Ποια εποχή του χρόνου θα είναι πιο τυχερή για 'σένα ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ποτέ η τύχη θα σου χτυπήσει την πόρτα;

Ποια εποχή του χρόνου θα είναι πιο τυχερή για 'σένα ανάλογα με το ζώδιό σου;

"Προτιμότερη μια σταλαγματιά τύχης, παρά ένα πιθάρι μυαλά" Μένανδρος

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να βελτιώσεις την τύχη σου γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον. Για μένα, είναι σαν να μου λένε ότι δεν μπορώ να προετοιμαστώ για τον καιρό, επειδή δεν ξέρω ακριβώς πότε θα βρέξει. ΟΚ, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σχετικά με την τύχη, με έμφαση στις μαθηματικές πιθανότητες, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πώς μπορείς να φέρεις τον εαυτό σου πιο κοντά στις ευκαιρίες και την καλοτυχία;
Στην αστρολογία πιστεύεται ότι οι 4 ομάδες των ζωδίων (φωτιάς, νερού, γης και αέρα), έχουν μια εποχή του έτους, όπου η τύχη τους βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν αντιμετωπίζουν σχεδόν καθόλου προβλήματα.

Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω περιόδους που μπορεί να σε συντροφεύσει η Τύχη, έτσι ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα για το αναπάντεχο και να μεγιστοποιήσεις τις ευκαιρίες στην ζωή σου.

Ζώδια της Φωτιάς - Κριός, Λέων, Τοξότης

Για εσένα που ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς, είναι το Καλοκαίρι που σου φέρνει τύχη

Από τη στιγμή που διέπεσαι από τη φωτιά και τον Ήλιο, οι μήνες από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο μπορεί να κάνουν όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σου είναι ευκολότερο να υλοποιήσεις τους στόχους σου, καθώς οι ηλιόλουστες μέρες σε προικίζουν με περισσότερο σθένος και ενέργεια, βοηθώντας σε να οικοδομήσεις το μέλλον σου, χωρίς να αντιμετωπίσεις τεράστια εμπόδια. Η καλοκαιρινή περίοδος μάλιστα, κρατά τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που θα μπορούσες να έχεις μέσα στο χρόνο, γι’ αυτό και σου συνιστώ να ταξιδεύεις περισσότερο τη διάρκεια αυτών των 3 μηνών του έτους.

Ζώδια της Γης - Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Αν είσαι ένα ζώδιο της γης, η πιο ευνοϊκή εποχή για εσένα είναι ο Χειμώνας.

Είναι γεγονός ότι βιώνεις μια εισροή ενέργειας κατά τη διάρκεια της ψυχρότερης περιόδου του έτους. Από το Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο, έχεις την καλύτερη επίδοση και είσαι σε θέση να λάβεις τολμηρές αποφάσεις, χωρίς να διστάζεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να κάνεις τις αλλαγές που έχεις προγραμματίσει.

Ζώδια του Νερού - Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες

Για εσένα που ανήκεις στα ζώδια του νερού, το Φθινόπωρο είναι η τυχερή περίοδός σου.

Σε αυτό το διάστημα του χρόνου νιώθεις γεμάτος έμπνευση και επιθυμία να δημιουργήσεις νέα πράγματα. Οι τελευταίες ηλιόλουστες ημέρες, όταν οι θερμοκρασίες δεν είναι τόσο υψηλές, όσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τα πιο έντονα συναισθήματα της χρονιάς. Οι πιθανότητες για την εξεύρεση ενός νέου έρωτα και ίσως μιας μεγάλης κλίμακας αγορά, είναι ιδιαίτερα αυξημένες κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου, ενώ τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις είναι σχεδόν αμελητέα.

Ζώδια του Αέρα - Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Τυχερή εποχή για εσένα που ανήκεις στα ζώδια του αέρα είναι η Άνοιξη.

Κατά την περίοδο αυτή του έτους, όταν η φύση ξυπνά ακόμη μια φορά για να γεννήσει νέα ζωή, αισθάνεσαι πιο ενεργητικός από ποτέ και πιθανόν να καταφέρεις να επιτύχεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Οι μήνες, Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος μπορεί να επηρεάσουν θετικά, όχι μόνο τη σωματική σου υγεία, αλλά να σε βοηθήσουν στην ψυχική σου ανάταση, καθώς και να αναδείξουν τις δεξιότητές σου στην επικοινωνία.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved