Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Δίδυμοι

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τους Διδύμους

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Δίδυμοι

Αν το 2015 ήταν μυθιστόρημα, τότε ο τίτλος του θα ήταν «ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας». Και αυτό γιατί με τον Κρόνο που σημαίνει «κρίση», «δυσκολίες», «κανόνες», «ευθύνες» στον τομέα των σχέσεών σου, όπως καταλαβαίνεις οι ημέρες και οι μήνες το 2016 θα περνούν δύσκολα.

Αν είσαι σε γάμο ή σε σοβαρή σχέση, ήρθε ο καιρός αυτή η δέσμευση να δοκιμαστεί. Θα περάσει το τεστ ή θα «κοπεί»; Πολλά θα εξαρτηθούν από τις μυστικές διαθέσεις σου ή ακόμα και από το τι πρόκειται να κάνεις με μια πιθανή κρυφή σχέση σου. Οικονομικά και φορολογικά ζητήματα επίσης έρχονται να τεστάρουν κατά πόσο η σχέση που έχεις μπορεί να μείνει όρθια, όταν όλα δεν είναι ρόδινα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ο Κρόνος δεν βλέπει με καλό μάτι ότι βολοδέρνεις από αγκαλιά σε αγκαλιά, από φιλί σε φιλί και σε αναγκάζει να δεις πιο σοβαρά τις σχέσεις σου όπως και το ενδεχόμενο της «δέσμευσης». Κόκκινο χαλί δεν θα σου στρώσει ούτε θα στα φέρει όλα ρόδινα. Αν θέλεις τα καλά της σοβαρής σχέσης να ζήσεις τότε θα πρέπει να τα κερδίσεις. Τίποτα δεν θα σου χαριστεί, αλλά και πώς να γίνει, αφού δεν έχεις μάθει να λειτουργείς σε σχέση και θα πρέπει να «εκπαιδευτείς»; Το δάσκαλο σου θα το βρεις, εκτός και αν θέλεις να ζήσεις μες στη μοναξιά.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 31/5 και 10/6 ή έχεις τον Ωροσκόπο σου μεταξύ της 9ης και της 19ης μοίρας ετοιμάσου μέσα στο 2016 να έρθεις προ των ευθυνών σου, να ζοριστείς, να ρίξεις αυλαία στη σχέση σου ή να βάλεις τα δυνατά σου για να τη σώσεις. Επίσης, αν είσαι αδέσμευτός/η εκτός από το «καλύτερα μόνος παρά μια σχέση που πληγώνει» ίσως σε απασχολήσει και το «όταν αγαπά κανείς τα πράγματα αγαπούν μεγαλύτερο νόημα».

Με τον Δία, κυβερνήτη των σχέσεων σου, στην Παρθένο ως αρχές Σεπτέμβρη είναι πολύ πιθανόν να «ξαναζεσταθεί» ένα παλιό φλερτ αλλά και να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις ή να προχωρήσεις στη δημιουργία οικογένειας. Αναμφίβολα, με τον Δία στο Ζυγό από τις 9/9 η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο όμορφη. Μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα πιθανόν να έχεις, αν είσαι σε σχέση και τα έχεις κάνει μαντάρα ενώ μπορείς να θεωρείς «σιγουράκι» τη δημιουργία σχέσης, αν είσαι μόνος/η. Σε κάθε περίπτωση, η νέα θέση του Δία θα φέρει τύχη στα αισθηματικά σου και στο χέρι σου είναι το πώς θα την αξιοποιήσεις. Πολύ πιθανή είναι κι η απόκτηση ενός παιδιού.

Πρόσεχε μεταξύ 6/3 και 17/4 αλλά και 3/8 ως 26/9, αν είσαι σε σχέση γιατί πολύ εύκολα οι καυγάδες μπορεί να γίνουν η αιτία για να «ραγίσει το γυαλί». Συνάμα, ένα φιλικό άτομο ίσως το δεις «αλλιώς» και αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να παίξεις, όπως θέλεις αλλά αν είσαι σε σχέση με τον Κρόνο στον Τοξότη ετοιμάσου το ταίρι σου να σου πει «δεν περνάω καλά, καλύτερα χωρίς εσένα». Γενικότερα, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να διαχειριστείς με νηφαλιότητα τα όποια προβλήματα.

Ο έρωτας θα σου δώσει φτερά μεταξύ 17/2 και 12/3, 24/5-18/6, 30/8 με 23/9, 18/10-12/11 και 7/12 ως 31/12.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved