Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Τοξότης

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τον Τοξότη

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Τοξότης

Το 2016 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τα αισθηματικά σου μια χρονιά ηλιαχτίδα με δύναμη ακτίνας lazer. Ο Ουρανός συνεχίζει να διελαύνει από τον τομέα της ερωτικής σου ζωής, προσδίδοντας έτσι μια διάθεση για παιχνίδια, ανανέωση και –γιατί όχι;– για εκπλήξεις που θα αφήσουν πρώτα εσένα «παγωτό». Έτσι, φέτος, ίσως βρεθείς μέσα σε μια φλογερή σχέση η οποία όμως δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε είχες μέχρι τώρα ή ενδεχομένως εάν και εφόσον το επιτρέπουν οι περιστάσεις να μπει στη ζωή σου ένα νέο μέλος που δεν θα είναι άλλο από ένα παιδί το οποίο έρχεται να φέρει άλλον αέρα στη σχέση σου. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάς πως ο Ουρανός, λόγω της αδιάλλακτης φύσης του, θα μπορούσε ή να σε κάνει πολύ απόλυτο/η στα «θέλω» σου ή να αναζητήσεις κάτι άλλο, ακόμα κι αν έχεις μια τέλεια σχέση.

Εάν έχεις γεννηθεί μεταξύ 5 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και 25ης μοίρας, το 2016 θα πρέπει να περιμένεις μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου, οι οποίες όμως θα είναι εκτός σχεδιασμού. Η αισθηματική σου ζωή δεν θα είναι βαρετή αφού δεν αποκλείεται να πειραματιστείς. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανόν εσύ (ίσως και το ταίρι σου) κάτω από την εύνοια του Ουρανού να αναπτύξεις έναν άλλο κώδικα επικοινωνίας ή να κολλήσετε κυριολεκτικά μαζί κάνοντας το κινητό ή το tablet προέκταση του αριστερού σου χεριού που είναι και το χέρι της καρδιάς. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, ο Ουρανός θα φέρει το «τζακ ποτ» της ζωής σου, κάτι το οποίο στην παρούσα φάση ούτε το έχεις κατά νου ούτε το φαντάζεσαι. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει ξαφνικά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου ή ακόμα να είναι ένας έρωτας με φίλο φίλου.

Από την άλλη, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου επιβάλλει ένα «σοβάρεμα» και ένα «νοικοκύρεμα» της προσωπικής σου ζωής. Επειδή ο Κρόνος κυβερνά στην περίπτωσή σου τις αξίες και τις συναισθηματικές απολαβές θα χρειαστεί να βάλεις υψηλά στάνταρ στις σχέσεις σου προκειμένου να μη ζημιωθείς.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 26ης Νοεμβρίου και 11ης Δεκεμβρίου ή έχεις τον Ωροσκόπο ανάμεσα στην 3η και τη 19η μοίρα, θα αναπτύξεις ένα αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στον εαυτό σου όσο και απέναντι στα συναισθήματα των άλλων. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Κρόνος είναι ο μεγάλος συμπαντικός κριτής και δεν επιτρέπει ερωτικές επιπολαιότητες διότι ό,τι κάνεις θα το «λουστείς».

Έχε υπόψη σου ότι μέσα στο 2016 με τον κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 6 Μαρτίου αλλά και 28 Μαΐου έως 2 Αυγούστου θα νιώσεις πολλές φορές έρμαιο των παθών σου και δεν αποκλείεται αυτή τη χρονιά να είσαι κάτι σαν την νέα έκδοση του Δόκτωρ Τζέκυλ και του Μίστερ Χάιντ. Όλα αυτά συνηγορούν πως η φετινή χρονιά θα είναι για σένα ιδιαίτερα κομβική λόγω του ό,τι στην πραγματικότητα θα βγάλεις προς τα έξω άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σου αλλά κυρίως θα δείξεις πως ο έρωτας για σένα είναι κινητήριος δύναμη.

Τα χρονικά διαστήματα που χρειάζεται να προσέχεις είναι 5 Ιανουαρίου έως 24 Ιανουαρίου, 28 Απριλίου έως 21 Μαΐου, 30 Αυγούστου έως 21 Σεπτεμβρίου, 19 Δεκεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου, καθώς ο Ερμής που εκπροσωπεί τις σχέσεις σου θα είναι σε ανάδρομη κίνηση προεικονίζοντας ασυνεννοησία και προβλήματα, αλλά και κοντά στις 5/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στις 14/12 με την Πανσέληνο στον τομέα των σχέσεων σου.

Τέλος, το 2016 διαφαίνεται πως θα υπάρχει ούριος άνεμος στα ερωτικά σου από 1/1 έως 24/1, 6/4 έως 30/4, 12/7 έως 6/8 και 18/10 έως 12/11.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved