Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Διεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις για το 2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για τις διεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις για το 2016;

Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Διεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις για το 2016

Το 2016 είναι μια ιδιαίτερη και καταλυτική χρονιά αφού αστρολογικά διαφαίνεται μια κατά τόπους επιβράδυνση της οικονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη θα συνεχίζει να εγείρει θέματα με μετανάστες και αλλόθρησκους ενώ θρησκευτικά και οικονομικά ζητήματα θα συμβάλλουν σε πολλές περιπτώσεις στο να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, όπως για παράδειγμα όσον αφορά τα σύνορα.

Τι δείχνει το Uranian Astrology παρατηρητήριο ότι θα συμβεί τόσο στη «γειτονιά» μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο;

Το Uranian Astrology παρατηρητήριο λαμβάνοντας υπόψη την ετήσια θέση καθενός πλανήτη της Uranian Astrology αλλά και τις εξισώσεις που θα σχηματίσει ο καθένας τους μας δίνει την αστρολογική εκτίμηση για το διεθνές πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι του έτους 2016.

HADES: “Non omnis moriar” – «Δεν θα πεθάνω ολόκληρος» Οράτιος

Ο Hades είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με ό,τι πιο «κρυφό» μα και «βρώμικο» στην ζωή μας. Το γεγονός ότι το 2016 ξεκινά με τον Hades να ισούται με τον άξονα WI/Kronos σηματοδοτεί μια γενικότερη οικονομική ύφεση (*πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Επιπλέον, δείχνει ότι ούτε το 2016 θα λείψουν οι «πολεμικές-τρομοκρατικές» επιχειρήσεις και όπως δείχνει ενδεχομένως να απασχολήσουν ζητήματα με «αέρια». Ακόμα, υποδεικνύει ότι θα υπάρξουν δολιοφθορές σε εγκαταστάσεις αποθηκεύσεως υδάτων (πχ υδραγωγεία, λίμνες κλπ).

KRONOS: “Τρέμω για τη χώρα μου όταν σκέφτομαι ότι ο Θεός είναι δίκαιος” Τόμας Τζέφερσον

Ο Kronos της Uranian Astrology καθ’ όλη την διάρκεια του 2016 θα κινείται μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου. Ιδιαίτερα μετά τις αρχές Μαΐου και ακόμα περισσότερο μετά τις 21/5 θα συναντά το μεσοδιάστημα WI/Πλούτωνα προεικονίζοντας συντονισμένες προσπάθειες από πλευράς κυβερνήσεων για την εξάλειψη του φόβου αλλά και την ενίσχυση του δημοσίου αισθήματος ασφάλειας. Συγχρόνως, όμως πολλοί «μεγαλόσχημοι» θα καταβαραθρωθούν...

ZEUS: “Ο κόσμος διήρχετω κρίσης... και ακούγονται ...ερπύστριες»

Στην Uranian Astrology ο Zeus υποδεικνύει την Νέα Τάξη των Πραγμάτων. Όπως ο Δίας «έριξε» τον πατέρα του Κρόνου έτσι και ο Zeus έρχεται να επιβάλει τις «ορέξεις» του και τα «κελεύσματά» του. Για το 2016 δείχνει ότι η αποκλιμάκωση της πολεμικής έντασης είναι απίθανη ενώ η γενικευμένη κλιμάκωση αρκετά ορατή.

ADMETOS: “Σαν η ώρα φτάσει κανένας δεν ξεφεύγει απ την μοίρα του”

Ο Admetos είναι ο πλανήτης του τέλους και γενικά των μη αναστρέψιμων καταστάσεων. Κινούμενος στην 29η μοίρα του Ταύρου το 2016 και κάνοντας μια «πρώτη» και «διερευνητική» είσοδο στην μηδενική των μεταβλητών (Διδύμων) θα φέρει τα πάνω-κάτω αφού στις 16/7 συναντά από την μηδενική των μεταβλητών τον άξονα Ουρανού /Hades (*άξονας της μεγάλης καταστροφής, της δολοφονίας και της αγριότητας). Γύρω από αυτό το διάστημα θα υπάρξουν δυσμενή γεγονότα αλλά και μια άνευ προηγούμενου σύγκρουση. Θεωρώ ότι θα είναι μικρής διάρκειας η οποία θα θυμίζει αρκετά την φράση «ουαί τοις ηττημένοις».

APOLLON: «Ο δρόμος της επέκτασης και της ανάπτυξης περνά μέσα από την πάτο του καζανιού της Κολάσεως»

Ο Apollon είναι ο πλανήτης της επέκτασης, του εμπορίου όπως και των οικονομικών και επιστημονικών επιτευγμάτων. Το 2016 θα συνεχίσει να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και προς το τέλος του καλοκαιριού συναντά (*σχεδόν) τον Vulcanus δείχνοντας μια περίοδο οικονομικής βελτίωσης. Το γεγονός μάλιστα ότι πηγαίνει και «ξανακάθεται» συστημένος στον Ήλιο της Ελλάδας δείχνει ότι μέσα στις ευνοημένες χώρες θα είναι και η δική μας. Παράλληλα, σε κοσμικό επίπεδο, ο Apollon συναντά τον άξονα WI/Admetos δείχνοντας απώλειες και προβλήματα που συνδέονται με πρώτες ύλες.

VULCANUS: «Πρέπει να παίρνει κανείς ρίσκα. Πρέπει να επιδιώκει καταστάσεις που τον βγάζουν από τα γνωστά, τα πεπατημένα. Που τον ξεβολεύουν και τον κάνουν να νοιώθει αβέβαιος. Μόνον έτσι υπάρχουν αποτελέσματα και δημιουργία.» Μανώλης Δουκίδης

Ο Vulcanus σχετίζεται με οτιδήποτε θεωρείται μεγάλο. Το 2016 με την εμπλοκή του στον άξονα WI/ADMETOS όπως και στους άξονες HADES/KRONOS και Zeus /ADMETOS προοιωνίζει προβλήματα που συνδέονται με τα έγκατα της Γης ενώ δείχνει και μεγάλες γεωπολιτικές αλλαγές.

POSEIDON: «Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία, πως η Ιστορία... επαναλαμβάνεται»

Ο Poseidon είναι ο πλανήτης της έμπνευσης, της δημοσιογραφίας και της νοητικής έκλαμψης. Το 2016 θα βρεθεί σε επαφή με τον άξονα Kronos/Vulcanus που δείχνει πως κάποια μεγάλα μυαλά θα δώσουν λύση σε σημαντικά προβλήματα.

Διεθνείς εξελίξεις... με κατά τόπους καταιγίδες

Ας δούμε ακόμα τι θα συμβεί στην «γειτονιά» μας αλλά και τι μέλλει γενέσθαι με το ευρώ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γερμανία.

Το νόμισμα του €: «Το χρήμα δεν μπορεί να σου αγοράσει φίλους. Μπορεί όμως να σου χαρίσει εχθρούς καλύτερης ποιότητας» Noel Coward

Αν και υπάρχουν αρκετοί αστρολογικοί χάρτες για το Ευρώ που διεκδικούν την «αυθεντικότητα», αυτός που «λειτουργεί» είναι αυτός της 01/01/1999 με ώρα 00:00:01 στην Φρανκφούρτη. Αποτελεί την πρώτη «κίνηση» του € που είναι η αγορά μιας σαμπάνιας με πιστωτική κάρτα από μεγαλοστέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Για το 2016, το ευρώ, ως νόμισμα, φαίνεται πως περνά μια μεγάλη κρίση αφού ο πλανήτης των οικονομικών, ο Δίας (του ετησίου-ANNUAL για το 2016), έρχεται σε επαφή με όχι ευοίωνους άξονες στο ωροσκόπιό του όπως τον άξονα Κρόνου/Admetos που δείχνει μη ικανοποιητικά αποτελέσματα. Επιπρόσθετα, "τρομάζει" η παρουσία του ANNUAL Ποσειδώνα στον γενέθλιο άξονα Άρη/Κρόνου του ευρώ υποδεικνύοντας μια μεγάλη ζημιά που είναι προϊόν δολοπλοκίας. Ο Annual Apollon συναντά τον γενέθλιο Ποσειδώνα του €, δείχνοντας πως θα υπάρξει διαφοροποίηση, αλλαγή στα μέλη που απαρτίζουν την ευρωζώνη ή και σχετική υποτίμησή του, με την αμφισβήτηση των πρακτικών και των χειρισμών εκ μέρους της ΕΚΤ, η οποία ας μην ξεχνάμε πως είναι «φερέφωνο» του Σόιμπλε.

Ευρωπαϊκή Ένωση: “Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες” Γιώργος Σεφέρης

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ουσιαστικά είναι το όνειρο των λίγων που τείνει να γίνει ο εφιάλτης των πολλών. Ο Ετήσιος Hades για το 2016 συναντά τον γενέθλιο Ήλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει την διάβρωση και την αποσύνθεση του ιστού που απαρτίζει την Ε.Ε και δεν αποκλείεται να δεχτεί ισχυρό ράπισμα. Τα μέτωπα, έτσι και αλλιώς, είναι πολλά και ουσιαστικά το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αρχίζει να καταρρέει. Όμως, τα πράγματα δείχνουν να γίνονται χειρότερα αφού η «απόβαση» του ΔΝΤ ίσως να επεκταθεί και σε άλλη χώρα της Ε.Ε, γεγονός που μιλά για μεγάλο περιορισμό αλλά και εποπτεία, αφού ο Vulcanus του ετήσιου αστρολογικού χάρτη για το 2016 συναντά τον γενέθλιο Κρόνο της. Μια Ευρωπαϊκή Ένωση που συρρικνώνεται και δεν προσφέρει τίποτα και που ίσως αναγκάσει πρόσωπα και κράτη να «φύγουν» μακριά της.

Τουρκία: «Μην ξεστομίζεις ποτέ έναν υπεροπτικό λόγο ενάντια στους θεούς και μην παραδέχεσαι μια αλαζονική έπαρση, μακάρι να μην υπερτερείς περισσότερο από έναν άλλον με τη δύναμη ή με την υπεροχή του πλούτου, γιατί μια μόνη μέρα καταστρέφει τους ανθρώπους και τους ξανασηκώνει. Οι θεοί αγαπούν τη μετριότητα στις επιθυμίες και μισούν τη βλαστήμια» ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η Τουρκία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και οι «πληγές» της θα είναι πρωτίστως οικονομικές, αφού τα μέτρα που πήρε η Ρωσία απέναντί της μόνο «χαλαρά» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Από την άλλη, ο Ερντογάν ίσως αναγκαστεί να «κόψει» πληθωριστικό χρήμα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο άξονας των τραπεζογραμμάτιων Δίας/Apollon του ετησίου χάρτη για το 2016 συναντά τους γενέθλιους άξονες Ποσειδώνα/Apollon και WI/Ερμή της Τουρκίας, μιλώντας για μια μαζική εξαπάτηση αλλά και για ένα σκάνδαλο δωροδοκίας. Σε γεωπολιτικό επίπεδο, φαίνεται πως το όνειρο της «ένταξης» θα παγώσει, ενώ ίσως «χάσει» και ένα μικρό μα ουσιαστικό κομμάτι από την επικράτειά της. Επιπλέον, η αλαζονεία της δεν αποκλείεται μεταξύ 13/1 και 7/4 να την οδηγήσει να κάνει ένα ολέθριο λάθος που θα δυσχεραίνει την θέση της. Η Αμερική θα συνεχίζει να της γυρνά την πλάτη και θα βρίσκεται αντιμέτωπη με την μήνη του Πούτιν.

ΚΥΠΡΟΣ: «Δεν ξεχνώ»!!!

Η Κύπρος μπαίνει σε μια «επώδυνη» περίοδο αφού έχει να αντιμετωπίσει την Τουρκική προκλητικότητα και την Κυβερνητική μεροληψία. Ο διελαύνων Κρόνος και ο διελαύνων Ποσειδώνας ίσως κάνουν μεγάλη «ζημιά» αφού στον αστρολογικό χάρτη της Κυπριακής Δημοκρατίας μεταξύ της 7ης και 15ης μοίρας των μεταβλητών βρίσκονται οι Άρης, Σελήνη, Αφροδίτη, Βόρειος Δεσμός και κατ’ επέκταση κατά το έτος 2016 θα προσβάλλονται από τους διελαύνοντες Κρόνο και Ποσειδώνα. Το εν λόγω «σύμπλεγμα» πλανητών είχε ξανά ενεργοποιηθεί κατά τα σχέδια αποβάσεως Αττίλας Ι και ΙΙ αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, ο Hades του ετησίου χάρτη για το 2016 συναντά των γενέθλιο άξονα ΕΡΜΗ/Kronos της γεγονός που σηματοδοτεί μια μεγάλη εξαπάτηση και την επαναφορά ενός σχεδίου τύπου ΑΝΑΝ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Ποτέ μην πιστεύεις τίποτε στην πολιτική, μέχρι να διαψευσθεί επίσημα» Μπίσμαρκ

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είχε πει πως «Την Γερμανία πρέπει κάθε πενήντα χρόνια να την βομβαρδίζεις, ακόμα και αν δεν ξέρεις το γιατί. Ξέρουν οι Γερμανοί...». Αυτό είχε και έχει μια βάση, αφού έχουν προκαλέσει σε λιγότερο από 100 χρόνια δύο παγκόσμιους πολέμους και έναν οικονομικό (*αυτόν που βιώνουμε τώρα). Το κακό με δαύτους είναι πως δεν βάζουν μυαλό. Η Συμπαντική Δικαιοσύνη ίσως φέτος φανεί σκληρή και αμείλικτη. Ο Ετήσιος Ποσειδώνας για το 2016 συναντά τον γενέθλιο άξονα Wi/Admetos στο ωροσκόπιό της Γερμανίας, σηματοδοτώντας μια περίοδο «μαθητείας» για κάποιους εργαζομένους. Παράλληλα, ο Κρόνος του ετησίου αστρολογικού χάρτη είναι επάνω στον γενέθλιο Hades της, δείχνοντας μια έντονη οικονομική επιβράδυνση αλλά και πτώση της δημοτικότητας των κυβερνώντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και τα γεγονότα για το 2016 σε διεθνές επίπεδο θα κινούνται σε «τρελούς ρυθμούς και στην «γειτονιά» μας τα πράγματα θα αλλάξουν, εμείς ως χώρα, μέσα από... καραμπόλες, τελικά θα βγούμε νικητές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved