Τοξότης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου

Τοξότης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Περιπετειώδη Τοξότη, μια χρονιά φεύγει μια άλλη έρχεται και όπως καλά καταλαβαίνεις αυτό δεν σημαίνει ότι τα καλύτερα πέρασαν αλλά ότι νέες προοπτικές για ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση ανοίγονται μπροστά σου. Τι χρειάζεται όμως να ξέρεις για τη νέα σου αστρολογική χρονιά; Πότε μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα το ταλέντο σου να «πιάνεις» τις ευκαιρίες; Ποιες είναι οι χρονικές περίοδοι που ο ανοιχτός και γεμάτος αισιοδοξία σου χαρακτήρας μπορεί να σε οδηγήσει σε γκάφες ολκής;

1) Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό μεταξύ 4/1 και 6/3 θα έρθει να σε βάλει σε μεγάλη ανησυχία. Είναι μια περίοδος, που αν ξέρεις ότι κάτι είναι λάθος καλό θα είναι να μην το κάνεις. Θα αναζωπυρωθούν «παλιές αμαρτίες» και καταστάσεις του παρελθόντος που, όπως φαίνεται, θα φέρουν προβλήματα και δυσκολίες. Οι τομείς που επηρεάζονται άμεσα είναι όσοι έχουν να κάνουν με φορολογικά θέματα, δανεικά και τον οικονομικό προϋπολογισμό. Ακόμα, ζητήματα με τα παιδιά και τα ερωτικά σου. «Άπλυτά» σου ίσως βγουν στη φόρα ενώ είναι πιθανόν να αντιληφθείς ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σου, καθώς θα υπάρξουν συκοφαντίες εις βάρος σου. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να κάνεις βαθιές τομές μέσα σου και να δείξεις τη διάθεση να αντιμετωπίσεις προβλήματα – αγκάθια, βάζοντας τέλος σε κάποιες καταστάσεις μια για πάντα.

2) Ο Κρόνος, ο πλανήτης της υπευθυνότητας, συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου με σκοπό μέσα από προβλήματα που σου φέρνουν θλίψη να σε αναγκάζει να πάρεις την ευτυχία σου σοβαρά και να καλυτερέψεις τη ζωή σου. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 26 Νοεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 3ης και 19ης μοίρας θα πρέπει τα κριτήρια κάθε επιλογής σου να φανερώνουν ότι σέβεσαι τόσο τον εαυτό σου όσο και τους άλλους. Προβλήματα στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή ή ακόμα και την υγεία σου θα έχουν σκοπό να σου δείξουν ότι δεν φτάνει να μην φταις ή να μην έχεις κακή πρόθεση για ό,τι σου συμβαίνει, θα πρέπει να μάθεις ότι χωρίς ανάληψη ευθύνης και ακεραιότητα το κακό και ο πόνος έρχονται. Μην αψηφάς τις επιπτώσεις και τις συνέπειες των επιλογών σου «τζογάροντας» είτε υλικά αγαθά είτε τα συναισθήματα όσων σε αγαπούν ή ευλογίες που έχεις στη ζωή, γιατί θα χάσεις. Δείξε διάθεση να αναλάβεις ευθύνη, να «μαζευτείς», χωρίς να τα βάψεις μαύρα και να εργαστείς σκληρά και τότε ο πέλεκυς του Κρόνου δεν θα είναι βαρύς. Αντίθετα, στην εργασία και σε κάθε άλλο τομέα θα σε βοηθήσει να βάλεις γερές βάσεις για μια καλή ζωή...

3) Υπάρχουν περιπτώσεις που αλλιώς τα φαντάζεσαι εσύ και αλλιώς τα δείχνει ο Ποσειδώνας. Ο τομέας που θα σου συμβαίνει αυτό θα είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας. Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 29 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου ή έχει τον Ωροσκόπο μεταξύ της 7ης και 12ης μοίρας θα ζήσεις μπερδεμένες καταστάσεις με τους γονείς ή απογοητευτικά γεγονότα μέσα στο σπίτι σου. Οι αξίες σου όσον αφορά στην οικογένεια θα είναι σε σύγχυση και έτσι οι προσδοκίες σου σε σχέση με αυτές πιθανόν να είναι ανεδαφικές. Μην ονειρεύεσαι εξωφρενικά πράγματα είτε είναι η ανακαίνιση μια κουζίνας ή η ακίνητή σου περιουσία είτε είναι η στάση ενός μέλους της οικογένειάς σου ή εξέλιξη μιας περίπλοκης υπόθεσής των γονιών σου. Συμφιλιώσου με την αβεβαιότητα σε αυτόν τον τομέα και μην βάζεις σε κίνδυνο οτιδήποτε για μια «μαγική αλλαγή» που ίσως έρθει αλλά μπορεί και να μην συμβεί ποτέ.

4) Για να τελειώνουμε με τα δύσκολα, τα ανήσυχα και τα προβλήματα μέχρι τα επόμενα γενέθλια σου, ας δούμε ποιες άλλες χρονικές περιόδους χρειάζεται να είσαι σε επιφυλακή. Τον Φεβρουάριου, γύρω στις 22/2 με την Πανσέληνο στην Παρθένο (πρόσεχε επαγγελματικά, θέματα φήμης και μελλοντικού σχεδιασμού). Το Μάρτιο κοντά στις 9/3 με την Έκλειψη στους Ιχθύες (τζιζ: θέματα σπιτιού, ζητήματα με γονείς ή το θεσμό της οικογένειας). Τον Ιούνιο γύρω στις 5/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους (φυλάξου στις συνεργασίες, τις σχέσεις ή το γάμο σου). Το Σεπτέμβριο γύρω στις 1/9 με την Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο (πρόσεξε κινήσεις στην καριέρα σου) και κοντά στις 16/9 με την Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθύες (πιθανόν να σε αναστατώσουν ψυχικά, παρελθοντικά και οικογενειακά θέματα).

5) Και μιας κι ως τώρα όσα διάβασες για τους πλανήτες που σε «χτυπούν» σου έκαναν την καρδιά περιβόλι, πάμε να ξεφύγουμε από τα «πρόσεχε και μη» και να μάθεις πού και πώς ευνοείσαι. Λοιπόν, πρώτος και καλύτερος ο Ουρανός σου υπόσχεται μια συναρπαστική περίοδο στον τρόπο που εκφράζεσαι και δημιουργείς αλλά και στον έρωτα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 5/12 και 19/12 ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και της 19ης μοίρας η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Καινούργιοι άνθρωποι και νέα ενδιαφέροντα θα δώσουν μια άλλη διάσταση στη ζωή σου. Ένα χόμπι ή η αστρολογία ίσως σε συνεπάρουν ενώ το διαδίκτυο και η τεχνολογία -όπως και το socializing- μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις μια ασυνήθιστη πρόοδο. Στα αισθηματικά σου, ετοιμάσου να κάνεις την μεγάλη ανατροπή. Ακόμα, και αν αυτό που θα ζήσεις θα έχει διάρκεια πυροτεχνήματος ή στους γύρω σου ξενίζει το σίγουρο είναι ότι εσύ δεν θα ανανεωθείς απλά, θα πάρεις για τα καλά τα «πάνω» σου. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και πρωτότυπα ενδιαφέροντα θα γίνουν αφορμή για έναν πολύ ανατρεπτικό έρωτα. Πιθανόν με διαφορά ηλικίας ενώ ίσως σε βρει σε φάση που μόλις έχεις χωρίσει. Αν πάλι είσαι σε σχέση, η ερωτική σου ζωή μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα θα ξεφύγει από τη ρουτίνα. Το ταίρι σου θα σου δημιουργήσει εκ νέου ενθουσιασμό και ο έρωτάς σας θα φέρει θετικό άνεμο αλλαγής στον τρόπο που χαίρεσαι τη ζωή. Πιθανή μια ξαφνική εγκυμοσύνη ή νέα δημιουργική ενασχόληση.

6) Τα πανιά του έρωτα «φουσκώνουν» και το ηθικό σου ανεβαίνει μεταξύ 30/12 και 24/1 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, 6/4 ως 30/4 με την Αφροδίτη στον Κριό, 12/7 ως 6/8 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, 18/10 με 12/11 με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Ακόμα, πολύ θετικές περίοδοι για να πετύχεις τα «θέλω» σου καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σου είναι γύρω στις 11/12 (αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 9/12 και 14/12), 24/1 (αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 23/11 και 29/11), 7/4(αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 9/12 και 13/12), 21/5(αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 23/11), 20/6 (αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 21/12 ), 2/8 (αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 30/11 και 5/12) και 16/10 (αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 12/12 με 18/12)

7) Και για το τέλος, τυχερέ Τοξότη, ας δούμε που θα έχεις για τους επόμενους μήνες τύχη βουνό. Ο κυβερνήτης σου, ο Δίας, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό σου ως τις αρχές Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που δείχνει ότι μέσα στα δύσκολα ευκαιρίες για ανάπτυξη θα έχεις στον τομέα της εργασίας σου όπως και μέσω ενός δάσκαλου, ειδικού ή πρόσωπου με εξουσία. Ακόμα, ευεργετική για τη ζωή σου θα είναι η παρουσία άτομου που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου καθώς θα σε βοηθήσει σημαντικά σε ψυχικά ή παρελθοντικά θέματα αλλά και επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν κάποια πρόσωπα, καθώς, παρά το ότι η ακεραιότητα ή η αυτοπειθαρχία που θα απαιτούν δεν θα είναι το καλύτερό σου, εντούτοις θα σου δώσουν τη δυνατότητα να διαμορφώσεις θετικά το πεπρωμένο και την εξέλιξή σου στη ζωή. Και έτσι, από τις 9 Σεπτεμβρίου, που ο Δίας θα εισέλθει στον Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία αφ’ ενός γίνεις σύμβολο μιας πλατύτερης ομάδας ανθρώπων και αφ’ ετέρου μέσα από μια συλλογική δραστηριότητα να δεις τα καλύτερα να ανοίγονται μπροστά σου...

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved