπορεί να σας πει με βεβαιότητα εάν μια επιλογή θα αποδειχθεί σωστή ή όχι. Ως εκ τούτου αισθάνεστε ότι ίσως δεν είναι ώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και κάνετε πράγματα που σας επιτρέπουν να αποδράσετε για λίγο από όλους και όλα. Επαγγελματικά κάποιες συμφωνίες θα γίνουν με μυστικότητα. Οι γεννημένοι του 1988 θα συζητήσετε με φίλους για αισθηματικά θέματα.

ΛΕΩΝ

«Ουδέν κακό αμιγές καλού»

Η ανάγκη να μείνετε προσκολλημένοι στο παρελθόν ίσως αποτελέσει αιτία για να νιώσετε απογοήτευση για κάποιες καταστάσεις που δεν εξελίσσονται όπως θέλετε. Από την άλλη, η δυσαρέσκεια θα αποτελέσει το μοχλό της επαναδιαπραγμάτευσης μεταξύ αυτών που θέλατε και αυτών που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, σας δίνετε η ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Οι γεννημένοι του 1979 θα ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ανάγκη για μια νέα αρχή»

Τα ιδανικά σας συγκρούονται με τα θέλω της οικογένειας και ως εκ τούτου χρειάζεται να δείτε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Αποφύγετε να εμμείνετε σε προβλήματα του παρελθόντος και δώστε στον εαυτό σας και στους άλλους την ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά. Οικονομικά τα φέρνετε από εδώ, τα φέρνετε από εκεί, αλλά δεν βγαίνουν. Ακόμα και έτσι βρίσκεστε σε ένα καλό δρόμο. Οι γεννημένοι του 1982 θα διαλέξετε να διασκεδάσετε κάπου ήρεμα.

ΖΥΓΟΣ

«Κρατήστε και κάτι για εσάς»

Με τη Σελήνη στον 10ο, θέλοντας και μη, θα δώσετε έμφαση στις ανάγκες και τα συναισθήματα ατόμων με ισχύ ή κύρος. Είναι θετικό που βοηθάτε τους άλλους όμως είναι σημαντικό να βρείτε έναν τρόπο που στο τέλος θα σας κάνει να νιώθετε υπερήφανοι για αυτό που είστε. Εάν έχετε κανονίσει μαζί με φίλους κάποιο ταξίδι είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια οικονομικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1967 θα κάνετε ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αποφύγετε ό,τι μπορεί να σας τσαντίσει»

Σήμερα δεν είναι μια μέρα για να έρθετε σε επαφή με υπηρεσίες που θα υπολειτουργούν, εκτός και αν θέλετε να βγάλετε την ένταση που κουβαλάτε από άλλες καταστάσεις στο πι και φί. Ίσως επικοινωνήσετε με άτομα που μένουν μακριά, ενώ πολύ πιθανόν να έχετε την ανάγκη να είστε συναισθηματικά κουμπωμένοι απέναντι σε πρόσωπα με τα οποία νιώθετε σαν «δύο ξένοι» όταν είστε μαζί. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως αποφασίσετε να ζητήσετε μια δεύτερη γνώμη για ένα σημαντικό ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δώστε έμφαση στις αληθινές σχέσεις»

Οι μυστικές ερωτικές καταστάσεις ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση ενώ είναι πιθανόν κάποια πάθη σας να οδηγούν σε δρόμους που δεν σας ωφελούν. Οικονομικά, έχοντας την ανάγκη να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες δικών σας ανθρώπων ίσως βάλετε σε δεύτερη μοίρα οικονομικές υποχρεώσεις. Αφήστε τις σπατάλες και τις υπερβολές κατά μέρος, δεν χρειάζονται πολλά για να περνάτε καλά. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως κάνετε ένα επαγγελματικό βήμα με τη βοήθεια ενός φίλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αφήστε τις περιστροφές και μπείτε στο ψητό»

Είναι πολύ πιθανόν να αργήσετε να καταλάβετε πως ένα συμβάν σας έχει επηρεάσει συναισθηματικά, όμως δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο και για το σύντροφο σας που θα το αισθανθεί για τα καλά. Αποφύγετε να κάνετε τα πράγματα περίπλοκα με γκρίνιες και φωνές και πείτε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως απλά χρειάζεται να ρωτήσετε αντί να βγάζετε συμπεράσματα. Οι γεννημένοι του 1976 θα διαχωρίσετε τη θέση σας από τις κινήσεις κάποιων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ναυαγοσώστες»

Τα προβλήματα του συντρόφου αποτελούν το πεδίο εστίασής σας σήμερα, αφού νιώθετε ότι μόνοι εσείς μπορείτε να τον βγάλετε από ένα συναισθηματικό φαύλο κύκλο. Παράλληλα, άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος αλλάζουν τη ρουτίνα της ημέρας και ζητούν εμμέσως την προσοχή σας. Πολλοί από εσάς θα πείτε όχι σε παράλογες απαιτήσεις. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως κάνετε ένα χόμπι κύρια ενασχόλησή σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Θα ρίξετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα»

Είναι πολύ πιθανόν να μεταφέρετε κάποιους προβληματισμούς στη σχέση σας και, ως εκ τούτου, οι καλοκαιρινές σας διακοπές να μετατραπούν σε καλοκαιρινές... συμπληγάδες. Η διαίσθηση σας σήμερα ίσως δεν είναι διαυγής και ίσως κάποιες φοβίες να σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καθημερινότητας μπορούν να αποτελέσουν μια καλή άγκυρα. Οι γεννημένοι του 1975 θα μιλήσετε με το σύντροφο σας για το παρελθόν του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved